Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-19, 15:30   #4081
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Takiego różu to pół światu Ja chcę niebieski teraz
Mówisz? Może, w sumie nigdy nie szukałam takiego koloru, a nieźle wygląda przy jasnej skórze. Na dobrą sprawę, mam większość kolorów oprócz takich...żarówiastych, może na wiosnę się przełamię i kupię

A niebieski chcesz też taki ostry? Bo jeśli granat, to piękny jest Inglot 112, ale przy nałożeniu 3 warstw. Mimo wszystko poświęcam się, kolor jest tego wart i wiernie mi służył w sezonie jesienno-zimowym. Ostatnio często używam niebieskomorskiego (?) Essence Underwater, trzyma się skubany idealnie, a cena 3 razy niższa niż Inglot. Się rozpisałam, lakieromaniaczka

Edytowane przez Lukrecja_Borgia
Czas edycji: 2011-02-19 o 15:32 Powód: Underwater, nie Undead ;)
Lukrecja_Borgia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 15:34   #4082
muszynianka
Zakorzenienie

niebieskie inglotki ja mogę polecić :P
1. amc shine 123
2. matowy 388
3. matowy 389

moze potem zrobie foty :P
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 15:44   #4083
Kayako
BAN stały

:<
Szczególnie ten pierwszy (521) Jak któraś z Was go u siebie spotka, to niech da mi znać, dobrze?
Albo ten ciemny granat z I Love Berlin
I Essence 52 Spot On NIE MOGĘ ZNALEŹĆ GO
I jeszcze Bell 540 jest fajny

Ale off top, żeby jeszcze załączniki dodawać ...

Ja mogę poratować jeszcze limitowanką Zmierzchową (toć u mnie dostatek ) i Golden Rose u mnie mega sporo. I mega dużo Wibo, nie ma szans, żeby takie małe miasto splądrowało *liczy* 4 drogerie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bell Glam Wear 521.jpg (31,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Essence Spot On-02 55.jpg (55,2 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bell 540.jpg (41,4 KB, 73 załadowań)
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 15:45   #4084
Kayako
BAN stały

O, a Inglot też gdzieś jest u mnie... Widziałam reklamę, ale jakoś nazwa ulicy obca... Się znajdzie kiedyś

Sorry za dwa posty, nie wiem czemu się tak zrobiło o_O
Stary 2011-02-19, 15:48   #4085
muszynianka
Zakorzenienie

bozxe drogi wy gadacie o lakierach a ja o cieniach

nie no, coś jest ewidentnie ze mną nie tak
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 16:07   #4086
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Kayako, ten Spot On z Essence to nr 55? Jeśli tak, mogę Ci oddać, u mnie leży i nie ogląda światła dziennego Nieużywany, raz maznęłam na próbę
Stary 2011-02-19, 16:19   #4087
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Potrzebuję dobrego kremu do rąk kupiłam nawet krem z witaminą a i e, bez wymysłów za 8 zeta i niiiiiiiiiic... jak mnie skóra piekła, tak piecze nadal...
Fajny jest czerwony garnier i czerwona isana
A to za 8zł to apteczna maść witaminowa? Bo tez jest fajna do rąk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 16:44   #4088
LilkaM24
Raczkowanie

kayako co to za lakier na ostatniej fotce? poszukuje takiego
LilkaM24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 17:35   #4089
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Fajny jest czerwony garnier i czerwona isana
A to za 8zł to apteczna maść witaminowa? Bo tez jest fajna do rąk
To jest apteczny krem z witaminą A i E Rombalsam. I ten jest jeszcze jak Cię mogę, aczkolwiek nic nadzwyczajnego nie robi, a ja lubię czuć komfort na łapkach... natomiast tej samej marki krem z 30% mocznikiem - istne dno!
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 17:39   #4090
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja mam masę kremów do rąk, a i tak na mrozie po prostu pęka mi skóra i boli
Fajna jest Ziajka z kozim mlekiem, bo się szybko i całkowicie wchłania i dłonie są mięciutkie, ale nie zauważyłam długofalowego efektu, raczej na ten moment, co mi w sumie i tak odpowiada, bo mi to chyba żaden krem nie pomoże już. Smaruję dłonie Alantanem jak mam ranki.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 17:44   #4091
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;25209263]Ja mam masę kremów do rąk, a i tak na mrozie po prostu pęka mi skóra i boli
Fajna jest Ziajka z kozim mlekiem, bo się szybko i całkowicie wchłania i dłonie są mięciutkie, ale nie zauważyłam długofalowego efektu, raczej na ten moment, co mi w sumie i tak odpowiada, bo mi to chyba żaden krem nie pomoże już. Smaruję dłonie Alantanem jak mam ranki.[/QUOTE]

Też myślę nad alantanem...

Ja w sumie mogłabym mieć krem, który zostawia film, ponieważ w ciągu dnia bardzo rzadko nakładam jakiekolwiek mazidła. Chodzi mi raczej o nocną akcję ale póki co wszystko wsiąka od razu i komfort błyskawicznie znika.
Pazury rozwarstawiają się, dłonie pieką :/ masakra.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 17:50   #4092
oOoWataoOo
Przyczajenie

Może Neutrogena? Tania nie jest, ale pomaga nawet mojemu tacie, który ma ręce jak tarki.
oOoWataoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 18:04   #4093
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez oOoWataoOo Pokaż wiadomość
Może Neutrogena? Tania nie jest, ale pomaga nawet mojemu tacie, który ma ręce jak tarki.
Miałam Neutrogenę... krem, myślę nad koncetratem :/ full kasy wydaję na kremy do rąk i zużywam w zastraszającym tempie.
Właśnie allegro przeglądam może coś znajdę
Stary 2011-02-19, 18:16   #4094
queenOFqueens
BAN stały

hej dziewczyny, tak sobie Was podczytywałam i podczytywałam aż postanowiłam do Was dołączyć
właśnie trafiłam na YT na coś takiego :P co o tym myślicie?
http://www.youtube.com/watch?v=O9l8nY0-YSw
queenOFqueens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 18:22   #4095
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez queenOFqueens Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, tak sobie Was podczytywałam i podczytywałam aż postanowiłam do Was dołączyć
właśnie trafiłam na YT na coś takiego :P co o tym myślicie?
http://www.youtube.com/watch?v=O9l8nY0-YSw
Yyy... no pozazdrościć...
Stary 2011-02-19, 18:35   #4096
asiorrr
Raczkowanie

Do bardzo wysuszonych rąk polecam krem Kamil z mocznikiem kosztuje ok. 12 zł ale warto, działa cuda!
asiorrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 18:36   #4097
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
Yyy... no pozazdrościć...
wygranego konkursu? bo ja czegos innego jeszcze zazdroszcze
Stary 2011-02-19, 18:38   #4098
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
yyy :P Ty już wiesz czego! dlaczego?! dlaczego?! - takie pytania sobie zadaję
Stary 2011-02-19, 18:45   #4099
queenOFqueens
BAN stały

heh nooo, pozazdroscic, tylko moglaby troszke inny stanik nosic, troszke bardziej do góry podnieść

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 18:46   #4100
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Kayako, ten Spot On z Essence to nr 55? Jeśli tak, mogę Ci oddać, u mnie leży i nie ogląda światła dziennego Nieużywany, raz maznęłam na próbę
Naprawdę? Mogłabyś? Już lecę do Ciebie na PW Nie bądź taka, muszę Ci coś dać w zamian

Cytat:
Napisane przez LilkaM24 Pokaż wiadomość
kayako co to za lakier na ostatniej fotce? poszukuje takiego
To jest Bell Glam Wear nr 540 Kosztuje ~10zł na 8ml W jednym sklepie u siebie widziałam go za 9zł, a w elitarnym za 11 Nie ma to tamto, bycie VIP-em kosztuje
W ogóle wiecie co, szlag mnie trafia, bo kiedyś brałam sobie piątaka w kieszeń i mogłam jechać do miasta i wrócić, a teraz w jedną stronę płacę 4,40 Prawdę powiedziawszy bardziej mi się teraz opłaca do W-wy jeździć, tylko sama nie chcę, bo mnie tłumy denerwują

Cytat:
Stary 2011-02-19, 19:00   #4101
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
Napisane przez queenOFqueens Pokaż wiadomość
heh nooo, pozazdroscic, tylko moglaby troszke inny stanik nosic, troszke bardziej do góry podnieść
dokladnie wtedy to juz był by całkiem cud,miód i orzeszki a wlasciwie orzechy

BajaderkowaBaba ja nie wiem dlaczego ja stalam w kolejce po wielki tyłek jak rozdawali biust
Stary 2011-02-19, 19:08   #4102
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
dokladnie wtedy to juz był by całkiem cud,miód i orzeszki a wlasciwie orzechy

BajaderkowaBaba ja nie wiem dlaczego ja stalam w kolejce po wielki tyłek jak rozdawali biust
no, to chyba stałyśmy razem

A propo Kamila, to któraś z Was używała tego w pompce? On też jest z mocznikiem?
Stary 2011-02-19, 19:13   #4103
macystick
Raczkowanie

nic mnie juz nie zaskoczy http://www.youtube.com/user/MyAnia79#p/u/3/x1XCEQAtfWw
macystick jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 19:18   #4104
queenOFqueens
BAN stały

ja od Kamila wolę ten taki krem z rossmanna, isana hand & nagel balm z aloesem, świetnie nawilża, bo ten krem isana z rumiankiem jest taki sobie.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez macystick Pokaż wiadomość

nie chce mi się odpalac, ale podejrzewam, że to kolekcja lalek barbie widziałam
Stary 2011-02-19, 19:22   #4105
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
Napisane przez macystick Pokaż wiadomość
nawet nie ogladam z lalek wyroslam ''kupe'' lat temu ale co kto lubi
Stary 2011-02-19, 19:26   #4106
Julkaaa777
Wtajemniczenie

niezły 'emejl' haha

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:35   #4107
Jamajkaa101
BAN stały

Witajcie,

Nie było mnie dość długo... miałam liczne i nieliczne problemy które niestety były ważniejsze od YT czy wiazażu... Ogólnie miałam tu w sumie nie wracać (cieszycie się?), bo mam pewne postanowienia jeżeli chodzi o promocje mojej osoby w jakikolwiek sposób w Internecie czy Youtube.

Coś mnie jednak podkusiło aby was poczytać i powiem Wam, że nic a nic sie nie zmieniło...
Chyba nie ma jednak sensu wypowiadać się tutaj gdyż drogie koleżanki zachowujecie sie niestety jak chorągiewki na wietrze... Dlaczego? Wyjaśnie to niżej.

Chciałabym najpierw napisać pare słów o sprawie LadyMakeup i TVN... niektóre z Was oburzały się iż jakim cudem akurat ona miała okazje wystąpić w TV? Z tego co wiem telewizja napisała do niej sama... mieli jednak do wyboru inne Youtubowiczki wiec dlaczego wybrali ją? Układy? Hmm.. jeżeli chodzi o mnie to LadyMakeUp jest jedną z profesjonalnych osób na youtube własnie...
Potrafi się wysłowić, ma przejrzyste filmy i jest łatwa w odbiorze, do tego piękna! Powiedzcie mi.. to jest dziwne,że ją wzieli do TV? Dla mnie ani trochę naprawdę. Zastanowcie się zanim oskarzycie kogoś o jakieś układy.

Co do chorągiewek na wietrze to... zauwazyłam, że kiedy ktoś wchodzi na youtube (w sumie to koniecznie kiedy ktos zaczyna nagrywać) to raczej zawsze ta osoba Wam się podoba... po czasie jednak, kiedy osiąga popularność na chama wytykacie jej bledy... i jakieś inne rzeczy. Tak jak Digitalgirl13. Przecież ona jest taka sama jak na początku nagrywania... znudziła Wam się,że nagle coś jest w niej nie tak? a moze za szybko zdobyła widzów?
Założę się z Kediską będzie tak samo... Kediska, uważaj na wizaż wtedy kiedy bedziesz już popularna.

Nie wiem co wami kieruje ale chyba na tym polega rozmowa w tym wątku... musicie na siłe wymyslać sobie tematy i bledy do obgadywania... Ok jezeli tak, to rozumiem.
Domyślam się jednak, że ktoś może napisac iż potem dopiero złe rzeczy albo dobre wychodzą na jaw,bo tą osobe poznajemy po czasie wiec pytam... po co oceniacie kogoś pochopnie? Czemu oceniacie książce po okładce? nie widzicie, że pierwsze wrażenie jest złudne? Tyle razy o tym sie przekonałyście ale nadal robicie to samo.

Sprawa do KAYAKO... Dziewczyno zaczęłam Cię lubić ale załamałas mnie... zreszta wiekszość z Was kiedy mówicie o Figielce... Nie wiem, moze ja jestem jakas niedorozwinięta ale wcale nie odebralam jej słów (IMATS) na filmie tak jak Wy! Zapytała dziewczyny którą widzi pierwszy raz na oczy "a kim Ty jesteś, jaki masz nick"? Czy to jest dziwne? Przecież zapytała normalnie o nick, inne youtubowiczki tez potem ja o to pytały, a wy macie teraz używke. Wydaje mi się,że czekałyście tylko na to aby właśnie powiedzieć, że co ona tam niby robi tak?
Kim jest Figielka wsród "guru" ... Boze jakie to jest żalosne. Nawet nie wiecie jak mi jest przykro kiedy czytam te słowa, poniżyłyscie się totalnie, naprawdę. Niżej się już nie da. Mam wrażenie, że sikacie na widok Ciasteczka czy Nieesi... Eh. Fanki.

Nie wiem czy wiecie ale ta nijaka Figielka pojechala na IMATS gdyż została wysłana z TVN kręcić reportaż... więc wybaczcie... ośmieszjacie się dalej - jak już miałabym segregować ludzi na guru i "normalnych, zwykłych ludzi" to wolę sikać nad kimś kto coś osiągnał w życiu, bo jak sie nie mylę do TV jest troszkę trudniej sie dostać i coś osiągnąć tym bardziej w obcym kraju (bo ona na zmywaku nie pracuje), niż być GURU na YT

Po za tym padło tez pewne zdanie co do jej konkursu: "Dokładnie bo przecież taki konkurs mogła zrobić każda" .. . Z resztą ona tak gada (tak nudnie i paskudnie) jakby miała się zaraz zesrać w gacie z nudów. " - masz racje każda mogła zrobić taki konkurs i każda mogła nawiązac współpracę ze sponsorami jej konkursu. Youtubowiczki do dzieła... róbmy wszystkie wypasione konkursy, zbierajmy sponsorów szczególnie kiedy mamy mniej niż 10 widzów na kanale... !

Mam nadzieje,że to Figielka bedzie od robienia tych profesjonalnych rzeczy, np konkursów Miss Youtube, bo wybaczcie niestety na polskim yt właśnie profesjonalizmu brakuje najbardziej. Zrobiłam konkurs MISS YT 2010 (wg mnie powazna sprawa) - podeszła do tego profesjonalnie, zrobila konkurs "diabelska natura" - podeszła do tego z humorem... wg Was źle? No zastanówcie sie... a moze przekaz Figielki do Was nie dociera? Jest za poważny? Za bardzo przejrzysty? na poziomie? Za dobrze się wysławia? razi was ciągłe poprawianie (w sumie to już zartowanie) ze słowa "ju tube"? Oh... Figielko odebrałaś im rozrywkę, bo tylko one mogły poprawiać youtubowiczki... Wydaje mi sie, że niektóre z Was to powinny zostać przy oglądaniu innych "guru"... lepiej bedziecie sie bawić i zrozumiecie przekaz na waszym poziomie... Wiecie co mam na myśli, wybaczcie ale jezeli jedziemy szczerze to jedziemy

Co do usuwania komentarzy to wczesniej nie byłam za tym ale teraz widzę, że co raz wiecej youtubowiczek sie na to powoluje gdyż nie jestesmy vlogerami gdzie szum pod filmem nam "pomaga"... Zresztą pamietam, że kiedyś padły tu kiedys takie słowa, że powinnysmy korzystac z tej opcji... o wlasnie mi się coś przypomniało.... mianowicie...

Bardzo nie ładnie zachowała sie jedna GURU która zaakceptowała pewien komentarz ktory nie był o niej pod pewnym filmem IMATS. Jeżeli to czytasz to powiem Ci, że mnie troszkę, a nawet bardzo rozczarowałaś... szkoda, że niektorym woda sodowa uderza do głowy i zazdrość przemawia... no i ten strach aby czasami nowe koleżanki nie wygryzły starych z youtube.

Powiem wam, iż teraz rozumiem np Izabelle25D, że zrezygnowała. Rozumiem MizzVintage... naprawdę zaczynam rozumieć wszystkie dziewczyny, to się robi dosłownie CHORE. Niektorzy widzowie też za bardzo sie wczuwają w życie swoich "yotubowych gwiazd" weźcie sie opanujcie! To nie Moda na sukces.
Powiedzcie czy na amerykanskim yt tez jest taka psychiczna sytuacja?

Doszłam do wniosku, że nie ma sensu sie udzielać na forum, na youtube w komentarz a tym bardziej za przeproszeniem pierniczyć na twitterze tylko robić swoje... Akceptować komentarze na dany temat a nie ... ja robie film o pomadce a Wy napiszecie,że mi się tusz do rzes kruszy pod okiem...

Dlatego też zawiesiłam mój kanal jezeli chodzi o poradnik i styl... Kasuję twittera i nie będe wypowiadać się juz w tym wątku. Zamierzam wrócić z tym co kocham - makijażami (niektorym ponoc się podobały, do poki nie zaczęłam sie wypowiadać... to był mój błąd)...

Tobie Figielko też radzę już nie pisać tu ani słowa jeżeli się szanujesz, nie wspominaj także o wizazu czy nieprzyjemnych komentarzach w swoich filmach ponieważ ludzie i tak bedą gadać... zachowajmy klase i róbmy to co mamy robić bez zbędnych komentarzy na odrębne tematy. Gdyby każdemu każdy miał tłumaczyć swoje życie i cos udawadniać to wiesz co by to było

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, korzystając jeszcze tylko z okazji moge was zaprosić do oglądania moich nowych produkcji ale tym razem ścisle związnych z tematem (na innym kanale, jakoś na mnie traficie pewnie). Papa.
Jamajkaa101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:58   #4108
oOoWataoOo
Przyczajenie

Cytat:
Miałam Neutrogenę... krem, myślę nad koncetratem :/ full kasy wydaję na kremy do rąk i zużywam w zastraszającym tempie.
Właśnie allegro przeglądam może coś znajdę
My mieliśmy właśnie koncentrat, super się sprawdził, mimo że się żadko smarowało.
oOoWataoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:58   #4109
marryme21
Zakorzenienie

Jamajko
Jak chciałaś coś powiedzieć Figielce,to trzeba to było zrobić prywatnie,nie poprzez wizaż.Po co się zniżasz do naszego niskiego i prostackiego poziomu?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:00   #4110
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Napisane przez oOoWataoOo Pokaż wiadomość
ja miałam ten Neutrogeny i w ogóle nei pomaga. Natomiast YvesRocher z Arniką mam po nim skórki jak marzenie,a skubię tj jak mi się zadrze to lubię to dziubdziać ( jakkolwiek to brzmi )

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości