Rossmann- część IX - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 14:47   #151
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja
Dot.: Rossmann- część IX

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Co jak co ,ale nie chciałabym żeby te wszystkie toksyny wyłaziły np. poprzez twarz
Myślę, że wszystkie toksyny " z pod pach" nie wyjdą przez twarz tylko jak już rozłożą się równomiernie na wszystkie okolice wydzielające pot
Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:51   #152
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
No właśnie zastanawiała mnie ta "inna droga".
Co jak co ,ale nie chciałabym żeby te wszystkie toksyny wyłaziły np. poprzez twarz
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tak a propos ''innej drogi''. ja używam antidralu i wszystko jest ok. a moja kuzynka używała blokera z ziaji, mama też antidralu i obu zaczęły się strasznie pocić dłonie i plecy. kuzynce dosłownie spływało po plecach ale wiadomo, na każdego działa to inaczej, u mnie nie ma (póki co) skutków ubocznych, a używam już długo.

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 15:43   #153
Apiska
Zakorzenienie

Dziewczyny czy któraś z Was brała udział w konkursie na stronie rossnetu odnośnie Orange? Czy wiecie czy są wyniki? bo patrzę na stronę i nie widze tego konkursu, ani w zakończonych ani w trwających...
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 15:46   #154
benia1169
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was brała udział w konkursie na stronie rossnetu odnośnie Orange? Czy wiecie czy są wyniki? bo patrzę na stronę i nie widze tego konkursu, ani w zakończonych ani w trwających...
wyniki będą 21 lutego o 12.00
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 15:57   #155
hejYou
Zakorzenienie

kupiłam dzisiaj krem siarkowa moc zobaczymy jak będzie się sprawdzał mam nadzieję, że przynajmniej ciut będzie coś pomagał
Stary 2011-02-16, 15:59   #156
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
kupiłam dzisiaj krem siarkowa moc zobaczymy jak będzie się sprawdzał mam nadzieję, że przynajmniej ciut będzie coś pomagał
a na co on jest? Na syfki?;p

edit: ja wczoraj kręciłam się z 20minut po Rossie i kupiłam tylko 2 maseczki z Ziaji. Z żółtą i zielona glinką. Patrzyłam teraz na KWC i całkiem dobre są recenzję. A co do peelingu z Ziaji Pro to dorwałam go dziś w hurtowni kosmetycznej za 15zł

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2011-02-16 o 16:02
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:28   #157
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Widziałyście u siebie w rossach kiedyś dermosan półtłusty?
U mnie zawsze jest tylko tłusty i musze specjalnie do apteki po niego zachodzic

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 17:51   #158
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
a na co on jest? Na syfki?;p

no niby tak taki antybakteryjny odstawiłam tabletki i moja cera jest fatalna mam nadzieję, że przynajmniej troche pomoże
Stary 2011-02-16, 18:13   #159
cochonnetta
Wtajemniczenie

Też się czaję na ten bloker, akurat mi się kończy mój antidral, więc będę musiała nawiedzić real
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:27   #160
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Sklepy Społem na 100% są odżywki z tej serii
dzięki sprawdzę oby była

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
ok 5zł kosztuje i przy regularnym stosowaniu wpływa również na skórki wokół paznokci ogólnie to polecam tą odżywkę. szkoda tylko, że nie oduczyła mnie obgryzać paznokci.. ;/
dzieki ja nie miałam nigdy problemu z obgryzaniem paznokci, ale mam za to inny problem. im dłużej i częściej siedzę na wizażu tym moja lista must have rzeczy z Rossa się wydłuża

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:50   #161
regretsareuseless
Zadomowienie

Cytat:
ja dzisiaj po promocji kupiłam pastę sensodyna do zębów wrażliwych, bo zaczęłam używać pasków wybielających które w grudniu wygrałam i po 1 użyciu już odczułam ból zębów.
Mam zamiar kupić krem siarkowa moc, dobry jest ? zwalcza chociaż trochę krostki ? i jaki ma zapach ? )
Według mnie zwalcza, a co najważniejsze matuje używam go pod makijaż i jestem z niego zadowolona Co do zapachu to mi pasuje, jest wyczuwalny tylko wtedy, kiedy nakłada się go na cerę, później już nie

Kusicie mnie bardzo tą wodą brzozową i chyba się po nią wybiorę jak będzie nowa gazetka
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 19:31   #162
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Według mnie zwalcza, a co najważniejsze matuje używam go pod makijaż i jestem z niego zadowolona Co do zapachu to mi pasuje, jest wyczuwalny tylko wtedy, kiedy nakłada się go na cerę, później już nie

Kusicie mnie bardzo tą wodą brzozową i chyba się po nią wybiorę jak będzie nowa gazetka
już dzisiaj go kupiłam i zobaczymy jak u mnie się sprawdzi
Stary 2011-02-16, 21:10   #163
czuprynka
Zakorzenienie

o kurczę, nowy wątek! ale gonicie witam się i ja, tradycyjnie spóźniona

Ktoś pytał o dobry krem nawilżający, ja używam ziaji z olejem z awokado w niebieskim opakowaniu. Fajnie nawilża i wygładza, a co najważniejsze nie zapycha mnie wcale. Krem ma dosyć bogatą konsystencję, ale u mnie ładnie wchłania się prawie do matu. Używam na noc, a i w dzień zdarza się gdy np. są silne mrozy czy jest wietrznie. Czuję wtedy, że moja buźka jest dobrze chroniona przed zimnem.
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:12   #164
SugarbabyLove
Zakorzenienie

dziewczyny troche was podczytalam i powiem wam ze zele fa najlepsze jogurtowe sa ja akurat mam maline +granat
farb uzywam z joanny w polsce w tutaj w niemczech nie patrze zabardzo na marke raczej na niska cene za czesto wogole nie kupuje bo szwagierka mi robi wlosy i rzadko musze kupowac farbe.
Krem nawilżający do sensitive kupilam ostatnio i teraz po raz 2 z OLAZ to chyba to samo o OLAY w polsce jest superowy i kosztuje kolo 5 euro
Gliss kur ja uwielbiam uzywam i szamponu i odzywki
szampon do farbowanych wlosow a odzywka niwiem do jakich szczeze mowiac ale jest bez splukiwania i bardzo dobra mam gladkie wloski po niej i sie dobrze rozczesuja a ja mam loki i ogolnie bardzo ciezko z rozczesywaniem.
Co do promocji.. laski ja mieszkam w niemczech mam tez rosska w sumie 5 minut od domu ale powiem wam ze jak jest promocja to jest to samo co w PL.
chwila moment i niema juz towaru a nieraz jak jest mocna promocja to zrobia ja tak ze w gazetce nie ma jej ale ceny obnizaja z dnia na dzien i to tylko na dzien dwa jest zielona cena np polowa albo i mniej ceny poprzedniej ostatnio do dziecka kupilam gruszke do nosa byla wczesniej po 1,90 euro a ja kupilam za 50 centow albo soczki czy mleko do dziecka kosztowalo 6 euro a ja za 2 euro kupilam
szampony odzywki za gorsze ostatnio byly ale oczywiscie juz wykupione... albo jak na zlosc kasy nie mam
wwrrr az sie gotuje we mnie

Edytowane przez SugarbabyLove
Czas edycji: 2011-02-16 o 21:15
SugarbabyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:43   #165
juhaska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość

ja po pozytywnych opiniach wczoraj się skusiłam i kupiłam, oczywiście od razu musiałam ją wypróbować - budzę się dziś rano a tu tak masakryczny łupież jakiego jeszcze w życiu nie miałam i szybko o 6 rano musiałam myć włosy bo wstyd było iść z czymś takim na głowie do pracy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 21:54   #166
chrzescijanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
kurczę no szukałam tej odżywki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...iu.html&next=1 w Ross, Naturze, Realu, Kauflandzie, Tesco i nigdzie nie ma ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie ją mogę nabyć?
Jakieś 3 dni temu widziałam ten bloker w Realu w Manufakturze. Kosztował 5,99. Możliwe, że teraz wybył ale dostawy są dosyć często więc pewnie znów się pojawi.
chrzescijanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:20   #167
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chrzescijanka Pokaż wiadomość
Jakieś 3 dni temu widziałam ten bloker w Realu w Manufakturze. Kosztował 5,99. Możliwe, że teraz wybył ale dostawy są dosyć często więc pewnie znów się pojawi.
a odżywkę widziałaś gdzieś? bo w Realu w Manu nie ma, w M1 też

Stary 2011-02-16, 22:37   #168
chrzescijanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
a odżywkę widziałaś gdzieś? bo w Realu w Manu nie ma, w M1 też
Matko jedyna to o odżywkę chodzi. To rozkojarzenie to przez zmęczenie. Sorry wielkie
Odżywkę widziałam w Leclerku. (Jakieś 2 tygodnie temu.)
Mama chciasła jąś kupić (zamiast tej z miodem i cytryną - jest boska ) ale jej to wybiłam z głowy. Dwa tygodnie to dosyć długi okres czasu więc nie wiem czy jeszcze będzie. Kiedy byłaś w Realu w Manu? Jutro jest świeżutka dostawa więc może będzie. (Ja się jutro wybieram do Manu więc zerknę z czystej ciekawości )
chrzescijanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:53   #169
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chrzescijanka Pokaż wiadomość
Matko jedyna to o odżywkę chodzi. To rozkojarzenie to przez zmęczenie. Sorry wielkie
Odżywkę widziałam w Leclerku. (Jakieś 2 tygodnie temu.)
Mama chciasła jąś kupić (zamiast tej z miodem i cytryną - jest boska ) ale jej to wybiłam z głowy. Dwa tygodnie to dosyć długi okres czasu więc nie wiem czy jeszcze będzie. Kiedy byłaś w Realu w Manu? Jutro jest świeżutka dostawa więc może będzie. (Ja się jutro wybieram do Manu więc zerknę z czystej ciekawości )
hehe tak właśnie spojrzałam.. luzik kurczę.. to mi teraz narobiłaś.. z miodem i z cytryną mówisz boska? chyba wezmę obydwie, bo tą z miodem właśnie wszędzie można dostać. byłam wczoraj w Manu przelotem więc pobiegłam sprawdzić ale nie było tej niebieskiej
hmm.. i powiem może przyjaciółce, niech mi sprawdzi tego Leclerca, ma blisko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 23:37   #170
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Też dziś kupiłam Okazało się, że jednak ta nowa szata graficzna opakowania mnie zmyliła i dlatego go wczoraj nie widziałam
Cytat:

no niby tak taki antybakteryjny odstawiłam tabletki i moja cera jest fatalna mam nadzieję, że przynajmniej troche pomoże
Jeśli nie będzie działał, to może spróbuj tego kremu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1
Moja cera znacznie się uspokoiła gdy go używałam. Właśnie mi się skończył i kupiłam Siarkową Moc na wypróbowanie. Jeśli się nie sprawdzi, to wracam do Under Twenty (swoją drogą, to under twenty było ze mnie jakieś 4 lata temu, ale moja cera widać dalej młodziutka )

Poza tym kupiłam różowy tusz do rzęs Wibo, gąbkę Syrena i ten fluid + baza z Lirene. Jutro będę testować ten ostatni, mam nadzieję, że dobry kolor dobrałam.

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 23:53   #171
Kasza Manna
Zakorzenienie

gaga, a jaki odcień wybrałaś?
Stary 2011-02-17, 06:21   #172
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
Też dziś kupiłam Okazało się, że jednak ta nowa szata graficzna opakowania mnie zmyliła i dlatego go wczoraj nie widziałam

Jeśli nie będzie działał, to może spróbuj tego kremu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1
Moja cera znacznie się uspokoiła gdy go używałam. Właśnie mi się skończył i kupiłam Siarkową Moc na wypróbowanie. Jeśli się nie sprawdzi, to wracam do Under Twenty (swoją drogą, to under twenty było ze mnie jakieś 4 lata temu, ale moja cera widać dalej młodziutka )

Poza tym kupiłam różowy tusz do rzęs Wibo, gąbkę Syrena i ten fluid + baza z Lirene. Jutro będę testować ten ostatni, mam nadzieję, że dobry kolor dobrałam.

myślę, że jak to nie pomoże to wybiorę się do dermatologa, albo kupie krem Avene nie podoba mi się zapach kremu taki cytrynowy jak by
Stary 2011-02-17, 08:07   #173
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
na początku go nie lubiłam, ale teraz gdy odrobinę zgęstniał jest chyba nawet lepszy od MA z essence, i się nie osypuje
a i jeszcze bardzo fajna szczoteczka
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:45   #174
ckin2u
Zakorzenienie

a mi ross ostatnio wycofuje wszystkie ksmetyki ktore akurat chce sobie kupic ;p
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:57   #175
krolewna1986
Wtajemniczenie

Kobitki powiedzcie mi jak stosować tą wodę brzozową? przelałyście sobie ją do jakiegoś opakowania z psikadełkiem i psikacie blisko skóry? bo nie ma możliwości, żeby włosów nie zahaczyć.. i ten okropny zapach, ble :/ i nie wiem sama jak ją stosować..

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:23   #176
anka1892
Zadomowienie

co tam dzisiaj w CND ;> szczególnie chodzi mi o żele pod prysznic Fa, bo miały być...
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 11:27   #177
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Kobitki powiedzcie mi jak stosować tą wodę brzozową? przelałyście sobie ją do jakiegoś opakowania z psikadełkiem i psikacie blisko skóry? bo nie ma możliwości, żeby włosów nie zahaczyć.. i ten okropny zapach, ble :/ i nie wiem sama jak ją stosować..
W mojej recenzji opisałam, że przelewam sobie do buteleczki z aplikatorem (takiej jak TA)--> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-467497

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

A w ogóle witam w nowej części wątku - tradycyjnie jestem spóźniona o parę dni i ze zdziwieniem obserwowałam, ze w starym nie przybywa postów
Tja

Edytowane przez Aguu
Czas edycji: 2011-02-17 o 11:25
Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 11:31   #178
Beata_Batumi
Zadomowienie

Subskrybuję...

Żel Isana o zapachu passiflor dla mnie był super, tak samo krem siarkowa moc

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 12:05   #179
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
W mojej recenzji opisałam, że przelewam sobie do buteleczki z aplikatorem (takiej jak TA)--> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-467497

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

A w ogóle witam w nowej części wątku - tradycyjnie jestem spóźniona o parę dni i ze zdziwieniem obserwowałam, ze w starym nie przybywa postów
Tja
niestety nie posiadam takiej buteleczki i nie mam pojęcia skąd taką wziąć :/ można gdzieś takie kupić?

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 12:07   #180
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
niestety nie posiadam takiej buteleczki i nie mam pojęcia skąd taką wziąć :/ można gdzieś takie kupić?
Puste nie, ja mam swoją po skończeniu kuracji Rzepa z Joanny, koszt ok, 7zł

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości