|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
![]()
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Snow mam nadzieje ze sie pogodzicie
![]() ![]() sa farby ale jakies takie palet i takie nie zaciekawe, ale tutaj chodzi o to zeby to byla farba ktora pokryje moje ciemniejsze wloski ta ciemna czekolade na koncowkach i w pasemkach mam troszke jeszcze wiec to musi byc lepsza jakas co je pokryje ![]() boje sie ze jak kupie jakas taka bylejaka farbe tansza to mi ona wyjdzie ruda na tych ciemniejszych albo na odrostach wiec moze powinnam kupic lepsza teraz a pozniej przerzucic sie na cos innego a Ty jaka farba robisz i za ile kupujesz? moze tez bym tak zrobila
Dbam o włoski ![]() Zapuszczam ![]() Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-02-16 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki dziewczyny za pocieszenie ![]() Kitka aaa to dokładnie mój kupiłaś ![]() ![]()
![]() |
#1684 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale kusicie tym różem, chyba też sobie go sprawię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego właśnie nie warto się przejmować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
o dziękuję za kolejne opinie ![]() ![]() zielone oko i ja czekam na foto ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-02-16 o 20:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zadomowienie
|
Snow Buahhot dzieki za rade jak cos znajde to wam dam znac ale to jutro bo teraz juz uciekam
![]() dobranoc ![]()
#1689 |
Zakorzenienie
|
Jestem!
![]() Strasznie tęskniłam. Jestem ostatnio mega zajęta, zmieniłam pracę, dużo się dzieje.. Będę w najbliższym czasie rzadko na forum. Ale jak tylko ze zmianami się uporam, to wracam ![]() Idę sobie poczytać, co tam ostatnio naskrobałyście ![]()
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1691 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie, jak tam brzuszek? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a brzuszka jeszze nie widać, a to 13 tydzień ![]() Zauważyłam, że bardzo poprawiła mi się kondycja moich włosów.
![]() |
#1693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez blondi1985 Czas edycji: 2011-02-16 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
właśnie się obżeram krakersami i chipsami
![]() Dzisiaj będzie tylko podstawa i pomaluję paznkocie Zielone oko czekam na zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale używasz czegoś czy efekt dodatkowy ciąży?? ![]() ja się żegnam, dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Ja również się żegnam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi TZ placil za bilet w dwie strony, jakos 2tyg przed kupywal i za mie zaplacil 280zl, a za siebie miesiac pozniej 90zl w jedna strone-powrotna ![]() E.J to zalezy jaka masz cere, ja mam sucha-odwodniona z problemami tradzikowymi. uzywam podkladu EL Double Wear, Revlon Colorstay do cery suchej, MF Xperience, Manhattan mus, to moje ulubione ![]() po Xperience mam zamiar kupic Rimmela mineralnego puder to inglot sypki- jest ok, tylko ja teraz zbladlam wiec jest za ciemny, to uzywam transparentnego clinique, ale nie warto go kupic, szalu nie robi, nauczylam sei ze albo kupowac cos za grosze albo wydawac fortune, wtedy jest roznica, tych posrednich to u mnie wielkiej roznicy od tych gorszych nie robia, to po co przeplacac ![]() i nie masz grubych ud, ja mam kolezanke ktorej mama tak wciaz gadala, ludzie niektorzy lubia i cieszy ich to, ze moga komus dokopac, jak maja zly dzien. moj TZ to teraz przerabia, pare osob mowi mu ze sie przytylo, ja uwazam, ze nadal ma miesnie i jest okej, gruby na pewnoo nie jest, a widze ze mu tez przykro jest jak mu kumple mowia, czy ich rodzice, ze mu sie przytlo. tylko ja mu tlumacze, ze mowia mu bo jak maja swoich chudych synkow (naprawde chudych zeby chlopak maja 188cm wazyl ledwo 60kg...) to moj TZ jest gruby bo waze te 73kg, ale mi sie podoba jak jest zbudowany i mam sie do czego tulic przynajmniej ![]() Kalpana tak matowy nr.25 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w przyplywe euforii nie bylam w stanie nic bardziej sensownego wymyslec ![]() Cytat:
![]() dziewczyny jaki mialam dzis mily dzien z TZtem ![]() tam mnie wycalowal, zrobil masaz, bo beidna nadal boli mnie glowa to juz 3doba i pierwszy dzien okresu... i powiem wam, ze odkad uzywam balsamu braazujacego, czuje sie ladniejsza, zgrabniejsza w bieliznie, taka pewniejsza, a nie taki bladzioch, no ogolnie lepiej ![]() dzisiaj bylam z Tztem w kinie i jego przyjacielem tym zbokiem, mialam z nim rozmowe, cale szczescie zakochal sie w innej babce i jest spokoj i wszystko zalatwione. a bylismy na 'och karol 2' wszystkim polecam, oboje mi dziekowali, ze zabralam ich na ten film (zabrala TZta, a on sie wprosil, od tyg chcial sie z nami spotkac ![]() ![]() a i bylam z TZtem w pizza hut, bo tam promocja z orange jest, ze 2w1, jesz jedna w lokalu druga na wynos dostajesz, tak sie najedlismy za 30zl, taka pyszna byla ![]() no i TZ zaskoczyl mnie, zaproponowal zamieszkanie razem juz teraz, najlepiej od zaraz, musimy jeszcze pozastanawiac sie, poszuakc mieszkan i przemyslec to, ale tak mi sie milo zrobilo, ze on chce... teraz pomalowalam paznokcie, zwykly french ale ladnie jest ![]()
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Ja? Dziękuję
![]() blondyneczko ja kiedyś farbowałam farbami z Joanny, koleżanka też teraz nimi farbuje i są całkiem dobre ![]() Ja niedawno wymalowałam paznokcie na fioletowo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Kitka pedzel kupilam na all z przesylka za 41zl
![]() nadal kredka z Nyx'a mi nie doszla, chyba juz nie dojdzie w tym miesiacu, facet w pt napisal ze postara sie wyslac jak najszybciej, ale juz dawno powinna dojsc, bo to priorytet... Haneczko, trzymaj sie i zagladaj jak tylko mozesz ![]() angel i snow mam nadzieje, ze jakos dogadacie sie z TZtami i wszystko sie ulozy ![]()
#1701 |
Zakorzenienie
|
Och Cate... najpierw dziękuje za nazwy kosmetyków
![]() Co do słów babci - najpierw mówi mi że mam jeść, że to dobrze i że chuda jestem a potem takie coś ![]() Co do kolesia - zboka - oby już dał Ci spokój ![]() A co do Tż - zazdroszczę i to bardzo, bo sama mam ostatnio mimo wszystko ciężkie chwile z Tż, jakiś taki kryzys chyba, ale też bardzo się cieszę z Twojego szczęścia, że tak dobrze się Wam układa i że Tż ma już takie wielkie plany odnośnie Was ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1702 |
Wtajemniczenie
|
caate cieszę się, że wszystko tak pięknie się układa u ciebie
![]() ![]()
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Idę zmyć lakier z okolic paznokcia, potem się wykąpie, podstawa i spać, dobrej nocy Laseczki ![]()
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2011-02-16 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zielone oko ja nie byłam u fryzjera od maja i nie uważam tego za coś dziwnego czy nienormalnego ![]() ![]() ![]() ![]() z pędzli mam do pudru, do korektora i jeden do cieni. w sumie chętnie bym przetestowała taki do podkładu, ale szkoda mi kasy ![]() ![]() E.J. spóźnione wszystkiego najlepszego ![]() byłam w rossmannie i kupiłam sobie odżywkę isana z babassu i szampon wzmacniający z apteczki babuni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, z Tztem moim ile ja miala kryzysow, ile razy chcialam uciec i zostawic go.... ale ostatnio sa pewne sytuacje, ktore nas prowadza razem i musimy byc razem, przeraza nas to, ale nie ebde tu o tym pisac, po prostu dzisiejszej nocy doszlo do czego, co pokazalo nam, ze jestesmy pisani sobie i podjelismy dzis decyzje, tzn. TZ podjal, ze albo sie rozchodzimy, albo zyjemy razem on mnie uczy prau rzeczy i razem rozwiazujemy pewne zagadki i bedziemy bezpieczni i szczesliwi. jezeli masz jakeis pytania, to zadawaj smialo, jak bede umiala to pomoge ![]() a babcia naprawde, daruj sobie jej gadanie, ludzie niektorzy tak maja, szkoda slow na nich, tylko nam psuja humor niepotrzebnie ![]()
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
E.J., loluska i inne dziewczyny dziękuje Wam za rady i pocieszenie.
![]() ![]() ![]() _blondyneczka_ ja w sumie wierzę w przyjaźń kobiety i mężczyzny. Sama mam przyjaciela mężczyznę i dzięki niemu patrzę na inne sprawy inaczej. ![]() ![]() zielone_oko ja też czekam na zdjęcia. ![]() snowhitee to długo z Tż. się do siebie nie odzywacie. Ja ze swoim to góra dwa dni, bo on i ja nie wytrzymujemy. Mam nadzieje, że szybko Wam się ułoży. ![]() edit. Zapomniałam E.J. nie przejmuj się babcią. Masz śliczną figurę. ![]()
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2011-02-16 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze mowie, na wszystko potrzeba czasu i cierpliwosci... mam nadzieje, ze u Ciebie sie ulozy, sama ostatnio mialam gorsze dni w ziwazku, ale to wszystko uczy ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-16 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.