|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
acha, ale mam nadzieję że doczytałaś mojego posta wyrażającego moje niezadowolenie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4322 |
|
BAN stały
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
|
|
|
|
#4323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce. Jak już Ją wymyję i mówię: to teraz sikamy do pojemnika to patrzy na mnie jakbym z marsa spadła ![]() A na ogólne można najpierw do woreczka a później przelać do pojemnika? Nie pisałam nic. Robimy sami na własną rękę. Zuzia ostatnimi czasy przebudza się w nocy milion razy i wierci więc nie zaszkodzi sprawdzić. Choć bywa, że całą noc nie wstajemy do Niej nawet raz. Mam nadzieję, że wyniki będą ok. Cytat:
![]() Może przy najbliższej okazji coś sobie kupię. Wojtusiu Idę kończyć sałatkę na jutro bo z rana jedziemy na narty i chcemy coś wziąć a kanapek nie cierpię Wprawdzie nie w góry ale dla mnie i taka górka wystarczy
|
||
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i miłego nartowania ależ tu cicho ![]() Czeko byłam w Rossmannie ale płatków nie było kupiłam tą maseczke co wklejałam...właśnie kisi mi się na twarzyczce
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-18 o 20:58 |
|
|
|
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Ada Wojtusia i ja poproszę adres majla zaraz ci wyślę ![]() O kciuki poproszę w poniedziałek... ![]() poczytałam trochę i idę spać bo jutro na 7 ![]() A Jola to gdzie się podziewa ?Co do banku to wszystko ok ![]() co ja tam jeszcze chciałam ![]() dobrze, że już jutro sobota
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() pewnie znów poobijam tyłek ![]() Cytat:
![]() Idziesz jutro do pracy? Też się zastanawiałam ![]() Sałatka gotowa (nawet niezła wyszła ), my zapakowani, Zuzia też. Idę spać.Dobrej nocki
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() bylismy u tesciow, mala sie wyszalala i jak wrocilismy to jeszcze tanczyla i biegala jak szalona, dopiero co zasnela ![]() nie zauwazylam bo malz wczoraj odbieral poczte pewnie i nie powiedzial ze cos przyszlo (tak samo jest z gg jak on ma wlaczony komputer swoj to mi nie mowi ze ktos pisze a potem znajomi mowia ze siedze i nie odpowiadam ) sprawdzilam i jest tylko nie moge otworzyc![]() Cytat:
zeby z tego kiszenia jakis ogorek nie wyrosl ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
sobota dzisiaj więc mam nadzieję, że uda mi się wpaść do was, chociaż pewnie Was z kolei nie będzie ![]() Bardzo szybko nadrabiałam ostatnie strony tylko... unholy, morska wiem, jak wam ciężko, przytulam was mocno gorgulku trzymam kciuki żeby wyniki były ok megi już za poniedziałek trzymam kciuki mam nadzieję że Kubuś ma się lepiej i że wszystko ok u miramej
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Ja już w pracy ![]() Śnieg pada ![]() a mi się spaaać chce
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mala kiepsko spala ......buzila sie co chwile i mocno zabki zaciskala , smarowalam zelem ale pomagalo na troche wstalysmy to malza juz nie bylo (rzadko idzie tak rano do pracy) i Werka smutna bo tatusia w lozku nie miala ![]() Anulka ja napewno bede zagladac po poludniu ide odwiedzic synka kuzyna , Werke oczywiscie biore ze soba -ciekawe jak zareaguje na dzidziusia bo dawno nie widziala takiego malego
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mu aplikuje panadol od razu jak zaczyna się płacz w nocy. Żele nie pomagają, a po panadolu śpi spokojnie przez resztę nocy niech moc będzie z nami Przemko małego bobasa zobaczy dopiero pod koniec czerwca pewnie jak przyjaciółka urodzi , pozna swojego kumpla zwłaszcza, że psiapsiuła wybudowała sobie dom 0,5 km ode mnie będziemy mogły sobie dziecie podrzucać i wkońcu będe miała do kogo wpaść na kawkę... Już się doczekać nie mogę ich wprowadzki ![]() Mąż dzwonił, że mały jak wstał podszedł do okna, i było głośne "jaaa cieee" (śnieg spadł )
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-19 o 08:59 |
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
noc z przerwami ![]() Muszę w necie znaleźć ulotkę o szczepionce bo zapomniała mi dać a może to po niej nie spała, nie wiem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
a tu znowu cisza
![]() przyszlam sie podzielic opinia o podkladzie EL Double Wear- swietny dostalam ostatnio probke i postanowilam dzisiaj wyprobowac,nawet nie wiem jaki to kolor bo nie pisze na saszetce no ale idealny dla mnie(chyba zawsze wybieram za ciemny a ten myslalam ze bedzie za jasny a jednak nie), wodnisty , ladnie sie rozprowadza i ladnie kryje, twarz jest taka satynowa i gladka bez plaskiego matu-chyba kupie cale opakowanie ![]() ide zaraz zeberka piec bo sie marynuja
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko poradziłas sobie z mailem? nic mi sie nie chce, ide sprzątać |
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie otwiera sie bo skompresowany ,chyba jakiegos programu mi brakuje zeby otworzyc, spytam malza wieczorem
|
#4336 | |||
|
Zadomowienie
|
To akurat wiedziałam, bo sama kiedyś pod tym kątem szukałam informacji, a jak się odkryje raz tajemnicę, to łatwo już pamiętać. Wiecie, że mnie różne dziwne rzeczy interesują ![]() Cytat:
![]() Można Aha Oby były ![]() Ale fajnie Mam nadzieję, że dzień mija miło i przyjemnie ~~~~~~~~~~~~~~ Adaikaka - mail dotarł Co się dzieje z Miramej? .
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej późno niż wcale
![]() Tadaaaaam
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, u nas bez zmian (i Bogu dzięki
) Martynka ładnie chodzi do żłobka, wychodzi uśmiechnięta a ja zaczynam przypominać sobie czemu planowałam zmianę miejsca pracy ale to jeszcze potrwa, przynajmniej z rok muszę odczekać, jeżeli nie więcej...Dostałam pierwszą wypłatę ale po pokryciu kosztów dojazdu i DWÓCH ![]() żłobków nie miałam się czym nacieszyć
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko dobrze Dzis Małż ma urodziny, wiec zostawiam Wam troche wiosny i uciekam
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa prawdziwa wiosna Jadę do Ciebie ![]() Najlepsze życzenia dla Małża
|
|
|
|
#4341 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
znowu mam inny monitor tamten się zepsuł ...a moze to ja tak źle wpływam na te sprzęty, ze wszystko się psuje ![]() Ada - dziekuję za maila Cytat:
placek wyszedł, ale chyba za dużo jabłek dałam i nie wyrósł ![]() ksieguję w Optimie ... o widzisz ... mam pytanko do CIebie ... Ty używasz Dermacol? jaki masz kolor? Ja kiedys kupiłam na necie i jest za jasny ... mam 211 ... a potrzebuje jakiegoś beżu ![]() Cytat:
Cytat:
zaciskam już dzisaij ![]() sto lat dla małża jak u Was pięknie |
|||
|
|
|
#4342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilysmy do domku
![]() bozieee jaki malutki ten Mateuszek-taki okruszek (ma 3 tyg), Werka zachwycona dzidziusiem ![]() Cytat:
![]() szkoda ![]() Cytat:
a Antonio przeslodki
|
|
#4343 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja chce wiosne a Antonio ![]() ![]() Witam się wieczornie z lapmka winka maz dzis ma wolne wiec pomogl sprzatac i tak sie lenimy razem...do jutra i dobrej nocki |
|
|
|
|
#4344 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
przede wszystkim Wojtusiu czy ja Ci podziękowałam za ksiązkę? ![]() teraz więc dziekuje baaardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() a ty uzywałas dekoloryzatora? bo ja nigdy hmmmmm ![]() Cytat:
![]() mi własnie zależy żeby się dluzej utrzymywał kolorek, bo mój zawsze jest super ale po m-cu juz widac że nie świeży do tego odrosty i wyglądam fuj ![]() Cytat:
a co do moczu to ja robię tak (ale do tego przyda Ci sie pomocnik): przemywam ją octeniseptem, nakładam nakładke na kibelek ale w poprzek tal żeby mi reka pod spód weszła, małza ja trzymał a ona w najlepsze robiła siii do pojemniczka ![]() w razie W możesz pobrac do woreczka i przelac do pojemnika ada i Wojtusia ![]() bo to chyba o ksiązki chodzi czy nie doczytalam ![]() Cytat:
![]() ![]() ale super Cytat:
![]() a A cały mama ![]()
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal jestem pod wrażeniemWiem, wiem, pamiętam Mariola....ale on ma boskie pukle tych włosów Moje dziewczę to przy nim łysolek Marny pędzel na górze głowy mamy.Gardło mnie boli ![]() Czułam pismo nosem i m.in rosołek dziś ugotowałam. W poniedziałek daje mocz do badania, bo Laura jakoś od wczoraj popuszcza.Tak jakby nie trzymała moczu. Nie wiem jak to nazwać. Absolutnie nie miałyśmy już problemu z tym.Wymuszać na swój sposób co 5min też przestała. Nie wiem czy coś mi wyjdzie w takim ogólnym badaniu,podpowiedzcie,por adźcie, może coś wam się nasuwa na myśl. Zaraz pogoogluje, może znajdę jakoś podpowiedź.
|
|
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa jeszcze o maeczkach chciałam, serio te avonowskie fajne? bo ja nie miałam nigdy i jakos nigdy tez nie miałam przekonania do avonu, po tym jak raz maznełam się tuszem koleżanki i mnie oczy piekły...
i pytanko do Oli: bo mam zamiar kupic pare produktów ziaji pro i chciaam Cie zapytac o pelling, jaki radzisz kupic TEN czy TEN? i co znaczy "masaż twarzy wykonywać pod wapozonem przez około 5 – 10 minut"?? a co myslisz o TYM kremie pod oczy? bo niewiem co zrobic, czy kupic sobie OEPAROL, tylko że musze zamówic bo oczywiscie nie ma go nigdzie czy ten wypróbowac?
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------------- przez cały dzień ciszaaa i pewnie się rozkręcicie wieczorem a ja już dzisiaj nie wejdę na kompa ![]() trzeba wrócić z pracy do domu i jeszcze zaliczyć rowerek ![]() ale powiedziałam sobie, że biorę się za siebie i słowa zamierzam dotrzymać ![]() Tak więc ja się już żegnam z Wami drogie mamusie ![]() nie dziękujcie za skan, niedługo będzie cześć II ![]() kolorowych snów i do jutra Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-19 o 19:38 |
|
|
|
|
#4348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a moze jakies przeziebienie ja bierze i tak popuszcza ![]() Cytat:
a gdzie mozna kupic ten drugi kremik?
|
|
#4349 |
|
Ola-Unhola
|
Hej Dziewczynki
![]() Siedzę od wczoraj wieczór u Przyjaciółki i w domku będę dopiero jutro ![]() Sajgon jest, bo 4 dzieci biega od rana do wieczora ![]() Tak na szybko. Mariolu, zyczonka dla Małża Wiosna suuuper,a Antonio boooski anula, piekna ta praca Martynki Cieszę się, że u Was wszystko w porządku, tylko ta wypłata ![]() Ale za miesiąc zaszalejesz ![]() Co do kremu Ziaja Pro pod oczy, Ja go mam,ale nie polecam Może i nawilża, ale przeciwzmarszczkowo i lift. nie działa absolutnie. Mnie dodatkowo szczypie ![]() Miłego wieczorku, zajrze jutro popołudniu
|
#4350 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i mysłalam jeszcze też o tej masce uspokajającej ![]() ja kupowałam na stronie agropharmy ale już jej nie ma kupowałam tez tonik i mleczko i wazelinę, groszowe wydatki ale dla mnie wszystkie te produkty były super w aptekach pytałam ale tylko pomadke znalazłam z tej serii (dla Zuzi) naprawdę polecam Cytat:
to niewiem czy jest sens go brac, bo to samo da mi ten OEPAROLspóbuje pogadac z kumpelą co w patece pracuje może będzie miec możliwosc zamówic choc niewiem, bo ostatnio babeczka przy mnie dzwoniła na hurtownie i nie mieli (ale to inna apteka no i pewnie inna hurtownia)
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jak na posiew to wystarczy parę kropelek.
za wyniki

.

NIE LUBIĘ TROLLI
?

prawdziwa wiosna