Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 20:50   #781
Veronika24
Raczkowanie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Hahaha))) Myślę,że w tym wypadku, to nie tylko Twój proboszcz sfiksował))
hihi. Znałam też takiego księdza konserwatystę, ktory bardziej młodym odradzał ślub, aniżeli zachęcał do zgodnego życia małżeńskiego i szczęśliwego...:/:/ Bo właśnie argumentował to tym,że jest zbyt dużo rozwodów...

Veronika24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 20:53   #782
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Witam Nowe PMki

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
magdziaS no to cena niezła Choć w sumie to 2 dni Wnętrze trochę nie w moim guście choć schludnie, ale bardziej przypadło mi do gustu otoczenie tegoż lokalu Chwilami trochę żałuję, że moja sala w nieciekawym środowisku się znajduje, no ale trudno
Mnie stylizacja też średnio się podobała na początku, ale ciężko znaleźć coś ładnego w Częstochowie na dużą liczbę gości, więc ta sala to dla nas rarytasek A ogród w tej sali jest śliczny i do 2012 będą go jeszcze rozbudowywać, także liczę, że w maju będzie przepięknie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

Dziewczyny kupujecie coś rodzicom w ramach podziękowań? Ja ogólnie chciałabym już coś w wakacje zacząć kupować i zaczynam się poważnie zastanawiać nad darem dla rodziców.
Myślałam nad ręcznie robionym albumem. Moi rodzice by dostali album od moich narodzin aż do ślubu, a od TŻa tak samo tylko, że z nim. Myślę, że fajne by było na ostatniej stronie zdjęcie rodziców ze ślubu i miejsce na nasze zdjęcie... Można by też było jakieś wzruszające wierszyki z podziękowaniami dać... Myślę, że taka pamiątka by się im spodobała. Co o tym myślicie?
Taka pamiątka w formie albumu to na pewno fajny pomysł My się jeszcze zastanawiamy, ale generalnie nie mamy pomysłów. Myśleliśmy, żeby zafundować gdzieś rodzicom wspólną wycieczkę w jakieś fajne miejsce.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jestem!!!
I tak byliśmy u księdza i nici ze ślubu w Lany Poniedziałek, ale myśmy wszystko przemyśleli i tak po ciuchu chcieliśmy ślub przełożyć na wtorek. I tak się da Ksiądz powiedział, że ok, nie ma problemu i nas zapisał na karteczce (bo terminarz dopiero w październiku będzie miał) na 10 kwietnia 2012 wstępnie na godz. 11.00. Na nauki możemy iść gdzie chcemy i kiedy chcemy, w październiku wstawić się na potwierdzenie terminu, a 3 miesiące przed na spisanie protokołu i takich tam ceregieli ...

...

No i gitara!
Gratuluję, że wszystko tak szybko i sprawnie Ci poszło

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
znalazłam chwilę to pokaże wam obrączki jakie dziś mieżyłam. Zdjęcie 1 to model który nałożyłam na paluszek i tak mi się spodobała że nie chciałam jej już zdejmować akurat mój maleńki rozmiar ale taka malutka ta obrączka że słabo widać to połączenie ale w sumie tam w sklepie słabe światło było. A zdjęcie nr 2 to te na które się raczej zdecydujemy one są o 1mm grubsze ale weźmiemy bez kamyka
Właśnie takie obrączki chcemy mieć z TŻtem ! Szukaliśmy podobnych modeli, ale ciężko jest znaleźć takie, żeby nam obojgu się podobały Ja upieram się na kamień w obrączce

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-02-16 o 20:54
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 20:54   #783
Veronika24
Raczkowanie

My też nie chcieliśmy właśnie oklepanej, choć pięknej piosenki "Cudownych rodziców mam" i zdecydowaliśmy się na prezentacje zdjęć z naszego dzieciństwa z rodzicami, jak dorastamy, aż do dnia zaręczyn i ślubu i podczas prezentacji w podkładzie: "Dzięki Wam" - Chór małych serc, "If you don't know Me by now"- Simply Red, "Walc dla rodziców" - Bayer Full, a do tańca z rodzicami- "Podziękowania dla rodziców"- Cliver.

Nie wiem, czy takie Ci odpowiadają, ale możesz sobie przesłuchać. Przynajmniej coś innego, a nie ciagle to samo)Pozdrawiam
Stary 2011-02-16, 20:57   #784
ibyza
Wtajemniczenie

Wątek piosenki dla rodziców był już poruszany w tamtej części, ale jeszcze pewnie nie raz będzie poruszony, jak każdy inny

my nie chcemy piosenki dla rodziców tak w skrócie

Veronika24 sala cudo ile za nią płacicie??? tzn jaka cena od osoby???

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2011-02-16 o 21:00
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:01   #785
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronika24 Pokaż wiadomość
My też nie chcieliśmy właśnie oklepanej, choć pięknej piosenki "Cudownych rodziców mam" i zdecydowaliśmy się na prezentacje zdjęć z naszego dzieciństwa z rodzicami, jak dorastamy, aż do dnia zaręczyn i ślubu i podczas prezentacji w podkładzie: "Dzięki Wam" - Chór małych serc, "If you don't know Me by now"- Simply Red, "Walc dla rodziców" - Bayer Full, a do tańca z rodzicami- "Podziękowania dla rodziców"- Cliver.

Nie wiem, czy takie Ci odpowiadają, ale możesz sobie przesłuchać. Przynajmniej coś innego, a nie ciagle to samo)Pozdrawiam
dzięki przesłucham
cudownych rodziców jest ładne... ale chyba za bardzo mnie wzrusza

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:01   #786
(kicia)
Zakorzenienie

u mnie nie będzie podziękowań na weselu (co nie którzy wiedzą dlaczego) ale ja zaśpiewam w czasie wesela piosenkę "Dla rodziców" z dedykacją. A w tyg po weselu coś damy rodzicom już tak na spokojnie żeby nie było wojny tylko jeszce nie wiem co
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:14   #787
Veronika24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Veronika24 witaj czyżbyśmy były imienniczkami? A sala śliczna, dziewczyny co planują fioletowe dodatki na pewno Ci będą zazdrościć

Hej Kochana!! Być może Jeśli tak, to bardzo mi miło moja imienniczko Weroniko!;-)) Dziękuję za uznanie w sprawie sali. Co prawda zdjęcia na stronie nie oddają całego uroku, bo ja też mowilam "No ładna, fajna," ale mój ukochany zauroczył się tą salą I jak pojechaliśmy na miejsce, weszliśmy to jak do katedry, ogromny drewniany sufit, dekoracje gotowe wyjeżdżają elektronicznie, podobnie jak oświetlenie, nic nie muszę dekorować, stroić, ona jest przepiękna.Dech nam zaparło i oglądaliśmy jeszcze 2 sale, wcale nie takie tanie, ale nie dorastają tej do pięt i ta już musiała zostać) W przyszłym miesiącu jedziemy spisać umowę i wplacic zaliczkę)Ja nawet nie myślalam jeszcze jakiego koloru bym chciała dodatki ewentualnie, po prostu trafiła się taka sala i jest )))

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Veronika24 sala cudo ile za nią płacicie??? tzn jaka cena od osoby???[/QUOTE]

Kochana płacimy 180 zł/os. w tym jest wino musujące na toast dla gości, powitanie Pary Młodej chlebem i solą, tort weselny, jakiś tam mix 4- ciast ale moja mama jeszcze z 20 ciast dopiecze)) i świeże kwiaty i świece na stołach gratis. Do tego w cenie sali apartament z łazienką z jaccuzzi i salonem, ale my nie skorzystamy raczej, więc położymy tam dwoje maluchów do spania )))

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

A Wy Kochane ile płacicie tak średnio za salę od osoby?? Bo ja wiem, że tutaj najdroższa opcja menu u mnie na sali to 200 zł/os. ale jest tego za dużo, jakieś krewetki itd. u mnie goście nie jedzą takich potraw, więc dlatego wybrałam za 180 zł jest bardzo dobre jedzenie i jest go wystarczająco. Z opinii wiem, że mają tam bardzo dobre jedzenie na weselu z ręki jakiegoś dobrego kucharza)Poza tym moi rodzice chcą zrobić stół wiejski z potrawami z dziczyzny, z racji hobby mojego taty)i jakiś tam pieczony dzik itp. także jedzenia będzie wystarczająco. Chciałabym wiedzieć, jak to jest u Was z cenami. I ile bierze Wasz zespół? I ilu osobowe zespoły preferujecie?
Stary 2011-02-16, 21:15   #788
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

Dziewczyny kupujecie coś rodzicom w ramach podziękowań? Ja ogólnie chciałabym już coś w wakacje zacząć kupować i zaczynam się poważnie zastanawiać nad darem dla rodziców.
Myślałam nad ręcznie robionym albumem. Moi rodzice by dostali album od moich narodzin aż do ślubu, a od TŻa tak samo tylko, że z nim. Myślę, że fajne by było na ostatniej stronie zdjęcie rodziców ze ślubu i miejsce na nasze zdjęcie... Można by też było jakieś wzruszające wierszyki z podziękowaniami dać... Myślę, że taka pamiątka by się im spodobała. Co o tym myślicie?
piękny pomysł z albumem
Nasi rodzice na pewno dostaną albumy ze ślubu ale to już później a podczas wesela jeszcze nie wiem co, kombinujemy na razie
Cytat:
Jestem!!!
I tak byliśmy u księdza i nici ze ślubu w Lany Poniedziałek, ale myśmy wszystko przemyśleli i tak po ciuchu chcieliśmy ślub przełożyć na wtorek. I tak się da Ksiądz powiedział, że ok, nie ma problemu i nas zapisał na karteczce (bo terminarz dopiero w październiku będzie miał) na 10 kwietnia 2012 wstępnie na godz. 11.00. Na nauki możemy iść gdzie chcemy i kiedy chcemy, w październiku wstawić się na potwierdzenie terminu, a 3 miesiące przed na spisanie protokołu i takich tam ceregieli.
gratuluję terminu
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a jaką piosenke wybieracie na podziękowanie dla rodziców ?
my mamy z tym problem a nie chce oklepanego 'cudownych rodziców mam'
my na pewno nie chcemy "cudownych rodziców mam" Nie mam pięcia jeszcze co ale na pewno nie jakąś piosenkę konkretnie z "rodzicami" w tekście tylko po prostu jakąś ładną i poprzedzimy ja dedykacją

Wróciliśmy z tańców (ktoś się pytał, więc uściślam - na taniec towarzyski dla początkujących się zapisaliśmy ) i stwierdzam zę podobało mi się, ale nauczyć mojego TŻ a tańczyć to będzie dramat drewniane nóżki ma niestety
no ale może damy radę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:15   #789
Nika0208
Rozeznanie

Dziewczymy macie magiczną moc... sa wolne terminy a co najwazniejsze mój termin wolny - 28.04.2012. W sobote jestesmy umowieni z włascicielem na omawianie szczegółów i zaklepanie terminu.
Nie było mnie od rana i tyle nowych wątków
Buty - chcę miec obcas około 8 cm. Mój TŻ jest wysoki ma 198 cm ( troche mu się urosło ) a ja 170cm - musze się dodać sobie centymetrów.
Witam nowe PM
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:22   #790
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Dziewczymy macie magiczną moc... sa wolne terminy a co najwazniejsze mój termin wolny - 28.04.2012. W sobote jestesmy umowieni z włascicielem na omawianie szczegółów i zaklepanie terminu.
Buty - chcę miec obcas około 8 cm. Mój TŻ jest wysoki ma 198 cm ( troche mu się urosło ) a ja 170cm - musze się dodać sobie centymetrów.
Witam nowe PM

cudnie bardzo się cieszymy

wiedziałam że uda się wam załatwić i będę miała opinie z pierwszej ręki o weselu

Stary 2011-02-16, 21:29   #791
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
A to moja sala, jeżeli chcecie zobaczyć)
Też się pochwalę

http://www.sala-splendor.pl/
sala piękna

Cytat:
Cytat:
My będziemy mieć właśnie piosenkę Cilver, choć TŻ jeszcze o tym nie wie godzi się prawie na wszystko co zaproponuję póki co marudzi mi przy wyborze koloru dekoracji na salę. będzie zieleń i biel napewno. ja zastanawiam się nad dodaniem jakiegoś borda a TŻ mówi mi że tylko zieleń i biel.

Veronika24 My za samą salę płacimy 2927 zł (to jest po zniżce na oświatowca) a jak zniżka nam nie wypali to 3444 zł. Catering na osobę 120-125 zł i dzieci do lat 10 gratis. Co do zespołu to kompletnie nie pamiętam ile bierze

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wróciliśmy z tańców (ktoś się pytał, więc uściślam - na taniec towarzyski dla początkujących się zapisaliśmy ) i stwierdzam zę podobało mi się, ale nauczyć mojego TŻ a tańczyć to będzie dramat drewniane nóżki ma niestety
no ale może damy radę
ooo to twój TŻ ma tak jak ja dwie nogi mam ale obie lewe i do tańca się nie nadają więc powiedziałam do TŻ-ta że na kurs idziemy i kropka bo ja na własnym weselu z siebie pośniewiska robić nie będę i nie miał wyjścia bo ogólnie to by nie szedł bo mu się nie chce ale zrobi to dla mnie, w sumie spróbował by powiedzieć nie to ja bym mu już pokazała

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-02-16 o 21:37
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:32   #792
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nowe PM

zdolna ta nasza dziewczynka nie mogło być inaczej z salą wszystkie tu trzymałyśmy kciuki ominęło mnie czy dawałaś linka do sali??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:35   #793
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem!!!
I tak byliśmy u księdza i nici ze ślubu w Lany Poniedziałek, ale myśmy wszystko przemyśleli i tak po ciuchu chcieliśmy ślub przełożyć na wtorek. I tak się da Ksiądz powiedział, że ok, nie ma problemu i nas zapisał na karteczce (bo terminarz dopiero w październiku będzie miał) na 10 kwietnia 2012 wstępnie na godz. 11.00. Na nauki możemy iść gdzie chcemy i kiedy chcemy, w październiku wstawić się na potwierdzenie terminu, a 3 miesiące przed na spisanie protokołu i takich tam ceregieli.

Prosto z kancelarii jechaliśmy do domu weselnego i tez bez problemu dało się zmienić z 9,10 na 10-11.04 i mamy wesele w 2gą rocznicę katastrofy smoleńskiej (łatwiej rodzina zapamięta).

I najważniejsze jak dla mnie- mój wymarzony zespół weselny, który nie mógł nam grać 9 kwietnia-może nas obsługiwać 10 i 11 kwietnia:jupi : ale się cieszę. Termin mamy zarezerwowany, umowę podpisujemy w poście ( bo wtedy oni maja czas).
super, że tak wszystko Wam się poukładało
za załatwione sprawy
Cytat:
znalazłam chwilę to pokaże wam obrączki jakie dziś mieżyłam. Zdjęcie 1 to model który nałożyłam na paluszek i tak mi się spodobała że nie chciałam jej już zdejmować akurat mój maleńki rozmiar ale taka malutka ta obrączka że słabo widać to połączenie ale w sumie tam w sklepie słabe światło było. A zdjęcie nr 2 to te na które się raczej zdecydujemy one są o 1mm grubsze ale weźmiemy bez kamyka
obrączki są śliczne
Nie mogę się doczekać momentu, kiedy będziemy chodzić z TŻ po jubilerach i je mierzyć, wybierać.....
Savicki? Moje koleżanki, które w tym roku mają śluby też tam kupiły obrączki. Ceny były najbardziej przystępne a nie różniły się niczym od tych np. z Apartu (ta sama prób złota itd. itp.). W dodatku bardzo chwaliły obsługę.
Cytat:
Chatka witaj!! I dziękuję za powitanie!;-)) Dużo tego jest, jestem tu nowa i nie wiem za bardzo od czego zacząć) Hehe. Cieszę się,że znalazłam takie forum, jest się kogo poradzić, coś nowego podpatrzeć, pogadać z dziewczynami, wymienic się doswiadczeniami dot. ślubu) Jesteśmy razem od listopada 2009 i zaręczyliśmy się w maju 2010 Ślub 1 września 2012. Poznaliśmy się dosyć niebanalnie, nietradycyjnieHehe. Otóż mój przyszły mąż znalazł mnie na jednym z portali randkowych w internecie i pierwszy do mnie napisał, później wyjechałam na studia do Wrocławia, gdzie mieszka i znalazł mnie na dworcu po zajęciach pewnego jesiennego dnia i oboje od pierwszego spotkania wiedzieliśmy,że to jest TO;-)) Oświadczył mi się bardzo tradycyjnie, w obecnosci rodziny, poprosił mojego tatę o moja rękę i kupił pierścionek z białego złota cały wysadzamy cyrkoniami, dokładnie taki o jakim marzyłam))hehe.

Ślub planujemy w mojej malej miejscowości na dolnym śląsku, w Górach Sowich, wesele na sali Splendor w Bielawie, w powiecie dzierżoniowskim na 125 osób))Jednak z racji tego, że obie rodziny dzieli 100 km. i więcej nie będziemy robić poprawin, bo nie chcą nocować goście i tak daleko wracać w niedzielę wieczorem, po poprawinach. Także wydamy na autokary, ale za to wesele zaczniemy o 15 i potrwa do 5/6 rano)
teraz szukam dobrego zespołu, kamerzysty, fotografa)) Ufff ale się rozpisałam)) Nie wiem co chcecie wiedzieć jeszcze dziewczyny?

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

A to moja sala, jeżeli chcecie zobaczyć)
Też się pochwalę

http://www.sala-splendor.pl/
witaj
A tu Cię zaskoczę Wasze poznanie wcale nie było takie "niebanalne" i "nietradycyjne". Kiedyś poruszałyśmy podobny temat na wątku i wyszło na to, że bardzo dużo PMek poznało się w ten sposób ze swoimi TŻtami .
Wśród moich znajomych wiele jest internetowych par
Nawet jeśli ktoś się w ten sposób nie poznał - to w początkowych fazach znajomości korzystał z tego wynalazku
Cytat:
bardzo się cieszę

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:36   #794
Veronika24
Raczkowanie

[QUOTE=beat@;25141869]sala piękna

Veronika24 My za samą salę płacimy 2927 zł (to jest po zniżce na oświatowca) a jak zniżka nam nie wypali to 3444 zł. Catering na osobę 120-125 zł i dzieci do lat 10 gratis. Co do zespołu to kompletnie nie pamiętam ile bierze

Dziękuję Beatko! Więc w zależności od tego na ile osób robicie wesele, tez nie wyniesie wcale tak mało... Ja po wstępnych obliczeniach szykuję się na 35000 zł
Stary 2011-02-16, 21:39   #795
tusia_m
Zakorzenienie

Weronika24 - zapomniałam dodać, że Wasza sala jest piękna! robi ogromne wrażenie
Widać, że jest przestronna. będzie dużo miejsca do tańczenia.
w ogóle to ma jakiś taki niepowtarzalny klimat

It is where we are...
Stary 2011-02-16, 21:39   #796
Veronika24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

witaj
A tu Cię zaskoczę Wasze poznanie wcale nie było takie "niebanalne" i "nietradycyjne". Kiedyś poruszałyśmy podobny temat na wątku i wyszło na to, że bardzo dużo PMek poznało się w ten sposób ze swoimi TŻtami .
Wśród moich znajomych wiele jest internetowych par
Nawet jeśli ktoś się w ten sposób nie poznał - to w początkowych fazach znajomości korzystał z tego wynalazku

bardzo się cieszę

Witam serdecznie!
Hehe) Widzisz jestem tu pierwszy dzionek i nie za wiele wiem o wszystkich już poruszanych wątkach, ale masz rację, teraz to już jest normalne i bardziej popularne, aniżeli kiedyś))
Stary 2011-02-16, 21:40   #797
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
zdolna ta nasza dziewczynka nie mogło być inaczej z salą wszystkie tu trzymałyśmy kciuki ominęło mnie czy dawałaś linka do sali??

nasza sala nie ma strony (robimy w tej samej ) jedyne co mam to ten link ale to z zewnątrz zdjęcia
http://www.puchaczow.pl/asp/pl_start...u=100&strona=1

Cytat:
super, że tak wszystko Wam się poukładało
za załatwione sprawy

obrączki są śliczne
Nie mogę się doczekać momentu, kiedy będziemy chodzić z TŻ po jubilerach i je mierzyć, wybierać.....
Savicki? Moje koleżanki, które w tym roku mają śluby też tam kupiły obrączki. Ceny były najbardziej przystępne a nie różniły się niczym od tych np. z Apartu (ta sama prób złota itd. itp.). W dodatku bardzo chwaliły obsługę.

no obsługa mega miła i wszystko wytłumaczyła że aż się zakochałam w tej firmie mam ich katalog który gwarantuje nam 10 % zniżki cudo. Każdemu z okolic lublina polecam tam zajść ja byłam w tym sklepie na Lubartowskiej

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-02-16 o 21:51
Stary 2011-02-16, 21:42   #798
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Dziękuję Beatko! Więc w zależności od tego na ile osób robicie wesele, tez nie wyniesie wcale tak mało... Ja po wstępnych obliczeniach szykuję się na 35000 zł
Wstępnie mamy 123 osoby. Nie wiem jak policzyć orkiestrę i fotografa bo im też się do jedzenia coś należy. Wiadomo, fotograf krócej będzie ale od powiedzmy 16 do 1-2 w nocy bez jedzenia to troszkę nie wypada więc zobaczymy. Firma cateringowa i orkiestra bardzo dobrze się znają więc może będzie gratis

Teraz lecę do wyrka działać z moimi zaproszeniami bo już coś na nich widać choć jeszcze za mało no i od czasu do czasu będę was tutaj podglądać

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:43   #799
Veronika24
Raczkowanie

Cytat:
Weronika24 - zapomniałam dodać, że Wasza sala jest piękna! robi ogromne wrażenie
Widać, że jest przestronna. będzie dużo miejsca do tańczenia.
w ogóle to ma jakiś taki niepowtarzalny klimat
Tak, to prawda. Jest na 200 osób Wygląda jak Kościół w środku, zakochalam się w scenie, lakierowanym parkiecie, drewnianym suficie, starodawnych stołach rzeźbionych i krzesłach, jak w zamku) Lubimy oboje takie klimaty, więc mój kochany tez jest nią zauroczony!;-) I powiedzial,że jak mnie zobaczył tylko raz i powiedział sobie - albo ta, albo żadna inna to tak samo czuł z tą salą))
Stary 2011-02-16, 21:43   #800
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
no obsługa mega miła i wszystko wytłumaczyła że aż się zakochałam w tej firmie mam ich katalog który gwarantuje nam 10 % zniżki cudo. Każdemu z okolic lublina polecam tam zajść jak byłam w tym sklepie na Lubartowskiej
ja wprawdzie nie jestem z Lublina, ale w moim mieście na szczęście też jest ten jubiler. Więc na pewno tam zawitam

It is where we are...
Stary 2011-02-16, 21:44   #801
Brydzia_
Zakorzenienie

beat@ ja właśnie też myślę nad ustrojeniem na biało zielono
właściwie to tylko bukiety na stół... - nie chce przedobrzyć
na stoły dają białe obrusy i bordowe serwetki itp wiec mam zamiaru to uzupełnić bielą i zielenią
ale póki co to takie luźne przemyślenia

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:45   #802
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja wprawdzie nie jestem z Lublina, ale w moim mieście na szczęście też jest ten jubiler. Więc na pewno tam zawitam
czyżbyś była z Rzeszowa??

Stary 2011-02-16, 21:46   #803
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Oprócz tych co już dziewczyny wklejały, to ostatnio bardzo podoba mi się też ta piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=wa7GS...eature=related

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no ale może damy radę
Mój Tż sam powiedział, że musi się nauczyć tańczyć przed ślubem, wiec na pewno na kurs tańca pójdziemy

A mogę zapytać ile płacicie za kurs? To jakiś miesięczny jest, czy za lekcje płacicie, czy jak?
Stary 2011-02-16, 21:47   #804
Veronika24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Wstępnie mamy 123 osoby. Nie wiem jak policzyć orkiestrę i fotografa bo im też się do jedzenia coś należy. Wiadomo, fotograf krócej będzie ale od powiedzmy 16 do 1-2 w nocy bez jedzenia to troszkę nie wypada więc zobaczymy. Firma cateringowa i orkiestra bardzo dobrze się znają więc może będzie gratis

Teraz lecę do wyrka działać z moimi zaproszeniami bo już coś na nich widać choć jeszcze za mało no i od czasu do czasu będę was tutaj podglądać

No właśnie, ja nie liczyłam jeszcze kamerzysty na cała noc i orkiestry,żeby ich nakarmić delikatnie mówiąc i napoićhahaha) ale liczę na to, że jak na każdym prawie weselu, ktoś z gości odmówi przyjścia i będzie mniej osób. Maksymalnie policzyłam 125, liczę na 110 osób, więc w razie czego z tych pieniedzy przeznaczonych na gości, nakarmię orkiestrę i kamerzystę)))Pozdrowion ka Beatko!
Stary 2011-02-16, 21:49   #805
ewika19
Zadomowienie

Smile Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

biedroneczek- też mi przez myśl przeszła wycieczka dla rodziców. Tylko, że ja nie wiem czy by to wypaliło. Na razie u mnie jest ten pomysł na dalszym planie.

Veronika24- Witaj! Ślubujesz tydzień po mnie . Ja uważam, że ten album by się na pewno im podobał bo byłby stworzony z sercem... A ja bym chciała żeby się wzruszyli jak go oglądać będą . A jest wystarczająco dużo czasu by takie coś zrobić. A sala piękna

kindziulindzia- Ładne te serca, tylko, że moja mama nie lubi rzeczy które tylko zbierają kurz więc u mnie to odpada :/

(kicia)- bardzo podobają mi się te obrączki nr 1 .

Brydzia_- ja już kiedyś miałam typ piosenki dla rodziców jednak gdzieś mi zaginął w akcji i nie mogę znaleźć :/I na pewno to nie było "cudownych rodziców mam"- chociaż ogólnie tekst mi się bardzo podoba jednak ta piosenka jest na każdym weselu...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:55   #806
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Nie ominelo Cię nic...liniku nie dodawałam, będe robić tam gdzie kicia. W necie jest tylko jedno zdjecie :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20101220_203810_1.jpg (13,5 KB, 13 załadowań)
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:58   #807
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Oprócz tych co już dziewczyny wklejały, to ostatnio bardzo podoba mi się też ta piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=wa7GS...eature=related

Mój Tż sam powiedział, że musi się nauczyć tańczyć przed ślubem, wiec na pewno na kurs tańca pójdziemy

A mogę zapytać ile płacicie za kurs? To jakiś miesięczny jest, czy za lekcje płacicie, czy jak?
Za Twój uśmiech mamo, za Twe dłonie tato,
Które nie raz dały w kość,
Za to, że jesteście zawsze blisko przy mnie
Chcę dziś podziękować Wam /2x

To dzięki Wam, mam teraz to co mam,
To dzięki Wam, wspanialszy jest mój świat.
Niech dobry Bóg Was strzeże, niech Wam da
Siłę i zdrowie, byście mogli żyć sto lat.

siedzę i nucę cały czas wpada w ucho ta piosenka
na kurs zapiszemy się tak we wrześniu i zapłacimy 200 zł za 9 spotkań po 1,5h a wybraliśmy szkołę tańca Dominiki Kublik (tańczyła w TzG) myślę, że warto w to zainwestować przyda się jak my będziemy chodzić na wesela już jako małżeństwo

kicia, nika teraz przynajmniej wiem o jakim tarasie pisałyście teraz przynajmniej jest wyobrażenie
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-02-16 o 22:00
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:58   #808
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ominelo Cię nic...liniku nie dodawałam, będe robić tam gdzie kicia. W necie jest tylko jedno zdjecie :

http://www.puchaczow.pl/asp/pl_start...u=100&strona=1

i tu jest zdjęcie tego tarasu o którym mówiła Chatka wczoraj

Stary 2011-02-16, 21:59   #809
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Lepiej mi się Was czyta, niż z Wami pisze...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:00   #810
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
czyżbyś była z Rzeszowa??
nie, mieszkam na Śląsku (Górnym Śląsku) w Rybniku

normalnie oglądam to i ryczę ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=6JnveTyYLyw&NR=1

It is where we are...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości