|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Killing me softly
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Mówisz? Może, w sumie nigdy nie szukałam takiego koloru, a nieźle wygląda przy jasnej skórze. Na dobrą sprawę, mam większość kolorów oprócz takich...żarówiastych, może na wiosnę się przełamię i kupię
![]() A niebieski chcesz też taki ostry? ![]() ![]()
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2011-02-19 o 15:32 Powód: Underwater, nie Undead ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
niebieskie inglotki ja mogę polecić :P
1. amc shine 123 2. matowy 388 3. matowy 389 moze potem zrobie foty :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
BAN stały
|
:<
Szczególnie ten pierwszy (521) ![]() ![]() Albo ten ciemny granat z I Love Berlin ![]() I Essence 52 Spot On ![]() ![]() I jeszcze Bell 540 jest fajny ![]() Ale off top, żeby jeszcze załączniki dodawać ![]() ![]() Ja mogę poratować jeszcze limitowanką Zmierzchową (toć u mnie dostatek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
BAN stały
|
O, a Inglot też gdzieś jest u mnie... Widziałam reklamę, ale jakoś nazwa ulicy obca... Się znajdzie kiedyś
![]() Sorry za dwa posty, nie wiem czemu się tak zrobiło o_O |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
bozxe drogi wy gadacie o lakierach a ja o cieniach
![]() nie no, coś jest ewidentnie ze mną nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Killing me softly
|
Kayako, ten Spot On z Essence to nr 55? Jeśli tak, mogę Ci oddać, u mnie leży i nie ogląda światła dziennego
![]() ![]()
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to za 8zł to apteczna maść witaminowa? Bo tez jest fajna do rąk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Raczkowanie
|
kayako co to za lakier na ostatniej fotce? poszukuje takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
To jest apteczny krem z witaminą A i E Rombalsam. I ten jest jeszcze jak Cię mogę, aczkolwiek nic nadzwyczajnego nie robi, a ja lubię czuć komfort na łapkach... natomiast tej samej marki krem z 30% mocznikiem - istne dno!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Konto usunięte
|
Ja mam masę kremów do rąk, a i tak na mrozie po prostu pęka mi skóra i boli
![]() Fajna jest Ziajka z kozim mlekiem, bo się szybko i całkowicie wchłania i dłonie są mięciutkie, ale nie zauważyłam długofalowego efektu, raczej na ten moment, co mi w sumie i tak odpowiada, bo mi to chyba żaden krem nie pomoże już. Smaruję dłonie Alantanem jak mam ranki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;25209263]Ja mam masę kremów do rąk, a i tak na mrozie po prostu pęka mi skóra i boli
![]() Fajna jest Ziajka z kozim mlekiem, bo się szybko i całkowicie wchłania i dłonie są mięciutkie, ale nie zauważyłam długofalowego efektu, raczej na ten moment, co mi w sumie i tak odpowiada, bo mi to chyba żaden krem nie pomoże już. Smaruję dłonie Alantanem jak mam ranki.[/QUOTE] Też myślę nad alantanem... Ja w sumie mogłabym mieć krem, który zostawia film, ponieważ w ciągu dnia bardzo rzadko nakładam jakiekolwiek mazidła. Chodzi mi raczej o nocną akcję ![]() Pazury rozwarstawiają się, dłonie pieką :/ masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Przyczajenie
|
Może Neutrogena? Tania nie jest, ale pomaga nawet mojemu tacie, który ma ręce jak tarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
BAN stały
|
hej dziewczyny, tak sobie Was podczytywałam i podczytywałam aż postanowiłam do Was dołączyć
![]() właśnie trafiłam na YT na coś takiego :P co o tym myślicie? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=O9l8nY0-YSw |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Raczkowanie
|
Do bardzo wysuszonych rąk polecam krem Kamil z mocznikiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
wygranego konkursu? bo ja czegos innego jeszcze zazdroszcze
![]() ![]() ![]()
#4098 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
BAN stały
|
heh
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jest Bell Glam Wear nr 540 ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle wiecie co, szlag mnie trafia, bo kiedyś brałam sobie piątaka w kieszeń i mogłam jechać do miasta i wrócić, a teraz w jedną stronę płacę 4,40 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BajaderkowaBaba ja nie wiem dlaczego ![]() ![]()
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A propo Kamila, to któraś z Was używała tego w pompce? On też jest z mocznikiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Raczkowanie
|
nic mnie juz nie zaskoczy http://www.youtube.com/user/MyAnia79#p/u/3/x1XCEQAtfWw
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
BAN stały
|
ja od Kamila wolę ten taki krem z rossmanna, isana hand & nagel balm z aloesem, świetnie nawilża, bo ten krem isana z rumiankiem jest taki sobie.
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
nie chce mi się odpalac, ale podejrzewam, że to kolekcja lalek barbie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4107 |
BAN stały
|
Witajcie,
Nie było mnie dość długo... miałam liczne i nieliczne problemy które niestety były ważniejsze od YT czy wiazażu... Ogólnie miałam tu w sumie nie wracać (cieszycie się?), bo mam pewne postanowienia jeżeli chodzi o promocje mojej osoby w jakikolwiek sposób w Internecie czy Youtube. Coś mnie jednak podkusiło aby was poczytać i powiem Wam, że nic a nic sie nie zmieniło... Chyba nie ma jednak sensu wypowiadać się tutaj gdyż drogie koleżanki zachowujecie sie niestety jak chorągiewki na wietrze... Dlaczego? Wyjaśnie to niżej. Chciałabym najpierw napisać pare słów o sprawie LadyMakeup i TVN... niektóre z Was oburzały się iż jakim cudem akurat ona miała okazje wystąpić w TV? Z tego co wiem telewizja napisała do niej sama... mieli jednak do wyboru inne Youtubowiczki wiec dlaczego wybrali ją? Układy? Hmm.. jeżeli chodzi o mnie to LadyMakeUp jest jedną z profesjonalnych osób na youtube własnie... Potrafi się wysłowić, ma przejrzyste filmy i jest łatwa w odbiorze, do tego piękna! Powiedzcie mi.. to jest dziwne,że ją wzieli do TV? Dla mnie ani trochę naprawdę. Zastanowcie się zanim oskarzycie kogoś o jakieś układy. Co do chorągiewek na wietrze to... zauwazyłam, że kiedy ktoś wchodzi na youtube (w sumie to koniecznie kiedy ktos zaczyna nagrywać) to raczej zawsze ta osoba Wam się podoba... po czasie jednak, kiedy osiąga popularność na chama wytykacie jej bledy... i jakieś inne rzeczy. Tak jak Digitalgirl13. Przecież ona jest taka sama jak na początku nagrywania... znudziła Wam się,że nagle coś jest w niej nie tak? a moze za szybko zdobyła widzów? Założę się z Kediską będzie tak samo... Kediska, uważaj na wizaż wtedy kiedy bedziesz już popularna. Nie wiem co wami kieruje ale chyba na tym polega rozmowa w tym wątku... musicie na siłe wymyslać sobie tematy i bledy do obgadywania... Ok jezeli tak, to rozumiem. Domyślam się jednak, że ktoś może napisac iż potem dopiero złe rzeczy albo dobre wychodzą na jaw,bo tą osobe poznajemy po czasie wiec pytam... po co oceniacie kogoś pochopnie? Czemu oceniacie książce po okładce? nie widzicie, że pierwsze wrażenie jest złudne? Tyle razy o tym sie przekonałyście ale nadal robicie to samo. Sprawa do KAYAKO... Dziewczyno zaczęłam Cię lubić ale załamałas mnie... zreszta wiekszość z Was kiedy mówicie o Figielce... Nie wiem, moze ja jestem jakas niedorozwinięta ale wcale nie odebralam jej słów (IMATS) na filmie tak jak Wy! Zapytała dziewczyny którą widzi pierwszy raz na oczy "a kim Ty jesteś, jaki masz nick"? Czy to jest dziwne? Przecież zapytała normalnie o nick, inne youtubowiczki tez potem ja o to pytały, a wy macie teraz używke. Wydaje mi się,że czekałyście tylko na to aby właśnie powiedzieć, że co ona tam niby robi tak? Kim jest Figielka wsród "guru" ... Boze jakie to jest żalosne. Nawet nie wiecie jak mi jest przykro kiedy czytam te słowa, poniżyłyscie się totalnie, naprawdę. Niżej się już nie da. Mam wrażenie, że sikacie na widok Ciasteczka czy Nieesi... Eh. Fanki. Nie wiem czy wiecie ale ta nijaka Figielka pojechala na IMATS gdyż została wysłana z TVN kręcić reportaż... więc wybaczcie... ośmieszjacie się dalej ![]() ![]() Po za tym padło tez pewne zdanie co do jej konkursu: "Dokładnie bo przecież taki konkurs mogła zrobić każda" .. . Z resztą ona tak gada (tak nudnie i paskudnie) jakby miała się zaraz zesrać w gacie z nudów. " - masz racje każda mogła zrobić taki konkurs i każda mogła nawiązac współpracę ze sponsorami jej konkursu. ![]() Mam nadzieje,że to Figielka bedzie od robienia tych profesjonalnych rzeczy, np konkursów Miss Youtube, bo wybaczcie niestety na polskim yt właśnie profesjonalizmu brakuje najbardziej. Zrobiłam konkurs MISS YT 2010 (wg mnie powazna sprawa) - podeszła do tego profesjonalnie, zrobila konkurs "diabelska natura" - podeszła do tego z humorem... wg Was źle? No zastanówcie sie... a moze przekaz Figielki do Was nie dociera? Jest za poważny? Za bardzo przejrzysty? na poziomie? Za dobrze się wysławia? razi was ciągłe poprawianie (w sumie to już zartowanie) ze słowa "ju tube"? Oh... Figielko odebrałaś im rozrywkę, bo tylko one mogły poprawiać youtubowiczki... Wydaje mi sie, że niektóre z Was to powinny zostać przy oglądaniu innych "guru"... lepiej bedziecie sie bawić i zrozumiecie przekaz na waszym poziomie... Wiecie co mam na myśli, wybaczcie ale jezeli jedziemy szczerze to jedziemy ![]() Co do usuwania komentarzy to wczesniej nie byłam za tym ale teraz widzę, że co raz wiecej youtubowiczek sie na to powoluje gdyż nie jestesmy vlogerami gdzie szum pod filmem nam "pomaga"... Zresztą pamietam, że kiedyś padły tu kiedys takie słowa, że powinnysmy korzystac z tej opcji... o wlasnie mi się coś przypomniało.... mianowicie... Bardzo nie ładnie zachowała sie jedna GURU która zaakceptowała pewien komentarz ktory nie był o niej pod pewnym filmem IMATS. Jeżeli to czytasz to powiem Ci, że mnie troszkę, a nawet bardzo rozczarowałaś... szkoda, że niektorym woda sodowa uderza do głowy i zazdrość przemawia... no i ten strach aby czasami nowe koleżanki nie wygryzły starych z youtube. Powiem wam, iż teraz rozumiem np Izabelle25D, że zrezygnowała. Rozumiem MizzVintage... naprawdę zaczynam rozumieć wszystkie dziewczyny, to się robi dosłownie CHORE. Niektorzy widzowie też za bardzo sie wczuwają w życie swoich "yotubowych gwiazd" weźcie sie opanujcie! To nie Moda na sukces. Powiedzcie czy na amerykanskim yt tez jest taka psychiczna sytuacja? Doszłam do wniosku, że nie ma sensu sie udzielać na forum, na youtube w komentarz a tym bardziej za przeproszeniem pierniczyć na twitterze tylko robić swoje... Akceptować komentarze na dany temat a nie ... ja robie film o pomadce a Wy napiszecie,że mi się tusz do rzes kruszy pod okiem... Dlatego też zawiesiłam mój kanal jezeli chodzi o poradnik i styl... Kasuję twittera i nie będe wypowiadać się juz w tym wątku. Zamierzam wrócić z tym co kocham - makijażami (niektorym ponoc się podobały, do poki nie zaczęłam sie wypowiadać... to był mój błąd)... Tobie Figielko też radzę już nie pisać tu ani słowa jeżeli się szanujesz, nie wspominaj także o wizazu czy nieprzyjemnych komentarzach w swoich filmach ponieważ ludzie i tak bedą gadać... zachowajmy klase i róbmy to co mamy robić bez zbędnych komentarzy na odrębne tematy. Gdyby każdemu każdy miał tłumaczyć swoje życie i cos udawadniać to wiesz co by to było ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, korzystając jeszcze tylko z okazji moge was zaprosić do oglądania moich nowych produkcji ale tym razem ścisle związnych z tematem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Jamajko
Jak chciałaś coś powiedzieć Figielce,to trzeba to było zrobić prywatnie,nie poprzez wizaż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.