|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Paulizia cudna ronia, ja to niewiem czy w te terminy z usg mozna wierzyc, u mnie a ostatnim pokazlo 14 kwiecien, ale z drugiej strony by mi to pasowalo, bysmy mieli synia na sniadanku wielkanocnym.
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
|
|
|
|
|
#2493 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Zgadza się tym terminom z usg nie warto wierzyć, ja jak byłam na wizycie w 26 tygodniu ciąży to termin mi sie o miesiąc do przodu przesunął z racji na wymiary chłopców, ale lekarz tez mnie ostrzegał ponieważ moja macica w 26 tygodniu była już tak wysoko jak w 30 tygodniu. |
|
|
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wychodzi mi
jak chcę odwrócić obraz do góry nogami, zeby przyciąć nic się nie dzieje idiotka jestem nie potrafię
|
#2495 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ojej ale ten czas leci
![]() Cytat:
duzo nas dzisiaj z 31tc Cytat:
Cytat:
![]() ale wyrazne zdjecie raczki wspolczuje ci, wiem co to znaczy...
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
JPG!!!!! no tego nie robię!!! gdzie to się zmienia jasna olercia!
andziot tego mi brakowało, biję pokłony
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :dzi ekuje:![]() U mnie 25 sie zaczyna Cytat:
|
|
#2498 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic z tego. Nawet jak zapisuję jako jpg. Rzucam to!
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno sie da...........
o ile mnie pamieć nie myli nawet do worda da sie wkleić obraz Spróbuj - moze łatwiej bedzie
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Aliczka88, tez patrzylam na ddtvn, choc myslalam ze cos wiecej babka sie wypowie
![]() ja tez sie dolanczam do zyczeń dla Andziotka, 100latek elis5 http://allegro.pl/3w1-fyn-4ds-jedo-2011-fotel-recaro-young-profi-i1463379567.html ja tez kupuje ten wozek, jestem juz na 100% zdecydowana, opinie am bardzio dobre na necie, znajda sie tez i przeciwnicy jak to do kazdego wozka cos co dla jednych moze byc zaleta dl;a innych to wada![]() ja mam juz fotelik z tej serii, udalo mi sie wylicytowac z adapterami za 71 zł. nic nie zniszczony agus87 widze za mamy te same imiona dla coreczek ![]() Paulizia boska fotkaaaaa ![]() a ja zrobilam zakupy: BLANCA BABY ROŻEK USZTYWNIANY KOKOS różne wzory (numer 1450487587) exclusive 68 BALDACHIM / MOSKITIERA Art-Nika SS (numer 1459620801) biały szyfon http://allegro.pl/blanca-baby-komple...463010091.html http://allegro.pl/blanca-baby-komple...463010092.html piecioczesciowa w te myszki bezowe a 2czesciowa w rozowe myszki na zmiane..
|
|
|
|
#2501 |
|
Moderatoreska
|
dobra ja na razie spadam, odezwe sie pewnie później.
Mężulek jedzie już z pracy do domku, będzie robił dalej bałagan w domku, a ja się musze zabrać za jakis obiadek ![]() Do później
|
|
|
|
#2502 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
o to rowniez zapraszam ![]() Cytat:
Cytat:
to jest napiekniejsza lapcia jaka widzialam, ja mam takie foto stopeczki, jak znajde to wklejeCytat:
bardzo dobrze, ja tez nie mam nerwow na takie larwy i zycze zeby je tez tak traktowali ludzieCytat:
KOCHANE, INFORMUJE ZE NOWE MEBLE WYMIERZONE, CZEKAM NA WYCENE I PEWNIE WEZMIEMY The Sania, helena dziekuje za komentarze |
||||
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
moria kochana dziękuję z propozycję zakupu pojemniczków ikeowskich ale na razie musze sie z nimi wstrzymac bo mam okropnmą dziurę budżetową. kurde cały czas jakies niespodziewane wydatki juz mnie to dobija
![]() doczytałam was troche ale mi sie oczy zamykaja;/ nie zebyście nudne byly tylko jakas jestem słaba chyba mam niskie ciśnienie, o 15 30 do gina jade. chce zeby mi zmierzył szyjke czy mi sie nie skróciła ani nie otwarła bo mnie to ociupinkę martwi. \ Andziotku wszystkiego co naaaaaaaaaaaaaaaaaj cudowniejsze ![]()
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
agnieszka, to stopka ??????
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry Mamusie
![]() ufff doczytałam Was i mogę dołączyć do klubu osób mających problemy ze spaniemto nowość dla mnie i jakże nieprzyjemna a nocne wstawanie do wc kocham ciekawe co będzie dalej
|
|
#2506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
Może po prostu ten klawisz print screen u mnie nie działa, w pracy to mam takie kompy, ze masakra! spróbuję jak pojadę do domu
|
#2508 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też na to zwróciłam uwagę superowy tytuł.Cytat:
![]() ojjj, słodkie |
||
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3-4 x ? Biedulka ! współczuje Ci serdecznie, ja zawsze 1 x i jest to mega uciazliwe a 3-4... mozna się faktycznie całkowiecie wybudzić ze snu Agnieszka, słodziutka stopeczka, w sam raz do całowania
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
robię chińszczyznę
![]() ciekawe czy Zosi będzie smakować ![]() no i pakuję się do dziadków nie chce mi się ! dziękuję za życzenia !!!!!!!! jakoś trochę nostalgia mnie ogarnia .... jeszcze niedawno studia, imprezy, znajomi ... a teraz drugie dziecko w drodze ..... szał codzienności ... latka lecą .... (chociaż na nic innego nie chciałabym się zamienić tak naprawdę ) |
|
|
|
#2511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na pierwszej stronie moze Moria44 popraw na 26kwiecien... ja sie sugeruje @.
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
ja tu z postem wparowałąm, ale zapomniałam sie przywitać
![]() czesc mamuski ![]() aaaaaaaaaaa dzis zaczynam 29 tydzień!!! |
|
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też na drugim usg wyszło ze mam termin na 15 kwietnia czyli 3 tygodnie wcześniej...
zobaczymy jak to będzie ![]() najważniejsze zeby dzidziole były zdrowe
|
#2514 |
|
Wtajemniczenie
|
agnieszka_pe25 piekna stopka! ale macie fajne te zdjecia z usg
ide totka poscic bo mnie Tż namawia ze sporo do wygrania i takie tam ale ja nie wierze ze mozna wygrac.... ale pomarzyc mozna
|
|
#2515 |
|
Zadomowienie
|
eweska - imiona super! bardziej mi odpowiada Bartuś - sama brałam to pod uwagę, ale Piotruś też jest fajne
zastanawiałaś który dostanie jakie? czy pierwszy będzie Bartuś? kurde.... ale Ty masz fajnie - bliźniaki .the_sania - własnie trzymam się wersji 7 maj, najlepiej by było....ale wiesz, przy krótkiej szyjce to ja już mam lęki .listopadowa - oj ja CI strasznie współczuję "myślówy" nocnej... jak mi się włączy to kaplica.... staram sie tak szybko zasnąć żeby nawet mi się nie zdążyło nic pomyśleć. i nawet nie myślę o tym, że mogłabym zaczać o czymś rozmyślać bo jest po spaniu. jedyny plus tego mieszkania w którym obecnie mieszkamy na czas remontu jest to, że mamy tu z TZtem takie spanie że szok, w 3 sekundy zasypiam. a mogłabyś zapytać swoje fusy czy mój się obrócił i będę mogła rodzić sn czuję go ostatnio dosłownie wszędzie, na samym dole w podbrzuszu, nad pępkiem, pod żebrami z prawej strony i tuż pod cyckami - że nie wiem w końcu jaką pozycję obrał, a wczoraj wieczorem czułam jak się rusza, tak jakby się wiercił, bo naciągała mi się macica i czułam jak się tam rusza.... nie wiem gdzie my tyle miejsca .Paulizia?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! :mdelej: czy Ty mi źle życzysz?! o ranyyyyyyy.... to ja zaczne kupować ciuszki od razu na 80cm .on jest większy .... ale rany.... nie przesadzajmy......... .eweska - jeszcze kuchnia? a co robicie w kuchni? kurde..... dobrze że już część za Tobą - ja się dowiedziałam dzisiaj że jeden z dwóch fachowców którzy u mnie robią się rozchorował a tego drugiego coś bierze.... chyba za 2 tyg to nie skończą dorkabl klaski : .anula - to prawda - od razu właczyłam kompa jak wstałam, wiedziałam, że mi się tu lepiej zrobi .daisy - na L4 natychmiast!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! .Agnieszka.M klaski : .kurcze - a ja film z Szymusiem chyba mam w domu moim . muszze poszukać, tymczasem lecę się ubrać.
|
|
|
|
#2516 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniqac moja mama od 6 m-ca słyszała, że przez skróconą szyjkę może już urodzić, a później wywoływali poród, bo mi się nie spieszyło po terminie
![]() Violisiu cudne zakupki ![]() AgnieszkaPe no sunia jest śliczna! zjadłabym ją a ta stópka........
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2011-02-18 o 13:40 |
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
obiad zjadlam, kawe pije a wy tu 3 strony zapisalyscie
Cytat:
??laski, w rossmanie jest plyn do plukania lovela 2l za 12 costam
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Wtajemniczenie
|
o to chyba bardzo się opłaca
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- w gazetce jest tylko proszek lovela 1,8kg za 18,99
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Listopadowa, współczuję tej bezsenności. A masz możliwość odespać w ciągu dnia? Ja w sumie problemu nie mam, nie liczę wstawania do WC i dziwnych pozycji Hanki. Trochę ta Hanutka mną steruje, bo kładę się, Jej nie pasuje, napiernicza tam, to ja się odkręcam ![]() Eve, kochana! Ale o co kaman? Bo ja widzę, że mamy tylko dwie wspólne znajome - Eweskę i Paulizię Może jakiś błąd fejsika? ![]() Kasiu, no popijam herbę z róży, żrę wit. C i grzeję się pod kołdrą. A w ogóle to napiłabym się grzanego piwa z przyprawami ![]() Dorko, trafiłaś na potworną sucz. Może oblała? Pauliziu, fota rewelacja! ![]() Ddaaiissyy, ja włosidła nie narzekam [tffffu!], ale paznokcie się zrąbały, pewnie przez to, że chwaliłam ![]() Anula, no witam w klubie. Dziecko wyssało mi wszystkie minerały
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
kurde jak sie źle czuje
słaba jestem, chyba ciśnienie mam niskie a musze sie do gina zbierać. dodatkowo jest mi nie dobrze i w ogole i w szczegole jest do dupy i mi sie nic nie chce!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

jak chcę odwrócić obraz do góry nogami, zeby przyciąć nic się nie dzieje 

. W nocy zabrałam się za prasowanie, co by bezczynnie tak w łóżku nie leżeć. U mnie największy problem jest z tym, że nie potrafię się totalnie wyłączyć tylko gdy kładę się do spania to włącza mi się myślenie - tysiące myśli kotłuje mi się w głowie, zaczynam sobie wkręcać różne filmy- np. że może być coś nie tak z dzidzią itp

:dzi ekuje:

.
klaski :
.