|
|
#721 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Nie wymagam od razu, żebyś mnie kochał. Po prostu określ się
Budziłam się w smutku, zasypiałam w smutku i chciałam być smutna pomiędzy Zakochałam się w magii słów, w tym w jaki sposób mnie dotykał i co mówił, kiedy mnie dotykał. Pociągnął mnie za sobą jak wiatr pociąga nasionka dmuchawca. Ja- bez woli, On- jak żywioł Boję się tego, że mogę Cię stracić, że pewnego dnia znikniesz Nie próbuj udowodnić mi, że płakanie w poduszkę nie ma sensu, bo to dzięki temu jakoś zasypiam'
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Myśli, że przyjdzie, pocałuję i Ona będzie Jego.
Naiwniak. Byłaby Jego nawet bez tego pocałunku. Słabo znam angielski, Nie potrafię się dogadać nawet z własną matką, Nie lubię czekolady, Nie wiem do czego służy sprzęgło. Lubię matematykę. Jestem dziwna, ale w końcu Ty to kochasz. Uwielbiam moje oczy, bo to One Cię uwiodły. Bycie słabym nie jest wadą, To zaleta, która pozwala Nam dowiedzieć się co to jest ból. -Dlaczego odszedłeś? -Bo Cię kocham. -To kochaj mnie mniej. Gdy pytasz czy kocham mam prawo milczeć. Dostałam walentynkę, Choć wiem, że nie jest od Ciebie Postawiłam ją w honorowym miejscu Wmawiając sobie, że to Twoja ręka pisała Te piękne słowa. Łatwiej mi żyć bo mam Ciebie. Uwielbiałeś migdałowy zapach moich włosów. Odszedłeś a ja nadal się łudzę, Że ten zapach znów Cię uwiedzie. Nie powiem , że Cię kocham to zbyt banalne. Już nawet nie denerwuję się gdy pytasz jak mi minął dzień. Mechanicznie odpowiadam, że świetnie Choć to przez Ciebie co noc płaczę w poduszkę. Może to dziwne ale łatwiej byłoby gdybyś pozwolił się kochać. Nie musiałbyś kochać mnie, Wystarczyłaby mi świadomość, że jeszcze potrafię darzyć Cię tak odpowiedzialnym uczuciem. Twoje palce na moim policzku, Twoje usta na mojej szyi, A ja w siódmym niebie. Znalazłam wyjaśnienie, Jedyne logiczne. Bóg mi nie pomaga, bo wierzy w moją siłę, Wierzy, że wyjdę sama z tego gówna Udowadniając światu, że jednak jestem coś warta.
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-02-15 o 22:14 |
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Nadrabiam.!
![]() Istnieje bardzo perfidny sposób kłamania. - poprzez milczenie. W rubryce 'powód' wpisałam 'brak chęci' Wiesz, nawet na najpiękniejsze miejsca, kiedyś spadną bomby. Śmiej się. Niech reszta świata zastanawia się dlaczego. i żebyś nie ziknął. Ok.?
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2011-02-15 o 23:25 |
|
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Idąc ulicą wciąż wyobrażam sobie setki sytuacji, w których mogłabym Cię za chwilę spotkać. Co powinnam powiedzieć, co zrobić, jak spojrzeć i jak bardzo udawać, że już o Tobie zapomniałam. Więc nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem, co pada na Twoje włosy i na twoje ręce. pozostało nam wpatrywać się w dym i zastanawiać nad tym, co spieprzyliśmy. ''Uwodzicielsko zaciągała się papierosem, a wydychany dym przesiąknięty był tęsknotą do mężczyzny jej życia..." dzisiejszej nocy nocy spełniło się moje marzenie. wyobraź sobie moje rozczarowanie kiedy się obudziłam. |
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę.Cytat:
Caro moja love for ever. <3
eskapizm - oderwanie od rzeczywistości, ucieczka i skłonność
do ucieczki od rzeczywistości w świat iluzji, wyobrażeń
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
1oo lat mnie tu nie było
![]() __________________ ' jesteś księżniczką i traktuj siebie w tych kategoriach. Doba się skraca, czas spieprza Tutaj chociaż nie chcesz to musisz iść po trupach Jak to dobrze, że nie jestem singielką zazdroszczącą zakochanym parom.. jak dobrze, że nie ośmieszam się głupimi tekstami 'Życie to teatrzyk Nikt się nie ogląda każdy patrzy Jak zdobyć główną rolę nigdy więcej nie angażuj się tak mocno i tak szybko. nie warto. Ty jestes moją potrzebą serca. '
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
'Never thought you’d be the one to bring me down. Nigdy nie sądziłam, ze będziesz tym, który pociągnie mnie w dół. What’s the point of screaming out if no one gives a damn? Jaki jest sens krzyczeć skoro nikt cię nie krytykuje?'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
' chciała zobaczyć Jego miłość, a On kazał zamknąć Jej oczy. uruchom szare komórki, bo życie to nie film - nie zobaczysz powtórki. Bóg stworzył mężczyznę, a wódka to nagroda za ten błąd. nie kocham Cię za coś, kocham Cię pomimo, pamiętaj. ludzie są przekonani, że ich wartość zależy od oceny innych. to nie tak, że Cię już nie kocham, po prostu znudziło mi się już to czekanie aż dorośniesz. '
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej lubiła, gdy po wszystkim zostawiał na niej jego zapach.
Jego nie było już dawno.. Wyłapywała wtedy woń jego ciała na swojej skórze i przypominała sobie ścieżki jego dłoni, zawiłe szlaki jego ust.. Tęsknota nie była bolesna, raczej słodka.. Wiedziała, że wróci, że znów oplecie sobą jej drżące ciało, zostawiając na niej część siebie.. Wspomnienie gestu, dreszcz spojrzenia.. To wszystko, co składa się na mężczyznę. |
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
z innej bajki - ja już nie napiszę nawet o co chodzi,
bo ty dobrze wiesz ![]() znaczy... wiadomo, że o opisy bo cudowne, ale z takim avkiem to musisz o wiele, wiele częściej pisać ;* ratatamm - czarujesz ;*i siedzieliśmy tak, w rytm muzyki spoglądając na siebie, dotykając się, przedłużając w nieskończoność chwilę w której się pocałujemy. - co ty sądzisz w ogóle o miłości? - ja? ja nic o niej nie sądzę. w tej chwili jest mi obca, a o nieznajomych mówić nie wypada.
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
w wachlarzach moich rzęs ukryć Ciebie znów,
zasłonić dymem z papierosa, na którym ślad czerwone szminki, otulić słowem zupełnie obcym dla ostatniego spie**alaj. może nie wiesz co mówisz, ale wzrok masz przepełniony pożądaniem. po trzecim drinku zapominasz o uczuciach, chcesz tylko tańczyć. tak tańczyć i nie myśleć. dla mnie to coś znaczyło. dla mnie to znaczyło wszystko. niech Ci ten ósmy kieliszek pomoże zapomnieć, ale nie przepijaj go. ja też nie osładzałam goryczy Twoich słów. nie chce się mścić, ale raczej nie byłoby mi przykro gdyby na najmniej ruchliwej ulicy je*neła Cię ciężarówka. uwierzyłabym Ci, że jej nie znasz choćbyś mówiąc mi to trzymał ją za rękę. usprawiedliwiłabym Cię zawsze i wszędzie. ale Ty nawet nie próbujesz się bronić. wiesz, mam teraz kogoś i sama w to nie wierzę ale kocham go. pokochałam go miłością zupełnie inną, spokojną, bezpieczną, stabilną. nie, nie ma w niej takich szaleńczych przypływów emocji, nie ma porywów namiętności, nie ma zazdrości i nie ma Ciebie. <3
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooooo miło mi ![]() wzajemnie Kinderka13- fajnie że jesteś ![]() caroline 060- ![]() _______ 'Nikt nie może uciec przed głosem własnego serca. obiecaj że jutro będziemy w sobie zakochani Najsilniej kochają Cię te osoby , które najmniej o tym mówią Czasami chciałabym nauczyć się obojętności.. Leżę w łóżku i rozmawiam z sufitem. Dlaczego? Bo wydaje mi się że rozumie więcej niż podłoga.'
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętacie??
![]() 'Życzę Ci, abyś idąc z nią za rękę, przewrócił się o te nędzne sznurówki i powybijał sobie połowę zębów, słyszałam, że nie przepada za szczerbatymi. są w życiu kobiety takie momenty , że nie cieszy jej nawet kolejna para butów . kocham cię . tego mi nie zabronisz . są oczy, których nie zapomnisz, i czyny których nie wybaczysz. zbyt dużo straciłam z obawy przed utratą. - kim chcesz zostać, gdy dorośniesz? - Jego żoną.' |
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
A mi bardzo miło
Ja w rewanżu zabieram ten pierwszy z dołu Witaj! Czy mogę Cię zasmakować? pięć lat czekania, tysiąc osiemset dwadzieścia pięć dni, ponad sto pięćdziesiąc siedem milionów sekund i Ty mi teraz mówisz, że to wszystko na marne? Pamiętna noc. Pokój wypełniony Tobą. Nasza piosenka, której słowa znamy na pamięc. Gra spojrzeń i ten dreszcz gdy nasze oczy się spotkały. Wziąłeś mnie za rękę i powiedziałeś "Tak, ja też to czuję". Od tej nocy jesteśmy już tylko razem. To były narodziny naszej miłości. Codziennie toczę o Ciebie wojnę. Walczę z uprzedzeniami wobec nas. Noszę blizny na rękach. Wypłakuję miliony łez. Doceń to wkońcu. Tak długo walczyliśmy o nas, że teraz nawet nie wiemy czy ciągle jest warto. Skoro na Ciebie wszyscy mówią Pan Zajęty, to mnie powinni nazywać Panna Samotna A myślałam, że mogę na Ciebie liczyć.
Jedno mrugnięcie, gdy spada łza A Ciebie już nie ma.
|
|
#735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dolorees ładnie kochana, ładnie ; * Drift wieeeeem, że jest boski, sama się w swoim avku zakochałam, i zakochuję każdego dnia na nowo <3 a że jeszcze opisy się podobają, to się bardzo cieszę. Aha, no i Ty też musisz się częściej tu pojawiać! ; * __________________ " all the songs sound better when You're next to me.. wszystkie piosenki brzmią lepiej, kiedy jesteś obok.. There is no greater love than what I feel for You. No sweeter song, no heart so true.. Nie ma wspanialszej miłości niż ta, którą czuję do Ciebie. Nie ma słodszej piosenki, prawdziwszego serca.. so am I insane or do I really see heaven in Your eyes? czy ja zwariowałam czy naprawdę widzę niebo w Twoich oczach? Hello morning light. I cannot fight the feeling, something's changed. I'm lying in my bed and feel a second heartbeat.. Witaj poranku. Nie mogę walczyć z tym uczuciem, coś się zmieniło.. Leżę w moim łóżku i czuję drugie bicie serca.. "
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2011-02-16 o 16:47 |
||
|
|
|
#736 |
|
Przyczajenie
|
kilka miesięcy temu ? oczy - mówiłam , że zapomnę. nadal pamiętam te ciemne patrzałki o zagubionym wzroku. uśmiech - mówiłam , że zapomnę. nie potrafię wymazać tego ironicznego wygięcia kącików ust ku górze. zapach - mówiłam , że zapomnę. zawsze będe czuć tą świeżość Twojej osoby. postawa - mówiłam , że zapomnę. gdy tylko zamknę oczy widze sposób w jakim bujałeś się pośród tych wszystkich szarych typków. styl - mówiłam , że zapomnę. nadal potrafię wymienić każdy Twój ciuch. przepraszam, nie potrafię zapomnieć.
włączając jeden z kawałkóweminema, usiadła na parapecie. zaciągnęła się i spojrzała zza okno. na niebie ogrom gwiazd i ogromny księżyc. łzy zaczęły napływać do jej oczu. siedziała spokojnie, pozwalając aby łzy spływały jej po całej twarzy. w duchu krzyczała. krzyczała najgłośniej jak mogła. wiedziała, że to nic nie da, ale nie umiała inaczej. nie umiała poradzić sobie z tym wszystkim. potrzebowała kogoś. tego kogoś. jego. tylko jego, nikogo więcej. zasypiając, miała nadzieję, że gdy obudzi się na drugi dzień, zobaczy go obok siebie i będzie mogła powiedzieć: tak, jestem szczęśliwa Patrze na ekran komputera i widzę "KOCHANIE JEST DOSTĘPNE". Czekam minutę, 2, 6, 10, 30min. I nic nie ma, nie piszę. Myślę sobie "co zapomniał o mnie?" patrze na jego opis i widzę "Ślicznotka u mnie". / napluć wszystkim ' kochanym ' osobom, uśmiechnąć się i powiedzieć : to za tą wspaniałą przyjaźń. |
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
`Ja raz skłamałam , Ty raz powiedziałeś prawdę.
wiesz jak ja się teraz czuje ? Nie wiesz bo słowa tego nie potrafią określić. Pamiętasz ? Byliśmy kiedyś cholernie szczęśliwi. Mimo wszystkiemu i wszystkim . Czuję do Ciebie żal. Nigdy mnie nie kochałeś a ja to wiedziałam, lecz lubiłam być twoim misiakiem rzucakiem. |
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
"złośliwość czasu , gdy najwolniej upływają sekundy a najszybciej lata.
Jeśli jest noc, musi być dzień, jeśli łza – uśmiech. bo moje serce jest pełne miłości Przyszedł dziś do mnie diabeł i powiedział: -Popraw się ,bo jesteś już gorsza ode mnie! ![]() `Fotografia dziś mi pozostaje to nie blef znów kasuje Twój ostatni sms, zamiast uczuć został śmiech wiec nie zrozum mnie źle. Być unikalnym, bo smak życia to kontrasty. te serce bije mi częściej w rytmie sześciu liter to nie żaden bohater, tylko mych snów zlodziej... bo nie wiem co kochałem bardziej: świat czy ciebie? lecz jestem pewien, że co nie byłoby prawdą jedno i drugie zgniło już dawno. Niektórzy ludzie mnie nienawidzą a podają rękę kiedy z naprzeciwka idą. Istnieje kraina, której nigdy nie poznałeś I istnieje kraina w której, jak mówią, gdzie nie zachodzi słońce Zajrzyj do Księgi życia a ujrzysz Ponad wszystko zawsze w siebie wierz Zawsze w siebie wierz Ja nie muszę mieć za co żyć, muszę mieć po co mamy budżet, którym jest uśmiech. Jeśli wszystko się skończy to trudno. Ja wiem, ze życie jest tylko minutą, Wiesz? i w tej minucie chce być W pełni człowiekiem. W życiu tak mało mamy chwil by się zatrzymać i pomyśleć o kilka łez ubożsi liczymy na cud Obraz gościa co kochał zobacz ból w jego oczach W lustrze widze Nas nie siebie |
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
każdy Twój zniewalający uśmiech jest efektem photoshopa .
Krztusząc się łzami,tęskniła tak cholernie mocno. szczera jestem, uprzejma bywam. Ludzie są przykro uzależnieni od cudzej opinii. Ty lepiej spójrz na siebie, bo wyglądasz jak trzecia płeć. Każda z nas jest jak księżniczka z bajki ,po prostu niektórych bajek nie opowiada się dziecią na dobranoc.
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
by nadal być tym czego pragniesz.
**każdy pretekst był dobry. "Chociaż pochodzimy z różnych krajów, mówimy różnymi językami nasze serca biją jednym rytmem." `gdy mają problemy przeżywają to różnie. oni piją wódke, one płaczą w poduszkę` `taki duży z Ciebie chłopiec, a nie potrafisz określić konkretnie czy jesteś, czy Cię nie ma w moim życiu .`
Edytowane przez zaczaaroowanaa Czas edycji: 2011-02-16 o 18:26 |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
when i see Your smile i can fix the world z innej bajki - szukam Twoich postów nie tylko ze względu na boskie opisy, ale też na awatar, na opis którego brakuje słów
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
so_steadfast, _niebanalna -
nigdy nie będzie taką, jaką chciałby aby była.
teraz ja złamię ci serce, a potem przeproszę cię za to, niewinnie się uśmiechając. była promykiem słońca. a słońce w końcu zaszło. uśmiechnij się. przecież wiesz, że twój uśmiech dodaje mi sił. po co żyć dalej, gdy skończyło się to, co miało trwać wiecznie? jaki sens walczyć o kolejny oddech bez tych, którzy obiecali być zawsze?
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89- podkradaj, ja kradnę Twoje!
z innej bajki- dziękuję, _______________________ Zadajesz mi ból. Tak niewyobrażalny, taki, że sama nie rozumiem, jak jeszcze oddycham. A ponieważ moje serce jest w Tobie, odczuwam również Twój ból. Bez znaczenia. I tak tego nie pojmiesz. Czasami myślę, że miłość jest wieczna. Ale tylko ta nieszczęśliwa. Szczęście zawsze się kończy. A później jest smutek. Ten bywa na zawsze. Miłość przyniosła mi chwilę szczęścia. Później żal, smutek i upokorzenie jakiego nie jesteś w stanie sobie wyobrazić. To trwa bez końca. A teraz bez skrupułów mogę powiedzieć: nienawidzę kochać. Jak bardzo boli, gdy nasz ból jest dla przyczyny bólu taki bez znaczenia. Przeraża mnie myśl, zwykłe przypuszczenie, że umiem kochać tylko Ciebie.
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
ale to oczy nie pozwoliły mi na Ciebie patrzeć.
tak, moje oczy. nie musiałeś mnie ranić, ale dla chcącego nic trudnego. byłeś, jesteś. za chwile zniknął za rogiem. wiatr rozwiał szczęście po różnych stronach świata. podarł na pół, by już nikt go nie doznał. tak, ktoś widocznie zmienił mnie. ktoś widocznie złamał serce.
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
zdarza się taka samotność, że nawet nie ma komu powiedzieć "nienawidzę cię" .
Kocham Cie, ale Cie nie nienawidzę. Tęsknię za Tobą, ale Cie nie chce widzieć. Śmieję się z Tobą i płaczę przez Ciebie. Zyję dla Ciebie ale chce umrzeć. Dlaczego? Nie wiem...
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Wybrałeś tamten świat. Pełen zła i arogancji. A myślałeś, że wybrałeś raj. Zmieniasz się, ale ja już nie będę tego świadkiem. Młody, niepokorny przeciwnik świata, w fazie buntu. Takiego ciebie pamiętam. Ale pozostały wspomnienia. To, co najsilniej trzyma człowieka przy drugiej osobie. To, co nie pozwala się oderwać. Wyzwolić się. Przytul, jeśli już jesteś. Boże, czy Ty także jesteś przeciwko nam? Czy Ty też stawiasz ludzi na straconej pozycji, mimo, że nie zdążyli zbłądzić? Pozwolę Ci na wszystko, ale nie pozwolę Ci odejść. Byłam szczęśliwą niezależną kobietą. A potem poznałam Ciebie. Skoro masz puste serce, mniemam, że jest w nim sporo miejsca.
|
|
#747 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście |
|||
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję myszki
![]() najprostszym sposobem stracenia czegoś
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
naiwna0 , agatka944 - nareszcie
Uczciowość to takie coś do czego jeszcze Ci bardzo daleko.
Mój błąd bo odeszłam. Twój bo mnie nie zatrzymałeś. Szukaj mnie. Zawsze mogę wrócić i powitać Cię słowem"wybaczam". Pada deszcz. Znowu. Pamiętasz ? tak się poznaliśmy. |
|
|
|
#750 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aleeee się nakradłam ![]() 'Wciąż w pogoni za lepszej jakości życiem Zagubieni w tym samym świecie, czujemy ten sam ból' musicie mi wybaczyć, że tak mało i takie na szybko byle jakie wrzucone ale padam na twarz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

-
biorę.

Ja w rewanżu zabieram ten pierwszy z dołu