Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 17:38   #2581
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

a mi się moje cysie nic a nic nie powiększyły miałąm nadzieję ze zwojuję świat a tu klops

a co do tych rzeczy z lidla jakoś nie jestem przekonana firmy nieznane nie chciałabym testować kosmetyków na dziecku
zresztą jak sobie mam coś kupować to też raczej w ciemno nie idę bo po co tracić kasę

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:39   #2582
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

a wiec po wizycie jestem
Sebuś ujawnił siurka dzisiaj na usg tak ze mogł ginek zrobić zdjęcie. mam go i nawet byłąbym skłonna wam wrzucić ale sądze, że nic tam nie widac
w ogole jak mi powiedział zebym spojrzała na monitor to myslalam ze to głowa a to jajko było:P
wielkie pokłony ze oni tam cos widza!!!
zwiekszytł mi dawke żelaza zeby mi wyniki sie poporawiły. czyli teraz bede jeść 13 tabletek na dobę
co do twardniecia brzucha to powiedział ze jak np ciśnie mnie na sikanie i mam twardy brzuch to nie znaczy ze to skurcz tylko macica sie napina bo chce sie tego moczu pozbyc bo jej ciasno. i mam jak najczesciej sikać ŻEBY MACICA BYŁA ZRELAKSOWANA

haha także wszystkie teraz na trzy-czte-ry idziemy siku aby nasze macice były zrelaksowane;p

no i po za tym za trzy tyg mam usg to takie w 30 tyg z pomiarami i badaniami. powiedział ze on tylko dwa razy mierzy dziecko w 20 i 30 tc bo nie ma potrzeby czesciej. ale jak czuje ruchy i dziecko się rozpycha to jest dobrze.
nio i oczywiscie na poczatku ciazy za kazdym razem mierzył tak do 3 miesiaca czy rośnie ale tera z nie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Ten mój brzuch jest normalnie kosmiczny, zobaczcie jaki dziwny czub - też tak macie? Zdjęcie robione od góry, tak jak ja to widzę (od cyców w dół)
ja mam w takim kształcie jak no wstaje i mi sie miesnie brzucha napinają. wtedy mi pępek wyskakuje i w ogole brauch wyglada jak u kosmity

cały czas taki masz czy mała Ci sie tak obróciła? moj brazuch czasem jest cały po lewej stronie bo Sebuś tak tam wojuje
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

to sobie kupię
a masz ????

czy Wy też mieliście po tym "pyszniutkim" syropku Prenalen mega zgage ?????????
w ogóle jak przypomnę sobie ten smak i zapach czosnku z maliną to normalnie
mi tam bardzo ten syrop smakował mogłabym go wlewac do herbatY jakoś kompletnie nie przeszkadza mi połaczenie czosnku z maliną:P
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
łoo co tak duzo? Ja za magnez ten 400mg doppel herz płacilam osatnio 7zł, femibion 49 zł chyba , ze zelazo takie drogie ?
daisy ile tabletek tego magnezu jesz dziennie? gin Ci go polecił?
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
no ale chyba powinnam zadzwonić do dyr i powiedziec, ze mam L-4? Robiłaś tak ??
ja poinformowałam moja kierowniczke w 3 miesiacu ciazy i tez sie bardzo ucieszyła, powiedziąłam ze chciałabym do marca opracowac. pracowałam do lutego i nie dzowniłąm do niej z informacja ze biore l4 do konca ciazy juz.

*** the end***
Stary 2011-02-18, 17:42   #2583
Zytus
Rozeznanie

Nadrobilam dzisiejszy dzien i wczorajszy wieczor, wczoraj do 21 bylam w sumie na bierząco,ale wieczorami macie chyba wieksza wene do pisania. w ogole w czoraj mialam dzien lenistawa,nawet na 5 min z domu nie wyszlam.
widzialam ze pisalyscie cos o aptecznych zakupach i powiem Wam ze ja ostatnio za fembion zaplacilam 70zl oczywiwscie jak wyszlam z apteki to dopiero popatrzylam na paragon i
Ach, no i dzisiaj wybralam sie w koncu do szpitala w ktorym chyba bede rodzic zeby sie dowiedziec co i jak,bo ja ciemna w tych sprawach. Pogadalam z dwiema poloznymi,jedna z nich prowadzi zajecia w darmowej szkole rodzenia i chyba sie do niej z tz wybierzemy.W ogole sypmatyczne babki.

Wczoraj widzialam ze pokazywalyscie swoje piekne brzuszki,to dzisjaj ja wkleje moje wielkie dedoJak dzisiaj jedna z poloznych zobaczyla moj brzuch, to myslala ze mi juz nie duzo zostalo do konca,a to jeszcze 3 miesiace.Wiec jak na 25+5 jest wielki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07360.jpg (40,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07361.jpg (42,6 KB, 52 załadowań)
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:43   #2584
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
no sushi z groupona wykorzystalam ostatnio, w walentynki tez jadlam sushi z pieczonymi krewetami i pieczonym krabem...ale mnie sie chceeeee lososkaaa i osmiornicyyy laaaaaa..
No fakt, nie ma to jak surowa rybka ale z tych pieczonych też jest wybór, ja jadłam tuńczyka, łososia, doradę a ostatnio tak jak i Ty maki z krewetkami smażonymi w wiórkach kokosowych z serkiem Philadelphia, ogórkiem i z kawałkiem pomarańczy Normalnie bym takiego zestawu i połączenia w życiu nie zamówiła ale były rewelacyjne

Cytat:
co do zdrobnien, przyznaje sie...... masakryczne to jest musze przyznac kajam sie bardzo, ale to chyba niekontrolowanie wychodzi
Wcale nie jest masakryczne! Jest fajne i to typowo Twoja cecha, pewnie gdyby nam nicki poznikały to Twój styl na pewno bym rozpoznała

Jutro nacieram na Ikeę a TŻ ma budować przewijak No ciekawe

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:48   #2585
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Monia bardzo ładny brzuszek zupełnie inny niż mój. w ogole mas ztaki niespotykany kształt bo bardzo wysoko Co sie zaczyna fajnie. boj to taki pimpek na dole . a masz duszności dzidzia Ci ugniata płuca?

daisy Ty wariatko wariatkowata!! sio na to l4! na co Ty czekasz>? i czemu sie tak czaisz? to ze dobrze sie czujesz to fantastycznie ale jesteś chciałam przypomnieć W CIĄŻY i ciężarne mają swoje prawa. masz prawo sie wysypiac poki dzidziolek nie zrywa Cie z łożka 187 razy w ciagu nocy. przepracowałaś większą czesc ciąży. czas najwyzszy sobie odpocząć
takie jest moje zdanie., firma sie bez Ciebie nie zawali i nie zbankrutuje. brutalna prawda jest taka ze nie ma ludzi n ie zastąpionych.
wrzuc na luz i idź na l4. nie musisz sie tłumaczyc dyrektorowi z l4. on pewnie sie z tym liczy ze niedługo pójdziesz na zwolnienie chorobowe wiec nie musisz mu sie jakos wybiotnier tłumaczyc z tego ze do cholery jestes ciezarna i chcesz spokoju
no nakrzyczałam na Ciebie to teraz przytulam hihi badz grzeczna stokrotką i idź na zwolnienie
Stary 2011-02-18, 17:48   #2586
moniqac
Zadomowienie

Grazin - super że wszystko OK.... ja posłusznie "relaksuję" moją macicę bo sikam co chwilę .
Oj t ak... właśnie to jest mój problem, że on zaczyna się tak wysoko, ale tak jak mówię, ja go czuje tak wysoko - chyba sie bidulek nie mieści i tak.... niestety mam duszności - i stany przedomdleniowe, bo jak mi zabraknie tchu to mi zaraz słabo - średnio kilka razy na dzień .

Zytus - miodzio brcholek (i kominek ).

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-02-18 o 17:50
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:55   #2587
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Grazin - super że wszystko OK.... ja posłusznie "relaksuję" moją macicę bo sikam co chwilę .
Oj t ak... właśnie to jest mój problem, że on zaczyna się tak wysoko, ale tak jak mówię, ja go czuje tak wysoko - chyba sie bidulek nie mieści i tak.... niestety mam duszności - i stany przedomdleniowe, bo jak mi zabraknie tchu to mi zaraz słabo - średnio kilka razy na dzień .

Zytus - miodzio brcholek (i kominek ).
o kurde to nie ciekawie ja nei lubie jak mi tak duszno sie robi wspułczucia
PS. masz bardzo przystojnego mężą
Stary 2011-02-18, 17:59   #2588
anula_81
Zakorzenienie

A ja jestem taka glodna.... zrobilam sobie liste na stronie ikei! kurcze sporo wyszlo tego do kupienia, ale poczekam chyba do wizyty u lekaza w czwartek zanim zaczne sie wybierac na dluzsze lazenie po IKEI
albo wysle TZta choc on to nie ma zadnej inwencji tworczej niestety zakupowo. to co na kartce kupi i bynajmniej nie pomysli o niczym innym
i niech juz przyjedzie bo umre z glodu noooo

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
zoraj widzialam ze pokazywalyscie swoje piekne brzuszki,to dzisjaj ja wkleje moje wielkie dedoJak dzisiaj jedna z poloznych zobaczyla moj brzuch, to myslala ze mi juz nie duzo zostalo do konca,a to jeszcze 3 miesiace.Wiec jak na 25+5 jest wielki.
jaki ladny!! i rzeczywiscie duzy, zaraz znowu sie zaczne martwic ze moj taki malenki sie wydaje.
ale brzusio sliczny i okragly
Cytat:
TZ wrócił z pracy, odświeżył się, zjadł ... i pojechał na i mpreze - troche lepiej jest... ale i tak nie mam zbyt nastroju, nie lubię chodzić spać sama, przyzwyczaiłam się z TZtem.
I... skoro do odważnych świat należy - wrzucam fote gołego brzuchola - nie patrzec na blizny pooperacyjne , 28 tc i 5dc . - akurat wrzuciłam ten "profil" gdzie nie ma blizn .
ja tez nie lubie sama zasypiac, TZ moze nawet byc w salonie i cos ogladac w TV, ale lubie jak jest w domu, nie cierpie zasypiac jak jestem calkiem sama w domu.
a brzuszek sliczny i faktycznie wysoko sie zaczyna, super
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
a wiec po wizycie jestem
Sebuś ujawnił siurka dzisiaj na usg tak ze mogł ginek zrobić zdjęcie. mam go i nawet byłąbym skłonna wam wrzucić ale sądze, że nic tam nie widac
fajnie ze jednak siusiak) co do rozluzniania macicy to ja rozluzniam srednio raz na godzine albo i czesciej plus 4 razy co najmniej w nocy, wiec juz chyba nei powinna wredota sie napinac co
?!?!
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
No fakt, nie ma to jak surowa rybka ale z tych pieczonych też jest wybór, ja jadłam tuńczyka, łososia, doradę a ostatnio tak jak i Ty maki z krewetkami smażonymi w wiórkach kokosowych z serkiem Philadelphia, ogórkiem i z kawałkiem pomarańczy Normalnie bym takiego zestawu i połączenia w życiu nie zamówiła ale były rewelacyjne

Wcale nie jest masakryczne! Jest fajne i to typowo Twoja cecha, pewnie gdyby nam nicki poznikały to Twój styl na pewno bym rozpoznała

Jutro nacieram na Ikeę a TŻ ma budować przewijak No ciekawe
ja chyba w przyszlym tygodniu jak bede siedziala w domu to zrobie sushi, albo mam ochote na kurczaka w ciescie kokosowym kruchym takim, taaak to jest mysl
ale musze powiedziec ze jak sie siedzi w domu to sie mysli tylko i wylacznie o jedzeniu;
hihi
Anula zdrobniula
jak bedziesz w Ikei to moze spojrzysz na te poduszki..? znaczy obleczki?
http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40193370
bo pasuje mi do pokoju kolorystycznie, ale chcialabym wiedziec czy ma w miare jakosc.

a przewijak w sensie ten materac kupujesz tez w IKEI?
nie no ide wstawiac obiad bo umre z glodu nooo

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:00   #2589
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
o kurde to nie ciekawie ja nei lubie jak mi tak duszno sie robi wspułczucia
PS. masz bardzo przystojnego mężą
dziękuje Kochana, nic przyjemnego.
ps. nooo ... niestety .

Stary 2011-02-18, 18:02   #2590
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:

I... skoro do odważnych świat należy - wrzucam fote gołego brzuchola - nie patrzec na blizny pooperacyjne , 28 tc i 5dc . - akurat wrzuciłam ten "profil" gdzie nie ma blizn .
Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość

Wczoraj widzialam ze pokazywalyscie swoje piekne brzuszki,to dzisjaj ja wkleje moje wielkie dedoJak dzisiaj jedna z poloznych zobaczyla moj brzuch, to myslala ze mi juz nie duzo zostalo do konca,a to jeszcze 3 miesiace.Wiec jak na 25+5 jest wielki.

Śliczne brzucholki

Któraś pisała wczoraj o truskawkach. I tak mi od wczoraj chodziły po głowie. Wchodzę dzisiaj do sklepu a tam... truskawki Ale jestem happy

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:04   #2591
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuje Kochana, nic przyjemnego.
ps. nooo ... niestety .
A czemu niestety?
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:05   #2592
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
ja tez nie lubie sama zasypiac, TZ moze nawet byc w salonie i cos ogladac w TV, ale lubie jak jest w domu, nie cierpie zasypiac jak jestem calkiem sama w domu.
a brzuszek sliczny i faktycznie wysoko sie zaczyna, super

nie no ide wstawiac obiad bo umre z glodu nooo
własnie - nawet niech ogląda TV, a jest inaczej niż siama , nawet jak jesteśmy pokłóceni to wole jak na noc jest w domu .

wstawiaj, wstawiaj Kochana, bo już tylko o tym mówisz, ja zjadłam - mimo iż od rana miałam kilka posiedzeń.... cholerny pasztet z auchan od rana mnie męczyło.... teraz mogłabym stanąć na wadze byłoby -2kg na pewno , ale właśnie wszamałam troszkę carbonary - i mam stresa czy dobrze i bułke z masłem.... pycha była .

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
A czemu niestety?
bo sie lubią za nim oglądać... .

gusiagatko - truskawy są supeeeeeeeeeeeer już dwa razy jadłam ale jakieś takie papierowe - jak pisała moria.

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-02-18 o 18:07
Stary 2011-02-18, 18:09   #2593
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Śliczne brzucholki

Któraś pisała wczoraj o truskawkach. I tak mi od wczoraj chodziły po głowie. Wchodzę dzisiaj do sklepu a tam... truskawki Ale jestem happy
łoo a ja nigdzie dostac nie moglam i kupilam mrozone

a my mamy dzisiaj gosci
i na zybko musialam cos wymyslec do jedzenia i zrobie lasagne
zadnej zamawianej pizzy
Stary 2011-02-18, 18:10   #2594
violisia
Zadomowienie

laski sliczne brzusie

a wogole doszlam do wniosku ze jestem alegromaniaczka licytacyjna:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1457375173

a ja mama smaka na stiksyyy meza do tesco wyslalam po drodze po mala paczuszke

Edytowane przez violisia
Czas edycji: 2011-02-18 o 18:11
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:12   #2595
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

widzicie tam cos???

ps. jakoś kiepska bo robiłam zdjecie zdjęcia i to komórką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg siurek.jpg (81,1 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez Grazin
Czas edycji: 2011-02-18 o 18:14
Grazin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:12   #2596
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

bo sie lubią za nim oglądać... .

To jak się oglądają Ty sobie myśl: Patrzcie patrzcie, ale on jest....MÓJ
Stary 2011-02-18, 18:15   #2597
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
widzicie tam cos???

niestety nie ja rzadko coś widzę, choć bardzo się staram

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:17   #2598
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
widzicie tam cos???

taaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!! !!!! widze siurka!!!!!!!!!!!!!!!! .

Cytat:

To jak się oglądają Ty sobie myśl: Patrzcie patrzcie, ale on jest....MÓJ
tak sobie właśnie myśle .

Stary 2011-02-18, 18:18   #2599
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

to tak jak ja:P na wszystkich zdjeciach usg ktore mam widziałam i rozpoznałam jedynie kjręgosłup;p
ale sprzet mojego gina tez chyba nie zbyt rewelacyjny

Monia serio widzisz tam siurKA?? ja na prawde myslalam zew to głowa i zaczełam sie jiuz martwic ze jakas niewymiarowac ale gin powiedział ze to kinder niespodzianka;p

Edytowane przez Grazin
Czas edycji: 2011-02-18 o 18:19
Grazin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:20   #2600
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
widzicie tam cos???

Toż to czysto pornografia
Ja widze nawet drugie jajko także masz w brzuszku mężczyzne z całym kompletem klejnotów

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:22   #2601
moniqac
Zadomowienie

Dziewczonka - zdjęcia ze ślubu Twojego sa po porstu....... ... obłędne!!!!!.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:

Monia serio widzisz tam siurKA?? ja na prawde myslalam zew to głowa i zaczełam sie jiuz martwic ze jakas niewymiarowac ale gin powiedział ze to kinder niespodzianka;p
głowaaaaaaaaaaa? .... o rany - przecież to penis w czystej postaci .

Stary 2011-02-18, 18:25   #2602
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

widzę ze na penisach to wy się znacie wiec wierze wam na słowo
Stary 2011-02-18, 18:30   #2603
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Jeśli tylko więcej dziewczyn się zadeklaruje to robimy! .
spotkanko w Łodzi? ja się piszę, ale niestety będę mogła dopiero jak Julek będzie na świecie

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:32   #2604
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczonka - zdjęcia ze ślubu Twojego sa po porstu....... ... obłędne!!!!!.
Aż się zaczerwieniłam
Stary 2011-02-18, 18:33   #2605
moniqac
Zadomowienie

Grazin - Ty jesteś z Oświęcimia? nie wiem dlaczego dopiero teraz to zauważyłam , ale w takim ukłądzie sporo nas stąd

DZIECZYNY Z OKOLIC ŚLĄSKA (zapraszamy też z innych okolic )!!!!!!!!!!
ROBIMY SPOTKANIE!!!!!!!!!!!!!

Chętne niech mi prześlą "kalendarz" i dokąd mogą ewentualnie dojechać może coś ustalimy i się spotkamy?! Ja bardzo chętnie.

Stary 2011-02-18, 18:35   #2606
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
spotkanko w Łodzi? ja się piszę, ale niestety będę mogła dopiero jak Julek będzie na świecie
Ejj ja też chcę , ale też dopiero po porodzie, Tż ma rodzinkę w Łodzi i z reguły jesteśmy tam dwa razy w roku to może jakoś się wstrzelę w takie spotkanko
Stary 2011-02-18, 18:35   #2607
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Aż się zaczerwieniłam
e tam... sama prawda .

Stary 2011-02-18, 18:36   #2608
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Grazin - Ty jesteś z Oświęcimia? nie wiem dlaczego dopiero teraz to zauważyłam , ale w takim ukłądzie sporo nas stąd

Chętne niech mi prześlą "kalendarz" i dokąd mogą ewentualnie dojechać może coś ustalimy i się spotkamy?! Ja bardzo chętnie.
Na Śląsk też mogę bo Tż z Tychów , ale też dopiero po porodzie
Stary 2011-02-18, 18:37   #2609
Paulizia
Wtajemniczenie

Zalamka doszlo do mnie dzsiaj ile ja waze a jeszcze 3 miesiace do rozwiazania ... co ja narobilam

jak ja to zrzuce pozniej????
Stary 2011-02-18, 18:39   #2610
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:

no z oświęcimia ale gdzie to spotkanie???
jeszcze jest siasiek i eweska ze śląska ja to z małopolski:P ale na ślask rzut beretem

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Zalamka doszlo do mnie dzsiaj ile ja waze a jeszcze 3 miesiace do rozwiazania ... co ja narobilam

jak ja to zrzuce pozniej????
do mnie to dotarło przed wczoraj

musimy dac rade moja kolezanka zrzucial 27kg w pół roku po porodzie. takze da sie, dodam ze bez diety i ćwiczeń...

monia mi by tychy pasowały

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości