Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-17, 21:10   #4441
monika121311
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Hahaha no nie wiem generalnie na imprezie ciezko kogoś poznać, ale to znajomy znajomych z którymi wtedy byłam uważam, że w Moralist jest dużo przystojnych facetów, ale wiekszość to cwaniaczki "ładna miska jeść nie daje" jak to mówi moja mama

Nie chce niczego sugerować, ale może nikt Ci się nie podoba bo ciągle, masz gdzies w głowie tego eksa. Poza tym nic na siłe. Przez jakiś czas chodziałam na imprezy z myslą, ze bedę pewnie sama z rok, dwa albo i dłużej. Bo to był mój pierwszy długi zwiazek, a wczesniej w LO to nic się nie działo.... no i jednak się napatoczył nowy

jestem nowa i nie do końca w temacie to ile czekałaś na tego nowego?
Stary 2011-02-17, 21:26   #4442
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Malla jak się czujesz?
Dziękuję, dobrze, właśnie zjadłam kromeczki z weki
Cytat:
Napisane przez monika121311 Pokaż wiadomość
A więc zacznę od tego że byłam z facetem prawie 4 lata i nic mi z tego nie zostało oprócz smutku!
A wspomnienia? Cenny bagaż doświadczeń? Nie traktuj tego czasu jako zmarnowanego...
Cytat:
Zostawił mnie drań jeden właściwie bez powodu! Podczas kłótni wykrzyczał mi że mnie nie kocha już i na tym się skończyło.
Myślę, że to całkiem rozsądny powód Usłyszałam to samo dokładnie tydzień temu
Myślałam nad tym, myślałam, ale to tak, jakby zastanawiać się, czemu nie smakuje mi brukselka
Cytat:
Od 3 miesięcy nie potrafię sobie z tym poradzić gdzieś tam siedzi w mojej głowie i rozpamiętuję nasz związek, który uważam za bardzo udany.
OK, to zmieńmy taktykę, odpowiedz mi proszę:
- Co Ci się w eksie nie podobało?
- Co Ci się w związku nie podobało?
- O co się kłóciliście?
- Co było nie tak przez ten czas przed rozstaniem?
Cytat:
Ale żeby tego wszystkiego było mało to się z nim spotykam! Bo dla niego zamieszkałam w tym samym mieście a do tego w tym samym bloku! Spotykamy się coraz częściej, razem balujemy, razem sypiamy po prostu paranoja, patologia prawie!
True, true
Cytat:
Cały czas wkręcam sobie, że bedziemy razem tym bardziej, że on mi daje wciąż nadzieję. Boję się tylko że ja się wkręcę a on znowu mnie zawiedzie (...). Najgorsze jest to że ja boję się go zapytać o co mu chodzi... bo boję się że wtedy go stracę.
Jaką nadzieję on Ci daje? Chodząc z Tobą do łóżka, bawiąc się razem? -> to nie jest nadzieja
Czy mówi Ci o tym, że mu na Tobie zależy, mówi o wspólnych planach na przyszłość? -> to by była nadzieja

Boisz się, że go stracisz, ale...
Cytat:
Dwa miesiące temu zapytałam go czy nie chciał by zrobić kroku wstecz ale on wtedy stwierdził że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki!
... jak widzisz, on już jest stracony. Nie chce. A Ty mu nie pozwalasz za sobą zatęsknić, bo jesteś na każde zawołanie.
Cytat:
Teraz mówi mi że jestem najfajniejszą dziewczyną jaką zna.
Że od rozstania bardzo się zmieniłam na lepsze oczywiście zaczęłam o siebie dbać i otworzyłam się na ludzi.
To miłe, że się nie zapuściłaś
Cytat:
Tylko powiedzcie mi jak rozumieć jego zachowanie?
O co mu chodzi?
To jasne. Lubi spędzać z Tobą czas, bo nie znalazł jeszcze zamiennika. Ale jak znajdzie, pójdziesz w odstawkę momentalnie
Cytat:
I jak ja mogłabym wyleczyć się z niego bo nie chciałabym się znowu na nim zawieść...
Tylko poprzez zmniejszenie kontaktu.
Niesypianie ze sobą, niespędzanie czasu sam na sam.
Impreza ze znajomymi jest ok, ale seanse filmowe we dwoje nie mają sensu.
Stary 2011-02-17, 21:26   #4443
ver_million
Rozeznanie

ojej dziewuszki, to ja napisze co u mnie, moze to bedize dla kogos przestroga. caly dzien sie trzymalam, eks sie do mnie nie odezwal, zlewal mnie, nawet ani razu ze mna nie usiadl, ja w pewnym momencie sie zalamalam i sobei usiadlam w ustronnym miejscu, zeby sie nie rozbeczec, sie udalo, ale zagladal do mnie i sie usmiechal, jakby chcial pocieszyc. ale sobie mysle, bede twarda, ostatnia lekcja minela, poszlismy do szatni, on wyszedl, a ja w bek, sama siebie nie moglam poznac, glupie i zalosne... czemu wyje... masakra...
juz nie ma powodu w sumie, bo po co sie zamartwiac.
poza tym sama mu wczoraj napisalam, ze narazie nie widze mozliwosci powrotu, chyba dlatego taka reakcja byla, ze nawet do mnie nie podchodzi...

poza tym okazalo sie, tzn jeszcze u lekarza nie bylam, ze chyba mam PCO, wiec to nie zadne bobo i sie niezmiernie z tego ciesze, poza tym znam juz przyczyne mojej agresji w stosunku do niego, i nie do konca bylo to zalezne ode mnie, ale trudno sie mowi, po ptokach

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-02-17 o 21:36
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:29   #4444
karmadlakota
Raczkowanie

ehh dziewczyny ja znowu zlapalam dola
bylam dzis tylko na jednych zajeciach bo jestem chora;/
i sila rzeczy musze siedziec w domu, jedyny obowiazek jaki nade mna wisi to egzamin do ktorego sie ucze, poza tym caly weekend sie pisze w domu przez chorobsko
a on pewnie bedzie bawil sie na imprezach, pewnie na pewno
splynelo po nim jak po kaczce
a ja rycze
karmadlakota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:33   #4445
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Cieszę się niezmiernie że nie jestem sama
Ile już nie jesteście razem i jak długo ciągniecie tę farsę?

Trzy tygodnie ? Czwarty idzie...

Widziałam się w tym czasie z nim raz. Ale zaczynam żyć swym życiem i dać czasowi czas
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:35   #4446
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dziękuję, dobrze, właśnie zjadłam kromeczki z weki
Grzeczna Malla, grzeczna heheh
Aj... ja jakoś nie mam dziś sił, nie wiem czemu. Wczoraj trochę wypiłam, niby się nie upiłam a dziś miałam kaca Cały dzisiejszy dzien spędziłam z koleżanką bo do mnie przyjechała, potem aerobik i tak teraz siedzę i wymyśliłam, że chyba spaę już idę
Także dobranoc
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:47   #4447
monika121311
Raczkowanie

Cytat:

OK, to zmieńmy taktykę, odpowiedz mi proszę:
- Co Ci się w eksie nie podobało?
- Co Ci się w związku nie podobało?
- O co się kłóciliście?
- Co było nie tak przez ten czas przed rozstanie
Ad. 1 Nie podobało mi się bardzo wiele rzeczy! Przede wszystkim to że jego koledzy nieraz wygrywali ze mną, jego mlaskanie, nie dotrzymywanie słowa, wychodzenie beze mnie na imprezy bo ze mną to mu się nigdy nie chciało!

Ad.2 Brak romantyzmu, monotonia, zero rozrywki tylko siedzenie w czterech ścianach, a żeby gdzieś razem wyjść to takie wypociny z mojej strony musiały być że głowa mała!

Ad.3 O wyjścia, zazdrośni byliśmy bardzo o siebie więc o jakieś głupie smsy od kolegi czy też w jego przypadku od koleżanki, brak czasu dla mnie i oczywiście o jego kolegów!

Ad.4 Przed rozstaniem układało się wszystko ok aż do momentu aż moja koleżanka (tak myślałam że to jest moja koleżanka) nagadała mojemu eks że przyjeżdża do mnie pewien chłopak, że się często spotykamy... Zaczęła się kłótnia, ale się pogodziliśmy... Niestety za dwa dni w moim telefonie eks zobaczył smsa od mojego przyjaciela ktorego on oczywiście nie zna ale często widział już połączenia od niego i smsy i wtedy utwierdził się w przekonaniu że się spotykam z innym i wyszedł ode mnie w środku nocy... Nie odzywaliśmy się 4 dni i pech chciał że spotkaliśmy się w jednym klubie! Wtedy ja zrobiłam wojnę jak zobaczyłam że tańczy z innymi dziewczynami, chciał mnie zabrać do domu ja nie chciałam to zaproponował że wejdziemy do klubu ja oczywiśce też nie chciałam to w końcu się wkurzył i wykrzyczał mi że mnie nie kocha i tak się skończyło.

A tak w ogóle to Twoja analiza mojej wypowiedzi bardzo mi się podoba i gdzieś tam powoli trafia do mojej główki
Stary 2011-02-17, 21:48   #4448
istari
Paul's girl

Cytat:
Myślałam nad tym, myślałam, ale to tak, jakby zastanawiać się, czemu nie smakuje mi brukselka
Malla, you've made my day
niektóre z Twoich tekstów zacznę kopiować do worda żeby nie zginęły

Edytowane przez istari
Czas edycji: 2011-02-17 o 21:50 Powód: poprawka:)
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 22:27   #4449
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
a on pewnie bedzie bawil sie na imprezach, pewnie na pewno
splynelo po nim jak po kaczce
Mój już w weekend balował, ale nie ruszyło mnie to. Grunt to o tym nie myśleć, nie wyobrażać sobie.
Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
Fubizkę i Elve podczytuj
Cytat:
Ad. 1 Nie podobało mi się bardzo wiele rzeczy! Przede wszystkim to że jego koledzy nieraz wygrywali ze mną, jego mlaskanie, nie dotrzymywanie słowa, wychodzenie beze mnie na imprezy bo ze mną to mu się nigdy nie chciało!
Mlaskanie można przeżyć, ale stawianie wyżej kolegów to poważniejsza sprawa. Nie osaczałaś go za bardzo? Nie robiłaś mu wymówek, jak nie szłaś?
Jak wyglądały imprezy, na których byłaś razem, pozwalałaś mu tańczyć z innymi?
Cytat:
Ad.2 Brak romantyzmu, monotonia, zero rozrywki tylko siedzenie w czterech ścianach, a żeby gdzieś razem wyjść to takie wypociny z mojej strony musiały być że głowa mała!
I nadal twierdzisz, że związek był piękny, a Ty szczęśliwa?
Cytat:
Ad.3 O wyjścia, zazdrośni byliśmy bardzo o siebie więc o jakieś głupie smsy od kolegi czy też w jego przypadku od koleżanki, brak czasu dla mnie i oczywiście o jego kolegów!
Nikomu się nie uśmiecha bycie dłużej z osobą, która jest zazdrosna.
Cytat:
Ad.4 Przed rozstaniem układało się wszystko ok
Patrząc na powyższe, polemizowałabym Związek psuł się od dawna, nie widzę w nim motywacji i bliskości po Twoim opisie wad.
Cytat:
...aż do momentu aż moja koleżanka (tak myślałam że to jest moja koleżanka) nagadała mojemu eks że przyjeżdża do mnie pewien chłopak, że się często spotykamy... Zaczęła się kłótnia, ale się pogodziliśmy... Niestety za dwa dni w moim telefonie eks zobaczył smsa od mojego przyjaciela ktorego on oczywiście nie zna ale często widział już połączenia od niego i smsy i wtedy utwierdził się w przekonaniu że się spotykam z innym i wyszedł ode mnie w środku nocy...
Niefajna sytuacja. Koleżankę bym zamordowała
Kolejny przykład na to, by telefon regularnie czyścić.
Cytat:
Nie odzywaliśmy się 4 dni i pech chciał że spotkaliśmy się w jednym klubie! Wtedy ja zrobiłam wojnę jak zobaczyłam że tańczy z innymi dziewczynami, chciał mnie zabrać do domu ja nie chciałam to zaproponował że wejdziemy do klubu ja oczywiśce też nie chciałam to w końcu się wkurzył i wykrzyczał mi że mnie nie kocha i tak się skończyło.
Trzeba było pojechać do domu i porozmawiać, a nie robić cyrk...
Cytat:
A tak w ogóle to Twoja analiza mojej wypowiedzi bardzo mi się podoba i gdzieś tam powoli trafia do mojej główki
Wcale nie jestem przekonana, że Cię nie kocha i nie będziecie do siebie 30x wracać.
Może po prostu pękł, bo miał dosyć, a uczucie - wiadomo - zgaśnie po jakimś czasie.
Przede wszystkim wyciągnij wnioski, na pewno sama nie byłaś święta.
Może po prostu do siebie nie pasowaliście...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-02-17 o 22:28
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 22:30   #4450
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
Malla, you've made my day
Ja mam notatnik z hasełkami z tego wątku i nie tylko.

Jak tam u was dziewczynki? Mi bardzo dobrze robi odpoczynek od wątku, mniej myślę o eksie, bardziej skupiam się na sobie. Drugi dzień byłam na zakupach (rozpieszczam się), dzisiaj wieczorem byłam na "randce" z kolegą z roku, wyczaił że nie jestem już z eksem i muszę wam powiedzieć, że było bardzo, bardzo miło.

Lily
, trzymaj się, będzie dobrze. Musisz teraz dbać o siebie i sama widzisz, że koniec już z mazaniem się za eksem. Twoje zdrowie musi być teraz dla Ciebie najważniejsze
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 22:52   #4451
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
jestem nowa i nie do końca w temacie to ile czekałaś na tego nowego?
Nie tak długo, 3 miesiące. Chodziło mi o to, że jakoś tak nie wyobrazałam sobie, że kogoś znajdę w najbliższym czasie, eks był gdzieś w tle, a ja miałam bardzo małe doświadczenie w związach po prostu tak sobie w myślach mówiłam, "że pewnie długo poczekam", ale akurat miałam szczęście

Trochę już późno, ale spadam na impreze. Miłego wieczoru dziewczyny

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 22:55   #4452
Malla
Nie depcze krokusów

no proszę, jaki studencki czwartek, same balety

o, w radiu leci Babylon Zoo "Spaceman", pamiętacie dyskusję o starych kawałkach?
Stary 2011-02-17, 22:56   #4453
marg0lcia
Zadomowienie

Hej dziewczyny ;**

Ale bryndza
Z nowym koniec na pewno, w ogóle jaki koniec, jak nic nie było haha Dziś mu to powiedziałam, chciałam być miła, więc delikatnie, że nie pasujemy do siebie, że w sobotę przegiął z tamtą laską, a on? Nic, wyszedł. Po godzinie dostałam smsa: wiem, że za bardzo się różnimy. jesteś dla mnie za tępa, twoje idiotyczne pomysły i zachowanie dyskwalifikują nasz związek!!!
Hahaha, ale się uśmiałam. Zapytałam czy wziął ten tekst z fejsbuka czy ktoś mu pomógł. A poza tym, żeby wziął od mamy trochę kasy i poszedł się napić, jak zawsze. No nic, jednego debila mniej

Poza tym eks pisze, dzwoni. Mamy się jutro spotkać.

Hm, przez brak pracy i jakiegokolwiek zajęcia czuję, że się cofam w rozwoju haha

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 22:57   #4454
WhiteCherry
Zakorzenienie

dziewczyny ratujcie i to prędko, bo coś się złego dzieje!
mam jakiś niespodziewany nawrót natrętnych myśli, nie mogę do tego dopuścić! Już się dobrze trzymałam do tej pory i wszystko było ok, a tu przed chwilą napadły mnie natrętne myśli o nim i o tym, że wymienił mnie na inną laskę, którą teraz bajeruje a mnie ma głęboko w dupce. Nie wiem czemu tak, bo ostatnio naprawdę jest ze mną lepiej a tu takie coś. I szybko przybiegłam do Was, inaczej się rozryczę
Stary 2011-02-17, 23:02   #4455
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
no proszę, jaki studencki czwartek, same balety

o, w radiu leci Babylon Zoo "Spaceman", pamiętacie dyskusję o starych kawałkach?

Uwielbiam stare piosenki.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
dziewczyny ratujcie i to prędko, bo coś się złego dzieje!
mam jakiś niespodziewany nawrót natrętnych myśli, nie mogę do tego dopuścić! Już się dobrze trzymałam do tej pory i wszystko było ok, a tu przed chwilą napadły mnie natrętne myśli o nim i o tym, że wymienił mnie na inną laskę, którą teraz bajeruje a mnie ma głęboko w dupce. Nie wiem czemu tak, bo ostatnio naprawdę jest ze mną lepiej a tu takie coś. I szybko przybiegłam do Was, inaczej się rozryczę

Wyłącz telefon , niech Cię nie korci
Stary 2011-02-17, 23:05   #4456
martuska2o
Rozeznanie

Mnie też coś strzeliło. Nawet sobie popłakałam. Tylko po kiego @$#@ !!! Nawet jego siostra mi dziś napisała, ni stąd ni zowąd - dać sobie spokój, nie warto!!! No właśnie nie warto, oj nie warto. Wyrwij mi ktoś serce
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 23:11   #4457
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Poza tym eks pisze, dzwoni. Mamy się jutro spotkać.
Po co?
Stary 2011-02-17, 23:13   #4458
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
-----

Wyłącz telefon , niech Cię nie korci
ale tu nawet nie chodzi o to że chciałabym do niego cokolwiek pisać, bo nawet o tym nie pomyślałam i nie mam zamiaru.

tylko po prostu napadły mnie takie myśli, nawet nie wiem skąd, bo ostatnio nawet jak sobie o tym przypominałam, tzn. że ma jakąś nową (bo oszukuję świadomość i udaję że już go nie pamiętam ) to nawet mnie to specjalnie nie ruszało, już trochę się ustabilizowałam przez ten czas
a teraz nie wiem, tak jakoś mnie naszło i nie mogę odgonić myśli. Znowu pojawiły się głupie pytania w stylu 'dlaczego jeszcze niedawno ja, a teraz ona?'.

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Mnie też coś strzeliło. Nawet sobie popłakałam. Tylko po kiego @$#@ !!! Nawet jego siostra mi dziś napisała, ni stąd ni zowąd - dać sobie spokój, nie warto!!! No właśnie nie warto, oj nie warto. Wyrwij mi ktoś serce
mi już dobrze wychodziło, idę do przodu, a tu taki krok w tył! dlatego tu przylazłam
Stary 2011-02-17, 23:13   #4459
marg0lcia
Zadomowienie

Dobre pytanie. On mi się staje obojętny... Nawet nie płaczę. A chciałabym. Nic nie czuję.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 23:17   #4460
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cześć Kochane, zaczęłąm WAs nadrabiać, ale stanęłam na 117 stronie.
Buziam i uciekam spać.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 23:17   #4461
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
mi już dobrze wychodziło, idę do przodu, a tu taki krok w tył! dlatego tu przylazłam
Ja też. Wydawało mi się, że jestem na dobrej drodze..
Od kilku dni z niej zbaczam chyba. Mam nadzieję, że to chwilowe. Najlepsze, że właśnie po okresie jestem, więc nawet tym tego tłumaczyć nie mogę. I jeszcze przede mną kilka pamiętnych dat, jego urodziny już w niedzielę, 8go marca byśmy obchodzili 5 lat.. Obym przetrwała do 10go marca. Później powinno być już z górki myślę..
Stary 2011-02-17, 23:19   #4462
Malla
Nie depcze krokusów

Martuś, mi się wydaje, że ten podpis przywołuje jakieś fatum
Stary 2011-02-17, 23:21   #4463
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
ale tu nawet nie chodzi o to że chciałabym do niego cokolwiek pisać, bo nawet o tym nie pomyślałam i nie mam zamiaru.

tylko po prostu napadły mnie takie myśli, nawet nie wiem skąd, bo ostatnio nawet jak sobie o tym przypominałam, tzn. że ma jakąś nową (bo oszukuję świadomość i udaję że już go nie pamiętam ) to nawet mnie to specjalnie nie ruszało, już trochę się ustabilizowałam przez ten czas
a teraz nie wiem, tak jakoś mnie naszło i nie mogę odgonić myśli. Znowu pojawiły się głupie pytania w stylu 'dlaczego jeszcze niedawno ja, a teraz ona?'.

mnie też to boli i mam takie same myśli niekiedy ...

mam takie pytanie czy picie jakiś ziółek np mięty ? pomaga schudnąć ?

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-02-17 o 23:25
Stary 2011-02-17, 23:24   #4464
Malla
Nie depcze krokusów

I jak macie takie myśli, to trzeba się zastanowić, co było nie tak w związku, co można było poprawić i jak oraz jak się zachowywać w kolejnym związku, aby nie powielać błędów!!!
Stary 2011-02-17, 23:26   #4465
martuska2o
Rozeznanie

Zmieniłam :P
Ogólnie wydaje mi się, że cały czas tliła się we mnie ta głupia nadzieja, że się odezwie. Nie odezwał się. I wiem, że już się nie odezwie. I to mnie chyba tak dobija ostatnimi czasy. Tylko po co i dlaczego. Nienawidzę dziada i chcę żyć jak kiedyś, jak go nie znałam. Po kiego w ogóle go poznawałam!
I coraz częściej zaczynam myśleć czy to może ze mną coś nie tak skoro nie umiałam zatrzymać jak do tej pory żadnego faceta przy sobie..
Stary 2011-02-17, 23:26   #4466
kopamatakawa
Rozeznanie

Cześć dziewczyny. Wpadłam tylko się przywitać i od razu pożegnać. Nie mam siły nic nadrabiać. Padam na ryjek po pracy. Jutro was nadrobię jakoś, bo mam już weekend. Trzymajcie się
Stary 2011-02-17, 23:26   #4467
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
I jak macie takie myśli, to trzeba się zastanowić, co było nie tak w związku, co można było poprawić i jak oraz jak się zachowywać w kolejnym związku, aby nie powielać błędów!!!

i właśnie tak robię...
Stary 2011-02-17, 23:33   #4468
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Zmieniłam :P
pff
Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
i właśnie tak robię...
To zapomnij o nim.
Stary 2011-02-17, 23:39   #4469
karmadlakota
Raczkowanie

widze ze dzis tu krazy jakies fatum
duzo osob ma zalamanie

to ja tez powiem czego sie boje
bo jestem swiadoma ze to nie mialo sensu, wszystkie znaki na niebie i na ziemi na to wskazywaly ale ja slepa i zakochana
okej...
ale nie boje sie ze nikogo nie spotkam, bo wiem ze zasluguje na wiecej
tylko chyba mam cos nie tak z glowa
nie wiem czy umiem normalne zdrowe relacje zbudowac..
jak sie spotykalam z jakims normalnym(tzn nie takim typem lovelaska-badboya-dup ka jak ex) to od razu zaczynalam sie zadreczac ze nic nie czuje ze tamten dostarczal mi 'emocji' napiecia-rozumiecie raz radosc raz lzy(!!) raz mam cie gdzies raz uwielbiam cie strasznie na mnie dzialasz,
no sluchajcie zaden facet ktorego do tej pory poznalam w ten sposob do mnie nie trafil-z nazwiecie to tekscikami na podryw. no czulam sie cudowanie
nie wiem mam jakies chore wyobraznie-wiem ze jest chore!- ze milosc musi sie wiazac z jakims cierpieniem-ze nie wszystko tak latwo przyjdzie i sie super ulozy... TO mnie przeraza-co sie dzieje w mojej glowie
moze i tak nikt nie przeczyta moich wypocin
ale walnijcie mnie glowe
pliz

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

tak w ogole opis kopamatakawa to prawie jak ironiczna odpowiedz na moj post
karmadlakota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 23:42   #4470
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
nie wiem czy umiem normalne zdrowe relacje zbudowac..
O tym warto porozmawiać ze specjalistą, bo uwielbienie drani nie bierze się znikąd.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości