|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Cytat:
Nie smutaj, wszystko będzie dobrze ![]() Dobranoc, słodkich snów
|
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
|
O kurde, zasnęłam prawie przy kompie
![]() Idę spać
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, Marlena
no co jest?? wszystkie idą spać?? sama ze sobą mam rozmawiać
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
Arsenal pokonał BarcęMarlena nie dam się ![]() jak lekarz dobrej myśli to wszystko bedzie dobrze ![]() Gaja loda to bym akurat zjadła ![]() Bjuti z pewnością porozmawiamy, jak tylko sie zobaczymy ![]() kurczę bezsensu;/ jedź i wyjaśnij jak najszybciej Miss wiem wiem, powiedziałam mu to, ze nawet jakby nie wiem co sie stało nie powinien sie na mnie "wyżywać" ![]() Alice Wojkowice Munty okres mi przyszedł wiec będzie podwójna mrożonka ![]() pijemy ![]() dobranoc tym co idą/poszły spać ![]() Munty ja zostaję
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny a wy kiedy
??2012 czy 2013?"?
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym zjadła chipsy
![]() ![]() ja bym wolała 2012 ale to czas pokaże wszystko zależy jak sie ze studiami uporamy i jak będzie nasza sytuacja wyglądać
|
|
#2677 |
|
Konto usunięte
|
Witam się i uciekam spać.
![]() Szybko te dni lecą. Załatwiłam uczelnię i tak jak mówiłam, facet się pomylił i mam 4 z egzaminu. |
|
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
ufff... nadrobiłam
![]() Kamea myślę, że możesz działać coś z nową pracą, ze stażu można w każdej chwili zrezygnować bez żadnych konsekwencji, a skoro etat w szkole niepewny a przeprowadzka za półtora roku (sporo czasu) to warto startować, a nuż się trafi i będzie fajnie, i zawsze to dodatkowe doświadczenie i więcej pieniążków niż na stażu Na dodatek te bąki w toaletach… ![]() I PIONA za piwko, ja lubię żłopać z TŻ Paczek mówiłam że TŻ był wkurzony przez robotę ![]() Kasia.diet Ty w UP na Ciołka czy Grochowskiej? Ja na Grochowskiej i mam wrażenie że o wiele krótsza ta kolejka niż na Ciołka (bo byłam z TŻ i porównałam) ![]() Frustracja… co Ty powiesz… ![]() Pchaj się na staże! Są staże! Trzeba było iść od razu do pośrednika no chyba że nie chcesz stażu, albo Ci nie przysługujeBjuti ciasteczka aaaa! ![]() Evvcia nie ma się co oglądać na siostrę! A prezent od chrzestnego przecież możesz dostać później, myślę, że przecież się za to nie obrazisz Kumpela dostała kilka prezentów kilka miesięcy po ślubie i jest ok., została o tym wcześniej poinformowana i wszyscy byli zadowoleni wspólne życie, mieszkanie, planowanie Myślę że przez 2 lata na luzaku uzbieracie sobie na skromną uroczystość ![]() Marlena trzymam kciuki za uregulowanie wszystkiego Kinia gratuluje daty ![]() Nie malowałam w końcu paznokci na czerwony ![]() O mojej ewentualnej przyszłej świadkowej nie myślałam, ale mam trzy dobre koleżanki, pewnie któraś się nawinie (ewentualnie mój brat) Świadkiem będzie przyjaciel TŻ ![]() Ja byłam dziś na rozmowie, na wynik mogę czekać aż do poniedziałku, ale wolałabym żeby już jutro zadzwonili nie lubie tak czekać… ![]() Ja bym chciała ślubik w 2012… w październiku J a 2014 to już dzidzię! I tak już stara będę ![]() A ze złych wiadomości to chyba to, że nie kupię sobie w tym miesiącu steperka bo okazało się że muszę na niego przeznaczyć 150zł a ja zaplanowałam sobie 100zł … chyba że skądś cudem wyskubie
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
joł laseczki, bylam z kumpelami na plotach i i wypilam troszke doslownie 1/3 lampki wina ale takiego dobrego slodkiego mniaaaaaaam
, moja kumpela ma problem podobny jak widze do wielu zwiazkow, wszytsko niby dobrze ale facet nie chce ani mieszkac, ani slubowac, ani dzieci miec w ogole i zastanawia sie czy by go nie zostawic, jest z nim 2 lata a facet ma 27 lat. gamoń jeden, juz nawet ten slub jej nei przeszkadza ale dzieci to ona chce ehhh same problemy Cytat:
![]() Cytat:
mam taka metode, staram sie nie wierzyc mu w zadne jedno slowo zeby pozniej sie nie rozczarowac |
||
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
Munty ja na czipsy będę mieć ochotę po okresie
![]() Isabelle super ![]() Moniq ja też nie lubię czekać ![]() Sylvi zapamiętać musi taka metoda dobra jest
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-16 o 23:11 |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, Isabelle
![]() Hejo, rudy_moniq a jak czujesz, jak Ci poszła rozmowa?? kurde, nienawidzę tak czekać na wynik rekrutacji mogliby od razu mówić, jak poszło Ja jutro mam rozmowę mam nadzieję, że tym razem się uda ![]() a z tym stepperkiem, to może jeszcze znajdziesz gdzieś tańszy?? Ja nie wiem, w ogóle po ile takie chodzą, więc nic nie pomogę
|
|
#2682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oo a gdzie dorwalas steper za 150? |
||
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra metoda, Sylvi, moim zdaniem i tak po tym wszystkim będzie Ci ciężko mu zaufać... Bo takie słowa zawsze zostawiają jakąś zadrę...
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
co gorsza coraz wiecej facetow dorosnac nie chce, chociaz wiekszosc i tak woli sie wyprowadzic niz w domu u rodzicow na garnuszku siedziec
|
|
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh Ci faceci-same problemy z Nimi ostatnio....
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi haha dobre określenia
ogłośmy dzisiejszy dzień "światowym dniem męskiego PMS"![]()
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
taaa, solidarność jąder chyba
![]() chociaz na swojego nie mogę narzekać dzisiaj spędziliśmy bardzo miły poranek
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Mutny w sumie to nie wiem jak mi poszła rozmowa... denerwowałam się dość mocno, a nic z niej w sumie nie wynikło, facet nawijał o rzeczach jakie ewentualnie miałabym robić, a ja przytakiwałam, była przy tym jeszcze babeczka z którą miałabym pracować w pokoju, ale praktycznie nic nie mówiła... oboje byli w wieku koło 30... ale mam wrażenie że zapraszają tam ludzi żeby oblukać ich 'aparycje' i zachowanie, a potem wybrać kogoś na zasadzie 'piękniejszych oczu'
a jak jechałam tam z dwoma facetami w windzie to mówili żebym nie bała sie z nimi jechać że mi nic nie zrobią hehe, ale ja się nie boją takich rzeczy (a propos, zaraz ide z psem na spacer) jak coś to kopniak w dżondra i już ze steperkiem to jeszcze poszukam, są tanie proste za 70zł na all**ro, ale ja chciałam skrętny to minimum 100zł + 50zł przesyłka, a nie znalazłam jeszcze taniego z odbiorem osobistym w Wawie, a w sklepach nawet 200zł kosztują, mogę też jakiś wylicytować, ale wtedy nie mam gwaracji i jak sie coś popsuje to kicha ;/ jeszcze poszukam sylvi tak jak napisałam, steper na all**ro chce kupić, ale może wybiore się jeszcze do Decathlonu, choć na ich stronie najtańszy jest za 150zł i to prosty niżej daje link, mam nadzieję że zadziała http://allegro.pl/stepper-skretny-z-...449336972.html a z tymi facetami to eh... ja chyba ze swoim porozmawiam na poważnie, bo tak gadaliśmy sobie a to o sali, imionach dla dzieci, fotografach... a o zaręczynach nie hehe muszę go uświadomić że mam niecny plan wysłania go w kosmos jeśli do końca wakacji nie wyleczy się z choroby sztywnych kolan chociaż myślę że sie wyrobi
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tz kiedys mowil tak zartem,ze on ma jeszcze czas do 30 ze slubem ,przytoczyl mi tu swojego jednego kuzyna ktory bedzie sie hajtal w wieku 31 lat i meza swojej kuzynki, ktory w dniu slubu mail 34 lata ,ale na brata rodzonego tego kuzyna mial amnezje( ktory w dniu slubu mial 26lat) ,a bawil sie rok temu u niego na weselu
Moniq a czym w tej firmie mialabys sie zajmowac?? Przesylka 50 zl.??????
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-16 o 23:52 |
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
rudy_moniq, a nie zadawali Ci takich głupich pytań w stylu: Twoja największa zaleta i najgorsza wada?
no jak rekrutacja na zasadzie pięknych oczu, to na pewno nie będziesz się miała o co martwić ehhe
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorki lalki ale lece spac, padam na ryjka a na nogach musze byc o 7 buziaki
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż w ogóle nic na ten temat nie mówi ja narazie nie będę wyskakiwać z tematem, bo w naszej sytuacji (studia nieskończone, ja bez pracy jeszcze, TŻ rezygnuje z pracy zaraz... ) to jest bezsensu )
|
|
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia dobrze mu powiedziałaś
Moniq fajny ten stepperek ![]() Sylvi dobranoc ![]() Munty a to racja teraz, nie ma sensu pytać
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-16 o 23:55 |
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc, Sylvi
![]() ja też już uciekam spać, bo mnie po tym piwku sen morzy
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba wam sie http://emmimariage.pl/kolekcja2010-25/26.html ??
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
Munty dobranoc
![]() Kinia podoba mi się góra, dół nie bardzo-nie lubię tego materiału wcale
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
kinia to była gadka o staż w instytucji państwowej dlatego sie tak denerwowałam, a tam takie cyrki... dla mnie to dziwne ;/ pisałam już troche wcześniej, że jak sytuacja sie rozwiąże to napisze dokładnie gdzie to było
różne rzeczy miałabym robić, głównie pomagać, organizować konferencje, robić jakieś zestawienia, notatki z raportów, prezentacje w PowerPoint, wyszukiwać danych w GUS, Bankach Danych Regionalnych i takie tam, sporo tego było, podobno dużo rzeczy w Excel'uno a przesyłka za steper niestety 50zł bo taki z 5kg waży... no i kuriera dali a nie pocztejesli chodzi o kieckie, to nie podoba mi się, ani te plisy ani ten gorset nie w moim guście Mutny na szczęście nie miałam takich durnych pytań... ale na poprzedniej miałam i przygotowałam sobie gotowy teskt o wadach hehe 'I don't have any defects' a jesli jednak miałabym się przyznać do czegoś to: 'I like to eat a lot of sweets and sleep for too long' (nie wiem czy poprawie gramatycznie ale co tam) heheno i mam nadzieję że polubili moje oczy ![]() mój TŻ na szczęście mówi że chciałby byc młodym tatą... no ale skoro już mamy po 25 lat to ja nie wiem do kiedy on tą młodość liczy ;P rozmawialiśmy o dzieciach 2014-2015 myślę że nie zmienił zdania dobra Dziewoje, ja idę z tym psem, jak wróce to zajrzę
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tz wlasnie na gore zwrocilam uwage ,dol nie za specjalny.
Ja tez zmykam dobranoc
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

fajnie, że macie już pewne
wyczułam % 
Nie smutaj, wszystko będzie dobrze

ja bym wolała 2012
wszystko zależy jak sie ze studiami uporamy i jak będzie nasza sytuacja wyglądać 

...
ciag dalszy rozmowy jak sie spotkamy bo przez telefon to mimo wszystko nie rozmowa