Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 11:31   #2431
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość

Listopadowa Ty tez 31? Gdzies mi to umknelo, ja dzis mialam problem z ulozeniem sie o snu...
Tak podpowiada suwaczek
Tylko nie bardzo rozumiem, dlaczego m-dzy naszymi t.p. są 3 dni przerwy
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:31   #2432
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Andziotku
100 lat, pieknego i szybkiego porodu i wszystkiego czego chcesz

Mary poziomeczko
a powiedz mi, znasz Konrada-fotografa osobiscie, czy tylko przez FB?
Zdziwilam sie, ze mamy wspolnych znajomych

Wpadlam na momencik przywitac sie z Wami, obwiescic, ze zaczynam kolejny tydzien i ze zaczal bolec mnie zab ale on tak ma, co jakis czas sie odzywa
Ide sprzatac i moze nawet obiad ugotuje

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:31   #2433
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
No nadrobiłam...ufff.
Brzuszki macie piękne dziewczynki ... i te jeszcze małe i te już duże
I gratuluję udanych wizyt , grazin, monia z tego co wyczytałam raczej będą "siuraczki"

A ja pooglądałam sobie dzisiaj x-landera xa, aż mnie Tż musiał na siłę odciągac, bo był m.in. w kolorze Energy no i się zakochałam. W tej hurtowni w której byliśmy zestaw gondola+spacerówka 1500zł (ten kolor), czyli cena całkiem przezwoita, no ale.... za volcano czy jungle mogę miec za 1150zł. I teraz dylemat czy warto przepłacac 350zł za kolor?
warto gdybym miała dziewczynkę, to też bym brała energy...
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:32   #2434
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Siasiek
kochana bierz sie szybko za siebie jak cie juz w kosciach lamie! ja zaczelam za pozno i sie mecze juz 3 dzien

agnieszka_pe25
co za ludzie w tych sklepach pracuja! doczytalam ze jednak przyjada stolarze i sami zamontuja, to dobrze! jak ja sie ciesze ze zgagi nie mam

andziot
slonce wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!
jak szybko zaczelas kuracje lecznicza powinno cie nie dopasc! ja na razie tabletek nie biore, u lekarza tez nie bylam... ale jak sie nie poprawi to pojde.

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Mówisz i masz!
24kasia zwołujemy spotkanko w Łodzi? Może w Porcie Łódź? Tam jest wiele możliwości zjedzenia czegoś dobrego i pyszne lody i restauranty i Ikea
ja nie mam nic przeciwko ikea poza tym ze znam tam cala ochrone i wiem ze beda nas obserwowac jak tylko mnie dojrzą
a jak juz zobacza bede musiala isc na zaplecze sie przywitac dobrze by bylo szefa nie spotkac bo to beznadziejny czlowiek.
ja moge sie spotkac najszybciej w marcu, teraz musze sie wykurować, a w przyszlym tygodniu jade do tesciow i badania musze porobic. Takze badzmy w kontakcie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

Z TŻtem praktycznie się nie kłócę Tfu tfu odpukać. Ale to taki człowiek, że zaraz obróci kota ogonem i brakuje mi sił żeby klepać mu do głowy o co mam żal...
ja tez sie z Tż nie kłoce, odkad jestem w ciazy nie mam na to sily... on swoje ja swoje, wiec odpuszczam...

Cytat:
Napisane przez elis5 Pokaż wiadomość

Siasiek, 24kasie86
- do łóżek marsz i kurować mi się natychmiast bo inaczej

Widzę, że wczoraj jakiś dzień kłótni z tżtami był. Ja też deprecha, chyba z 2 godziny non stop wyłam. Dobija mnie raz na jakiś czas to siedzenie w domu nieustanne. Jak raz na jakiś czas wyproszę tż, żeby mnie wziął do sklepu na głupie zakupy to łaże między półkami i się delektuje a ten jeszcze na mnie się drze, że przedłużam. A dla mnie to mega rozrywka jest, bo jedyna. Już nawet nie wspomnę jak marzę o jakimś wyjsciu do kina, albo knajpy. Siedzę sama cały dzień, a on zostaje w pracy dłużej niż musi, no bo ma tam wesoło: jak skończą robotę to siedzą i się zaśmiewają a ja mordy do kogo otworzyć nie mam tylko nauka i pisanie doktoratu, na którego pisanie nie mam ochoty wcale. No to Wam się wyżaliłam, ufff, lżej mi odrazu.

Idę jeść jajko na miękko, bo mi się zachciało
leze, a raczej chodze caly dzien w koszuli nocnej
co do siedzenia w domu doskonale cie rozumiem chociaz ja lubie samotnosc- kwestia przyzwyczajenia. Jednak tak jak ty jedyna rozrywka jest wyjscie na zakupy i tez maz mnie pogania...jak dzwoni z pracy tez slysze chichoty stale... ehhh jak sie urodza nasze skarby bedziemy mialy zajecie...a latem bede non stopa brykac po parkach kto wie moze z wami skoro mamy sie spotkac.....

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ej dziewczyny czajcie to

wchodzi klient (stały) i tak patrzy i oooooooooo gratuluje
i taki usmiech
a ja dziekuje bardzo
"a on kiedy rozwiazanie"
a ja koniec kwietnia
"aa to juz zaraz"
a ja no tak
"ale świetnie pani wygląda, pewnie chłopiec będzie?"
a ja no mowia, ze dziewcynka
a to lekarz potwierdzil, a ja no dwoch
a on "acha, ale naprawde swietnie pani wyglada"

extra, a moze Oleńce kikutek wyrosl

ale bym sie usmiala
mi tez mowia ze dobrze wygladam chociaz teraz (nos czerwony i oczy) gorzej no ale powiedz czy nie bylo ci milo??? fajnie jest cos takiego uslyszec

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!))

Pospałam dziś do 9:00, nawet coś później Ależ się wyspałam! Nawet nie latałam po nocy do WC. Jednak coś mnie chyba rozkłada, bo ciągle mi jakoś niewyraźnie... Nie biorę nic na razie. Łamanie w kościach zwalam na wczorajsze ćwiczenia. Poczekam na rozwój wydarzeń [bakterii/wirusów]

Śniła mi się dziś Principessina z mężem

Andziot, wszystkiego dobrego!

Moria, normalnie powiem Ci, że kusząca opcja! Mobilna jestem, uwielbiam jeździć [pomijam, że jeżdżę czasami, jak debil i pirat ] no i spotkanie z Wami!))

Dziewczyyyynyyyyy.... na początku ciąży miałam takie świetne paznokcie, a teraz? Jakaś porażka! Masakrycznie się łamią, są słabe i w ogóle nie ma opcji zapuszczenia na więcej, niż 2 milimetry
lepiej zacznij zapobiegac zebys sie nie rozchorowala!!! oj zarazilam was dziewczynki
ja tez mam nadzieje ze sie spotkamy w Łodzi co do paznokci mam lepsze niz przed ciaza
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:34   #2435
amarcia
Wtajemniczenie

listopadowa o takim właśnie zasypianiu i spaniu pisałam dziś w pierwszym moim poście masakra
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:34   #2436
eweska
Moderatoreska

Co do spania to ja ostatnio nie mogę sobie miejsca znaleźć, ciągle mi źle a wczoraj to już wogóle przez cały dzień miałam problem, nawet siedziec nie mogłam, dzieciaki mi uciskają ciągle w okolicach żołądka i mnie ciągle tam piecze/boli i dzisiaj jest tak samo, nawet siły czasami stac nie mogę np. jak myję naczynia czy gotuję obiad
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:34   #2437
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

no i House - powtórka leci
zawsze kupia parę odcinków i reszta od nowa
w takim momencie !
na kinomaniaku jest dalej nie darowała sobie po takim zakończeniu 6 serii... jestem już 3 odcinki dalej
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:36   #2438
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
łojtam kochane
przyjedzcie od razu tutaj do mnie okolice Kalisza i bedzie cacy
dziś będę jechać przez Kalisz

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
andziot najlepszego kochana, miłosci, zdrowia i bezbolesnego
Ja wczoraj wieczorem stwierdziłam, że nie odpuszczę i jak co czwartek zasiadam do Housa. To już tradycja jest włączyłam na kompie jeden odcinek następnej serii i tak zamierzam to ciągnąć. Ale dziewczyno...!!!
jak on jej ten tego, to ona jemu tam... I później oni jeszcze razem yyyyyyyyyyy... Mózg staje nie mogłam sobie wyobrazić tego aktora w takiej sytuacji
jak możesz mi to robić
teraz chyba muszę ściągnąć odcinek przez ciebie !!!!

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
no to tez jestes calkiem niezla
ja z kolei ciagle czuje mala coraz bardziej, w sensie to wypnie glowe to dupke wiec brzuch twardy i juz sobie utkalam historie, ze te uplawy to NAPEWNO wody plodowe i odplywaja, w zwiazku z czym mam mniejszy brzuch ciagle no bo pustszy i dlatego tak czuje mala bardzo bo ma malo wod i jestem tez przerazona.

a jak sie pisze takie rzeczy to latwiej spojrzec na nei z dystansem i mimo ze sie martwie to patrze teraz na to co napisalysmy..hmmm czyzbysmy byly niedorzeczne??
no możemy sobie rękę podać
wyobraźnię mamy całkiem całkiem

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
laski widziałyście te wkładki do pieluch?

http://allegro.pl/jednorazowe-wkladk...460738446.html chyba nawet dobra opcja, bo słyszałam, że na początku jak dzidziuś tyle wali można wkładać do pampersa i w ten sposób zaoszczędzić, bo taką wkładkę tylko wyrzucamy, a pampers zostaje czysty
malutkie dziecko robi raczej wodnistą kupę i nie wiem czy zmieści się na taki papierek, bo czasami nawet z pampersa wycieka

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wy też macie taki problem z bezsennością? Dzisiaj zasnęłam dopiero chwilę po 7 rano. W nocy zabrałam się za prasowanie, co by bezczynnie tak w łóżku nie leżeć. U mnie największy problem jest z tym, że nie potrafię się totalnie wyłączyć tylko gdy kładę się do spania to włącza mi się myślenie - tysiące myśli kotłuje mi się w głowie, zaczynam sobie wkręcać różne filmy- np. że może być coś nie tak z dzidzią itp Koszmar.

Dzisiaj zaczynam 31 tydzień

a te hormony to nas cudownie przyzywczajają do tych nieprzespanych nocy
ja jeszcze śpię dobrze, ale pamiętam że z Zochą też budziłam się jak mężul wychodził do pracy i koniec spania

byłam na spacerze
pada śnieg, ale jest dość ciepło

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-02-18 o 11:41
andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:37   #2439
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Tak podpowiada suwaczek
Tylko nie bardzo rozumiem, dlaczego m-dzy naszymi t.p. są 3 dni przerwy
A tego to i ja niewiem? Ostatni okres moj to24.07 a termin lekarz podal taki jak widac.
Stary 2011-02-18, 11:40   #2440
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
Siasiek
kochana bierz sie szybko za siebie jak cie juz w kosciach lamie! ja zaczelam za pozno i sie mecze juz 3 dzien

agnieszka_pe25
co za ludzie w tych sklepach pracuja! doczytalam ze jednak przyjada stolarze i sami zamontuja, to dobrze! jak ja sie ciesze ze zgagi nie mam

andziot
slonce wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!
jak szybko zaczelas kuracje lecznicza powinno cie nie dopasc! ja na razie tabletek nie biore, u lekarza tez nie bylam... ale jak sie nie poprawi to pojde.

ja nie mam nic przeciwko ikea poza tym ze znam tam cala ochrone i wiem ze beda nas obserwowac jak tylko mnie dojrzą
a jak juz zobacza bede musiala isc na zaplecze sie przywitac dobrze by bylo szefa nie spotkac bo to beznadziejny czlowiek.
ja moge sie spotkac najszybciej w marcu, teraz musze sie wykurować, a w przyszlym tygodniu jade do tesciow i badania musze porobic. Takze badzmy w kontakcie

ja tez sie z Tż nie kłoce, odkad jestem w ciazy nie mam na to sily... on swoje ja swoje, wiec odpuszczam...

leze, a raczej chodze caly dzien w koszuli nocnej
co do siedzenia w domu doskonale cie rozumiem chociaz ja lubie samotnosc- kwestia przyzwyczajenia. Jednak tak jak ty jedyna rozrywka jest wyjscie na zakupy i tez maz mnie pogania...jak dzwoni z pracy tez slysze chichoty stale... ehhh jak sie urodza nasze skarby bedziemy mialy zajecie...a latem bede non stopa brykac po parkach kto wie moze z wami skoro mamy sie spotkac.....

mi tez mowia ze dobrze wygladam chociaz teraz (nos czerwony i oczy) gorzej no ale powiedz czy nie bylo ci milo??? fajnie jest cos takiego uslyszec

lepiej zacznij zapobiegac zebys sie nie rozchorowala!!! oj zarazilam was dziewczynki
ja tez mam nadzieje ze sie spotkamy w Łodzi co do paznokci mam lepsze niz przed ciaza
bylo i to jak
Cytat:
dziś będę jechać przez Kalisz

jak możesz mi to robić
teraz chyba muszę ściągnąć odcinek przez ciebie !!!!

no możemy sobie rękę podać
wyobraźnię mamy całkiem całkiem

malutkie dziecko robi raczej wodnistą kupę i nie wiem czy zmieści się na taki papierek, bo czasami nawet z pampersa wycieka

ja jeszcze śpię dobrze, ale pamiętam że z Zochą też budziłam się jak wychodził do pracy i koniec spania

byłam na spacerze
pada śnieg, ale jest dość ciepło
o tyy
wpadnij na kawke i kup w makro swieze truskawki, po drodze
Stary 2011-02-18, 11:43   #2441
andziot
Zakorzenienie

mamusie marcowo-kwietniowe mają świetny tytuł nowego wątku

Stary 2011-02-18, 11:47   #2442
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

to prawda andziotku i 3 już rozpakowane

ciekawa jestem która z nas będzie pierwsza

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:48   #2443
the_sania
Wtajemniczenie

z tym spaniem u mnie jest trochę lepiej ostatnio... w ogóle to narzekałam na ból pod piersiami rano po przebudzeniu, tak jakby Marcel mi kopał tam mocno... brzuch jakby obity takie uczucie. no ale od dwóch dni śpię tylko na lewym boku, ewentualnie na prawym i przeszło na 90%. za to jak leżałam na wznak to rano ból masakra.

Ewesko a macie już wybrane imiona dla chłopaków?

Cytat:
ooo to nie wiedziałam... ale warto spróbować za 5,90zł

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:48   #2444
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
listopadowa o takim właśnie zasypianiu i spaniu pisałam dziś w pierwszym moim poście masakra
O, widzisz, to ja chyba z tego przemęczenia przeoczyłam Twój post

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Co do spania to ja ostatnio nie mogę sobie miejsca znaleźć, ciągle mi źle a wczoraj to już wogóle przez cały dzień miałam problem, nawet siedziec nie mogłam, dzieciaki mi uciskają ciągle w okolicach żołądka i mnie ciągle tam piecze/boli i dzisiaj jest tak samo, nawet siły czasami stac nie mogę np. jak myję naczynia czy gotuję obiad
Mnie to nie jest jakoś niewygodnie - powiedziałbym, że w pozycji leżącej nawet najlepiej się czuję - tylko właśnie te tysiące myśli łażące po głowie. Kompletnie nie potrafię się wyłączyć

Cytat:

ja jeszcze śpię dobrze, ale pamiętam że z Zochą też budziłam się jak mężul wychodził do pracy i koniec spania
W ciąży z Adriankiem to spałam jak suseł. Normalnie mogłabym całymi dniami kimać

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
A tego to i ja niewiem? Ostatni okres moj to24.07 a termin lekarz podal taki jak widac.
Oooo, a ja ostatnią @ miałam 23.07
Stary 2011-02-18, 11:49   #2445
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny...

ja mam mega dół dzisiaj - jeszcze gorzej się czuje po wczorajszej kłótni z TZ... masakra jakaś... poszłam spać po 00:30 i wstałam dopiero o 10.30... nie lubie tak długo spać, bo znowu w nocy nie zasnę a TZ ma dzisiaj impreze firmowa i jak napisal "nie wie jeszcze czy wroci do domu na obiad" ... cały dzień sama... jeju jak bym pojechała do rodziców ... że też tak daleko mieszkają - zadzwonie i ich opieprze .

co chwile wybucham płaczem ... nie wiem czemu.

Siasiek - dobrze że z Mamą dobrze !
a Ty sie wturlaj do łóżka i nie wychodź - grypsko to cos paskudnego

aga.pe - uwielbiam nasze panie w sklepach które robią Ci taką "łache" że szok, a to że jesteś klientem to nie ma żadnego znaczenia. niektórzy to nie szanują swojej pracy.

Aliczka88 - łącze się z Tobą... zawsze jest o te kilka słów za dużo - też mam dziś bardzo ciężki nastrój i nie wiem co ze sobą zrobić... może też zaczną sprzątać... albo pojeżdżę po sklepach... masakra - oczy mam jak chinczyk od płaczu.
Ty wyprawiłas męża do pracy, mój się nawte nie pożegnał jak wychodził.
i jeszce to że musze siedzieć w domu!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrr wkurza mnie to, wolałabym iść do tej durnej roboty.

Aaaaaaaaaaa.... doczytałam, że o Tatę chodzi - mam wrazenie że z rodzicami łatwiej "po kłótni" się dogadać niż z własnym mężem - ja tak mam przynajmniej.

andziot wszystkiego naj Kochana! przede wszystkim żebyś była szczęśliwa - a w tym jest już wszystko zawarte .

elis5 - dzięki serdeczne - obczaję linka co to za cudo wysłałaś a swoją drogą chyba po prostu przejadę się do sklepu i pogadam - oby z jakimś kumatym sprzedawcą.
Kochana!!!!!!!!!!! świetny ten wózek! wizualnie bardzooooo mi odpowiada - musze koniecznie o nim przeczytać!

listopadowa - hm..... też fajny wózek .... jakoś nie brałam inne firmy pod uwagę, ale zacznę się wczytywać - w sumie to zaczęłam się zastanawiać czy ciężar jest dużą przeszkodą - mieszkam w bloku z windą, jedynie to będę go dzwigać wkładając / wyciągają z bagażnika... a czasem zakupy cięższe się nosiło . musze w końcu zacząc macać na żywo wózki, może będzie łątwiej.
Dzieki Kochana.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:49   #2446
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość

Myślę, że Eweska
Stary 2011-02-18, 11:51   #2447
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że Eweska
ja też
ale w sumie różnie to może być przez te szyjki itp. ale mam nadzieję, że wszystkie dzidziulki będą zdrowe, nawet jak przyjdą na świat troszkę wcześniej

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:52   #2448
andziot
Zakorzenienie

zosiaaa wypróbowałaś tą golarkę morii ?????? bo prezent sobie wybieram

Stary 2011-02-18, 11:53   #2449
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
mamusie marcowo-kwietniowe mają świetny tytuł nowego wątku
taaa
Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
to prawda andziotku i 3 już rozpakowane

kasia lub listopadowa lub kwiatecek lub ja
ja chce ja chce
Cytat:

Mnie to nie jest jakoś niewygodnie - powiedziałbym, że w pozycji leżącej nawet najlepiej się czuję - tylko właśnie te tysiące myśli łażące po głowie. Kompletnie nie potrafię się wyłączyć

W ciąży z Adriankiem to spałam jak suseł. Normalnie mogłabym całymi dniami kimać

a ja 24.07
Stary 2011-02-18, 11:54   #2450
dorkabl
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Wczoraj przeżyłam kulminacje gorączki. 38 i coś tam...wypociłam sie przez noc i dziś już jest o niebo lepiej. Widze ze parę z was też coś meczy Nie dawać się!

ddaaiissyy
po dupie za ten pracoholizm powinnaś dostać! Co to za pytanie z bezpodstawnym L4?! W ciąży jesteś! Kochana! Mnie lekarz od 5 tyg pytał czy "wypisujemy"

Chciałam jeszcze wam pokazać język za dylemat z przekładana rączka w wózku. Od początku mamy wybraną Marite Roana. To jest alternatywa męża na Inglesine na która nas nie stac ihiihi... jak sie nie ma co się lubi...
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:56   #2451
Paulizia
Wtajemniczenie

Piona dla Ciotek i Brzuchatkow
antosiowa lapka.jpg

Ja cos czuje, ze urodze najpozniej z Mamus majowych
jako pierwsza obstawiam tez Eweske i jescze kasia24 jakos mi sie wydaje, ze bedzie nastepna

Listopadowa ja spie jak susel... chyba bym cholery dostala jakbym zasnac nie mogla, a mysli jest ciezko ''turn off''
mnie tez bardzo pomaga cieple mleczko na sen
Stary 2011-02-18, 11:58   #2452
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

powiem wam ze od walentynek cały czas leżę w łóżku i wychodzę tylko na siku
tak się boję że spełnią się słowa mojej gin...dlatego tylko leżę i zaciskam nogi

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:58   #2453
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
taaa

kasia lub listopadowa lub kwiatecek lub ja
ja chce ja chce
Ale byle nie przed 37 tygodniem.

A z tymi t.p wg ostatnich @ to jakoś dziwnie
Stary 2011-02-18, 11:59   #2454
Paulizia
Wtajemniczenie

Dorkabl powrotu do zdrowia!!!!!!!!!! kuruj sie kochana!!!!

jak nie ma przekladanej raczki to zawsze moze byc przekladane siedzisko tak jak w Mutsy
Stary 2011-02-18, 12:01   #2455
andziot
Zakorzenienie

Paulizia
cudne zdjęcie !!!!!!!!!!!!

Stary 2011-02-18, 12:02   #2456
Paulizia
Wtajemniczenie

Listopadowa ja zaraz bede liczyc swoja date porodu, bo ja dokladnie wiem kiedy zaszlam w ciaze w nocy z 3 na 4 wrzesnia nie wiem tylko ile robaczek wedrowal do dziurki powinnam miec okres 20 wrzesnia i nie dostalam
Stary 2011-02-18, 12:02   #2457
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale byle nie przed 37 tygodniem.

A z tymi t.p wg ostatnich @ to jakoś dziwnie
tak bo to zalezy o dlugosci cyklow-cykli

a jeszcze eweska i vanes
Stary 2011-02-18, 12:02   #2458
dorkabl
Zadomowienie

aga.pe tak jeszcze wrócę do tej twojej baby ze sklepu.
W weekend na uczelni miałam zaliczenie, test i dziewczyny zajeły mi fajna miejscówkę, no ale ze mi sie zachciało siku no to wyszłam. Wracam a tam siedzi jakas niunia a nad nia "sąd publiczny" ze ma złazić, ze jest nie poważna-ona nic. Raz ja uświadomiłam ze poszłam siku-ona nic. Po czym jej mówię (prawie sie drac na cała aule) głaszcząc sie po brzuchu: "fajnie sie siedzi? Życze ci żebys była kiedys w takiej samej sytuacji, zeby cię ktos tak samo potraktował. Świnio!" i sobie poszłam...normalnie 300 osób na sali wbiło w nia wzrok! hihihh
Stary 2011-02-18, 12:02   #2459
eweska
Moderatoreska

Cytat:
z tym spaniem u mnie jest trochę lepiej ostatnio... w ogóle to narzekałam na ból pod piersiami rano po przebudzeniu, tak jakby Marcel mi kopał tam mocno... brzuch jakby obity takie uczucie. no ale od dwóch dni śpię tylko na lewym boku, ewentualnie na prawym i przeszło na 90%. za to jak leżałam na wznak to rano ból masakra.

Ewesko a macie już wybrane imiona dla chłopaków?

ooo to nie wiedziałam... ale warto spróbować za 5,90zł
Ja leżę lub śpię tylko na lewym lub prawym boku na wznak nie mogę wcale już od dawna nawet na usg ciężko mi wyleżeć.
Ostatecznie imion nie mamy jeszcze wybranych zastanawiamy sie jak na razie nad Piotrusiem i Bartusiem

Cytat:

Kochana takie złe myślenie trzeba wyłączyć, nie trzeba się niepotrzebnie zamartwiać.
Ja ostatnią @ miałam 28 lipca
Cytat:
Myślę, że Eweska
Cytat:
ja też
ale w sumie różnie to może być przez te szyjki itp. ale mam nadzieję, że wszystkie dzidziulki będą zdrowe, nawet jak przyjdą na świat troszkę wcześniej
Aaaaaaa już sie boję
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie że w kwietniu chłopcy będą już z nami.
Niech siedzą jak najdłużej w brzuszku, ale z miesiąc wczesniej przyjdą na świat.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 12:05   #2460
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Piona dla Ciotek i Brzuchatkow
Załącznik 3756682

Ja cos czuje, ze urodze najpozniej z Mamus majowych
jako pierwsza obstawiam tez Eweske i jescze kasia24 jakos mi sie wydaje, ze bedzie nastepna

Listopadowa ja spie jak susel... chyba bym cholery dostala jakbym zasnac nie mogla, a mysli jest ciezko ''turn off''
mnie tez bardzo pomaga cieple mleczko na sen
ale fota! Piona! Piona!

a żółwika jeszcze dziecka nie nauczyłaś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości