Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-19, 16:26   #2131
ekomonika
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Hej Czytam teraz coś o A6W i o ABS, robiła któraś z was ?
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 16:36   #2132
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej
mnie też znowu kusi powrucenie do blondu eh ta myśl się ni moze odemnie odczepć
hej bo to jest właśnie BLOND kochana

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Tak spuszczamy ją ze smyczy , wtedy jest ok możemy się złapać za ręce bo jest zajęta zbieraniem skarbów, a to jakiś kasztan, kamień , patyk co się nawinie na drodze
Ale jak idzie na smyczy i zobaczy , że trzymamy się za ręce to okręca mi nogi smyczą , jak się puścimy znów idzie ładnie
to fajnie, że ją od małego puszczacie My niestety zrobiliśmy straszny błąd Wszyscy nas straszyli, że beagl'i nie można puszczać bo uciekają, ile to ja historii się nasłuchałam o beaglach które wpadły pod samochód itd.. No i nie puszczaliśmy jej... Teraz jak chcemy to ona po prostu wpada w szał, biega jak opętana, niezbyt się słucha, nie ma tak, że puszczę ją i idziemy sobie spokojnie przez park.. Tylko Monka po prostu odpala silniczek w tyłku i biega, na nic nie patrzy No ale staramy się to naprawić Jakieś efekty już widać ale jeszcze długa droga przed nami

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Donka, zapomniałabym natknęłam się na opinie o tych tanich benefitach na all https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2287 widziałam więcej takich postów...

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 16:45   #2133
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hej bo to jest właśnie BLOND kochana

to fajnie, że ją od małego puszczacie My niestety zrobiliśmy straszny błąd Wszyscy nas straszyli, że beagl'i nie można puszczać bo uciekają, ile to ja historii się nasłuchałam o beaglach które wpadły pod samochód itd.. No i nie puszczaliśmy jej... Teraz jak chcemy to ona po prostu wpada w szał, biega jak opętana, niezbyt się słucha, nie ma tak, że puszczę ją i idziemy sobie spokojnie przez park.. Tylko Monka po prostu odpala silniczek w tyłku i biega, na nic nie patrzy No ale staramy się to naprawić Jakieś efekty już widać ale jeszcze długa droga przed nami

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Donka, zapomniałabym natknęłam się na opinie o tych tanich benefitach na all https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2287 widziałam więcej takich postów...
Jej nie wiedziałam, że one takie są... Kurczę to teraz macie ciężkie zadanie, ale w końcu każdy piesek potrzebuje pobiegać sobie. Dacie radę
Naszą jak spuścimy to biegnie sobie w przodzie i co chwila się odwraca czy aby na pewno jesteśmy, raz jej się schowaliśmy za drzewo, odwraca się , nas nie ma rura w tył i szuka.
Stary 2011-02-19, 16:49   #2134
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Jej nie wiedziałam, że one takie są... Kurczę to teraz macie ciężkie zadanie, ale w końcu każdy piesek potrzebuje pobiegać sobie. Dacie radę
Naszą jak spuścimy to biegnie sobie w przodzie i co chwila się odwraca czy aby na pewno jesteśmy, raz jej się schowaliśmy za drzewo, odwraca się , nas nie ma rura w tył i szuka.
normalne zachowanie psa a nasza niestety jak ją puścimy uważa, że to jedyna okazją, żeby polecieć i nażreć się patyków, szyszek i innych wynalazków Ale jak mówię już jest troszkę lepiej, damy radę Teraz ma cieczkę więc nie ćwiczymy ale za 3tyg znów będziemy
No a beagle są takie niestety psy gończe, lecą za tropem, nic wtedy nie patrzą czy samochód jedzie, gdzie Państwo.. no nic, wyłączają się

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-02-19 o 16:50
Stary 2011-02-19, 16:54   #2135
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć
Miałam kłopoty z komputerem, dlatego nie było mnie tutaj wcale.

No, żałuję bardzo. Ty masz włosy grube, miałabyś z czego, ja nie i to był błąd. Ogólnie mam hyzia na punkcie włosów podniesionych u nasady i myślałam, że jak pocieniuję, to krótsze = lżejsze i się podniosą. I się nie podniosły a cieniutkie na końcach zostały. Więc zapuszczam. Ty zdecyduj sama, ale ja bym nie cieniowała... masz piękne włosy. Albo jakoś delikatnie, nie drastycznie, jeśli koniecznie chcesz

Znalazłam na to niezły sposób - posmaruj na noc Tribioticem, na to plaster. Rano (oczywiście mówię z własnego doświadczenia, nie wiem, jak to będzie u Ciebie), pryszcza powinno być o połowę mniej.

Zaraz, albo jutro nadrobię resztę
o dziekuje, mam w domu tribiotic to posmaruje nim dzis

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ja na chwilke

wieczor z kolacja przy swiecach udany!!!!! ale bylo romantycznie i milo.....a moj TŻ tak sie mna zaopiekowal, ze do dzisiaj mam ciarki na plecach jak sobie przypomne co on wyczynial wczoraj ze mna ......

kitka gratuluje niemieckiego i podziwiam ja jestem blada jesli chodzi o ten jezyk

patka sliczna jestes

caate
ale Twoj eks bedzie blisko sie krecil teraz Ciebie hahaha

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

przykro mi z powodu choroby to musi byc ciezkie dla Ciebie

caate ale brwi co Ty robisz ze takie masz?moze to ten olej rycynowy
ciesze sie, ze wieczor sie udal

rycyne stosuje od 3dni, wiec to nie jego efekt, normalne mam brwi, reguluje je, staram sie wciaz coraz lepiej i daze do perfekcji w nich, no i hennuje od czasu do czasu

Cytat:
Hej

od 30zł do max 60zł, zależy od rodzaju Warto się przejść Pędzel do podkładu mam, z Sephory ale taki lizak

A moja sałatka wygląda tak potrzebuję:
-3 udka pieczone (lub można samemu zrobić pierś w przyprawie gyrosowej )
-kapusta pekińska
-2 puszki kukurydzy
-1 czerwona papryka
-2 cebule
-sos (majonez+ketchup+troszkę musztardy)

Udka kroję na cienkie paseczki, kapustę (zużywam zazwyczaj 3/4 bo więcej nie trzeba) kroję podobnie jak mięsko, paprykę na drobniutką kosteczkę, cebulę w plastry, wszystko wrzucam do naprawdę wielkiej michy Do tego dokładam odsączoną kukurydzę i sos. Na koniec delikatnie solę i pieprzę do smaku

współczuję bólu @

Dziewczynki udanych imprez
aa, to mniej skladnikowa
moja trzeba nabierac od samego dolu, nie miesza sie jej wiec trzeba miec takie duze sztuczce, ja mam z kompletu miski, takie lopatki, caly smak salatki polega wlasnie na warstwach, u Ciebie sie miesza, wiec to tez inaczej dziala na posmak (wiem cos o tym, ostatnio mama robila test jednej salatki inaczej ulozonej do zjedzenia i byla inaczej)

co do pedzla do pudru, to widze, ze sie spoznila, ale ja odkad mam edm, nakldama nim rowniez puder sypki (my secret to strzal w 10 pieknie zmatowil, bieli, moja cera wyglada cudownie, najlepsze polaczenie MF, ten puder i roz revlon, jestem szczesliwa, ze wreszcie dobral kosmetyki, gdzie buzie od 7.30rano do teraz mam matowa)
i nawet do rozu, on tak fajnie scala te wszystkie warstwy co mamy na twarzy, ze juz ciezko mi uzywac normalnego pedzla do pudru

bita smietana ja mam taki z pierre rene do rozu, jestem z niego zadowolona

wrocilam z zajec, jaki mi dzis piekny obraz wyszedl, pierwszy raz sie nad nim zachwycalam
i mam swietny projekt do zrobienia-salon urody, cos dla mnie, to bedzie esencja urody, raj dla kobiet, oj ja juz go zaprojektuje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 17:01   #2136
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
normalne zachowanie psa a nasza niestety jak ją puścimy uważa, że to jedyna okazją, żeby polecieć i nażreć się patyków, szyszek i innych wynalazków Ale jak mówię już jest troszkę lepiej, damy radę Teraz ma cieczkę więc nie ćwiczymy ale za 3tyg znów będziemy
No a beagle są takie niestety psy gończe, lecą za tropem, nic wtedy nie patrzą czy samochód jedzie, gdzie Państwo.. no nic, wyłączają się

Ciężka rasa do wychowania widzę, ale systematyczność i konsekwentność na pewno zdziałają cuda
Mi się beagle podobają, ale nie zagłębiałam się co i jak ale jak tak piszesz to już nie mogłabym mieć takiego psa
Stary 2011-02-19, 17:03   #2137
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

wrocilam z zajec, jaki mi dzis piekny obraz wyszedl, pierwszy raz sie nad nim zachwycalam
i mam swietny projekt do zrobienia-salon urody, cos dla mnie, to bedzie esencja urody, raj dla kobiet, oj ja juz go zaprojektuje
projektujesz wnętrze?
ooo to już wiem, gdzie trzeba się będzie wybrac będąc we Wro

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 17:10   #2138
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

aa, to mniej skladnikowa
moja trzeba nabierac od samego dolu, nie miesza sie jej wiec trzeba miec takie duze sztuczce, ja mam z kompletu miski, takie lopatki, caly smak salatki polega wlasnie na warstwach, u Ciebie sie miesza, wiec to tez inaczej dziala na posmak (wiem cos o tym, ostatnio mama robila test jednej salatki inaczej ulozonej do zjedzenia i byla inaczej)

co do pedzla do pudru, to widze, ze sie spoznila, ale ja odkad mam edm, nakldama nim rowniez puder sypki (my secret to strzal w 10 pieknie zmatowil, bieli, moja cera wyglada cudownie, najlepsze polaczenie MF, ten puder i roz revlon, jestem szczesliwa, ze wreszcie dobral kosmetyki, gdzie buzie od 7.30rano do teraz mam matowa)
i nawet do rozu, on tak fajnie scala te wszystkie warstwy co mamy na twarzy, ze juz ciezko mi uzywac normalnego pedzla do pudru
noo sałatka prosta ale przepyszna i syta
A co do pędzelka to już mam do sypkiego pudru, jakoś tak chciałam mieć oddzielny do niego

Cytat:
Ciężka rasa do wychowania widzę, ale systematyczność i konsekwentność na pewno zdziałają cuda
Mi się beagle podobają, ale nie zagłębiałam się co i jak ale jak tak piszesz to już nie mogłabym mieć takiego psa
oj tak to są bardzo trudne psy w ułożeniu My wiedzieliśmy na co się porywany ale niestety coraz częsciej obserwuję osoby które sprawiają sobie takiego psa tylko dlatego, że ładny.. Beagle stały się ostatnio strasznie popularne Później trafiają do schronisk albo ludzie wystawiają pieski 1,5roczne na allegro bo nie dają sobie rady to strasznie podłe i egoistyczne

Dbam o siebie

Stary 2011-02-19, 17:14   #2139
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
projektujesz wnętrze?
ooo to już wiem, gdzie trzeba się będzie wybrac będąc we Wro
tak, studiuje architekture wnetrz
i mam zlecenie na oborniki slaskie na zaprojektowanie, jak dorbze zrobie i mi przyjma, to jeszcze kaske dostane

Cytat:
A co do pędzelka to już mam do sypkiego pudru, jakoś tak chciałam mieć oddzielny do niego

oj tak to są bardzo trudne psy w ułożeniu My wiedzieliśmy na co się porywany ale niestety coraz częsciej obserwuję osoby które sprawiają sobie takiego psa tylko dlatego, że ładny.. Beagle stały się ostatnio strasznie popularne Później trafiają do schronisk albo ludzie wystawiają pieski 1,5roczne na allegro bo nie dają sobie rady to strasznie podłe i egoistyczne
rozumiem, tez lubie miec pedzle od wszystkiego
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 17:15   #2140
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Nie orientowałam się w beaglach ale często widzę na all buldogi francuskie, suczki właśnie w wieku 2-3 lat które pewnie już nie nadają się na to by mieć małe i nie zysku więc psa trza się pozbyć.. Teraz nie mam warunków, ale wiem , że będziemy chcieli jeszcze jednego bf i właśnie chyba dam domek i miłość takiemu, który go nie ma

Caate oo to super
Stary 2011-02-19, 17:20   #2141
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
tak, studiuje architekture wnetrz
i mam zlecenie na oborniki slaskie na zaprojektowanie, jak dorbze zrobie i mi przyjma, to jeszcze kaske dostane

rozumiem, tez lubie miec pedzle od wszystkiego
gratulacje
3mam kciuki

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 17:40   #2142
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja na dzisiaj planuję jakieś Spa i pożadnie zajmę się dłonmi i stopami I zamierzam się pożadne wyspać.
Stary 2011-02-19, 17:45   #2143
Kalpana
Zakorzenienie

Soph właśnie wiem, że lepiej żebym z włosami nie kombinowała- zwłaszcza teraz, żeby sobie nie narobić dziadostwa na głowie na kościelny

Muszę się poważnie zacząć zastanawiać nad fryzurą na ślub.... Chciałabym nie mieć żadnego koka ani związanych, bo źle się w takich włosach czuję.... Muszę poszperać w internecie i wypróbować różnych fryzjerów, żeby zobaczyć, który dobrze (trwało) zrobi

Mam ochotę podciąć końcówki, bo są strasznie zniszczone i może trochę wycieniować, ale teściowa mi odradziła, bo mi mogą schrzanić włosy... Nie wiem czy wszędzie, ale u nas jak się powie, żeby podcięli końcówki, to zwykle ścinają grubo ponad 5cm. Więc chyba poczekam i podetnę po weselu, ale już mnie kusi.... :/

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 17:49   #2144
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Mam ochotę podciąć końcówki, bo są strasznie zniszczone i może trochę wycieniować, ale teściowa mi odradziła, bo mi mogą schrzanić włosy... Nie wiem czy wszędzie, ale u nas jak się powie, żeby podcięli końcówki, to zwykle ścinają grubo ponad 5cm. Więc chyba poczekam i podetnę po weselu, ale już mnie kusi.... :/
ścinają koncówki, czyli tyle ile uznają za konieczne (ile jest zniszczone)

u mnie dziś od rana olej rycynowy na skalpie, treaz doszedł Monoi i Babydream.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-19, 19:02   #2145
miczka21
Zadomowienie

Cześć dziewczyny . Dawno do was nie zaglądałam
Stary 2011-02-19, 19:08   #2146
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny . Dawno do was nie zaglądałam
hej, co tam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-19, 19:14   #2147
miczka21
Zadomowienie

Po staremu Studia lecą ... właśnie wkuwam na poprawkę ( taka zdolna jestem ) ...... Z urodowych spraw to ściełam włosy , a pielęgnacja cieniutko
Stary 2011-02-19, 19:18   #2148
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Po staremu Studia lecą ... właśnie wkuwam na poprawkę ( taka zdolna jestem ) ...... Z urodowych spraw to ściełam włosy , a pielęgnacja cieniutko
ojjj
bo będą baciki jak dalej tak cieniutko będzie

Moją motywacją jest Olivia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rexfeatures_1227428i.jpg (99,3 KB, 36 załadowań)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-19, 19:24   #2149
miczka21
Zadomowienie

Wysłałam zaproszenie do klubu kiedyś byłam , ale po tej awarii same wiecie ....
Stary 2011-02-19, 20:05   #2150
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hejjj

Pewnie mnie już tutaj nikt nie pamięta, jednak ja cały czas podczytuje i czerpie z Waszych rad
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:18   #2151
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hejjj

Pewnie mnie już tutaj nikt nie pamięta, jednak ja cały czas podczytuje i czerpie z Waszych rad
hej
ja Cię kojarzę
fajnie, że wszystkie wracją.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-19, 20:22   #2152
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
hej
ja Cię kojarzę
fajnie, że wszystkie wracją.
O widzisz to fajnie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:25   #2153
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kenio26 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!

Czy można dołączyć?
jasne czesc

Cytat:
I ja kiedyś używałam ziajii sopot ale nie polecam Nie dość, że śmierdziała to efekt pomarańczki murowany Teraz raz na tydzień używam samoopalacza st. moriz (chwalonego przez Buahhot) i jest miodzio

Zielone_oko a jak tam piesek się chowa?
miło, że Ci pasuje
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej
mnie też znowu kusi powrucenie do blondu eh ta myśl się ni moze odemnie odczepć

wczoraj zrobiłam mega spa, nałożyłam olejek na włosy, a po kapieli na ciało i jest lepszy niż zwykła oliwka
ehh, skąd ja to znam

Cytat:

ooo dobrze, że piszesz
Cytat:
Wysłałam zaproszenie do klubu kiedyś byłam , ale po tej awarii same wiecie ....
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hejjj

ja Was obie pamietam

no dziś byłam przelotem w Gdy, w przyszłym tygodniu jadę sama, najpierw chciałam zabrać Tżta, chciał jechać, ale chyba mu odpuszczę, bo będzie mi marudzić

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:27   #2154
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
ścinają koncówki, czyli tyle ile uznają za konieczne (ile jest zniszczone)

u mnie dziś od rana olej rycynowy na skalpie, treaz doszedł Monoi i Babydream.
No tak, ale nawet o to nie zapytają, tylko tną ile chcą. Mi jakieś 4 lata temu miała podciąć końcówki i pokazała mi czy tyle może być (ok. 2 cm) to powiedziałam że tak, a za chwilę patrzę, a tu lecą 3 razy dłuższe włosy :/

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:28   #2155
samaraNW
Zakorzenienie

witam i witam wszystkie nowe dziewczyny

buahhot w końcu mogę napisać, co sądzę o tym waxie z beauty formulas, bo dopiero teraz go użyłam. wax jest świetny włosy mam gładkie, nawilżone, już przy spłukiwaniu było czuć, że efekt będzie super raz miałam waxa rainforest i był okropny, ciężko się zmywał, a z tym nie ma takich problemów

caate na razie byłam w naturze w astrze i były tylko kompresy reg.-nawilż. z apteczki babuni, tych maseczek jajecznych nie było. jeszcze zobaczę w magnolii, a dalej to nie kojarzę, gdzie są jeszcze a tak z tego, co zauważyłam, to drogo w tej naturze...

a i ja ostatecznie nie podzielam waszej opinii o glorii włosy mi się po niej kręciły i robiło się na nich siano. więcej jej nie kupię.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:32   #2156
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam i witam wszystkie nowe dziewczyny

buahhot w końcu mogę napisać, co sądzę o tym waxie z beauty formulas, bo dopiero teraz go użyłam. wax jest świetny włosy mam gładkie, nawilżone, już przy spłukiwaniu było czuć, że efekt będzie super raz miałam waxa rainforest i był okropny, ciężko się zmywał, a z tym nie ma takich problemów

caate na razie byłam w naturze w astrze i były tylko kompresy reg.-nawilż. z apteczki babuni, tych maseczek jajecznych nie było. jeszcze zobaczę w magnolii, a dalej to nie kojarzę, gdzie są jeszcze a tak z tego, co zauważyłam, to drogo w tej naturze...

a i ja ostatecznie nie podzielam waszej opinii o glorii włosy mi się po niej kręciły i robiło się na nich siano. więcej jej nie kupię.
to się cieszę że wax z beauty formulas przypasował , a co do tego zagranicznego to się zgodzę, ciężko się zmywał i miałam po nim straszne włosy. Nigdy więcej nie kupię go

Stary 2011-02-19, 20:35   #2157
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
to się cieszę że wax z beauty formulas przypasował , a co do tego zagranicznego to się zgodzę, ciężko się zmywał i miałam po nim straszne włosy. Nigdy więcej nie kupię go
no, ja też miałam po nim niefajne włosy i bałam się trochę, że po tym też będę miała, ale na szczęście miło się zaskoczyłam cudo za 6,49zł
Stary 2011-02-19, 20:48   #2158
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
no, ja też miałam po nim niefajne włosy i bałam się trochę, że po tym też będę miała, ale na szczęście miło się zaskoczyłam cudo za 6,49zł
oo a ja go kupiłam za 10.99 no trudno

Stary 2011-02-19, 20:49   #2159
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oo a ja go kupiłam za 10.99 no trudno
bo on w promocji był ostatnio za 6zł

Dbam o siebie

Stary 2011-02-19, 20:52   #2160
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
bo on w promocji był ostatnio za 6zł
no i z tego, co zauważyłam, to często jest w promocji - albo za 6,49zł albo dwa za 12,99zł

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

a próbowałyście tych z avocado lub miodem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości