![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Czego byście nie zrobiły przy swoim facecie?
Jak w tytule
![]() Czego się wstydzicie, jest na tyle krępujące/śmieszne/intymne etc, że nie zrobicie tego przy swoim mężczyźnie? Ja np: * na pewno nie skorzystam z toalety ![]() * nie zmienię żadnego damskiego środka czystości przy nim * nie depilowałabym sobie pewnych części ciała ![]() * nie piłuję paznokci przy nim- ale to dlatego, że nie cierpi tego dźwięku ![]() * aha no i oczywiście nie puszczam gazów i nie bekam ani nie dłubię w nosie przy nim ![]() jak coś mi się przypomni to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czego byście nie zrobiły przy swoim facecie?
Pedicuire'u
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i na pewno nigdy w życiu nie zmienię przy nim podpaski bądź tampona. A bączek czy bekniecie czasami się zdarzy przy nim, oczywiście nie notorycznie , a bardziej przez przypadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nic co ludzkie nie jest mi obce
![]() Ech, on jest takim samym człowiekiem jak ja i robi to samo, więc czego mam się krępować?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rodzynka1989 związek nie polega na obnażaniu się w 100%. pewnych rzeczy nie chcę widzieć nie ważne jak bardzo ludzkie by nie były. nie chcę samca który sika do zlewu, jakby to ludzkie nie było. oczywiście są odstępstwa od reguły np choroba. ale zakładam że mówimy o zdrowych ludziach. to że sama robię kaka i sisi nie znaczy że chcę oglądać innych ludzi poczas tej czynności, zwłaszcza partnera, czy taki głośny dumny jak paw PIERD z miną "o tak, ale ulga" też jest dla mnie po prostu obrzydliwy. jestem człowiekiem ale pewnych rzeczy ludzkich nie chciałabym mieć przed nosem. dziwaczne co? bo twój slogan troszkę oklepany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie korzystam z toalety w czyjejś obecności, bo nie rozumiem po co ktoś miałby nade mną stać ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w życiu nie zrobiłąbym dwójki, nie puściłabym bąka ani nie zmieniłabym podpaski/tampona... Fuuuu. Ale bekać, bekam tylko, że ja nie potrafię głośno beknąć jak Shrek tylko delikatnie mi się czasami odbije ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oj bo kaka brzmi ładniej, ewentualnie kupka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, ze jest zdrowa doza intymnosci zalecana w zwiazku, ale jesli sie np. x lat mieszka razem, to ciezko, zeby sie jakis baczas nie wyrwal.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Tzw. dwójeczki bym nie zrobiła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Błagam, tylko nie kupka
![]()
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Narazie wstydzę się, np pierdnąc przy TŻ, ale za to nie wstydzę się sikać, a on mówi, że lubi słuchać tego "siiiiiiiiiiiiiiiiiii "
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie korzystam z łazienki przy nim - tj nie sikam, nie robie...dwojki, nie kąpię się gdy TŻ jest w lazience i jemu tez nie wchodzę.
Dla mnie to są zdrowe granice i nie widze zadnych slusznych arguemntow by to przy nim robic. Ni dlubie tez w nosie, o glosnych bąkach nie wspominajac i tego samego oczekuje od niego. Nie wyciskam tez JEMU pryszczy, a wiem ze sporo osob to praktykuje - dziewczyny wyciskaja swoim chlopakom pryszcze i wagry np na plecach. Dla mnie jest to obrzydliwe i totalnie nie wiem czemu mialoby sluzyc. Wychodzi na to, ze jestem bardzo pruderyjna, ale po prostu cenie sobie swoją intymnosc. z Tż mieszkamy razem juz dosc dlugo i nie mamy problemu z tymi granicami.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja i mój TŻ nie mamy między sobą jakiś większych tajemnic. Wiem na pewno że "dwójeczki" nigdy przy nim nie zrobie i na tym koniec. Załatwiamy przy sobie pozostałe potrzeby fizjologiczne. Mieszkajac razem i majac wspólną łazienkę trudno czekać aż np. on sie ogoli a ja w tym czasie posikam się w majtki prawda??? Dlatego takie rzeczy są u nas w związku jak najbardziej oczywiste. Puszczanie bąków i bekanie - nie widze nic w tym złego normalna rzecz.
Kąpiemy się razem - bardzo romantycznie:P
Weszłam na wagę, żeby sprawdzić swój wskaźnik BMI. Ja pier...ę! Jestem za niska:P Razem od 13.10.2005 r. Zaręczona od 06.01.2011 ![]() Ślub: 12.10.2013 r. Edytowane przez zielona89 Czas edycji: 2011-02-19 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kurna, to ja chyba jestem dziwna bo lubie byc w lazience sama.
Sikac sama, myc sie sama. Niecierpie kiedy mi ktos wchodzi do lazienki. przy tż moge co najwyzej zeby umyc lub zmyc twarz. Jak pisalam, mieszkamy razem juz dosc dlugo, tż zna moje stanowisko i je akceptuje, i ja nie widze w tym nic dziwnego, zeby poczekac z sikaniem az tż sie ogoli i wyjdzie.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
:x nie rozumiem argumentu "on się goli, przecież się nie posikam" jak tacy ludzie mogą funkcjonować np na koloniach gdzie łazienka jest jedna na czteroosobowy pokój, albo w akademiku, albo gdziekolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. ![]() Zupełnie nie rozumiem jednoczesnego korzystania z łazienki/toalety. ![]() W domu rodzinnym nigdy tego nie praktykowaliśmy.,więc jest mi to zupełnie obce i niezrozumiałe. Jak można przy kimś sikać,ekmmmm???!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja przy swoim facecie nie załatwiam potrzeb fizjologicznych i nie ma też opcji zmiany podpaski czy tampona. Nie ogoliłabym się też przy nim w miejscach intymnych. Nie wzięłabym też na razie prysznica ani nie wykąpała.
Za to z bekaniem nie mam problemu i zdarzyło się też puścić bąka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
W ekstremalnych warunkach (np. zamknięcie w jednej celi) nie miałabym większych problemów z robieniem czegokolwiek przy TŻ
![]() Co do codziennych rzeczy, to na pewno nie zmieniłabym przy nim tamponu, ani nie zrobiła kupy. Krępuje mnie również golenie miejsc intymnych i jak dotąd nie zdarzyło mi się przy nim tego robić, choć jemu nie przeszkadza moja obecność, kiedy on to robi ![]() A jeśli chodzi o "gazownię", to niestety się zdarza ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- dwójeczki nie robię
![]() - wszystkie rzeczy związne z @ ... wogóle to mam opory z pokazywaniem się całkiem nago ![]() ![]() ![]() generalnie wypowiedź LiO jest mi bardzo bliska ![]()
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie piłuję przy nim pazurów, bo aż go skręca, nie wyrywam (sobie) brwi, bo mi marudzi, że go to boli (kiedy patrzy) ![]() kąpiele często praktykujemy wspólne, nikt nie robi też tragedii z siusiania, z golenia nóg i innych części. ogólnie jesteśmy wielozadaniowi i często rano jedno bierze prysznic, a drugie np. robi makijaż/goli się/układa lub suszy włosy. nie ma z tym problemu. mamy półprzezroczystą kabinę prysznicową z drzwiczkami ![]() wspólne kupkanie jest niesmaczne i niepraktyczne (nie wyobrażam sobie pachnącej kąpieli, olejków, świeczek i tż rozluźniającego się na sedesie obok ![]() czynności związane z miesiączką go nie obrzydzają, co nie znaczy że macham mu zużytymi tamponami przed nosem. zdarzyło mu się zobaczyć to i owo, ale generalnie w tej kwestii preferuję izolację. podsumowując - wyznaję zasadę, że nic co ludzkie nie jest mi obce, ale nie oznacza to że mamy sobie radośnie popierdywać pod kołdrą, czy wycierać gile w oparcia foteli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Reszta czynności zdarza się częściej lub rzadziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.