|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Agniesia _pe, ale ja jestem mul bagienny
HELP ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Andziot co do wagi to tez by mi nie przyszlo do glowy mam 172cm wzrostu
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Grazin
tak!!!!!!!!!!! to jest to - ten cukier w tabletkach! no widzisz a nie te ogromne ilości pączków i chipsów i lodów, które w siebie wrzucamy .,.... zaraz...... ja przytyłam 6kg w ciązy... nie narzekam już .własnie - andziotka znowu na owieczce bryka szcześciara jednaa z wyjazdem - niestety zdjae sobie sprawę i jeszcze mi gorzej - jak chce się zdołować to nie ma bata, jestem w tym najlepsza .u siebie w domku bym coś nawet wymyśliła - tu mi sie nawet nie chce Kiara a widzisz, kolejne głosy na nie za Graco - musze popatrzeć na to co Ty kupiłaś. chyba nie ma ideału, nawet jeśli chodzi o wozki dziecięce .---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ja print screen mam nad F10 - on jest zazwyczaj gdzieś na samej górze lub z boku. |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przecież że tak jest!!! włacha włacha ![]() importowane z chin wagi i cukier w tabletkach .... to jest cały sekret tycia w ciązy:P a niech mi ktoś spróbuje powiedziec ze jest inaczej ![]()
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje serdeczne Cytat:
Juz bylismy na "imprezce", mala kopala jak szalona po torciku z kawa.Wiecie co, jest u nas w miescie taki sklep "Akpol Baby", bardzo polecany przez rodzicow. http://www.akpol.com.pl/ Zrobilam liste rzeczy, ktore musze kupic, zaraz obczaje na allegro nazwy wlasne tego, co mnie interesuje i pojade do tego sklepu sprawdzic ceny. Jak juz mam hurtowo kupowac, to sprawdze, czy taniej jest w tym sklepie, czy na allegro, nawet z przesylka. Jutro mnie czeka glukoza brrrrrrrr, a potem jak bede w stanie to sie przejade do tego sklepu pomacac posciel dziecieca i inne fajne rzeczy Z TZ sie nie da, bo on mnie tylko pogania i ciagle sapie, ze mi sie wszystko podoba i staje przy kazdej polce
|
||
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukaj w górnym prawym rogu skrótu "Ptr Sc"
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac kochana przytulam cię mocno, mój mężul też dziś złym facetem jest
ale kupił mi jeżyki na przeprosiny ![]() Grazin a po co Ci wiedzieć te wszystkie normy ??? ![]() Renessme1985 ja aktualnie chodzę po CH allegro (dziś przyszedł mi wylicytowany za 15zl płaszczyk dla Zosi i jest cudny, w ogóle nie widać że używany,więc się podjarałam i chcę jeszcze , nie ważne że rozmiarem za duży ale kiedyś ubierze no nie )zakupy fajowe, termop. rzeczywiscie słodkie Paulizia toż ty wysoka jesteś więc pewnie nie widać wcale ![]() mężu usypia Zosię ![]() mi znów ssanie w żołądku się odzywa ![]() a w lodówce światło |
|
|
|
#2317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam tam już ze 3 razy... i w zasadzie różnie z cenami... nietóre rzeczy bardzo porównywalnie z allegro, a niektóre drożej ... ja parę drobiazgów kupilam
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no andziotku kochany bo nie wiem ikle fakrtycznie sie powinno jeść i jakos 120 mg mało mi sie wydaje tym bardzIej ze sa tabletki ktore maja 400 mg w jedenj tabletce i nie wiem czy lepiej sie truc łykajac 6 tabletek z czterokrotnie mniejszą dawką czy bezpieczniej jest łykac raz jedna tabletke z 400 mg możesz mi udzielić jednoznaczewj odpowiedzi??mąż Ci pewnie nie dał "poskakać na owieczce" i dlatego jest złym facetem tak?:P
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
Moniqac, nie wygladasz na tyle, wrecz laseczka z Cb, pewnie jestes wysoka.
Grazin, jak miekki i wszystko ok to czemu by nie, odstresujesz sie Monia, bedzie siurasek, zobaczysz ![]() O a j sie nie chwalilam ,ze ustalilismy koscielny? Sam cywilny to dla Nas za malo... wiec 1.10.2011 slubujemy w kosciele. Sala, catering, zespol, to juz mamy zaklepane. u mnie 160 wzrostu i 62 kg, a bylo 54...
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzalam sobie ich gazetke i niektore rzeczy wychodza taniej nawet niz na allegro (nie liczac kosztow przesylki!). Plus oni przy pierwszych zakupach daja chyba karte stalego klienta i do tego sa jakies stale znizki, cos mi sie wydaje ze 10%? |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak już wcześniej pisałam parę gadżetów u nich kupiłam, ale żadnej karty rabatowej nie dostałam... fajniutki sklep, bo mają praktycznie wszycho... od ubranek, pojedzenie, kosmetyki, pampersy, łóżeczka, wózki, pościele i wiele, wiele innych... można wyjść za całą wyprawką
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie umiem tego zrobic
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
teraz zrob ctrl+c otworz painta i zrob ctrl+v
i powinno byc chyba
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już naciśniesz Print Screen, to otwierasz Painta. Naciskasz "ctrl+v" (czyli "wklej") i zapisz jako... nazwapliku.jpg I będzie ![]() P.S. Czekamy ![]() A i zostały nam (mi i Edzikowi) równo 3 miesiące do pierwszego terminu porodu! (z OM wychodzi 17 maja wg metody, ale na pierwszym usg wyszło 16 maja, więc się tego trzymam)
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-17 o 20:15 |
|
|
|
|
#2325 |
|
Wtajemniczenie
|
Łojejku ile stron od 15'tej naskrobane....
Dopiero jedną nadrobiłam i chcę Na wspólnej obejrzeć ![]() Moniqac – super brzusio a te bluzki z allegro to już wklejałyśmy na forum i koszulki do spania też Sama mam 4 bluzki w domu i jedną koszulę anulinka - hmm, no widzisz a te moje trochę jakby starą szafą zajeżdżają, sama nie wiem, niby opinie na allegro 100% pozytyw i ludzie te produkty chwalą ![]() anula – co do przewijaka, to nadal plan jest taki, że TŻ ma zbudować taką ramkę na komodę. Póki co zamówiłam miękki przewijak, taką podkładkę. Jak przyjdzie to cyknę fotkę i wkleję to zobaczysz jak to będzie na tej komodzie wyglądać. Na początku ja też będę przewijać na łóżku ale gdy małą przeniesiemy do pokoiku to wtedy już na przewijaku
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lekarz Ci nie powiedział jak brać ??? na ulotce nie ma jak brać ??? to jest tak, że te preparaty różnią się wchłanialnością, tzn tak niby jest, lekarz z danym preparatem ma lepsze albo gorsze doświadczenia, tak jak z żelazem - jedni każą to łykać inni co innego, ile rzeczywiście w tym prawdy to nie wiem .... może naprawdę jeden lepiej a drugi gorzej jest przyswajany myślę, że tak naprawdę to nie ma większego znaczenia, ale jak bardzo chcesz to ruszę swój ociężały tyłek i poszukam dla Ciebie ![]() a co do mężula to właśnie dal mi skakać owieczką dzisiaj milion razy i caaaaaały dzień taaaaki zajęty był, że aż mnie skręcało no ale cóż |
|
|
|
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin jestes genialna
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
lekarz powiedZiał ze brac 3x2 asmagu
![]() ale zgłupiałam jak zobaczylam ze ma tak malo tych jonow. no dobra nie bede świrowac ![]() zreszta podobno i tak lepiej zjesc gorzka czekolade i pic wode mineralna muszyniankę bo magnez w tym lepiej sie wchłania niz w tych zakochanych tabletkach
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
Maly chyba sie bawi miom zoladkem.. Dobranoc
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
żartuję oczywiście Ale tak wszystko luzem układasz, jedne obok drugich, nie pakujesz do pudełeczek?Grazin – gratuluję syneczka! I dziękuję za rady odnośnie komody, ten system „ładne na górze” bardzo mi się podoba ![]() Kwiatecek – i układasz po prostu jedno koło drugiego? Spodenki, bodziaki, bluzeczki? moniqac a czemu się tak upierasz na tą przekładaną spacerówkę? Ja tam myślę, że dzidzia szybko będzie wolała na świat dookoła patrzeć niż na mamusię, która ma na co dzień w domu a w XA jest takie okienko w budce więc widać co tam maluszek robi
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później automatycznie się robi tak, że te częściej używane (czyt. ładniejsze) są na wierzchu a te brzydsze pod spodem ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- mężul poszedł robić mi chlebka z czosnkiem ........ chyba coś mnie bierze
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
Antoni w trzecim wymiarze
![]() antos2.jpg
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Byłam u gin kontrolnie i pragnę uprzejmie donieść, że przez 2 tyg. przytyłam 1kg, co oznacza +8kg i potwierdza moją tezę, że mam rozpierniczoną wagę oszustkę, która mi tego nie pokazała! A na fitnessie koncentrowałam się głównie na patrzeniu w lustro ma moje gigantyczne mega otłuszczone ociekające cellulitem uda! ![]() Eve, ja też stosuję Veet, ale ostatnio mnie mocno podrażnił i wróciłam do maszynki ![]() Gusiagatko, do twarzy Ci w ciąży ![]() Ewesko, piękna piłeczka! Anulinko, brzuszek piękny! No i fajne masz spodnie, skąd to, co to? Muszę sobie zakrywające brzuch kupić na fitness ![]() Saniu, super brzuch i butki! Czy mi się zdaje, czy Ci lekko do przodu ruszył? ![]() Anula!! Wreszcie zwolnienie! Mimbi, ja chyba też już się będę umawiać na pedicure, bo naprawdę ciężko mi było ![]() Moria, ja ciuszki w komodzie mam od 56 do 68, poukładałam rodzajami - body z dł. rękawem, z krótkim, czapeczki, półśpiochy, pajace, etc. Największe rozmiary są na spodzie, na górze te maleństwa. Jednak za jakiś miesiąc będę wszystko prała ponownie, już dla Nutki-Hanutki, więc może mi się koncepcja zmienić Moniquac, zakochałam się, świetnie wyglądasz Grazin, gratulacje! Sebastian to przepiękne imię Vanes, z tymi słodyczami, to jesteś usprawiedliwiona! A jak TŻ? Nie walczy nic? Nie namawia do powrotu?Matallewar, możemy razem do Nich tam do Łodzi skoczyć a warszawianki jakoś integrować się nie chcą ![]() MoniaK, gratulacje no to ja miałam 90% i się obawiałam tych 10%, 70% to dla mnie jak 50% ![]() Idę uczcić dodatkowy kilogramik kanapeczką jego mać ![]()
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tak więc wcinaj banany jak lubisz ![]() Mary ja też jestem 8 na plusie w tej chwili ważę całe 67 kg
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:09 |
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Antolek
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się teraz nie będę do was odzywać,
bo będę zionąć ![]() aaaaaaaaaaaaaa oczy mi wyszły z orbit !!!!!!!
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-02-17 o 21:09 |
|
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
No to co wpisujemy syneczka
na listę czy jeszcze się wstrzymujemy?andziotku - no to też tak zrobię Paulizia - o jaaaa, jaki bobas śliczny i ta rączka ... Ale śpiąca jestem, idę wtrącić świeże truskawki a później prysznic i lulanko. Do jutra gadułki
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mary poziomkowa Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-02-17 o 21:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

mam 172cm wzrostu 
a nie te ogromne ilości pączków i chipsów i lodów, które w siebie wrzucamy
.

ale kupił mi jeżyki na przeprosiny
)

I dziękuję za rady odnośnie komody, ten system „ładne na górze” bardzo mi się podoba
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)