|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]() To ja znalazłam u Ciebie: * L'Artisan Shaal Nur 5 ml * YSL Nu EDP 8 ml * YSL Opium Orchidee de Chine 2.5 ml R * YSL Opium Poesie de Chine 2.5 ml R * YSL Opium eau d'ete 2.5 ml R * Yves Rocher So Elixir EDT 1.5 ml R * Hugo Boos Pure Purple 2 ml F To tak z rozpędu, napisz proszę jak byś to widziała i czy moja zaległa przesyła do Ciebie dotarła? ![]() Na bank do następnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Taka wymiana jak najbardziej mi odpowiada. A co do paczki to wczoraj znalazłam awizo w skrzynce. Odbiorę dopiero w poniedziałek bo jestem przeziębiona i siedzę w domu. A nie chciałabyś jeszcze jakieś próbki? Bo mogłabym Ci trzy gratisowo dodać. Mam ich zdecydowanie za dużo a nikt nic nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobacz czy nie znajdziesz jeszcze czegoś u mnie w próbasach (dzisiaj dodawałam), bo ja, w takim razie, podebrałabym jeszcze od Ciebie: * Bvlgari Pour Femme 1.8 ml R * Demeter Wild Blackberry Peach Cobbler 1.2 ml R * Demeter Popcorn 0.80 ml R |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochana wystarczą mi te 3 odleweczki. Postaram się wysłać paczuchę w poniedziałek a jak mi się nie uda to poślę chłopa na pocztę. Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-02-18 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Próbki:
- V Valentino (f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Trussardi Jeans 0,9 ml (f) - Smok edp 0,9 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Gucci Rush 1,4 ml (f) - Valentino V Ete 2 ml (f) - MAC Africanimal 0,6 ml (r) - John Varvatos 1,5 ml (f) - Gloria Vanderbilt Love for Love ok. 1,5 ml (r) - Moschino Glamour Toujours 1,5 ml (f) - Moschino Glamour 0,5 ml (f) - Herve Leger edp 1,7 ml (r) Odlewki: - Oilily Muse 4 ml fiolka - Agent Provocateur 4-4,5 ml atomizer - Vanille Noire YR 2 ml samplerek - Ciemna czekolada Mon Amour 3,8 ml fiolka - Balmya edp do 10 ml - Sephora Waniliowanilia 5 ml minus 2 psiki - Winter Delice 3,5 ml atomek
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Raczkowanie
|
Oddam
Próbki: Jean Patou Sira des Indes EDP 2ml F L de Lolita Lempicka EDP 1ml F Cacharel Liberte EDT 1ml F Fendi Theorema EDP 0,8ml Escada Ocean Lounge EDT 2ml F Nina Ricci Les Belles Delice d’Epices EDT 0,8ml Sonia Rykiel Rykiel Woman EDP 1ml Voluspa Baltic Amber 0,8ml Chopard Wish EDP 0,6ml Avon Surrender 0,6ml L’Occitane Amber EDT 0,5ml Tesori D’oriente Jasmin di Giava 0,6ml Tesori D’oriente Fiore del Dragone 0,6ml Chanel No 19 EDP 1,8ml Lacoste Inspiration EDP 2ml F Miniaturki(zamienię na próbki, odlewki): Giorgio Beverly Hills G Oscar de la Renta Oscar Moschino OH! De Moschino Moschino Moschino Calvin Klein Obsession Night Valentino Very Valentino Odlewki: Cartier Le Baiser du Dragon EDP 4,5ml Alexander McQueen Kingdom EDP 4,5ml DKNY Be Delicious Red 4,5ml Jean Patou Joy 4,5ml Dior Dolce Vita 3,8ml w fiolce bez atomizera Szukam Próbek: Bvlgari Jasmin Noir EDP Mugler Alien Eau Luminescente EDT Mugler Alien Sunessence EDT LegereMugler Alien Sunessence Sun Sapphire EDT Viktor & Rolf, Flowerbomb Extreme EDP Dior Pure Poison EDP, EDT Mugler Angel liliowy, piwoniowy, fiołkowy, sunessence Mugler Innocent Rock, Secret, Summer, Illusion Shalimar EDT, Eau de Shalimar, Shalimar Light itp Odlewki Rance Eau Duc de Berry Perfum z jaśminem, białych kwiatów. Edytowane przez ashka81 Czas edycji: 2011-03-17 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety ale nie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
kto chce?
![]() oddam w dobre ręce: YSL Opium Poesie de Chine – odlewka w atomku 1,5-2 /10 ml M. Micallef Note Vanille 1,1 ml Hermes 24 Faubourg 1,5 ml Dior Hypnotic Poison 0,6 ml Demeter Blueberry Muffin ok. 1 ml Jesus Del Pozo In Black (0,5 ml i 0,3 ml) Pierre Cardin Ophelie 0,8 ml Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml Hugo Boss edt for woman 1,5 ml Van Cleef&Arpels Oriens (na 2 razy) Christian Audigier, Ed Hardy Men 1,5 ml Davidoff Good Live for Men (na 1, 2 razy) Szukam: Chopard Wish Magical Nights - rozebrałbyś ktoś? ![]() Juliette Has a Gun, Lady Vengeance Juliette Has a Gun, Miss Charming M. Micallef Night Aoud E. Lauder Beautiful Sheer Rochas Soleil L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea La Perla Eclix Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt E. Arden Mediterranean Avon Herve Leger Femme 0raz wszystko co mi wpadnie w oko ![]()
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2011-02-19 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Wtajemniczenie
|
Studentko,czy znajdziesz coś u mnie za:
- Winter Delice 3,5 ml atomek ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienie :
Yardley FRUIT SENSATION Raspberry & Vanilla , zostało ok. 50 - 55ml z 125ml klik ![]() Bruno Banani , Not For Everybody -zostało ok. 10ml z 50ml odlewki w atomizerach szklanych : Prada , Infusion D' Iris - 11ml Guerlain , Aqua Allegoria , Cherry Blossom - 8ml Guerlain , Aqua Allegoria , Herba Fresca , 3ml Guerlain , Insolence , edt - ok. 5ml Versace , Blonde - 11 ml - lub mogę zrobić próbki ![]() DKNY , Be Delicious - 5ml Calvin Klein , IN2U - 10m Sephora , Vanille Caramel - 5 ml Cacharel , Anais Anais - 20 ml i 7 ml lub mogę odlać wg życzenia Cacharel , Amor Amor - 10ml w ładnym atomku Van Cleef & Arpels , Les Saisons Autonome , Jesień - 6,5ml Parfums Gres , Cabochard - 5ml YSL , Opium - 10ml , lub odleje wg życzenia , sample mam Lolita Lempicka , L de Lolita - 3ml Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik Odlewki , próbki : do większych próbek , moge dodać sample z atomizerkiem ![]() Esprit , Horizon , edt , ok. 1ml , fir. szklana , atomizer CK , Eternity Moment - 2.3ml CK , Eternity , Purple Orchid - 0.6ml Coty Beckham , Intimately Night -0.6ml Moschino , I Love Love – 2.4 ml Escada , Ocean Lounge – 1.2 ml Oriflame , Divine Sensual – 0.8ml org. próbka Morgan , Morgan de Toi - 0.8 ml Lalique , Amethyst - 3.5ml YSL , Baby Doll - 2,4ml T. Muglar , Womanity - 3.6ml Cartier , Le Baiser du Dragon , Pocałunek Smoka edt - 2,8 ml ( dwie fiolki - 1.7 ml i 1.1ml ) Jean Patou , Joy - 2ml sampler Guerlain , Insolence , edp , 1.5ml Demeter , Amber - 1ml Sisley, Eau du Soir - 1.3 m olejki eteryczne naturalne : pomarańczowy , cytrynowy - do kosmetyków , kąpieli i kominka Ylang Ylang - olejek zapachowy do "kominka" szukam : Organzy , klasycznej Elle , edp , klasyk Samsary , edp i edt Eden Chanele różne Prady Mahory nisza też mnie interesuje ![]() i wszystko co mi w oko w padnie ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-04-28 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
szukam Aliena EDP
ok 10ml najlepiej ![]() w zamian mogę odlać też coś Muglerowego: Womanity, Eau de Star... ![]() ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-02-19 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie te zapachy , ale nie szukam ich rozpaczliwie ![]() i cała masa innych , których nie znam jeszcze ![]() Guerlain - Mahora , Meteorites i inne L Instant edt A. Alegorie : Flora Nymphea , Tiare Mimosa , Foliflora Issey Miyako L'Eau D'Issey - Etro : Messe de Minuit ; Diantus Coco Mademoiselle edp Caron , Parfum Sacre edp Rochas : Byzantine , Mira Bai , Absolu i inne Organza edp Amarige Amarige Mariage Prada , Prada , Cacharel : Promesse , Eden Addict edp YSL Elle edp , klasyczne Tommy Hilfinger , T Girl Black Tourmaline Avignon HISTOIRES DE PARFUMS Ambre 114 PRO FVMVM ROMA Fiori d'Ambra Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-03-16 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Zadomowienie
|
witam, poszukuję rozpaczliwie ROSE BARBARE GUERLAIN. czy ktoś ma chociaż kropelkę, a jeszcze chętniej odlewkę/flakon? proszę o kontakt w moim wątku.
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Wtajemniczenie
|
Studentko,trudno,pozdrawi am
![]() Natalio,a może ty znajdziesz coś u mnie za: Lalique , Amethyst - 3.5ml Rochas , Desir de Rochas Femme – 1.5ml - org. próbka AA. Guerlain , Winter Delice - 1ml. A. Goutal , Ninfeo Mio -1.2 ml - sampel Nina Ricci , Belle De Minuit - 0.8 ml Zwłaszcza zależy mi na Winter Delice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Wtajemniczenie
|
Chętnie wymienię:
Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Hej, coś u mnie za którykolwiek ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
znalazłam to u Ciebie, bo tego szukam
![]() A Ty znadziesz coś u mnie? I ewentualnie miałabys jeszcze coś"spod lady" ![]()
#3681 |
Zakorzenienie
|
SZUKAM
- V&R Flowerbomb edp; Flowerbomb Extreme - T. Mugler Innocent Secret - może Aliena likierowego - Nina Ricci L'Elixir - Aquolina Chocolovers - Cacharel Amor Amor Sunshine - Escada Taj Sunset - CK Beauty Oddam to co w wątku (link w podpisie) + mogę szukać poza ![]()
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=laszka14;25232017]
Laszko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- [QUOTE=vea7;25240165][QUOTE=laszka14;25232017]
Cytat:
![]() - Sephora zielona herbata i cytryna - ok 3 ml - Cacharel Promesse - 10 ml w atomku bez psika testowego dla Mimi87 widzę, że zarezerwowane, ale chciałabym jedynie skosztować- do 2 ml - O de Lancome - 7,5 ml, ubytek do niższego krańca zielonej taśmy, ok. 0,5 ml brakuje eh tylko nijak to się ma... Bo to co bym chciała od Ciebie to za dużo za moje zapachy (miniaturka!), bez miniaturki za mało, a za samą miniaturkę nie chciałabym się wymieniać (za dużo, jak na zapach w ciemno ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Oj, no to rzeczywiście nam chyba nie wyjdzie
![]() Bo Promesse poleciało już do Mimi, a co do reszty to masz rację ... no nic, może następnym razem... może po jakich dokładkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3687 |
Wtajemniczenie
|
To moja lista perfum z których mogę zrobić odlewki :
1. davidoff cool water game 2. YSL young sexy lady 3. cacharel Amor Amor 4. burberry brit red 5. Angel pivoine 6. escada sunset heat 7. kate moss velvet hour 8. Ralph ralph lauren 9. paris hilton heiress 10. paris hilton by paris hilton 11. Paris Hilton just me 12. covet sarah jessica parker 13. britney fantasy 14. britney midnight fantasy 15. britney curious 16. halle by halle bery 17. christina aquilera inspire 18. christina aquilera w buteleczce z koronką wersja dzienna 19. JLo glow after dark 20. JLo glow 21. beyonce heat 22. gwen stefani lamb 23. avril lavigne black star 24. beckham signature biała 25. avon surrender 26. avon pur blanca blossom 27. today tomorrow always avon 28. perceive avon 29, little black dress Avon 30. SJP Covet kto chętny? Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2011-02-21 o 14:09 Powód: dopis |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zadomowienie
|
Do oddania mam
T.Mugler - Womanity - 5ml Dior Pure Poison - 5ml Gucci PH - 8 ml Les Notes Gourmandes - Do re - 16,5 ml Britney Spears - Fantasy - 7 ml Britney Spears - Midnight fantasy - 8 ml Armani Diamonds - 4 ml Dior - Tendre Poison - 2,5 ml S.Lutens - Feminite du Bois - 1,5 ml Durbano - Cristal de Roche - 1,5 ml Sisley - Soir de lune - 2,5 ml Balmain - Balmya edp - 1,5 ml - próbka firmowa Norma Kamali - Incense -2,5 ml Satellite - Padparadscha - 2,5 ml O.Durbano - Cristal de Roche - 1,5 ml Etro - Messe de Minuit - 2,5 ml Reminescence - Noir - 2,5 ml Armani - Bois d'encens - 0,5 ml miniaturka Lanvin Eclat D'arpege Heley Cardinal - 2 ml Dior- Addict - 2,5 ml L'artisan - Dzing! - 2,5 ml V&R - Flowerbomb - 2,5 ml Mugler- Angel La Rose - do 5 ml La perla - J'aime - 1,5ml - probka firmowa V&R - Flowerbomb - 1ml - próbka firmowa Versace Crystal Noir - edt - 1,5 ml CK- Euphoria - 5 ml Agent Provocateur- edp - 1,5ml Dior- Hypnotic Poison - 1 ml YSL - Nu - 1 ml Mogę zrobić odlewki : 1. La Perla - J'aime 2. DK - Black Cashmere 3. YSL - NU 4. Chanel Coco Mademoiselle edp 5. Dior - Docle Vita 6.Lolita Lempicka Midnight 7. L Lolita Lempicka 8. Sephora Capriciouse 9. Mont Blanc - Femme Inviduelle 10.Hermes- Apres La Mousson do 10 ml 11. Emanuel Ungaro -Apparition 12. Paco Rabane - Lady Milion 13. Thierry Mugler Miroir des envies edp 14. Sephora - paczulowanilia 15. Este Lauder - Sensuous 16. Theorema Esprit d'ete 17. YSL - Elle 18. Les Noytes gourmandes - Sol La 19. Sephora - czekoladowanilia 20.EL- Sensuous POSZUKUJĘ Lancome Magie Noire Coś od Serge'a Lutens'a i ogółem raczej takich kadzidlanych i lekko mrocznych Jestem otwarta na propozycję więc proszę proponować może mi się spodoba coś ![]()
and there are things unknown, and in between are the doors" Edytowane przez korneczka Czas edycji: 2011-02-22 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
poszukuję Moschino Glamour i Estee Lauder Sensuous po ok. 1-2ml na testy
![]()
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukaj w podpisie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.