![]() |
#3361 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. VII
Cytat:
MadSyndrome nie, to nie było w Bielsko-Białej ![]()
![]() |
#3362 |
Raczkowanie
|
Też miałam kiedyś taką sytuację w h&mie (około miesiąc temu), miałam wypchaną torebkę, bo szłam na zajęcia. Weszłam do h&m sprawdzić co nowego, nic nie kupiłam, nie byłam nawet w przymierzalni i wyszłam. Idąc dalej podszedł do mnie jakiś koleś, pokazał legitymację i poprosił żebym zeszła na bok. Zapytał czy byłam przed chwilą w h&mie na co przytaknęłam, a on poprosił żebym otworzyła torebkę. Powiedziałam mu, że o ile wiem, to nie ma do tego prawa i żeby dzwonił na policję. Wyciągnął telefon i wybrał numer ale wtedy powiedziałam, że otworzę torebkę (spieszyło mi się na zajęcia - miałam kolokwium, w innej sytuacji czekałabym na policję). Gdy otworzyłam torebkę nawet do niej nie zajrzał, chodziło o sam fakt zgodzenia się na otwarcie. Przeprosił i powiedział, że któraś ze sprzedawczyń kazała mu za mną pójść. Wolałabym żeby były kamery i numerki w przymierzalniach, niż uczestniczyć później w takich scenach!
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie kradzieży- polecam: http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,902...ie_ciuchy.html
to jest mocne ![]() wcześniej było wspomniane, że chodzi o H&M ![]() Edytowane przez praline Czas edycji: 2011-02-18 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej zadziwia to, że złodzieje wycinają te zabezpieczenia razem z materiałem. I co będą nosić dziurawe ubrania?
![]() Ja sama miała sytuację, że kupiłam szorty w H&M i przy wyjściu mi pipkały, ale nikt mnie nie zatrzymał więc poszłam do domu. W domu je potem przymierzam jeszcze raz, wkładam ręke do kieszeni a tam to zabezpieczenie uciętę z kawałkiem jeansu :| |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jestem ciekawa czy ludzie to później noszą z tą dziurą, ale z łatą może ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta spódniczka koralowa to ta za 99 zł? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja masakra :O i tak sie dzieje z ubraniami, ktore mają zabezpieczenia. to nie chce wiedzieć ile biżuteri i kosmetyków wynoszą, które nie są niczym zabezpieczone.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Raczkowanie
|
nie ma sie co dziwic. wystarczy poprzeglądać all. bardzo mnie dziwi kiedy rzecz która dopiero pojawiła sie w sklepie kosztuje nieraz o połowe mniej, ma komplet metek i nie jest wystawiona przez sklep tylko indywidualnego sprzedającego...
![]() podoba mi sie polityka zary chociaż mogliby pozwalać brać wiecej ciuchów do przymierzalni albo odłożyć zeby potem znowu nie latac po sklepie i znowu czekac w kolejce... Edytowane przez delan0ue Czas edycji: 2011-02-18 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3372 |
Wtajemniczenie
|
widzialam je w krakowskiej kazimeirz, razem z cudnymi spodniczkami w takim samym kolorze na gumce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Rozeznanie
|
ja kiedyś przymierzałam jeansy, włożyłam ręce do kieszeni a tam w każdej po kilka tych plastików do których są poprzyczepiane kolczyki i inna biżu, oczywiście puste
![]() Jakiś czas temu przeglądałam ciuchy i widzę, że jasne marynarki mają jakieś dziwne jasno fioletowe plamy, rozglądam się a na posadzce coś było rozlane (może jogurt jagodowy czy coś takiego) i przez to kilka ciuchów ochlapane. Zdziwiło mnie tylko, że wszystko już było dosyć przyschnięte, nie wiem czy nikt z obsługi tego nie zauważył czy co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Cytrynka
|
Jak czytam te wasze opowieści dziewczyny to aż mi dziwnie... Rozumiem że kogoś nie stać na pewnie ubrania, też nie mogę sobie kupić jakiś drogich rzeczy, musiałabym na nie trochę odkładać
![]() ![]()
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2011-02-18 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
Na pewno masz rację. Mam nadzieję, że zrobią coś z tymi kradzieżami i człowieka niewinnego bezpodstawnie przeszukiwać nie będą.
#3377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko jedno jest najgorsze w tym wszystkim, ze to u nas tak jest w naszym pieknym kraju nigdzie na swiecie, gdzie bylam na przestrzeni ostatnich pieciu lat, nie ma obawy o kradzieze , moze pojedyncze drobne przypadki raz na jakis czas, ale nie taka skala jak u nas nie zamykaja domow, jak ida do pracy, nie obawiaja sie, zyja normalnie ja sama przez roztargnienie zostawilam bizuterie zlota w torebce na stoliku ogrodka pod najwiekszym centrum handlowym w helsinkach przy glownym wejsciu, gdzie przewinely sie setki ludzi, a po godzinie, gdy z 0,1% nadzieja wrocilam, nadal tam byla.. w zadnym kraju nie widzialam tak ostentacyjnej ochrony na kazdym kroku w kazdym sklepie.. masakra...
nawrócony zakupoholizm w ramach odkurzonej kobiecości ![]() Edytowane przez patricia13 Czas edycji: 2011-02-18 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Cytrynka
|
dokładnie, ja też się w żadnym innym państwie z tym nie spotkałam. Jak byłam jakiś czas temu w Wiedniu to koleżanka siedząc również przy stoliku w ogródku przeliczała pieniądze bo chciała cos tam kupić i nikt nawet nie popatrzył w jej strone. U nas strach jest wgl wyciągnąć portfel w miejscu gdzie jest kilkanaście osób. Zawsze takie obawy mam jak muszę doładować kartę miejską a na przystanku jest pełno osób i jeszcze dużo za mną w kolejce. Wiadomo, róznie bywa.
A żeby nie odbiegać całkowicie od tematu zapytam czy widziała któraś z was może w H&M jakieś krótkie kurteczki jeansowe? W jakiej cenie były?
#3379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jasny jeans weszly z ta jeansowa kolekcja, ale przecietne bardzo
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w ostatnie wakacje kupiłam praktycznie identyczne, ale nie zamszowe, tylko materiałowe. Na targu pod Novą za 75zł. ![]()
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2011-02-18 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
nie podoba mi się to jak ludzie kombinują byle wynieść jakiś ciuch, ale to ze sklepy nic nie robią by zahamować te sytuacje też mnie drażni, bo to tak jakby sami dawali na to przyzwolenie
![]() inna kwestia jest jeszcze taka, że my same często się tutaj chwalimy jak tanio kupiłyśmy nową rzecz na Allegro, a wiadomo, że te rzeczy pochodzą z kradzieży, więc kupując, nakręcamy ich "biznes" i jest to trochę hipokryzją szykanowanie złodziei, przy jednoczesnym robieniu u nich zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3383 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie wczoraj szlag trafil, bo znalazlam torbe z h&m, za ktora dalam 3 dni temu 129 zl, za 62 zl na allegro ... to jest dokladnie polowa ceny! ![]() nie jestem skapcem, nie zeruje na cenach, ale wieksza przyjemnosc mialabym z zakupu na allegro, niestety przy tak sporej roznicy poza tym jesli sprzedawca ma 30 sztuk tych samych toreb to jak oni je wyniesli? chyba ze skradli ciezarowke z transportem...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Dzieję się tak dlatego, że w innych krajach ludzie więcej zarabiają. ![]()
![]() |
#3386 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby nie było offtopu, wiecie może, czy coś jeszcze dorzucą do obecnej wyprzedaży? Wczoraj poleciałam na szybko po sweterek w gołąbki, ale już niestety nie było.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że jak ktoś jest zaprawionym złodziejem to nie da po sobie poznać, bo robi to profesjonalnie. ale z pewnoscia sa osoby, ktore kradna okazjonalnie, jakies mlode dziewczyny, ktore sie denerwuja i maja na twarzy wypisane, ze cos kombinują. czysto teoretycznie gdybym ja miala cos ukrasc to na pewno byloby to po mnie widać, że sie strasznie stresuje i probuje zrobic cos dziwnego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.