|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
|
|
|
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
Co się kryje za słowem SZCZEGÓLNIE?
|
#4293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie myślałaś o tym żebyz nim porozmawiac i namoówic na wizyte u psychologa albo u innego jakiegos? Ja o tym czesto myslalam, niektorzy nie maja tyle szczescia w zyciu ze maja rodzine stabilna sytuacje zyciowa i ciezko im sobie z tym poradzic. Szczerze? wierze ze tacy ludzie moga mzienic swoje podejscie i popracowac nad emocjami jka chca ale sama juz nie wiem.. Wiesz od wrzesnia było ok wiadomo wzloty i upadki na niektore slowa mowione w afekcie nie zwracałam czasem uwagi bo szkoda newrow. ale ja juz sama nie wiem co bedize i oc ma byc... |
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem brunetką ale korci mnie aby farbnąć się na rudo ...
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po powrocie z USA 2 lata temu musiąłam sciąc włosy (zła dieta +8 kg i bardzo przerzedzone włosy, prześwity ![]() Cytat:
sęk w tym że jak on się już uspokaja to widzi swoje błedy, obiecuje poiprawę w ogóle jest cud, miód malina, na rękach by nosił kocha jak obłąkany ale potem w pewnymn momencie zmeinia sie nie do poznania i ciach ...niewązne ze keidyś o tym rozmawialismy że już przedyskutaowalismy niejedno i podczas spokojnych rozmów dochodzilismy do wspolnych ustalen...skoro jak ise wkrzuy ma to wszystk ow nosie nie ma sensu....z jego mamą na ten temat rozmaiwąłam (mam swietny z nia kontakt) powiediząła mito jest mój syn, więc mu wybaczam bo jestem matką ale to manipulant a ty nie musisz tego znosić, bo to ty masz zawlaczyć o swoje szczęscie 2 sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale ja po tym jak mu tyle wybaczałam to po prostu tak się zraziłam do takich przypadków ze po prostu nie zaufam już takiemu i może mnie błagac prosić, starac się.... moja miłośc do niego ulotniła się jak kamfora, nie mam do niego serca, oszukał mnie i nie chce go znać ....dobrze że miałam boski, rewelacyjny udany seks z nim rozpieszczął mnie więc poczucie wartosci mi skoczyło o kilkaset procent no i najwazniejsze że pomógł mi ostatecznie uwolnić się od exexa więc i tak jestem mu wdzięczna...ale nie chce mieć już z nim nic doczynienia ![]() i jestem szcżęsliwa i spokojniejsza bez niego
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-16 o 22:39 |
||
|
|
|
#4297 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Jakbym znała, to bym tam właśnie siedziała
![]() Cytat:
Za 5, 10, 15.
|
|
|
#4298 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie chcę już żadnych metali, podróżników, samtoników z jednym przyjacielem. Fanów gitar, marudzenia, intelektualistów, którszy nie czytają książek i harcerzyków, którzy kozaczą, a potem robią dzieci i uciekają
Narazie mogę sobie popatrzeć, ale w dalsze relacje nie mam zamiaru narazie wchodzić. I się nie zapuszcze, by czekać na tego kto mnie odczaruję. Mój eks mimo że hmm był fanem ciężkiego brzmienia i łysiłał niestety geny go pod tym względem nie lubią, było dobrze umieśnionym i sprawnym facetem. Tzn. jest, ale nie dla mnie już.
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz...
Ide spac, dobranoc
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłaaaam
Świetny film, na prawdę! Burleska. Gdy Aguilera śpiewała.. aż mi ciarki przechodziły! ;o niezły show. Nadrabiam Was ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- No to Czarodziejka i Cinderella idziemy wspólnie na imprezęęęę! albo na piwo chociaż !
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
Moje kochane kobietki. Niestety dzisiaj nie dam rady was nadrobić tak płodzicie te posty, szalone wy
Mam nadzieję, że jesteście na dobrej drodze do wyleczenia się z byłych, albo do olania ich tak, żeby oni błagali was o powrót lub jakikolwiek kontakt. Mam nadzieję, że jesteście silne i nie dajecie się tym zmiennym nastrojom ![]() Ja właśnie jestem po rozmowie z kolega byłego i stwierdzam, że chłopak już totalnie mi przeszedł. Za jakiś czas nawet byśmy mogli być dobrymi kumplami całkiem. Powtarzam, że za jakiś czas. Jutro was nadrobię Dam radę mam nadzieję ![]() W ogóle jak ktoś z Bydgoszczy jest to ja z chęcią na piwko mogę iść
|
#4302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i mowie NIE wszelkim studentom polibud![]() kopamatakwa, a gdzie w Bydgoszczy pijasz? chyba nawet o ile dobrze pamietam studiuje to co Ty skonczylas na tym samym wspanialym uniwerku prof z fioletowymi tipsami tez dawala sie wam we znaki ?
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie mówimy nie, polibudzie!
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
I budowlance! na budowlańców też uważajcie!
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
no mój właśnie budownictwo studniował
btw. naszła mnie dziś taka refleksja odnośnie przyjaźni damsko-meskiej ( po związkowej ) i doszłam do wniosku, że jest ona możliwa tylko gdy żadna ze stron nie czuje pociągu do 2giej, co o tym sądzicie? bo ja z moim jestem w pseudoprzyjaxni aktualnie i sie zastanawiam czy to dla mnie zdrowe ( |
|
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
polibuda = kalkulatory
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
oj, to chyba nie jest zdrowe.. bo i tak jedna ze stron (a może obie?) będą dalej coś do siebie czuć.. to tylko krzywdzenie siebie.. moim zdaniem.
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Gorszy problem, jeśli jedna ze stron czuje coś więcej niż pociąg. Ogólnie wydaje mi się, że jeśli przyjaźniliście się w trakcie trwania związku, to ta przyjaźń nagle nie wyparuje. O ile oczywiście nie narobiliście sobie jakichś strasznych świństw. Ja z moim aktualnie się przyjaźnię, ale co to będzie za jakiś czas, tego nie wiem.Dlaczego "nie" dla polibudy? Jak tak patrzę na facetów, to wolę ścisłowców jednak. Humaniści, a zwłaszcza artyści strasznie mnie zawodzą .
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-02-17 o 00:00 |
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
jakie NIE dla polibudy?
nieładnie !
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
Eee?
Ja moge powiedziec NIE dla humanistow... Humanista mnie wyzywal... Polibuda mnie odprowadza pod furtke
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak to? A ja?
|
||
|
|
|
#4312 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że jak któreś z nas w przyszłości mają być jeszcze z eksami, to będą...za miesiąc, za trzy, za rok, wierzę w przeznaczenie ale na tę chwilę wiem że nie warto sobie zawracać nim głowy
|
||
|
|
|
#4313 |
|
Raczkowanie
|
Włączam sie do tego wątku ;(
Moja historia jest opisana w utworzonym przeze mnie watku,w razie gdy któraś z Was Drogie Wizażanki chcialaby kątem zobaczyc jak to u mnie bylo ...;( Wlasnie....bylo....;( czemu to zycie jest takie beznadzijne...przepraszam ze zmulam ale nie potrafie sie juz cieszyc...wyrwano mi serce żywcem... ![]()
|
|
|
|
#4314 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Hej, u mnie mija tydzień i jest znacznie lepiej, nie ciągnie mnie już do smsów. Wyczyściłam konto telefoniczne, ale... do niego i tak mam darmowe
![]() O taaaak! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Są czarne. A Twoje?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jaki to kurs? Ja muszę wrócić do klawiszy, bo niestety wszystkie umiejętności wyparowały, nawet nut nie czytam biegle...
|
|
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że człowiek to taka ułomna istota, że wszytskie błędy i ich konsekwencje musi ponieść sama żeby ogarnąć i przyswoić oczywiste fakty
ale mimo wszystko nie żałuje, że spróbowałam, bo zobaczyłam w tym czasie jaki to jest facet, a tak żyłabym w błogiej nieświadomości idealizując idealnego pana K Czas powiedzieć stop naszej pseudoptzyjaźni, tylko zastanawiam sie czy po prostu przestać sie odzywać i tak to urwać czy napisać coś, że nie odpowiada mi relacja jaka jest między nami ?
|
|
|
|
#4316 |
|
Nie depcze krokusów
|
W takiej sytuacji najlepiej przestać się odzywać. Nie zasługuje na Twoje słowa.
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, cieszę się, że u Ciebie lepiej!
Ale jedz! ![]() Byłam dzisiaj u swojej pani doktor i ostrzegła mnie, że podczas terapii mogę czuć się przejściowo gorzej Ale że to oznacza, że terapia działa, więc żebym się nie poddawała. Boję się tego
|
|
|
|
#4318 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - mogła Ci nie mówić
![]() Nie jem, wczoraj zjadłam jogurt, 1 herbatnika i kostkę czekolady. I piłam ryżową wódkę, ale syf. Dzisiaj wyrobiłam normę i zjadłam już 1 herbatnika ![]() Zaczynam wywalać zepsute jedzenie, moja lodówka ŻYJE.
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czwarty przyjaciel, kiedy nie reagowałam na jego zaloty (wiedział, że jestem w związku) zaczął strzelać fochy i przestał być przyjacielem.Miałam i mam jednego przyjaciela-bardziej kolegę, ale dobrego, znam go od 4 roku życia i mieliśmy tylko jedną "wpadkę" (nie żaden seks, tylko nagły przypływ amorów ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Wódkę na pusty żołądek pijesz? Malla, no! Wódka przeszła przez gardło, to zupa też by przeszła.
|
||
|
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Lekko skacowana ale cała ![]() Wieczór alkoholowy z informatykiem ![]() Gadu gadu gadu do 23.30 ![]() Troszkę za dużo mieszanki % ale ogólnie bardzooooo fajnie było... Eksa spotkałam....Jak zobaczyłam jego mine to sie posmarkałam ze śmiechu Podłazi do mnie,buzi w policzek,patrzy na M.... ręke podaje i sie przedstawia...M... się patrzy i mówi,że oni się znają ale widocznie on nie pamięta ![]() Idziemy w strone domu ja z M....z psami,ex pomiędzy nami...Ja cisza,M.... cisza a eks achy i ochy,że zmęczony bo był 3 godz.na siłowni...W jaką ja wpadłam histerię ze śmiechu to głowa mała Ogólnie wieczór fajny ale nie bardzo rozumiem jego zachowanie dlatego z dystansem ![]() Podchodze jak do kolegi bo on ma kogoś ale jak patrze na niektóre jego zachowania to mam ochotę zrobić sobie tak Miłego dnia ![]() Btw.dziś mija 3 tyg.od zerowego kontaktu z ex A ja umówiłam się na wizytę do gina na środę ![]() A dziś IMPREZAAAAAAA
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

aż tak 

ja po powrocie z USA 2 lata temu musiąłam sciąc włosy (zła dieta +8 kg i bardzo przerzedzone włosy, prześwity 
moja miłośc do niego ulotniła się jak kamfora, nie mam do niego serca, oszukał mnie i nie chce go znać ....
rozpieszczął mnie więc poczucie wartosci mi skoczyło o kilkaset procent no i najwazniejsze że pomógł mi ostatecznie uwolnić się od exexa 

!

bo ja z moim jestem w pseudoprzyjaxni aktualnie i sie zastanawiam czy to dla mnie zdrowe (