|
|
#4441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
jestem nowa i nie do końca w temacie to ile czekałaś na tego nowego?
|
|
#4442 | |||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Dziękuję, dobrze, właśnie zjadłam kromeczki z weki
![]() Cytat:
Cytat:
Usłyszałam to samo dokładnie tydzień temu ![]() Myślałam nad tym, myślałam, ale to tak, jakby zastanawiać się, czemu nie smakuje mi brukselka ![]() Cytat:
- Co Ci się w eksie nie podobało? - Co Ci się w związku nie podobało? - O co się kłóciliście? - Co było nie tak przez ten czas przed rozstaniem? Cytat:
Cytat:
Czy mówi Ci o tym, że mu na Tobie zależy, mówi o wspólnych planach na przyszłość? -> to by była nadzieja Boisz się, że go stracisz, ale... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niesypianie ze sobą, niespędzanie czasu sam na sam. Impreza ze znajomymi jest ok, ale seanse filmowe we dwoje nie mają sensu.
|
|
|
#4443 |
|
Rozeznanie
|
ojej dziewuszki, to ja napisze co u mnie, moze to bedize dla kogos przestroga. caly dzien sie trzymalam, eks sie do mnie nie odezwal, zlewal mnie, nawet ani razu ze mna nie usiadl, ja w pewnym momencie sie zalamalam i sobei usiadlam w ustronnym miejscu, zeby sie nie rozbeczec, sie udalo, ale zagladal do mnie i sie usmiechal, jakby chcial pocieszyc. ale sobie mysle, bede twarda, ostatnia lekcja minela, poszlismy do szatni, on wyszedl, a ja w bek, sama siebie nie moglam poznac, glupie i zalosne... czemu wyje... masakra...
juz nie ma powodu w sumie, bo po co sie zamartwiac. poza tym sama mu wczoraj napisalam, ze narazie nie widze mozliwosci powrotu, chyba dlatego taka reakcja byla, ze nawet do mnie nie podchodzi... poza tym okazalo sie, tzn jeszcze u lekarza nie bylam, ze chyba mam PCO, wiec to nie zadne bobo i sie niezmiernie z tego ciesze, poza tym znam juz przyczyne mojej agresji w stosunku do niego, i nie do konca bylo to zalezne ode mnie, ale trudno sie mowi, po ptokach
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-02-17 o 21:36 |
|
|
|
#4444 |
|
Raczkowanie
|
ehh dziewczyny ja znowu zlapalam dola
bylam dzis tylko na jednych zajeciach bo jestem chora;/ i sila rzeczy musze siedziec w domu, jedyny obowiazek jaki nade mna wisi to egzamin do ktorego sie ucze, poza tym caly weekend sie pisze w domu przez chorobsko a on pewnie bedzie bawil sie na imprezach, pewnie na pewno splynelo po nim jak po kaczce a ja rycze |
|
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Grzeczna Malla, grzeczna
heheh ![]() Aj... ja jakoś nie mam dziś sił, nie wiem czemu. Wczoraj trochę wypiłam, niby się nie upiłam a dziś miałam kaca Cały dzisiejszy dzien spędziłam z koleżanką bo do mnie przyjechała, potem aerobik i tak teraz siedzę i wymyśliłam, że chyba spaę już idę![]() Także dobranoc
|
|
|
|
#4447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ad.2 Brak romantyzmu, monotonia, zero rozrywki tylko siedzenie w czterech ścianach, a żeby gdzieś razem wyjść to takie wypociny z mojej strony musiały być że głowa mała! Ad.3 O wyjścia, zazdrośni byliśmy bardzo o siebie więc o jakieś głupie smsy od kolegi czy też w jego przypadku od koleżanki, brak czasu dla mnie i oczywiście o jego kolegów! Ad.4 Przed rozstaniem układało się wszystko ok aż do momentu aż moja koleżanka (tak myślałam że to jest moja koleżanka) nagadała mojemu eks że przyjeżdża do mnie pewien chłopak, że się często spotykamy... Zaczęła się kłótnia, ale się pogodziliśmy... Niestety za dwa dni w moim telefonie eks zobaczył smsa od mojego przyjaciela ktorego on oczywiście nie zna ale często widział już połączenia od niego i smsy i wtedy utwierdził się w przekonaniu że się spotykam z innym i wyszedł ode mnie w środku nocy... Nie odzywaliśmy się 4 dni i pech chciał że spotkaliśmy się w jednym klubie! Wtedy ja zrobiłam wojnę jak zobaczyłam że tańczy z innymi dziewczynami, chciał mnie zabrać do domu ja nie chciałam to zaproponował że wejdziemy do klubu ja oczywiśce też nie chciałam to w końcu się wkurzył i wykrzyczał mi że mnie nie kocha i tak się skończyło. A tak w ogóle to Twoja analiza mojej wypowiedzi bardzo mi się podoba i gdzieś tam powoli trafia do mojej główki
|
|
#4448 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
![]() niektóre z Twoich tekstów zacznę kopiować do worda żeby nie zginęły
Edytowane przez istari Czas edycji: 2011-02-17 o 21:50 Powód: poprawka:) |
|
|
|
|
#4449 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Fubizkę i Elve podczytuj ![]() Cytat:
Jak wyglądały imprezy, na których byłaś razem, pozwalałaś mu tańczyć z innymi? Cytat:
Cytat:
Patrząc na powyższe, polemizowałabym Związek psuł się od dawna, nie widzę w nim motywacji i bliskości po Twoim opisie wad.Cytat:
![]() Kolejny przykład na to, by telefon regularnie czyścić. Cytat:
Cytat:
Może po prostu pękł, bo miał dosyć, a uczucie - wiadomo - zgaśnie po jakimś czasie. Przede wszystkim wyciągnij wnioski, na pewno sama nie byłaś święta. Może po prostu do siebie nie pasowaliście...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-17 o 22:28 |
|||||||
|
|
|
#4450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Jak tam u was dziewczynki? Mi bardzo dobrze robi odpoczynek od wątku, mniej myślę o eksie, bardziej skupiam się na sobie. Drugi dzień byłam na zakupach (rozpieszczam się ), dzisiaj wieczorem byłam na "randce" z kolegą z roku, wyczaił że nie jestem już z eksem i muszę wam powiedzieć, że było bardzo, bardzo miło. Lily, trzymaj się, będzie dobrze . Musisz teraz dbać o siebie i sama widzisz, że koniec już z mazaniem się za eksem. Twoje zdrowie musi być teraz dla Ciebie najważniejsze |
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu tak sobie w myślach mówiłam, "że pewnie długo poczekam", ale akurat miałam szczęście![]() Trochę już późno, ale spadam na impreze. Miłego wieczoru dziewczyny
|
|
#4452 |
|
Nie depcze krokusów
|
no proszę, jaki studencki czwartek, same balety
![]() o, w radiu leci Babylon Zoo "Spaceman", pamiętacie dyskusję o starych kawałkach?
|
|
#4453 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ;**
Ale bryndza Z nowym koniec na pewno, w ogóle jaki koniec, jak nic nie było haha Hahaha, ale się uśmiałam. Zapytałam czy wziął ten tekst z fejsbuka czy ktoś mu pomógł. A poza tym, żeby wziął od mamy trochę kasy i poszedł się napić, jak zawsze. No nic, jednego debila mniej ![]() Poza tym eks pisze, dzwoni. Mamy się jutro spotkać. Hm, przez brak pracy i jakiegokolwiek zajęcia czuję, że się cofam w rozwoju haha
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratujcie i to prędko, bo coś się złego dzieje!
mam jakiś niespodziewany nawrót natrętnych myśli, nie mogę do tego dopuścić! Już się dobrze trzymałam do tej pory i wszystko było ok, a tu przed chwilą napadły mnie natrętne myśli o nim i o tym, że wymienił mnie na inną laskę, którą teraz bajeruje a mnie ma głęboko w dupce. Nie wiem czemu tak, bo ostatnio naprawdę jest ze mną lepiej a tu takie coś. I szybko przybiegłam do Was, inaczej się rozryczę
|
#4455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam stare piosenki. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Wyłącz telefon , niech Cię nie korci ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4456 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też coś strzeliło. Nawet sobie popłakałam. Tylko po kiego @$#@ !!! Nawet jego siostra mi dziś napisała, ni stąd ni zowąd - dać sobie spokój, nie warto!!! No właśnie nie warto, oj nie warto. Wyrwij mi ktoś serce
|
|
|
|
#4457 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
ale tu nawet nie chodzi o to że chciałabym do niego cokolwiek pisać, bo nawet o tym nie pomyślałam
i nie mam zamiaru.tylko po prostu napadły mnie takie myśli, nawet nie wiem skąd, bo ostatnio nawet jak sobie o tym przypominałam, tzn. że ma jakąś nową (bo oszukuję świadomość i udaję że już go nie pamiętam ) to nawet mnie to specjalnie nie ruszało, już trochę się ustabilizowałam przez ten czas ![]() a teraz nie wiem, tak jakoś mnie naszło i nie mogę odgonić myśli. Znowu pojawiły się głupie pytania w stylu 'dlaczego jeszcze niedawno ja, a teraz ona?'. Cytat:
dlatego tu przylazłam
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
Dobre pytanie. On mi się staje obojętny... Nawet nie płaczę. A chciałabym. Nic nie czuję.
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane, zaczęłąm WAs nadrabiać, ale stanęłam na 117 stronie.
Buziam i uciekam spać.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#4461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od kilku dni z niej zbaczam chyba. Mam nadzieję, że to chwilowe. Najlepsze, że właśnie po okresie jestem, więc nawet tym tego tłumaczyć nie mogę. I jeszcze przede mną kilka pamiętnych dat, jego urodziny już w niedzielę, 8go marca byśmy obchodzili 5 lat.. Obym przetrwała do 10go marca. Później powinno być już z górki myślę.. |
|
|
|
|
#4462 |
|
Nie depcze krokusów
|
Martuś, mi się wydaje, że ten podpis przywołuje jakieś fatum
|
|
#4463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie też to boli i mam takie same myśli niekiedy ... mam takie pytanie czy picie jakiś ziółek np mięty ? pomaga schudnąć ?
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-17 o 23:25 |
|
|
|
|
#4464 |
|
Nie depcze krokusów
|
I jak macie takie myśli, to trzeba się zastanowić, co było nie tak w związku, co można było poprawić i jak oraz jak się zachowywać w kolejnym związku, aby nie powielać błędów!!!
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
Zmieniłam :P
Ogólnie wydaje mi się, że cały czas tliła się we mnie ta głupia nadzieja, że się odezwie. Nie odezwał się. I wiem, że już się nie odezwie. I to mnie chyba tak dobija ostatnimi czasy. Tylko po co i dlaczego. Nienawidzę dziada i chcę żyć jak kiedyś, jak go nie znałam. Po kiego w ogóle go poznawałam! ![]() I coraz częściej zaczynam myśleć czy to może ze mną coś nie tak skoro nie umiałam zatrzymać jak do tej pory żadnego faceta przy sobie.. |
|
|
|
#4466 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Wpadłam tylko się przywitać i od razu pożegnać. Nie mam siły nic nadrabiać. Padam na ryjek po pracy. Jutro was nadrobię jakoś, bo mam już weekend. Trzymajcie się
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Nie depcze krokusów
|
pff
![]() To zapomnij o nim.
|
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
widze ze dzis tu krazy jakies fatum
![]() duzo osob ma zalamanie to ja tez powiem czego sie boje bo jestem swiadoma ze to nie mialo sensu, wszystkie znaki na niebie i na ziemi na to wskazywaly ale ja slepa i zakochana ![]() okej... ale nie boje sie ze nikogo nie spotkam, bo wiem ze zasluguje na wiecej tylko chyba mam cos nie tak z glowa ![]() nie wiem czy umiem normalne zdrowe relacje zbudowac.. jak sie spotykalam z jakims normalnym(tzn nie takim typem lovelaska-badboya-dup ka jak ex) to od razu zaczynalam sie zadreczac ze nic nie czuje ze tamten dostarczal mi 'emocji' napiecia-rozumiecie raz radosc raz lzy(no sluchajcie zaden facet ktorego do tej pory poznalam w ten sposob do mnie nie trafil-z nazwiecie to tekscikami na podryw. no czulam sie cudowanie nie wiem mam jakies chore wyobraznie-wiem ze jest chore!- ze milosc musi sie wiazac z jakims cierpieniem-ze nie wszystko tak latwo przyjdzie i sie super ulozy... TO mnie przeraza-co sie dzieje w mojej glowie moze i tak nikt nie przeczyta moich wypocin ![]() ale walnijcie mnie glowe ![]() pliz ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- tak w ogole opis kopamatakawa to prawie jak ironiczna odpowiedz na moj post
|
|
|
|
#4470 |
|
Nie depcze krokusów
|
O tym warto porozmawiać ze specjalistą, bo uwielbienie drani nie bierze się znikąd.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

generalnie na imprezie ciezko kogoś poznać, ale to znajomy znajomych z którymi wtedy byłam
"ładna miska jeść nie daje" jak to mówi moja mama

Usłyszałam to samo dokładnie tydzień temu 
heheh 

. Musisz teraz dbać o siebie i sama widzisz, że koniec już z mazaniem się za eksem. Twoje zdrowie musi być teraz dla Ciebie najważniejsze
dlatego tu przylazłam