Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 20:02   #4381
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

ania moja mała też zasłoniła rączkami buźkę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:06   #4382
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Beata, to super że wszystko w porządku! Szkoda że nie widziałaś co tam siedzi... a na połówkowe jeszcze ok, nie za późno

Kupiłam na allegro pojemnik na zużyte pieluszki TT Dość że za grosze, to jeszcze dostałam jako gratis dwa opakowania chusteczek pampers

No i mogę zaczynać ciuszkowe zakupy dla maluszka

dzięki za kciuki

a dużo zapłaciłaś za ten pojemnik? w sumie przydatna rzecz ale też taki troche gadżet, miała któraś taki?

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:10   #4383
aania_20
Zakorzenienie

Dzięki Brumek

zanka, no widzisz, a ja pamiątki nie mam ale trudno... maluszek nie chciał być w ogóle pewnie podglądany, pierwsze co pan dr zobaczył po przyłożeniu usg to pupa
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
dzięki za kciuki

a dużo zapłaciłaś za ten pojemnik? w sumie przydatna rzecz ale też taki troche gadżet, miała któraś taki?
15 złotych w sumie trochę mniej bym może za zwykły kosz czy zamykane wiaderko zapłaciła, więc się skusiłam

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:18   #4384
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
t
a tak serio - naprawde myślicie że tak jest tylko w Polsce, że wyjazd gdzie indziej jest taki mega fajny? bylam w UK i powiem że gdyby nie to że jadam żarcie restauracyjne (tam gdzie pracowałam) żyłabym na styk z mojej pensji... a byłam sama... a gdzie tu dzieci, szkoła obowiazkowa i w 100% płatna (chyba ze dziecko-geniusz wtedy niepłatna, takie stypendium sie dostaje). owszem socjal tam fajny (chyba za 6 dzieci ma sie juz mieszkanie od państwa), no ale chyba nie po to sie zyje by siedziec na socjalu. jestem za tym by to co sie zarobiło miec dla siebie - czyli zadnego nfz, zadnego zusu, no podatki jak juz musza to niech beda... z czegos urzedy musza zyc. ale skladke zdrowotna czy emerytalna to ja sobie sama zapewnic potrafie, bez udzialu ludzi w wielkich marmurowych budynkach, którzy może łaskawie zgodza sie na moja emeryture czy leczenie takim a takim środkiem. tak sie mówi ale cudze chwalicie swego nie znacie... Polska zawsze jest tylko krajem Eurpy Środkowej - wiec ani z Zachodem ani ze Wschodem porównania nie powino być...
Ale żadna z nas chyba nie pisała tu, że na "Zachodzie" jest pięknie i np. w takiej Wielkiej Brytanii żyłybyśmy jak pączki w maśle. Po prostu wypowiadamy się o rzeczywistości, w jakiej żyjemy, a nie gloryfikujemy Europy Zach. czy takich Stanów, na zasadzie - "tam jest na pewno pięknie". Prawda jest taka, że wszędzie dobrze, gdzie nas ni ma...Amen

Faktycznie czas zająć się lżejszymi tematami, od takich aż głowa boli

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Niech mnie ktoś odwiedzi w tym szpitalu bo normalnie zgłupieje
A to dla wszystkich lekarzy co mnie tu trzymają i nie wiedzą co mi jest
Oj współczuję kochana

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a o prawda że becikowe wypłacają tylko do marca?

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Dziewczyny a to prawda że becikowe wypłacają tylko do marca?
Nic o takim czymś nie słyszałam

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Cały dzień w pracy napięty i mega męczący...zaglądam na wizaż a tu mi kobitki o polityce piszą Ooooo nie
No no, jakoś tak ostatnio poważnie się tu zrobiło, a zaczęło się chyba od tego mojego nieszczęsnego bezrobotniaka wczoraj. Sorry dziewczynki

Cytat:

cytologia mi wyszła II grupa to znaczy że w porządku? bo się nie znam, nie miałam nigdy wcześniej robionej.
No to tak z grubsza.. Mam iść za 3 tyg jak grzybka zaleczę, wypisze mi badania - pewnie znowu pakiecik i zapiszemy się na usg połówkowe

nie będzie za późno? bo teraz pocz 19tc za 3 tyg będzie początek 22tc, i sama nie wiem nie za późno?
Grupa II dobra - większość kobiet ją ma. I mają chyba wyjałowione staruszki i moja mama po menopauzie

Co do połówkowego moim zdaniem nie będzie za późno. Mi po moim genetycznym usg gin zapisał w zaleceniach, że: !1. dalsza opieka lekarza prowadzącego 2. usg połówkowe miedzy 20 a 22 tygodniem

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
a co to jest współżycie?
Ja już dawno zapomniałam, coś mi się zawężyło i mój T. jakoś też boi sie już próbowac, żeby mnie nie skrzywdzic. A zwłaszcza po tej historii z krwawieniem.
A jak wygląda sytuacja u Was?
U nas raz na ruski rok. Mi trochę obawy przeszły, ale mój tż gada, że dziecka po głowie nie będzie pukał

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:23   #4385
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Dzięki Brumek

zanka, no widzisz, a ja pamiątki nie mam ale trudno... maluszek nie chciał być w ogóle pewnie podglądany, pierwsze co pan dr zobaczył po przyłożeniu usg to pupa

15 złotych w sumie trochę mniej bym może za zwykły kosz czy zamykane wiaderko zapłaciła, więc się skusiłam
No to faktycznie grosze szkoda tylko że jakichś zamiennych woreczków się nie bardzo da założyć a te oryginalne troche drogo wychodza, zerkałam na all jak napisałaś ale chyba sie nie skuszę, no chyba że na jakąś taniochę trafie tak jak Ty

Stary 2011-02-18, 20:24   #4386
nerola
BAN stały

Beatko TY ZBOCZENICO!!!

Wróciłam z humorem.
Kupiliśmy farbę,listwę te coś tam do szuflad i tak mi sie zachciało loda z Mc Donalda z potrójną porcją polewy karmelowej.Zagryzłam chrupkami orzechowymi,popiłam pepsi i jestem w siódmym niebie

A teraz ja zacznę-T. powiedział,ze farbę kupi i jutro pomaluje jak mu....no,no...bo się zaczerwienie.
Nosz cholera ale się wkopałam.
Nawet jak będzie spał
Przekupniś

Beatko a ja myslałam,ze na 1 str. zawidnieje już imie maluszka

Ja na razie jeszcze nie mam grzybka ale za to od 2 dni mam uławy,ze niemal pływam.
Siet.jakie to niekomfortowe.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:28   #4387
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Grupa II dobra - większość kobiet ją ma. I mają chyba wyjałowione staruszki i moja mama po menopauzie

Co do połówkowego moim zdaniem nie będzie za późno. Mi po moim genetycznym usg gin zapisał w zaleceniach, że: !1. dalsza opieka lekarza prowadzącego 2. usg połówkowe miedzy 20 a 22 tygodniem

U nas raz na ruski rok. Mi trochę obawy przeszły, ale mój tż gada, że dziecka po głowie nie będzie pukał
To dobrze, bo na necie wyczytałam że II to niby dobra jest ale
"Obok komórek obecnych w grupie I są tu także komórki zapalne. Nie widać jednak komórek nieprawidłowych, charakterystycznych dla stanu przedrakowego. Taki wynik często mają kobiety, u których pojawiła się nadżerka. Nadżerkę musisz wyleczyć i powtórzyć cytologię. Jeśli lekarz podejrzewa stan zapalny, przepisze ci środki przeciwzapalne i ginekologiczną kontrolę po leczeniu."

no i taka spokojna już nie byłam..

Stary 2011-02-18, 20:34   #4388
Bartessa
BAN stały

ja kupilam sobie jeszcze dodatkowo husteczki do higieny intymnej, przydatne przed ginekologiem, szczegolnie przy upławach i musze zel do hig intymnej zmienic, zawsze mialam z avonu, na ale skoro mam grzybka tzn ze się nie nadaje juz.

no widzisz Nerola, i wszystko gra... a co mu masz dasz

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
To dobrze, bo na necie wyczytałam że II to niby dobra jest ale
"Obok komórek obecnych w grupie I są tu także komórki zapalne. Nie widać jednak komórek nieprawidłowych, charakterystycznych dla stanu przedrakowego. Taki wynik często mają kobiety, u których pojawiła się nadżerka. Nadżerkę musisz wyleczyć i powtórzyć cytologię. Jeśli lekarz podejrzewa stan zapalny, przepisze ci środki przeciwzapalne i ginekologiczną kontrolę po leczeniu."

no i taka spokojna już nie byłam..

2 jest jak najbardziej dobra, mi gine kolog powiedzial, ze gr,1 mają tylko dziewice,

albo jak się wogole nie wspolzyje przez jakiś tam x czas i bardzo mocno się o sibie dba.

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-02-18 o 20:37
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:36   #4389
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Beatko TY ZBOCZENICO!!!

Wróciłam z humorem.
Kupiliśmy farbę,listwę te coś tam do szuflad i tak mi sie zachciało loda z Mc Donalda z potrójną porcją polewy karmelowej.Zagryzłam chrupkami orzechowymi,popiłam pepsi i jestem w siódmym niebie

A teraz ja zacznę-T. powiedział,ze farbę kupi i jutro pomaluje jak mu....no,no...bo się zaczerwienie.
Nosz cholera ale się wkopałam.
Nawet jak będzie spał
Przekupniś

Beatko a ja myslałam,ze na 1 str. zawidnieje już imie maluszka

Ja na razie jeszcze nie mam grzybka ale za to od 2 dni mam uławy,ze niemal pływam.
Siet.jakie to niekomfortowe.
Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam że napiszesz tak o mnie "Ty zboczenico!!!! normalnie wiedziałam po prostu!

No no i kto tu zboczony jest! mam Cię
Nie wiem czy myślę dokładnie o tym samym co Twój tz miał na myśli ale ja tam lubię takie akcje wiem, wiem, zboczona jestem
ale R. za to m.in. mnie właśnie kocha! i za tym tak tęsknił jak się przyznał ostatnio

Imię i tak by nie zawidniało bo nic nie ustaliliśmy jeszcze, tż-towi się nie chce myśleć o tym a ja mu przypominam że dużo czasu już nie zostało tylko go gnębię ciągle jakie mu się imiona podobają a on ze nie wie

Mamciu.. Mc Flurry co ja bym dała
we wtorek kupiłam sobie w Rzeszowie Mini Shake'a truskawkowego ale jakoś żałowałam potem że nie był czekoladowy a chciało mi się niby truskawkowego ale już nie było czasu na drugiego. Ale na lody to ja mam ostatnio ciągle chrapkę, kiedyś zeżarłam sama całe opakowanie 1l w 4 dni chyba i tż się darł na mnie że się przeziębię bo to w te największe mrozy było, ale mnie się tak chciało że nie mogłam wytrzymać... Chcice są silniejsze niż rozsądek

Stary 2011-02-18, 20:38   #4390
pieleszka
Wtajemniczenie

Nerola cieszę się, że humor lepszy ale mi narobiłaś smaka na lody z polewą karmelową normalnie pociekło mi po brodzie i aż smak w ustach poczułam...to moje ulubione lody... jej, że mojego męża w domu nie ma bo byśmy już gnali ten kawałek
beatko cytologia II stopnia jest całkiem w porządku. od kilku już lat robię rokrocznie i zawsze mi II stopień wychodził. może to przez to, że miałam nadżerke ale bez obaw a co do płci to ja tez jeszcze nie znam wizytę mam na 11 marca więc LICZĘ na to, że doktor mi zrobi usg - już chyba połówkowe bo to 20 tydzień będzie, a jak nie to -za radą Neroli - powiem mu, że inaczej wpadnę w przedporodową depresję i nie wyjdę bez usg

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:48   #4391
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
ja kupilam sobie jeszcze dodatkowo husteczki do higieny intymnej, przydatne przed ginekologiem, szczegolnie przy upławach i musze zel do hig intymnej zmienic, zawsze mialam z avonu, na ale skoro mam grzybka tzn ze się nie nadaje juz.

no widzisz Nerola, i wszystko gra... a co mu masz dasz

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------
2 jest jak najbardziej dobra, mi ginekolog powiedzial, ze gr,1 mają tylko dziewice,

albo jak się w ogole nie wspolzyje przez jakiś tam x czas i bardzo mocno się o sibie dba.
Ja chyba też bo mam jakiś biedronkowy aloesowy chyba ale po weekendzie kupię Lactacyd. Ja zamiast chusteczek do intymnej używałam swego czasu takich dla dzieci ale jak najmniej perfumowanych bo mnie drażniły takie mocno pachnące.

No ja dziewicą juz dawno nie jestem więc raczej nie mam szans się do I załapać

a tak przy okazji tematu: skoro i tak zboczone kwestie poruszamy, oczywiście która zechce to napisze,
w jakim wieku straciłyście "wianek" że tak powiem tajemniczo?

ja miałam 18 lat i 6 miesięcy dokładnie, dokładnie dzień przed rozpoczęciem roku szkolnego w trzeciej klasie liceum. Takie zakończenie wakacji no i w sumie po półtora miesiąca znajomości - z moim mężem. Jego pierwszy raz zresztą też - przynajmnije tak do tej pory twierdzi - on miał 20lat.

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-02-18 o 20:53
Stary 2011-02-18, 20:49   #4392
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja też chce lody z polewą z maca

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:50   #4393
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
beatko cytologia II stopnia jest całkiem w porządku. od kilku już lat robię rokrocznie i zawsze mi II stopień wychodził. może to przez to, że miałam nadżerke ale bez obaw a co do płci to ja tez jeszcze nie znam wizytę mam na 11 marca więc LICZĘ na to, że doktor mi zrobi usg - już chyba połówkowe bo to 20 tydzień będzie, a jak nie to -za radą Neroli - powiem mu, że inaczej wpadnę w przedporodową depresję i nie wyjdę bez usg
no to moze ja mojego gina tez tak zaszantazuje?

Stary 2011-02-18, 21:01   #4394
83monia
Zakorzenienie

prawie 17... ale dopiero przy obecnym mężu poznałam arkana no tego yhm

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:04   #4395
agni82
Zadomowienie

hmmmm... ja już od kilku lat uzywam płynu do higieny intymnej Ziaji. Sprawdza się świetnie.

Uwaga na kolorowe , zapachowe papiery toaletowe (są perfumowane) i też mogą podrażniac - to tak z własnego doświadczenia

Aj Beata! Ty Diablico! Jak temat Ci podpasował. Odp. 19 lat i również wakacje
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:06   #4396
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:

a tak przy okazji tematu: skoro i tak zboczone kwestie poruszamy, oczywiście która zechce to napisze,
w jakim wieku straciłyście "wianek" że tak powiem tajemniczo?
16 lat miałam, z moim mężulkiem oczywiście, mój pierwszy chłopak w ogóle to był, no i po jakiś 2 miesiącach "chodzenia"
jesteśmy już razem blisko 9 lat, więc warto było

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:10   #4397
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Aj Beata! Ty Diablico! Jak temat Ci podpasował. Odp. 19 lat i również wakacje
e tam.. diablica od razu

no może troszeczkę zboczona jestem

już po 21.00 jest to dzieci spać pójdą i czytać nie będą

Stary 2011-02-18, 21:10   #4398
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja miałam 20 lat. Z moim przyszłym mężem. Ale szybko mnie zaciągnął do łóżka, bo po 2 tygodniach

Agatka jest już z nami
Stary 2011-02-18, 21:22   #4399
Madziulka_17
Wtajemniczenie

17 lat i 11 miesięcy
Oczywiście z moim obecnym mężem

Teraz w walentynki stuknęło Nam 7 latek razem

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html

Edytowane przez Madziulka_17
Czas edycji: 2011-02-18 o 21:25
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:23   #4400
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
16 lat miałam, z moim mężulkiem oczywiście, mój pierwszy chłopak w ogóle to był, no i po jakiś 2 miesiącach "chodzenia"
jesteśmy już razem blisko 9 lat, więc warto było
no to też szybko przeszliście "do rzeczy"
ja myślałam że tak szybko się zdecydowałam po półtora miesiąca znajomości, ale nie żałuję i lubie z małżem wspominać jak to było wtedy i w ogóle.. sentymentalni w tej materii jesteśmy...

