|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Hej
Czytam teraz coś o A6W i o ABS, robiła któraś z was ? |
|
|
|
#2132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to jest właśnie BLOND kochana ![]() Cytat:
My niestety zrobiliśmy straszny błąd Wszyscy nas straszyli, że beagl'i nie można puszczać bo uciekają, ile to ja historii się nasłuchałam o beaglach które wpadły pod samochód itd.. No i nie puszczaliśmy jej... Teraz jak chcemy to ona po prostu wpada w szał, biega jak opętana, niezbyt się słucha, nie ma tak, że puszczę ją i idziemy sobie spokojnie przez park.. Tylko Monka po prostu odpala silniczek w tyłku i biega, na nic nie patrzy No ale staramy się to naprawić Jakieś efekty już widać ale jeszcze długa droga przed nami---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Donka, zapomniałabym natknęłam się na opinie o tych tanich benefitach na all https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2287 widziałam więcej takich postów...
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naszą jak spuścimy to biegnie sobie w przodzie i co chwila się odwraca czy aby na pewno jesteśmy, raz jej się schowaliśmy za drzewo, odwraca się , nas nie ma rura w tył i szuka.
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mówię już jest troszkę lepiej, damy radę Teraz ma cieczkę więc nie ćwiczymy ale za 3tyg znów będziemy ![]() No a beagle są takie niestety psy gończe, lecą za tropem, nic wtedy nie patrzą czy samochód jedzie, gdzie Państwo.. no nic, wyłączają się
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-02-19 o 16:50 |
|
|
|
|
#2135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() rycyne stosuje od 3dni, wiec to nie jego efekt, normalne mam brwi, reguluje je, staram sie wciaz coraz lepiej i daze do perfekcji w nich, no i hennuje od czasu do czasu ![]() Cytat:
![]() moja trzeba nabierac od samego dolu, nie miesza sie jej wiec trzeba miec takie duze sztuczce, ja mam z kompletu miski, takie lopatki, caly smak salatki polega wlasnie na warstwach, u Ciebie sie miesza, wiec to tez inaczej dziala na posmak (wiem cos o tym, ostatnio mama robila test jednej salatki inaczej ulozonej do zjedzenia i byla inaczej )co do pedzla do pudru, to widze, ze sie spoznila, ale ja odkad mam edm, nakldama nim rowniez puder sypki (my secret to strzal w 10 i nawet do rozu, on tak fajnie scala te wszystkie warstwy co mamy na twarzy, ze juz ciezko mi uzywac normalnego pedzla do pudru ![]() bita smietana ja mam taki z pierre rene do rozu, jestem z niego zadowolona wrocilam z zajec, jaki mi dzis piekny obraz wyszedl, pierwszy raz sie nad nim zachwycalam i mam swietny projekt do zrobienia-salon urody, cos dla mnie, to bedzie esencja urody, raj dla kobiet, oj ja juz go zaprojektuje
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężka rasa do wychowania widzę, ale systematyczność i konsekwentność na pewno zdziałają cuda Mi się beagle podobają, ale nie zagłębiałam się co i jak ale jak tak piszesz to już nie mogłabym mieć takiego psa
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo to już wiem, gdzie trzeba się będzie wybrac będąc we Wro |
|
|
|
|
#2138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pędzelka to już mam do sypkiego pudru, jakoś tak chciałam mieć oddzielny do niego ![]() Cytat:
My wiedzieliśmy na co się porywany ale niestety coraz częsciej obserwuję osoby które sprawiają sobie takiego psa tylko dlatego, że ładny.. Beagle stały się ostatnio strasznie popularne Później trafiają do schronisk albo ludzie wystawiają pieski 1,5roczne na allegro bo nie dają sobie rady to strasznie podłe i egoistyczne
|
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mam zlecenie na oborniki slaskie na zaprojektowanie, jak dorbze zrobie i mi przyjma, to jeszcze kaske dostane Cytat:
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie orientowałam się w beaglach ale często widzę na all buldogi francuskie, suczki właśnie w wieku 2-3 lat które pewnie już nie nadają się na to by mieć małe i nie zysku więc psa trza się pozbyć.. Teraz nie mam warunków, ale wiem , że będziemy chcieli jeszcze jednego bf i właśnie chyba dam domek i miłość takiemu, który go nie ma ![]() Caate oo to super
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3mam kciuki |
|
|
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na dzisiaj planuję jakieś Spa i pożadnie zajmę się dłonmi i stopami
I zamierzam się pożadne wyspać.
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Soph właśnie wiem, że lepiej żebym z włosami nie kombinowała- zwłaszcza teraz, żeby sobie nie narobić dziadostwa na głowie na kościelny
Muszę się poważnie zacząć zastanawiać nad fryzurą na ślub.... Chciałabym nie mieć żadnego koka ani związanych, bo źle się w takich włosach czuję.... Muszę poszperać w internecie i wypróbować różnych fryzjerów, żeby zobaczyć, który dobrze (trwało) zrobi ![]() Mam ochotę podciąć końcówki, bo są strasznie zniszczone i może trochę wycieniować, ale teściowa mi odradziła, bo mi mogą schrzanić włosy... Nie wiem czy wszędzie, ale u nas jak się powie, żeby podcięli końcówki, to zwykle ścinają grubo ponad 5cm. Więc chyba poczekam i podetnę po weselu, ale już mnie kusi.... :/ |
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dziś od rana olej rycynowy na skalpie, treaz doszedł Monoi i Babydream. |
|
|
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny . Dawno do was nie zaglądałam
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
Po staremu
Studia lecą ... właśnie wkuwam na poprawkę ( taka zdolna jestem ) ...... Z urodowych spraw to ściełam włosy , a pielęgnacja cieniutko
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo będą baciki jak dalej tak cieniutko będzie ![]() Moją motywacją jest Olivia |
|
|
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
Wysłałam zaproszenie do klubu
kiedyś byłam , ale po tej awarii same wiecie ....
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjj
![]() Pewnie mnie już tutaj nikt nie pamięta, jednak ja cały czas podczytuje i czerpie z Waszych rad
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Cię kojarzę ![]() fajnie, że wszystkie wracją. |
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2153 | |||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
jasne
czesc Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no dziś byłam przelotem w Gdy, w przyszłym tygodniu jadę sama, najpierw chciałam zabrać Tżta, chciał jechać, ale chyba mu odpuszczę, bo będzie mi marudzić
|
|||||
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ale nawet o to nie zapytają, tylko tną ile chcą. Mi jakieś 4 lata temu miała podciąć końcówki i pokazała mi czy tyle może być (ok. 2 cm) to powiedziałam że tak, a za chwilę patrzę, a tu lecą 3 razy dłuższe włosy :/
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
witam
i witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() buahhot w końcu mogę napisać, co sądzę o tym waxie z beauty formulas, bo dopiero teraz go użyłam. wax jest świetny ![]() caate na razie byłam w naturze w astrze i były tylko kompresy reg.-nawilż. z apteczki babuni, tych maseczek jajecznych nie było. jeszcze zobaczę w magnolii, a dalej to nie kojarzę, gdzie są jeszcze a tak z tego, co zauważyłam, to drogo w tej naturze...a i ja ostatecznie nie podzielam waszej opinii o glorii włosy mi się po niej kręciły i robiło się na nich siano. więcej jej nie kupię.
|
|
|
|
#2156 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
, a co do tego zagranicznego to się zgodzę, ciężko się zmywał i miałam po nim straszne włosy. Nigdy więcej nie kupię go |
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudo za 6,49zł
|
|
|
|
|
#2158 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
no trudno
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
bo on w promocji był ostatnio za 6zł
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Czytam teraz coś o A6W i o ABS, robiła któraś z was ? 

Wszyscy nas straszyli, że beagl'i nie można puszczać bo uciekają, ile to ja historii się nasłuchałam o beaglach które wpadły pod samochód itd.. No i nie puszczaliśmy jej... Teraz jak chcemy to ona po prostu wpada w szał, biega jak opętana, niezbyt się słucha, nie ma tak, że puszczę ją i idziemy sobie spokojnie przez park.. Tylko Monka po prostu odpala silniczek w tyłku i biega, na nic nie patrzy
No ale staramy się to naprawić 
a cieniutkie na końcach zostały. Więc zapuszczam. Ty zdecyduj sama, ale ja bym nie cieniowała... masz piękne włosy. Albo jakoś delikatnie, nie drastycznie, jeśli koniecznie chcesz 

to strasznie podłe i egoistyczne 

Nie dość, że śmierdziała to efekt pomarańczki murowany