|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
|
|
|
|
#782 | ||||
|
Podróżniczka
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Witam Nowe PMki
Cytat:
A ogród w tej sali jest śliczny i do 2012 będą go jeszcze rozbudowywać, także liczę, że w maju będzie przepięknie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szukaliśmy podobnych modeli, ale ciężko jest znaleźć takie, żeby nam obojgu się podobały Ja upieram się na kamień w obrączce
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-02-16 o 20:54 |
||||
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
My też nie chcieliśmy właśnie oklepanej, choć pięknej piosenki "Cudownych rodziców mam" i zdecydowaliśmy się na prezentacje zdjęć z naszego dzieciństwa z rodzicami, jak dorastamy, aż do dnia zaręczyn i ślubu i podczas prezentacji w podkładzie: "Dzięki Wam" - Chór małych serc, "If you don't know Me by now"- Simply Red, "Walc dla rodziców" - Bayer Full, a do tańca z rodzicami- "Podziękowania dla rodziców"- Cliver.
Nie wiem, czy takie Ci odpowiadają, ale możesz sobie przesłuchać. Przynajmniej coś innego, a nie ciagle to samo )Pozdrawiam
|
|
|
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
Wątek piosenki dla rodziców był już poruszany w tamtej części, ale jeszcze pewnie nie raz będzie poruszony, jak każdy inny
my nie chcemy piosenki dla rodziców tak w skrócie Veronika24 sala cudo Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-02-16 o 21:00 |
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudownych rodziców jest ładne... ale chyba za bardzo mnie wzrusza
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie będzie podziękowań na weselu (co nie którzy wiedzą dlaczego) ale ja zaśpiewam w czasie wesela piosenkę "Dla rodziców" z dedykacją. A w tyg po weselu coś damy rodzicom już tak na spokojnie żeby nie było wojny
tylko jeszce nie wiem co
|
#787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Kochana!! Być może Jeśli tak, to bardzo mi miło moja imienniczko Weroniko!;-)) Dziękuję za uznanie w sprawie sali. Co prawda zdjęcia na stronie nie oddają całego uroku, bo ja też mowilam "No ładna, fajna," ale mój ukochany zauroczył się tą salą I jak pojechaliśmy na miejsce, weszliśmy to jak do katedry, ogromny drewniany sufit, dekoracje gotowe wyjeżdżają elektronicznie, podobnie jak oświetlenie, nic nie muszę dekorować, stroić, ona jest przepiękna.Dech nam zaparło i oglądaliśmy jeszcze 2 sale, wcale nie takie tanie, ale nie dorastają tej do pięt i ta już musiała zostać ) W przyszłym miesiącu jedziemy spisać umowę i wplacic zaliczkę )Ja nawet nie myślalam jeszcze jakiego koloru bym chciała dodatki ewentualnie, po prostu trafiła się taka sala i jest )))---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Veronika24 sala cudo Kochana płacimy 180 zł/os. w tym jest wino musujące na toast dla gości, powitanie Pary Młodej chlebem i solą, tort weselny, jakiś tam mix 4- ciast ale moja mama jeszcze z 20 ciast dopiecze )) i świeże kwiaty i świece na stołach gratis. Do tego w cenie sali apartament z łazienką z jaccuzzi i salonem, ale my nie skorzystamy raczej, więc położymy tam dwoje maluchów do spania )))---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- A Wy Kochane ile płacicie tak średnio za salę od osoby?? Bo ja wiem, że tutaj najdroższa opcja menu u mnie na sali to 200 zł/os. ale jest tego za dużo, jakieś krewetki itd. u mnie goście nie jedzą takich potraw, więc dlatego wybrałam za 180 zł jest bardzo dobre jedzenie i jest go wystarczająco. Z opinii wiem, że mają tam bardzo dobre jedzenie na weselu z ręki jakiegoś dobrego kucharza )Poza tym moi rodzice chcą zrobić stół wiejski z potrawami z dziczyzny, z racji hobby mojego taty )i jakiś tam pieczony dzik itp. także jedzenia będzie wystarczająco. Chciałabym wiedzieć, jak to jest u Was z cenami. I ile bierze Wasz zespół? I ilu osobowe zespoły preferujecie?
|
|
|
|
|
#788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasi rodzice na pewno dostaną albumy ze ślubu ale to już później a podczas wesela jeszcze nie wiem co, kombinujemy na razie Cytat:
Cytat:
![]() Wróciliśmy z tańców (ktoś się pytał, więc uściślam - na taniec towarzyski dla początkujących się zapisaliśmy ) i stwierdzam zę podobało mi się, ale nauczyć mojego TŻ a tańczyć to będzie dramat drewniane nóżki ma niestety ![]() no ale może damy radę
|
|||
|
|
|
#789 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczymy macie magiczną moc... sa wolne terminy a co najwazniejsze mój termin wolny
Nie było mnie od rana i tyle nowych wątków Buty - chcę miec obcas około 8 cm. Mój TŻ jest wysoki ma 198 cm ( troche mu się urosło ) a ja 170cm - musze się dodać sobie centymetrów. Witam nowe PM |
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudnie bardzo się cieszymy ![]() wiedziałam że uda się wam załatwić i będę miała opinie z pierwszej ręki o weselu
|
|
#791 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
godzi się prawie na wszystko co zaproponuję póki co marudzi mi przy wyborze koloru dekoracji na salę. będzie zieleń i biel napewno. ja zastanawiam się nad dodaniem jakiegoś borda a TŻ mówi mi że tylko zieleń i biel.Veronika24 My za samą salę płacimy 2927 zł (to jest po zniżce na oświatowca) a jak zniżka nam nie wypali to 3444 zł. Catering na osobę 120-125 zł i dzieci do lat 10 gratis. Co do zespołu to kompletnie nie pamiętam ile bierze ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-02-16 o 21:37 |
||||
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolna ta nasza dziewczynka nie mogło być inaczej z salą wszystkie tu trzymałyśmy kciuki ominęło mnie czy dawałaś linka do sali??
|
|
#793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za załatwione sprawyCytat:
![]() Nie mogę się doczekać momentu, kiedy będziemy chodzić z TŻ po jubilerach i je mierzyć, wybierać..... Savicki? Moje koleżanki, które w tym roku mają śluby też tam kupiły obrączki. Ceny były najbardziej przystępne a nie różniły się niczym od tych np. z Apartu (ta sama prób złota itd. itp.). W dodatku bardzo chwaliły obsługę. Cytat:
A tu Cię zaskoczę Wasze poznanie wcale nie było takie "niebanalne" i "nietradycyjne". Kiedyś poruszałyśmy podobny temat na wątku i wyszło na to, że bardzo dużo PMek poznało się w ten sposób ze swoimi TŻtami . Wśród moich znajomych wiele jest internetowych par Nawet jeśli ktoś się w ten sposób nie poznał - to w początkowych fazach znajomości korzystał z tego wynalazku ![]() Cytat:
bardzo się cieszę
|
||||
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=beat@;25141869]sala piękna
![]() Veronika24 My za samą salę płacimy 2927 zł (to jest po zniżce na oświatowca) a jak zniżka nam nie wypali to 3444 zł. Catering na osobę 120-125 zł i dzieci do lat 10 gratis. Co do zespołu to kompletnie nie pamiętam ile bierze ![]() Dziękuję Beatko! Więc w zależności od tego na ile osób robicie wesele, tez nie wyniesie wcale tak mało... Ja po wstępnych obliczeniach szykuję się na 35000 zł
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika24 - zapomniałam dodać, że Wasza sala jest piękna! robi ogromne wrażenie
![]() Widać, że jest przestronna. będzie dużo miejsca do tańczenia. w ogóle to ma jakiś taki niepowtarzalny klimat
|
|
|
|
#796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam serdecznie! Hehe ) Widzisz jestem tu pierwszy dzionek i nie za wiele wiem o wszystkich już poruszanych wątkach, ale masz rację, teraz to już jest normalne i bardziej popularne, aniżeli kiedyś ))
|
|
|
|
|
#797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza sala nie ma strony (robimy w tej samej ) jedyne co mam to ten link ale to z zewnątrz zdjęcia http://www.puchaczow.pl/asp/pl_start...u=100&strona=1 Cytat:
no obsługa mega miła i wszystko wytłumaczyła że aż się zakochałam w tej firmie mam ich katalog który gwarantuje nam 10 % zniżki cudo. Każdemu z okolic lublina polecam tam zajść ja byłam w tym sklepie na Lubartowskiej
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-02-16 o 21:51 |
||
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz lecę do wyrka działać z moimi zaproszeniami bo już coś na nich widać choć jeszcze za mało no i od czasu do czasu będę was tutaj podglądać
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wygląda jak Kościół w środku, zakochalam się w scenie, lakierowanym parkiecie, drewnianym suficie, starodawnych stołach rzeźbionych i krzesłach, jak w zamku ) Lubimy oboje takie klimaty, więc mój kochany tez jest nią zauroczony!;-) I powiedzial,że jak mnie zobaczył tylko raz i powiedział sobie - albo ta, albo żadna inna to tak samo czuł z tą salą )) |
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
beat@ ja właśnie też myślę nad ustrojeniem na biało zielono
![]() właściwie to tylko bukiety na stół... - nie chce przedobrzyć ![]() na stoły dają białe obrusy i bordowe serwetki itp wiec mam zamiaru to uzupełnić bielą i zielenią ![]() ale póki co to takie luźne przemyślenia
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
czyżbyś była z Rzeszowa??
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A mogę zapytać ile płacicie za kurs? To jakiś miesięczny jest, czy za lekcje płacicie, czy jak?
|
|
#804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie, ja nie liczyłam jeszcze kamerzysty na cała noc i orkiestry,żeby ich nakarmić delikatnie mówiąc i napoić hahaha ) ale liczę na to, że jak na każdym prawie weselu, ktoś z gości odmówi przyjścia i będzie mniej osób. Maksymalnie policzyłam 125, liczę na 110 osób, więc w razie czego z tych pieniedzy przeznaczonych na gości, nakarmię orkiestrę i kamerzystę )))Pozdrowion ka Beatko! |
|
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
biedroneczek- też mi przez myśl przeszła wycieczka dla rodziców. Tylko, że ja nie wiem czy by to wypaliło. Na razie u mnie jest ten pomysł na dalszym planie.
Veronika24- Witaj! Ślubujesz tydzień po mnie . Ja uważam, że ten album by się na pewno im podobał bo byłby stworzony z sercem... A ja bym chciała żeby się wzruszyli jak go oglądać będą . A jest wystarczająco dużo czasu by takie coś zrobić. A sala piękna ![]() kindziulindzia- Ładne te serca, tylko, że moja mama nie lubi rzeczy które tylko zbierają kurz więc u mnie to odpada :/ (kicia)- bardzo podobają mi się te obrączki nr 1 . Brydzia_- ja już kiedyś miałam typ piosenki dla rodziców jednak gdzieś mi zaginął w akcji i nie mogę znaleźć :/I na pewno to nie było "cudownych rodziców mam"- chociaż ogólnie tekst mi się bardzo podoba jednak ta piosenka jest na każdym weselu...
|
|
#806 |
|
Rozeznanie
|
Nie ominelo Cię nic...liniku nie dodawałam, będe robić tam gdzie kicia. W necie jest tylko jedno zdjecie :
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Które nie raz dały w kość, Za to, że jesteście zawsze blisko przy mnie Chcę dziś podziękować Wam /2x To dzięki Wam, mam teraz to co mam, To dzięki Wam, wspanialszy jest mój świat. Niech dobry Bóg Was strzeże, niech Wam da Siłę i zdrowie, byście mogli żyć sto lat. siedzę i nucę cały czas wpada w ucho ta piosenkana kurs zapiszemy się tak we wrześniu i zapłacimy 200 zł za 9 spotkań po 1,5h a wybraliśmy szkołę tańca Dominiki Kublik (tańczyła w TzG) myślę, że warto w to zainwestować przyda się jak my będziemy chodzić na wesela już jako małżeństwo ![]() kicia, nika teraz przynajmniej wiem o jakim tarasie pisałyście teraz przynajmniej jest wyobrażenie
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-02-16 o 22:00 |
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.puchaczow.pl/asp/pl_start...u=100&strona=1 i tu jest zdjęcie tego tarasu o którym mówiła Chatka wczoraj
|
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej mi się Was czyta, niż z Wami pisze...
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
nie, mieszkam na Śląsku (Górnym Śląsku) w Rybniku
![]() normalnie oglądam to i ryczę ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=6JnveTyYLyw&NR=1 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

))) Myślę,że w tym wypadku, to nie tylko Twój proboszcz sfiksował

Choć w sumie to 2 dni 

nie mogło być inaczej z salą wszystkie tu trzymałyśmy kciuki
ominęło mnie czy dawałaś linka do sali??