nam 5 latek razem stuknie w połowie lipca R. tez był moim pierwszym chłopakiem, i pomysleć że do 18 lat ja chłopaka nie miałam w ogóle jako nastolatka czułam się brzydka, trądzik i w ogóle,
i pewnie dlatego unikałam chłopaków

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-02-18 o 21:25
Stary 2011-02-18, 21:25   #4401
83monia
Zakorzenienie

mój był "do trzech razy sztuka" ale za długo to też na mnie nie czekał, tak jak u scio

Stary 2011-02-18, 21:29   #4402
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Chyba tak Ja miałam poprzednio I, a teraz II, ale lekarka stwierdziła że nie ma się zupełnie czym przejmować, tym bardziej w ciąży II to powszechna

Cytat:
No to faktycznie grosze szkoda tylko że jakichś zamiennych woreczków się nie bardzo da założyć a te oryginalne troche drogo wychodza, zerkałam na all jak napisałaś ale chyba sie nie skuszę, no chyba że na jakąś taniochę trafie tak jak Ty
Jak coś mi wpadnie w oko to podlinkuję

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:31   #4403
Stapelka
Rozeznanie

ja dokładnie jak Zanka 16 z moim mężem. Sylwester A jesteśmy razem 17 lat
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:32   #4404
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
mój był "do trzech razy sztuka" ale za długo to też na mnie nie czekał, tak jak u scio
mój się podśmiewa ze mnie do tej pory że to ja wyszłam pierwsza z inicjatywą, bo napisałam mu sms-a czy myślał kiedyś jak to jest "ten tego" bo wiedziałam już wtedy że on też dziewiczy jest no i pytałam czy ma zabezpieczenie to bezczelnie mi napisał że już od półtora tygodnia nosi gumkę w portfelu czyli w sumie od następnego dnia jak zaczęliśmy być razem no ale to ja potem nakręcałam dalej sytuację no i wyszło na to że ja byłam jakaś niewyżyta seksualnie no a wy mnie dalej oskarżacie że zboczona jestem... chlip chip nie macie litości nade mną...

Stary 2011-02-18, 21:44   #4405
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

łłoooo jakie wy młodziutkie dziewczynki byłyście ja to przy Was stara dinozaurzyca bo 20 miałam hehehheehe

a co do nadżerek to są zdania podzielone co do leczenia

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:46   #4406
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Gdybym nie miała okresu na naszej pierwszej randce to...

Wybuch namiętności był między nami.

Agatka jest już z nami
Stary 2011-02-18, 21:49   #4407
iwonap79
Raczkowanie

hejka
byłam u hematologa. nadal nic nie wiadomo- skierowanie na kolejny komplet badań... ale kazał się nie martwić.....

co do 1 razów to ja się nie przyznaję. na swoja obronę- byłam z chłopakiem rok...
no i nie został moim męzem, na szczęście... znaczy to pierwszy którego rzuciłam. potem poszło z górki, cyfra też nie do napisania aż poznałam mojego męża... i poczułam, że TO TEN

iwona
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:51   #4408
83monia
Zakorzenienie

poryczalam sie... ze smiechu http://mistrzowie.org/70023/Czy-was-podnieca

Stary 2011-02-18, 21:54   #4409
iwonap79
Raczkowanie

Cytat:
buhaha ładne
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 22:00   #4410
jacieeeee
Wtajemniczenie

A ja miałam 18 lat i 6 miesięcy Z TŻtem byłam 2 miesiące Do dziś się ze mnie śmieje, że łatwa sztuka byłam, ale oboje wiemy że szaleliśmy ( i dalej szalejemy) za sobą bez pamięci. W tym roku stuknie Nam 8 lat razem

I pamiętam jak pewnego razu ogarnęła Nas dzika panika bo okres mi się spóźniał jakieś 2 tygodnie, a ja nigdy nie miałam takich problemów. TŻ stanął na wysokości zadania co prawda, ale byliśmy mega przerażeni...a teraz "NaszMałyLokator" jest największym szczęściem w życiu. Los jest strasznie przewrotny...

Dominik 29.07.2011r

Edytowane przez jacieeeee
Czas edycji: 2011-02-18 o 22:06
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości