Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-17, 13:01   #901
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

a ja byłam na weselu gdzie bylo tylko wino do obiadu ślub byl o 13.00 a impreza weselna skończyła się o 1.00 Państwo Młodzi byli szczęśliwi goście też więc uwazam że tak naprawdę zalezy to od ludzi
Stary 2011-02-17, 13:02   #902
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

sztuczka_magiczna mierzyłam wczoraj te obrączki nr dwa mi się podobały ale TŻ nie zbyt no cóż nie będę się jakoś upierać... bo już wybraliśmy te łączone i tylko dobierzemy grubość i takie kupimy

ja uważam że komunia i chrzciny to nie miejsce na wódkę no ale mam kilka osób w rodzinie np mój chrzestny który nie może obyć się bez. Nie to że jest alkoholikiem bo nie jest ale on musi sobie wypić szczególnie ze szwagierkiem (moim tatą)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:03
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:04   #903
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
W tegoborzy podobno super pieka ciasta wiec Ci sie udało z ta umowa.
Nooo w ogole orkiestry moim zdaniem przesadzaja. Ale powiem Ci ze u mnie na wiosce jedna taka kapela chce 8 tysiecy! to jest przegiecie juz calkowite
ja tez chcialabym na prawde fajna orkiestre. taka na czasie.. Bo ja osobiscie nei przepadam za muzyka weselna no ale co zrobic.

biedroneczek- oferte ma na prawde ciekawą.. no musze sie na prawde powaznie zastanowic bo po co brac kogos z KRK skoro na miejscu w NS też są dobrze. tyle że jak z KRK zrezygnuje to musze od nowa kamerzysty szukać
Dam Ci znać co załatwie z tymi, których podał mi fotograf. Niestety muszę załatwiać wszystko sama bo jestem słomianą wdową
A tak samemu to nie mam takiej motywacji.
Nam szczerze mówiąc niebardzo zależy na kamerzyście. Chciałbym mieć taką pamiątkę, ale nie potrzebuję najnowszych zdobyczy techniki. Wystarczy, że płyta będzie nagrana ładnie, bez kręcenia np. podłogi czy sufitu( bo to też się ostatnio zdarza). Fotograf powiedział, że Ci jego koledzy też biorą w granicach 900-1300 zł. Dla mnie to jest bardzo tanio. Nie miałam zamiaru oszczędzać ani na kamerzyście ani na fotografie,ale jak będą tacy jak chcę i do tego w niskiej cenie to dlaczego nie korzystać.
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:04   #904
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy zupełnie inne zdanie na ten temat.
Nie wydaje mi się, żeby jedna butelka zostawiona z weselana chrzcinach dziecka była niestosowna. Naprawdę mnie zszokowałaś. U mnie w rodzinie też nie robi się dużych uroczystości w związku z chrztem. Ja mam 3 rodzeńtwa, tż 2 , moi i jego rodzice, jeszczemyślę, że miłoby było zaprosić dziadków. Trochę ludzi się zbierze, ale nie wydaje mi się żeby to była impreza jak drugie wesele. Muszę Cię zmartwić (być może należę do rodziny alkoholików), ale u nas na chrzcinach napewno będzie więcej alkoholu niż ta jedna buteleczka 0,5 z wesela...
biedroneczku, moja wypowiedź służy wypowiedzeniu swojego zdania na dany temat - ktoś się z nim nie zgodzi, ktoś przejdzie nad tym obojętnie, a inny się zastanowi, czy może nie mam racji. Cokolwiek się zdarzy, w dalszym ciągu będzie to moje zdanie, z którym nie musisz się zgadzać.
Absolutnie nie martwię się o Twoją Rodzinę i nie mówiłam o takich spotkaniach jak Ty opisałaś, tylko o wynajmowaniu sali na chrzciny, gdzie się sprasza połowę tych gości,co byli na weselu, albo i jeszcze więcej. Wiem, że to teraz coraz częstsze zjawisko i je skrytykowałam, bo mi się nie podoba.

To, czy na chrzcinach Twojego dziecka będzie alkohol to sprawa Twoja i TŻta. Na chrzcinach mojego dziecka alkoholu nie będzie, ponieważ uważam, że imprezy dzieci należą do dzieci (nawet jeśli nie są tego jeszcze świadome) i dorośli mogą ten 1 raz po prostu nie pić. Na chrzcinach zwykle uwaga skupia się jednak na dziecku, każdy chce potrzymać, pobawić i nie chcę, żeby ktoś ział wódką (a wierzcie mi, można ziać już po pierwszym kieliszku, nie trzeba wypić butelki) w twarz mojego dzieciątka. Mam do tego prawo i nikt mi go nie odbierze

baskaeta, sztuczka, piękne te Wasze sale I fajnie, że mają taki neutralny wystrój, bo dzięki temu możecie każdego koloru użyć i będzie idealnie

fraise, coś mi wypadło i nie poszłam. Pójdę jutro i dam znać, co i jak. A Ty już po usg?

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:05   #905
baskaeta
Zadomowienie

a my mamy takie:

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,178

nie z apartu co prawda ale rewelacyjnie się je nosi one są takie na codzień nic nie włazi w szczeliny

Chatka co do naszej sali to w wystrój tylko zaingeruję kolorem kwiatów a tak zostaje dokladnie jak na zdjęciach - bo tak mi się bardzo podoba

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:07
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:09   #906
Veronika24
Raczkowanie

Cytat:
U nas na wigilii i na przyjęciu po Komuni też nie pije się alkoholu. Uważam jednak, że chrzciny to trochę inna uroczystość. W mojej rodzinie pije się alkohol na przyjęciu, nikt tego nie uważa za niestosowne. Byłam nawet na takiej przyjęciu gdzie był ksiądz, nie miał nic przeciwko podawaniu alkoholu. Idąc tym tropem to właśnie na weselu też nie powinno się nic pić bo to jest przyjęcie po ślubie i w ten sposób niszczy się wartość duchową sakramentu. Wiem, że istnieją wesela bez alkoholu, napewno też przyjęcie po chrzcinach bez tego trunku. Każdy ma wolny wybór, nie wydaje mi si e natomiast, żeby któryś z tych wariantów można było nazwać niestosownym.

Masz rację, bo tak naprawdę to każdego indywidualna sprawa, w zależności od tradycji, własnych przekonań. Każdy wyraża swoją opinię i decyzję również podejmie sam wg własnego uznania Nie ma sensu o tym rozmawiać, bo wiadomo - ile ludzi, tyle zdań Każdy sam wie co wg niego jest stosowne, a co nie

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

I ja wg własnego uznania też nie dam na Chrzcinach wódki na stół
Veronika24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:10   #907
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
biedroneczku, moja wypowiedź służy wypowiedzeniu swojego zdania na dany temat - ktoś się z nim nie zgodzi, ktoś przejdzie nad tym obojętnie, a inny się zastanowi, czy może nie mam racji. Cokolwiek się zdarzy, w dalszym ciągu będzie to moje zdanie, z którym nie musisz się zgadzać.
Absolutnie nie martwię się o Twoją Rodzinę i nie mówiłam o takich spotkaniach jak Ty opisałaś, tylko o wynajmowaniu sali na chrzciny, gdzie się sprasza połowę tych gości,co byli na weselu, albo i jeszcze więcej. Wiem, że to teraz coraz częstsze zjawisko i je skrytykowałam, bo mi się nie podoba.

To, czy na chrzcinach Twojego dziecka będzie alkohol to sprawa Twoja i TŻta. Na chrzcinach mojego dziecka alkoholu nie będzie, ponieważ uważam, że imprezy dzieci należą do dzieci (nawet jeśli nie są tego jeszcze świadome) i dorośli mogą ten 1 raz po prostu nie pić. Na chrzcinach zwykle uwaga skupia się jednak na dziecku, każdy chce potrzymać, pobawić i nie chcę, żeby ktoś ział wódką (a wierzcie mi, można ziać już po pierwszym kieliszku, nie trzeba wypić butelki) w twarz mojego dzieciątka. Mam do tego prawo i nikt mi go nie odbierze

baskaeta, sztuczka, piękne te Wasze sale I fajnie, że mają taki neutralny wystrój, bo dzięki temu możecie każdego koloru użyć i będzie idealnie

fraise, coś mi wypadło i nie poszłam. Pójdę jutro i dam znać, co i jak. A Ty już po usg?
Oczywiście, że nie chcę na siłę zmieniać Twojego zdania. Może tak wyszło z tego co napisałam bo wszystko mnie denerwuje(jestem przed @). Przepraszam jeśli Cię uraziłam.
Chciałam jeszcze zapytać czy to jest ogólnie przyjęte w Twoim regionie czy bywa z tym różnie?? Chodzi mi o brak alkoholu??
Stary 2011-02-17, 13:11   #908
czwartkowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a my mamy takie:

nie z apartu co prawda ale rewelacyjnie się je nosi one są takie na codzień nic nie włazi w szczeliny

Chatka co do naszej sali to w wystrój tylko zaingeruję kolorem kwiatów a tak zostaje dokladnie jak na zdjęciach - bo tak mi się bardzo podoba
slicze sa te obraczki my wlasnie tez cos takiego zakupimy tylko ze z bialego złota ale zwykle proste bez zadnych wzorkow brylancikow no i tez slyszlam ze sie bardzo dobrze je nosi
czwartkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:14   #909
lalalilala
Raczkowanie

Cytat:
Dam Ci znać co załatwie z tymi, których podał mi fotograf. Niestety muszę załatwiać wszystko sama bo jestem słomianą wdową
Nam szczerze mówiąc niebardzo zależy na kamerzyście. Chciałbym mieć taką pamiątkę, ale nie potrzebuję najnowszych zdobyczy techniki. Wystarczy, że płyta będzie nagrana ładnie, bez kręcenia np. podłogi czy sufitu( bo to też się ostatnio zdarza). Fotograf powiedział, że Ci jego koledzy też biorą w granicach 900-1300 zł. Dla mnie to jest bardzo tanio. Nie miałam zamiaru oszczędzać ani na kamerzyście ani na fotografie,ale jak będą tacy jak chcę i do tego w niskiej cenie to dlaczego nie korzystać.
masz namiary na tego kamerzystę?
lalalilala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:15   #910
(kicia)
Zakorzenienie

co do łączonych obrączek to zdecydowanie odradzam takie modele że ten pasek białego złota jest taki wystający w stosunku żółtego. Miałam taką obrączkę kilak sekund a były takie nie wygodne że

a ja się wam pochwalę W KOŃCU ZDAŁAM SESJĘ!!

Stary 2011-02-17, 13:16   #911
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Veronika ja chciałam zawsze lipiec/sierpień... Ale niestety mój TŻ myślał że możemy sobie sale zamówić nawet pół roku przed weselem. Dlatego nawet się pokłóciłam o to bo już mu od dawana gadałam aby sale wynająć. Bo co to szkodzi... Ale nie bo On chciał się pierw zaręczyć.
No i się wkurzyłam bo zanim On by wyciągnął pierścionek to na pewno zostałby jedynie listopad i zimowe miesiące...
I tak fuksem znalazłam tę salę na 1 wrzesień. Mam nadzieje ze będzie ładna pogoda

Dziewczyny. Wiem że już większość z Was ma wybrany kolor przewodni...
Mi się tak marzy fiolet!
Lawenda przy zaproszeniach i bukiet piękny fioletowy/niebieski i biżuteria w lekkim takim odcieniu.
Dołączę zdjęcia mojej sali. Głównie dominuje tam kolor czerwony więc doradźcie co by do niego pasowało.
Krzesełka będą w białych pokrowcach

http://www.kwiat-lotosu.pl to strona lokalu
sale są oddzielne
Kochana! Twój lokal jest bardzo piękny A ta lotosowa sala to jest do tańczenia, tak? W sumie szkoda, że całego lokalu w takiej tonacji nie utrzymali... Choć ta czerwień też jest super Wiesz, kiedys tak było, że czerwony z fioletowym się gryzie, ale sądzę że nasżły takie czasy gdzie zestawia się ze sobą kolory które z pozoru do siebie nie pasują Ja oczywiście specjalnie szukałam delikatnej, beżowej sali (serwetki też będę miała beżowe a nie bordowe jak na zdjęciach) żeby tam samemu wprowadzić mój ukochany fiolet Natomiast na Twoim miejscu szłabym w zaparte i przystroiła tę właśnie czerwoną salę na fioletowo Efekt możeby być bardzo wyszukany i awangardowy, grunt w tym żeby być konsekwentnym i dobrze dobrać dodatki Nie poddawaj się

Cytat:
sztuczka_magiczka - Przecież też masz piękną salę
Mi się zawsze taki styl podobał więc nie narzekaj :P

ja nad swoją ubolewam bo na prawde nie wiem czy spasi mi ten fiolet.... buuuu no nie przeżyję na prawde. Bezradność mnie dopadała ;p

A na TŻ liczyć nie mogę bo faceci nawet nie wiedzą jaki to kolor turkus, oliwka czy łososiowy!
Bardzo dziękuję Oczywiście dalej szaleję za moją salą (nawet jak ją wczoraj widziałam przy zgaszonym świetle bez weselnego rozstawu stołów) - tak tylko mówię, że Weroniki zapiera dech w piersiach Wskazówki co do aranżacji dekoracji wypociłam powyżej, a jeśli chodzi o bezradność facetów odnośnie kolorów to... nie tyczy się to zupełnie mojego TŻa Pracował jakiś czas jako serwisant wielu firm produkujących farby, więc takie wariacje jak "morelowy nekrat", "mglisty poranek" czy "wrzosowe wzgórza" to żadna tajemnica dla niego

[QUOTE=Wiktusiaczek;251508 22]Tyle piszecie, że ledwo nadążam czytać, a po pracy padam na twarz i nawet sił nie mam na nic, a co dopiero na myślenie o ślubie... Praca marzeń, ale cały dzień z d**y, a w przyszłym tygodniu kończą mi się ferie, więc nawet do południa nie będę mieć czasu (rano szkoła, po południu do wieczora praca)
\\[/QUOTE]

Oj Biedactwo <przytul> Wiadomo, że cały dzień z du.py, ale za to zdobywasz cenne doświadczenie no i oczywiście pieniążki lecą Powinnaś być z siebie bardzo dumna - raz, że zdobyłaś tę pracę, a dwa, że radzisz sobie z tyloma obowiązkami na raz

Cytat:
Witajcie PMki

co do alkoholu to my na 120 osób planujemy kupic 200 butelek po 0,5 l i do tego mamy juz 15 x 1,5 Carlo Rossi czyli tak po 3 na stół powinno styknąć

a chcecie zobaczyć naszą salę? Oto ona:

http://www.groman.pl/galeriabankiety.php

nie mogę się doczekać kiedy będzie weselicho
Wooow superaśna )) Kurczę, my to jednak mamy dobry gust dziewczyneczki, co ? Też się nie mogę doczekać naszego wesela Jednocześnie odczuwam lęk, że np. o godzinie 21 na weselu będę się wkurzała "O nie! Już 21! Za 3 godziny odczepiny, potem szybko zleci i już będzie po wszystkim! Będzie już po naszym wymarzonym weselu!"
Ech... dlaczego w takich ważnych i pięknych kwestiach moja szklanka jest zazwyczaj do polowy pusta ? Macie tak?

nena - Zapomniałabym o Tobie Oczywiście widziałam bransoletki które wklejałaś hmm... czy ja wiem, czy faktycznie się tak nie nadają? Gdyby właśnie zrobić takie "niby-charmsy" z jakichś małych fioletowych kryształków/perełek, które korespondowałyby do kolczyków i naszyjnika... ? Nawet w necie taką propozycję zasugerowali (jeśli chodzi o formę bransoletki) więc może to faktycznie nie jest taki zły pomysł ? Będę jeszcze thinkować na ten temat

A i dziękuję za pochlebstwa odnośnie mojej sali i obrączek Cieszę się, że nie wzbudzam obrzydzenia Hehe żartuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kantynka.jpg (27,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kantynka2.jpg (26,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fioletowe_inspiracje.jpg (48,8 KB, 19 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:16   #912
baskaeta
Zadomowienie

czwartkowa mogę śmiało powiedzieć że są wygodne
Stary 2011-02-17, 13:18   #913
Veronika24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czwartkowa Pokaż wiadomość
slicze sa te obraczki my wlasnie tez cos takiego zakupimy tylko ze z bialego złota ale zwykle proste bez zadnych wzorkow brylancikow no i tez slyszlam ze sie bardzo dobrze je nosi

A wiecie co?? ja im dłużej i więcej oglądam te obrączki ślubne, to tym mniej już wiem, jakie tak naprawdę mi się podobają najbardziej i jakie chcę Jest taki ogromny wybór i każde mają w sobie to coś bardzo chciałam łączone białe i żółte złoto dla mnie z cyrkonią, dla męża- bez Ale teraz są jakieś wzorki, jodełka, szczeliny i ciężko się zdecydować no i w miare rozsądnej cenie
Stary 2011-02-17, 13:18   #914
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
a my mamy takie:

Piękne są te obrączki, ja bym takie chciała ale mój TŻ nie chce takich. Dla niego są one zbyt proste, a ja wiem, że własnie takie obrączki są najbardziej wytrzymałe. Nam będzie strasznie ciężko wybrać obrączki :/ bo w tej kwestii zupełnie się różnimy
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:19   #915
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co. Ja nie chce na pewno aby walneli mi na poczatku jakas animacje z bialmy gołąbkiem albo czyms.... Lub piosenka z titanica... mi troche zalezy jednak na ladnym nagraniu.
A skad ci panowie sa??

sztuczka_magiczka- wiesz co. no sale są oddzielne i nie wiem czemu nie zachowali jednej tonacji do wszystkiego..
No nie wiem co to będzie. na prawdę zawsze mogę zrobić kilka tonacji fioletu.
Ale boje się że na prawde te kolory się pogryzą...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:22
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:22   #916
Imperfspirit
Przyczajenie

q

Edytowane przez Imperfspirit
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:24
Imperfspirit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:23   #917
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście, że nie chcę na siłę zmieniać Twojego zdania. Może tak wyszło z tego co napisałam bo wszystko mnie denerwuje(jestem przed @). Przepraszam jeśli Cię uraziłam.
Chciałam jeszcze zapytać czy to jest ogólnie przyjęte w Twoim regionie czy bywa z tym różnie?? Chodzi mi o brak alkoholu??
Nie szkodzi i nie uraziłaś. Ja nie z tych, co można łatwo urazić
Z tego co wiem, to wiele chrzcin w regionie, w którym mam najwięcej rodziny (czyli lubelskie) odbywają się obecnie właśnie na zasadzie "drugiego wesela". A nawet jeśli nie, to wódka i tak jest na stole. W Warszawie jest chyba podobnie, ale nie nie byłam tu na żadnych chrzcinach.

To, co ja napisałam to wyłącznie moja i TŻta opinia, opisałam Ci zresztą nasze powody i motywy takiej decyzji. Najzwyczajniej w świecie NIE CHCĘ alkoholu przy moim dziecku, prosta sprawa I niestety myślę, że dalsza Rodzina by mnie w tej kwestii nie zrozumiała Dla nich wódka jest przy każdej "okazji" i dziwią się, kiedy z TŻ czasem odmawiamy kielicha, bo zwyczajnie nie mamy ochoty.
A bliższa nawet jeśli będzie miała z tym problem, to będzie musiała się z naszą decyzją pogodzić i przecierpieć te kilka godzin siedząc przy kawce, herbatce i soczku

(kicia) GRATULEJSZYN!!! Mądra dziewczynka

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:31
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:23   #918
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalalilala Pokaż wiadomość
masz namiary na tego kamerzystę?
Tylko numery telefonów
Komórkiewicz Wiesław 600826959
Kurde, drugiego gdzieś zgubiłam.
Jak znajdę to jeszcze napiszę.
Tylko tak jak mówię oni nie są sprawdzeni więc musisz sama zdecydować
Stary 2011-02-17, 13:24   #919
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
sztuczka_magiczna mierzyłam wczoraj te obrączki nr dwa mi się podobały ale TŻ nie zbyt no cóż nie będę się jakoś upierać... bo już wybraliśmy te łączone i tylko dobierzemy grubość i takie kupimy

ja uważam że komunia i chrzciny to nie miejsce na wódkę no ale mam kilka osób w rodzinie np mój chrzestny który nie może obyć się bez. Nie to że jest alkoholikiem bo nie jest ale on musi sobie wypić szczególnie ze szwagierkiem (moim tatą)
Obrączki nr 2? Ale chyba nie te moje, co :P?
Stary 2011-02-17, 13:25   #920
lalalilala
Raczkowanie

oki wielkie dzięki
Zaczynam powoli zbierac wszelkie namiary a wiem z innego watku że też jestes z okolic Nowego Sącza Dzieki wielkie
lalalilala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:26   #921
baskaeta
Zadomowienie

melod_y ale Ty wybierasz jak ma Twoja płyta wyglądac w sensie oprawę - my będziemy mieć taka możliwośc zwykle kamerzysta ma kilka propozycji oprawy
Stary 2011-02-17, 13:27   #922
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalalilala Pokaż wiadomość
oki wielkie dzięki
Zaczynam powoli zbierac wszelkie namiary a wiem z innego watku że też jestes z okolic Nowego Sącza Dzieki wielkie
Nie ma za co
A tu jest kilka dziewczyn z naszego regionu więc popatrz co one wybrały
Stary 2011-02-17, 13:28   #923
Veronika24
Raczkowanie

Dziewczyny proszę powiedzcie mi, co sądzicie o takim bukiecie do ślubu?:
http://www.we-dwoje.pl/kompozycje;bu...tml?foto_id=32
Stary 2011-02-17, 13:30   #924
baskaeta
Zadomowienie

Chatka w Warszawie jak w reszcie karaju są chrzciny z alkoholowym wkładem i są takie gdzie nie ma Dziewczyny w tej kwestii wszystko zależy od ludzi i ich przyzwyczajeń Ja byłam na weselu bez alkoholu jak pisałam wcześniej powód: Panna Młoda miała awersjię do alkoholu a szczególnie do wódki
Osobiście powiem że na naszym przyjęciu po cywilnym było ok 5 butelek wódki i ze trzy wina? na 30 osób - tak tylko do smaku i do wypicia za nasze zdrowie
Stary 2011-02-17, 13:33   #925
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronika24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę powiedzcie mi, co sądzicie o takim bukiecie do ślubu?:
http://www.we-dwoje.pl/kompozycje;bu...tml?foto_id=32

ahhhhh fiolet widzeFIOLET !
ja jestem jak najbardziej za, ZA takimi prostymi skromnymi bukiecikami. Zresztą do mojej wymarzonej sukienki w stylu "empire" (chyba tak sie on nazywa) IDEAŁ

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:35
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:36   #926
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Obrączki nr 2? Ale chyba nie te moje, co :P?
te twoje nr2 tylko one nie były tak kropka w kropkę identyczne. nie było widać granicy między żółtym a białym złotem ono się tak przelewało jedno w drugie i było więcej żółtego ale też miały taki trójkąt

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

wczoraj dyskutowałysmy o butach znalazłam świetne niskie buty ale znowu cena http://lamariee.pl/?195,pl_joyce

Stary 2011-02-17, 13:39   #927
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
ahhhhh fiolet widzeFIOLET !
ja jestem jak najbardziej za, ZA takimi prostymi skromnymi bukiecikami. Zresztą do mojej wymarzonej sukienki w stylu "empire" (chyba tak sie on nazywa) IDEAŁ
Tak Weroniczko, bukiet jest przepiękny i rzeczywiście do sukni empire jaką melod_y chce mieć będzie idealny Ja jednak prawdopodobnie będę miała suknię tiulową, więc obawiam się, że ten bukiet będzie zbyt polny i potrzebuję czegoś kulistego z piękną fioletową kokardą
Stary 2011-02-17, 13:41   #928
Veronika24
Raczkowanie

[/COLOR]wczoraj dyskutowałysmy o butach znalazłam świetne niskie buty ale znowu cena http://lamariee.pl/?195,pl_joyce[/QUOTE]

Śliczne, podobne znalazłam na allegro i tańsze, bo kosztowały chyba ok.130 zł. dokładnie nie pamiętam, ale bardzo mi się też spodobały. Są delikatne, jednocześnie ozdobne i właśnie nie mają gigantycznego obcasaChociaż ja zawsze byłam zwolenniczką wysokich obcasów, na własny ślub wolę coś wygodniejszego
Stary 2011-02-17, 13:42   #929
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
te twoje nr2 tylko one nie były tak kropka w kropkę identyczne. nie było widać granicy między żółtym a białym złotem ono się tak przelewało jedno w drugie i było więcej żółtego ale też miały taki trójkąt

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

wczoraj dyskutowałysmy o butach znalazłam świetne niskie buty ale znowu cena http://lamariee.pl/?195,pl_joyce
Aha No w tych naszych urzekło mnie między innymi właśnie to, że są te rowki i fajnie światło odbijają Na dzień dzisiejszy to jest nasz number one
Buty są genialne Ale cena fuj
Stary 2011-02-17, 13:43   #930
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
ahhh moje upatrzone już od jakiegoś czasu Znalazłam je kiedyś na allegro za 270 zł. podobają mi się strasznie, tylko dać 300 zł za buty to mnie to przeraża, choć z drugirj strony pewnie w butach o takiej lub podobnej cenie skończę bo jak wezmę jakieś tanie to raczej skórzane nie będą i będę mieć całe stopki poobcierane bo mnie dosłownie każdy but potrafi obetrzeć, nawet japonki więc raczej będę musiała się skupić na takich droższych właśnie no i koniecznie mięciutkie muszą być a nie drewniaki

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:44
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości