Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-17, 19:35   #2311
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Agniesia _pe, ale ja jestem mul bagienny ja nie wiem gdzie to print scrren jest... ogladam na windows media player, zatrzymuje, ale print screen ni ma
HELP

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Andziot co do wagi to tez by mi nie przyszlo do glowy dopoki na wage nie weszlam dzisaj... i we wrzesniu bylo 63, a lutym jest 85 mam 172cm wzrostu
Stary 2011-02-17, 19:38   #2312
moniqac
Zadomowienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Grazin
tak!!!!!!!!!!! to jest to - ten cukier w tabletkach! no widzisz a nie te ogromne ilości pączków i chipsów i lodów, które w siebie wrzucamy .,.... zaraz...... ja przytyłam 6kg w ciązy... nie narzekam już .

własnie - andziotka znowu na owieczce bryka szcześciara jedna

a z wyjazdem - niestety zdjae sobie sprawę i jeszcze mi gorzej - jak chce się zdołować to nie ma bata, jestem w tym najlepsza .
u siebie w domku bym coś nawet wymyśliła - tu mi sie nawet nie chce .

Kiara

a widzisz, kolejne głosy na nie za Graco - musze popatrzeć na to co Ty kupiłaś. chyba nie ma ideału, nawet jeśli chodzi o wozki dziecięce .

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Agniesia _pe, ale ja jestem mul bagienny ja nie wiem gdzie to print scrren jest... ogladam na windows media player, zatrzymuje, ale print screen ni ma
HELP

ja print screen mam nad F10 - on jest zazwyczaj gdzieś na samej górze lub z boku.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 19:41   #2313
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Grazin
tak!!!!!!!!!!! to jest to - ten cukier w tabletkach! no widzisz a nie te ogromne ilości pączków i chipsów i lodów, które w siebie wrzucamy .,.... zaraz...... ja przytyłam 6kg w ciązy... nie narzekam już .

no przecież że tak jest!!! włacha włacha
importowane z chin wagi i cukier w tabletkach .... to jest cały sekret tycia w ciązy:P a niech mi ktoś spróbuje powiedziec ze jest inaczej

Stary 2011-02-17, 19:44   #2314
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Chciałam oznajmić wszem i wobec, że za trzy miesiące zamieszka z nami Sebuś

lekarz powiedział, że bardzo niesmiały jest, nie rozłożył nog tak zeby można zdjęcie zrobić.
wymiarów też nie znam. jutro znowu ide na wizytę i po l4. bo dzisiaj tylko usg w szpitalu.
jak to lekarz stwierdził widział bioderko i "kawałek sikawki"
To ja tylko chcialam powiedziec, ze zupelnie nie wiem, czemu mialam u Ciebie przeczucie synka, ale skoro sie sprawdzilo, to chyba kupie sobie szklana kule, kota i zaczne w ten sposob zarabiac na zycie Gratulacje serdeczne

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
spadam do dziadków, bo dziś dziadek obchodzi 74 urodzinki
buziaki, do potem
Hehe, a moja babcia dzisiaj 77 Juz bylismy na "imprezce", mala kopala jak szalona po torciku z kawa.

Wiecie co, jest u nas w miescie taki sklep "Akpol Baby", bardzo polecany przez rodzicow.
http://www.akpol.com.pl/
Zrobilam liste rzeczy, ktore musze kupic, zaraz obczaje na allegro nazwy wlasne tego, co mnie interesuje i pojade do tego sklepu sprawdzic ceny. Jak juz mam hurtowo kupowac, to sprawdze, czy taniej jest w tym sklepie, czy na allegro, nawet z przesylka.
Jutro mnie czeka glukoza brrrrrrrr, a potem jak bede w stanie to sie przejade do tego sklepu pomacac posciel dziecieca i inne fajne rzeczy Z TZ sie nie da, bo on mnie tylko pogania i ciagle sapie, ze mi sie wszystko podoba i staje przy kazdej polce
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 19:47   #2315
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
HELP

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Andziot co do wagi to tez by mi nie przyszlo do glowy dopoki na wage nie weszlam dzisaj... i we wrzesniu bylo 63, a lutym jest 85 mam 172cm wzrostu
U mnie jest koło F12 na klawiaturze
Szukaj w górnym prawym rogu skrótu "Ptr Sc"

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 19:49   #2316
andziot
Zakorzenienie

moniqac kochana przytulam cię mocno, mój mężul też dziś złym facetem jest ale kupił mi jeżyki na przeprosiny
Grazin a po co Ci wiedzieć te wszystkie normy ???
Renessme1985 ja aktualnie chodzę po CH allegro (dziś przyszedł mi wylicytowany za 15zl płaszczyk dla Zosi i jest cudny, w ogóle nie widać że używany,więc się podjarałam i chcę jeszcze , nie ważne że rozmiarem za duży ale kiedyś ubierze no nie )
zakupy fajowe, termop. rzeczywiscie słodkie
Paulizia toż ty wysoka jesteś więc pewnie nie widać wcale

mężu usypia Zosię
mi znów ssanie w żołądku się odzywa
a w lodówce światło

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 19:50   #2317
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Wiecie co, jest u nas w miescie taki sklep "Akpol Baby", bardzo polecany przez rodzicow.
http://www.akpol.com.pl/
Zrobilam liste rzeczy, ktore musze kupic, zaraz obczaje na allegro nazwy wlasne tego, co mnie interesuje i pojade do tego sklepu sprawdzic ceny. Jak juz mam hurtowo kupowac, to sprawdze, czy taniej jest w tym sklepie, czy na allegro, nawet z przesylka.
Jutro mnie czeka glukoza brrrrrrrr, a potem jak bede w stanie to sie przejade do tego sklepu pomacac posciel dziecieca i inne fajne rzeczy Z TZ sie nie da, bo on mnie tylko pogania i ciagle sapie, ze mi sie wszystko podoba i staje przy kazdej polce
Też mam ten sklep w moim mieście... nawet bardzo blisko
Byłam tam już ze 3 razy... i w zasadzie różnie z cenami... nietóre rzeczy bardzo porównywalnie z allegro, a niektóre drożej ... ja parę drobiazgów kupilam
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 19:56   #2318
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
moniqac kochana przytulam cię mocno, mój mężul też dziś złym facetem jest ale kupił mi jeżyki na przeprosiny
Grazin a po co Ci wiedzieć te wszystkie normy ???
Renessme1985 ja aktualnie chodzę po CH allegro (dziś przyszedł mi wylicytowany za 15zl płaszczyk dla Zosi i jest cudny, w ogóle nie widać że używany,więc się podjarałam i chcę jeszcze , nie ważne że rozmiarem za duży ale kiedyś ubierze no nie )
zakupy fajowe, termop. rzeczywiscie słodkie
Paulizia toż ty wysoka jesteś więc pewnie nie widać wcale

mężu usypia Zosię
mi znów ssanie w żołądku się odzywa
a w lodówce światło
po co mi te normy
a no andziotku kochany bo nie wiem ikle fakrtycznie sie powinno jeść i jakos 120 mg mało mi sie wydaje tym bardzIej ze sa tabletki ktore maja 400 mg w jedenj tabletce i nie wiem czy lepiej sie truc łykajac 6 tabletek z czterokrotnie mniejszą dawką czy bezpieczniej jest łykac raz jedna tabletke z 400 mg możesz mi udzielić jednoznaczewj odpowiedzi??

mąż Ci pewnie nie dał "poskakać na owieczce" i dlatego jest złym facetem tak?:P
Stary 2011-02-17, 19:56   #2319
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Moniqac, nie wygladasz na tyle, wrecz laseczka z Cb, pewnie jestes wysoka.
Grazin, jak miekki i wszystko ok to czemu by nie, odstresujesz sie
Monia, bedzie siurasek, zobaczysz

O a j sie nie chwalilam ,ze ustalilismy koscielny?
Sam cywilny to dla Nas za malo... wiec 1.10.2011 slubujemy w kosciele.
Sala, catering, zespol, to juz mamy zaklepane.

u mnie 160 wzrostu i 62 kg, a bylo 54...
Stary 2011-02-17, 19:58   #2320
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Też mam ten sklep w moim mieście... nawet bardzo blisko
Byłam tam już ze 3 razy... i w zasadzie różnie z cenami... nietóre rzeczy bardzo porównywalnie z allegro, a niektóre drożej ... ja parę drobiazgów kupilam
O to skads Ty?

Obejrzalam sobie ich gazetke i niektore rzeczy wychodza taniej nawet niz na allegro (nie liczac kosztow przesylki!). Plus oni przy pierwszych zakupach daja chyba karte stalego klienta i do tego sa jakies stale znizki, cos mi sie wydaje ze 10%?
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 20:02   #2321
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
O to skads Ty?

Obejrzalam sobie ich gazetke i niektore rzeczy wychodza taniej nawet niz na allegro (nie liczac kosztow przesylki!). Plus oni przy pierwszych zakupach daja chyba karte stalego klienta i do tego sa jakies stale znizki, cos mi sie wydaje ze 10%?
a z 3city... a dokładniej z Gdyni... jak już wcześniej pisałam parę gadżetów u nich kupiłam, ale żadnej karty rabatowej nie dostałam... fajniutki sklep, bo mają praktycznie wszycho... od ubranek, pojedzenie, kosmetyki, pampersy, łóżeczka, wózki, pościele i wiele, wiele innych... można wyjść za całą wyprawką
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 20:06   #2322
Paulizia
Wtajemniczenie

Ja nie umiem tego zrobic nie bede miala zdjec z filmiku wciskam pauze, znalazlam print screen, ale nic sie nie dzieje
Stary 2011-02-17, 20:08   #2323
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

teraz zrob ctrl+c otworz painta i zrob ctrl+v i powinno byc chyba
Stary 2011-02-17, 20:10   #2324
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie umiem tego zrobic nie bede miala zdjec z filmiku wciskam pauze, znalazlam print screen, ale nic sie nie dzieje
Spokojnie
Jak już naciśniesz Print Screen, to otwierasz Painta.
Naciskasz "ctrl+v" (czyli "wklej")
i zapisz jako... nazwapliku.jpg

I będzie

P.S. Czekamy

A i zostały nam (mi i Edzikowi) równo 3 miesiące do pierwszego terminu porodu! (z OM wychodzi 17 maja wg metody, ale na pierwszym usg wyszło 16 maja, więc się tego trzymam)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-02-17 o 20:15
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 20:14   #2325
moria44
Wtajemniczenie

Łojejku ile stron od 15'tej naskrobane....
Dopiero jedną nadrobiłam i chcę Na wspólnej obejrzeć

Moniqac – super brzusio a te bluzki z allegro to już wklejałyśmy na forum i koszulki do spania też Sama mam 4 bluzki w domu i jedną koszulę

anulinka - hmm, no widzisz a te moje trochę jakby starą szafą zajeżdżają, sama nie wiem, niby opinie na allegro 100% pozytyw i ludzie te produkty chwalą

anula – co do przewijaka, to nadal plan jest taki, że TŻ ma zbudować taką ramkę na komodę. Póki co zamówiłam miękki przewijak, taką podkładkę. Jak przyjdzie to cyknę fotkę i wkleję to zobaczysz jak to będzie na tej komodzie wyglądać.
Na początku ja też będę przewijać na łóżku ale gdy małą przeniesiemy do pokoiku to wtedy już na przewijaku

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 20:15   #2326
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
po co mi te normy
a no andziotku kochany bo nie wiem ikle fakrtycznie sie powinno jeść i jakos 120 mg mało mi sie wydaje tym bardzIej ze sa tabletki ktore maja 400 mg w jedenj tabletce i nie wiem czy lepiej sie truc łykajac 6 tabletek z czterokrotnie mniejszą dawką czy bezpieczniej jest łykac raz jedna tabletke z 400 mg możesz mi udzielić jednoznaczewj odpowiedzi??

mąż Ci pewnie nie dał "poskakać na owieczce" i dlatego jest złym facetem tak?:P
nie chce mi się szukać
lekarz Ci nie powiedział jak brać ???
na ulotce nie ma jak brać ???

to jest tak, że te preparaty różnią się wchłanialnością, tzn tak niby jest, lekarz z danym preparatem ma lepsze albo gorsze doświadczenia, tak jak z żelazem - jedni każą to łykać inni co innego,
ile rzeczywiście w tym prawdy to nie wiem ....
może naprawdę jeden lepiej a drugi gorzej jest przyswajany

myślę, że tak naprawdę to nie ma większego znaczenia,
ale jak bardzo chcesz to ruszę swój ociężały tyłek i poszukam dla Ciebie

a co do mężula to właśnie dal mi skakać owieczką dzisiaj milion razy
i caaaaaały dzień taaaaki zajęty był, że aż mnie skręcało
no ale cóż

Stary 2011-02-17, 20:19   #2327
Paulizia
Wtajemniczenie

Grazin jestes genialna
Stary 2011-02-17, 20:21   #2328
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

lekarz powiedZiał ze brac 3x2 asmagu

ale zgłupiałam jak zobaczylam ze ma tak malo tych jonow. no dobra nie bede świrowac
zreszta podobno i tak lepiej zjesc gorzka czekolade i pic wode mineralna muszyniankę bo magnez w tym lepiej sie wchłania niz w tych zakochanych tabletkach
Stary 2011-02-17, 20:23   #2329
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Maly chyba sie bawi miom zoladkem.. Dobranoc
Stary 2011-02-17, 20:24   #2330
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Grazin jestes genialna
no sie wie
ale czemu??? hihi
Stary 2011-02-17, 20:34   #2331
Weredka
Zadomowienie

Cytat:

Będziemy się wspierać duchowo na glukozie, bo ja też jutro idę. Jak ja wytrzymam tak długo bez śniadania... Dowiem się też w końcu ile ważę. Bo na ostatniej wizycie jeszcze nie dobiłam do wagi sprzed ciąży
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 20:47   #2332
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
(...)
Dzisiaj wiem, że nie warto. Cała reszta naszego życia jest naprawdę ważniejsza, niż praca.
Święęęęęte słowa!

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
moria44 ja mam komode dla Zosi i układam tak :
jeden słupek - bodziaki
drugi - pajace
trzeci - spodenki
czwarty - sweterki i bluzy
piąty - sukienki
szósty - rzeczyna wyjście czyli szaliki, czapki, takie tam
w dwóch szufladach mam rajstopki i skarpety

no (nigdy nie myślałam że będę komuś opowiadać jak Zocha ma w szafie
Hehe, kochana ja jeszcze gotowa o zdjęcie poprosić żartuję oczywiście Ale tak wszystko luzem układasz, jedne obok drugich, nie pakujesz do pudełeczek?

Grazin – gratuluję syneczka! I dziękuję za rady odnośnie komody, ten system „ładne na górze” bardzo mi się podoba

Kwiatecek – i układasz po prostu jedno koło drugiego? Spodenki, bodziaki, bluzeczki?

moniqac a czemu się tak upierasz na tą przekładaną spacerówkę? Ja tam myślę, że dzidzia szybko będzie wolała na świat dookoła patrzeć niż na mamusię, która ma na co dzień w domu a w XA jest takie okienko w budce więc widać co tam maluszek robi

Stary 2011-02-17, 21:03   #2333
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Hehe, kochana ja jeszcze gotowa o zdjęcie poprosić żartuję oczywiście Ale tak wszystko luzem układasz, jedne obok drugich, nie pakujesz do pudełeczek?
no luzem jedno na drugie, tyle ze ja szufady mam 4 a reszta to takie zwykłe szafki z drzwiami,
później automatycznie się robi tak, że te częściej używane (czyt. ładniejsze) są na wierzchu a te brzydsze pod spodem

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

mężul poszedł robić mi chlebka z czosnkiem ........
chyba coś mnie bierze

Stary 2011-02-17, 21:04   #2334
Paulizia
Wtajemniczenie

Antoni w trzecim wymiarze

antos2.jpg
Stary 2011-02-17, 21:06   #2335
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

Byłam u gin kontrolnie i pragnę uprzejmie donieść, że przez 2 tyg. przytyłam 1kg, co oznacza +8kg i potwierdza moją tezę, że mam rozpierniczoną wagę oszustkę, która mi tego nie pokazała!

A na fitnessie koncentrowałam się głównie na patrzeniu w lustro ma moje gigantyczne mega otłuszczone ociekające cellulitem uda!

Eve, ja też stosuję Veet, ale ostatnio mnie mocno podrażnił i wróciłam do maszynki

Gusiagatko, do twarzy Ci w ciąży

Ewesko, piękna piłeczka!

Anulinko, brzuszek piękny! No i fajne masz spodnie, skąd to, co to? Muszę sobie zakrywające brzuch kupić na fitness

Saniu, super brzuch i butki! Czy mi się zdaje, czy Ci lekko do przodu ruszył?

Anula!! Wreszcie zwolnienie!

Mimbi, ja chyba też już się będę umawiać na pedicure, bo naprawdę ciężko mi było

Moria, ja ciuszki w komodzie mam od 56 do 68, poukładałam rodzajami - body z dł. rękawem, z krótkim, czapeczki, półśpiochy, pajace, etc. Największe rozmiary są na spodzie, na górze te maleństwa. Jednak za jakiś miesiąc będę wszystko prała ponownie, już dla Nutki-Hanutki, więc może mi się koncepcja zmienić

Moniquac, zakochałam się, świetnie wyglądasz

Grazin, gratulacje! Sebastian to przepiękne imię

Vanes, z tymi słodyczami, to jesteś usprawiedliwiona! A jak TŻ? Nie walczy nic? Nie namawia do powrotu?

Matallewar, możemy razem do Nich tam do Łodzi skoczyć a warszawianki jakoś integrować się nie chcą

MoniaK, gratulacje no to ja miałam 90% i się obawiałam tych 10%, 70% to dla mnie jak 50%

Idę uczcić dodatkowy kilogramik kanapeczką jego mać

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:06   #2336
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
lekarz powiedZiał ze brac 3x2 asmagu

ale zgłupiałam jak zobaczylam ze ma tak malo tych jonow. no dobra nie bede świrowac
zreszta podobno i tak lepiej zjesc gorzka czekolade i pic wode mineralna muszyniankę bo magnez w tym lepiej sie wchłania niz w tych zakochanych tabletkach
Magnez podobno najbardziej przyswajalny jest razem z wit b6, i z tego co pamiętam ze szkoły to najwięcej jest go w bananach , tak więc wcinaj banany jak lubisz

Mary ja też jestem 8 na plusie w tej chwili ważę całe 67 kg

Edytowane przez zosiaaa
Czas edycji: 2011-02-17 o 21:09
zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:07   #2337
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Antolek

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:08   #2338
andziot
Zakorzenienie

chyba się teraz nie będę do was odzywać,
bo będę zionąć

aaaaaaaaaaaaaa oczy mi wyszły z orbit !!!!!!!

Edytowane przez andziot
Stary 2011-02-17, 21:08   #2339
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Helloł Ja już po wizycie. Dr powiedział że na 70% chłopiec
No to co wpisujemy syneczka na listę czy jeszcze się wstrzymujemy?

andziotku - no to też tak zrobię

Paulizia - o jaaaa, jaki bobas śliczny i ta rączka ...

Ale śpiąca jestem, idę wtrącić świeże truskawki a później prysznic i lulanko. Do jutra gadułki

Stary 2011-02-17, 21:08   #2340
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Antoni w trzecim wymiarze

Załącznik 3755923
Śliczny

mary poziomkowa dziękuję

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości