|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu PROTESTUJEMY! ***wątek z petycjami***
Petycja z naszym husky na pewno miala jakis wplyw na wyrok i na poruszunie spoleczenstwa. Sadysci dostali (jak na nasz kraj wysoki wyrok) po 10 miesiacy wiezienia, jeden 12 miesiecy.
|
|
|
|
#2402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tu PROTESTUJEMY! ***wątek z petycjami***
Cytat:
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podpalony kuba!!!
Tak się cieszę, że z Kubusiem jest coraz lepiej
Ślicznie już wygląda :love |
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba
Sznurek w szyję? piękna walentynka, a wiersz |
|
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co KOBIETKI poowinnyśmy kiedyś wszystkie odwiedzić Panią Ele i Kubusia
![]() ![]() ![]() I co wy na to ![]() Pani Elu Kuba nie obraź się Pani Eli też należą się podziękowania A dla Ciebie |
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie jest to zdjęcie Kuby zajadającego się sercem z piernika
|
|
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: BAZAREK-pomagamy potrzebującym zwierzakom! ***reklamy bazarków***
Kochani! Poszukuję pilnie kogoś opiekuńczego i chętnego do wzięcia takiego oto psiaka:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2403353_n.jpg Jest młody, bardzo bardzo przyjazny, w pełni oddany. Jego poprzednia właścicielka zmarła, pies został sam. Znajomi się nim przez ostatnie kilka dni opiekowali, ale w końcu pies został umieszczony w schronisku, gdzie niestety nie panują zbyt ciekawe warunki. :/ Bardzo mi go szkoda, ja niestety nie mam możliwości go wziąć, moi rodzice też nie, ale błagam, jeśli ktoś chciałby pomóc, to będę wdzięczna dozgonnie. Kontakt do mnie: gg: 2222517 email: magdaa92@wp.pl tel: 669 039 068 |
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakatowanie psa huskiego w bestialski sposób
Biedna psina...
![]() Na dwójce jest Ekspres Reporterów o okrucieństwie wobec zwierząt. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-02-15 o 22:15 |
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc Kubusiu
|
|
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
Kubę wspiera również pan Andrzej Rosiewicz
Na stronie są nawet życzenia od niego dla Kuby![]() Od Jędrusia dla Kubusia ![]() Dużo zdrowia, dużo siły oraz wiele wytrwałości! Aby rany się goiły, byś się zbliżał do wolności! Już zapomnij o łańcuchu! Pojawiła się nadzieja! To dla Ciebie stary druchu są życzenia od Andrzeja!
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie ludzie, to potwory !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Karolynka,podpisałam Twoje petycje również,brak mi słów, skąd w ludziach tyle sadyzmu ?????? z oprawcami powinni postępować dokładnie tak samo !!!!!!!! oko za oko ząb za ząb !! w głowie się nie mieści !!!
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem skąd w ludziach tyle zła. ![]() Moim zdaniem tacy ludzie nie są normalni, kto normalny posuwa się do takiego traktowania żywej istoty?
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Masz stara nieprzemakalna niepotrzebna kurtke?? wejdz koniecznie
Witam .Czy ta akcja jeszcze trwa, dopiero dzisiaj o niej się dowiedziałam no i chciałabym jakoś włączyć się szyć nie potrafię ale mam dużo nie potrzebnych ubrań.Mogę wysłać gdzie trzeba od zaraz proszę o wiadomośc na priv na jaki adres.
|
|
|
|
#2418 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kubusiu
Stęskniłam się i już się biorę do rozsyłania linków o Tobie!!! |
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś chciałby obejrzeć wczorajszy Magazyn Ekspresu Reporterów to tutaj jest link http://www.tvp.pl/publicystyka/magaz...022011/3872363. Od 11 min 30 sek. Niektóre zdjęcia są drastyczne
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-02-17 o 07:21 |
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę też tutaj - jeśli ktoś nie oglądał wczorajszego Magazynu Ekspresu Reporterów to tutaj jest link http://www.tvp.pl/publicystyka/magaz...022011/3872363. Od 11 min 30 sek - niektóre zdjęcia są drastyczne
Poryczałam się jak to oglądałam
|
|
|
|
#2421 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam serdecznie na moje bazarki, ostatnie 24 h
![]() Na tym można sobie wylicytować zestaw z Bodyshopa o zapachu żurawiny, nowiutki, nieotwierany albo też perfumy Celine Dion ![]() http://www.dogomania.pl/threads/202079 A na tym można kupić jeszcze np bransoletkę z pereł, śliczne drewniane akcesoria kuchenne, kolczyki, kalendarz z psiakami etc: http://www.dogomania.pl/threads/201999
Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2011-04-01 o 01:32 |
|
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
O JEZUS MARIA!!!!!!!!!!!!!!!! Ale zaluje ze to obejrzalam...Boze, brak mi slow!!! Zabilabym kogos takiego!!!
O Boze ten facet co leje psa na drodze lopata.. o matko nie wiem co powiedziec, co zrobic!! To sa ludzie'????????????To nie sa ludzie, zwierzetom nawet nie dorastają do pięt! Zwierzeta maja wiecej rozumu i milosci niz My-ludzie. Nie ludzie!! Potwory!! Bardzo załuje ze wtedy pies nie zamienia się w niedzwiedzia i nie pożre tych ludzi I jest tam tez SOZ Slupska, i kochana Pani Renata
Edytowane przez mandarynkka86 Czas edycji: 2011-02-17 o 00:14 |
|
|
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
Na dzisiaj mam dość wrażeń, oglądałam na youtube konie wiezione na rzeź do Włoch, boże jak się spłakałam. Chyba sama siebie dręczę oglądając takie rzeczy.
Pamiętam, że od zawsze miałam takie marzenie, mieć swoje schronisko dla psów, jak się dorobie to napewno zrealizuje to marzenie i może to być nawet za 20lat, kocham psy i są TO JEDYNI MOI PRZYJACIELE. KUBUSIU |
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszne...P.S. Ta mina której używasz trochę nie pasuje do sytuacji.. ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
Ten psychopata pewnie dostanie 2 lata i potem co.. matko, powinni tego człowieka odizolować od ludzi i zwierząt, zamknąć bez jedzenia żeby dotarło do niego co zrobił, wykastrować (nawet nie chcę myśleć jakby dziecko traktował), cokolwiek... Serce się kraja jak widzi coś takiego. I on ponoć płakał jak go zabierali?? Nie wiem czy też mam płakać z jego chorego umysłu czy co, bo już ręce opadają..
Like an empty bottle takes the rain And heal, heal, heal, heal." Edytowane przez veronicas15 Czas edycji: 2011-02-17 o 01:33 |
||
|
|
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
Miłośniczki i miłośników Haszczaków zapraszam na bazarek z którego dochód będzie przeznaczony na pomoc psiakom zabranym z pseudohodowli.
http://www.dogomania.pl/threads/202464-Filmy-gry-próbki-kosmetyków-i-inne-na-husky-zabrane-z-pseudo.do-27.02.2011-do-24-00 Wszystkich zakochanych w kotach zapraszam na bazarek na forum Miau.pl z którego dochód pokryje koszty karmy i leczenia 2 kotek. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=123806
Wszystkie idee antywolnościowe są ideami faszystowskimi.Nikt nie ma prawa ograniczać prawa kobiety i mężczyzny do własnego ciała i poglądów. Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2011-04-01 o 01:33 |
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli znaczy ona coś innego to ją zmienię. |
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wczoraj pokazałam materiał z Ekspresu TŻ'owi widziałam jak z trudem zaciskał zęby a potem wybuchnął, jeszcze nigdy nie widziałam go tak wściekłego. Ja też nie wiem jak tak można, ludzie to prawdziwe bestie
|
|
|
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
Tych przypadków jest coraz więcej, czy są coraz bardziej nagłaśniane bo przerażenie mnie łapie
Jak tak można traktować kogokolwiek ?? Jakbym miała sąsiada który rzuca czymś w mojego psa to bym mu własnoręcznie łeb ukręciła To jest strasznie, kiedy jakieś zmiany będą ?? Zajmują się badziewiami, panowie politycy, czas na zmiany w prawie !!!!!!
|
#2429 |
|
Raczkowanie
|
Kubulku mój kochany
Przystojniak z Ciebie a ten kapeć na twojej łapce rewalacja, świetnie w nim wyglądasz, tak się śmiałam z tego zdjęcia aż łzy mi leciały ![]() ![]() ![]() Jak cię zobaczyłam pierwszy raz to płakałam a teraz prosze śmiech ![]() Widać, że kochasz słodycze, ale nic z tego odemnie nie dostaniesz, ale trzeba pomyśleć o jakimś prezenciku dla Ciebie i twojej przyjaciółki koteczki. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Dzisiaj kotki mają swoje święto a więc dla przyjaciółki Kubusia ![]() A jak ona ma na imie? |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
przypadki znecania sie nad zwierzakami...
mnie porazila ta mala sunia (u dolu strony), ktora przywiazano do drzewa i bito... http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/86 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzaki w potrzebie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

A dla Ciebie

Jeżeli znaczy ona coś innego to ją zmienię.