![]() |
#3661 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Anesza - jakie opowiadanie!!! WOW!!! więcej!
![]() Toć to można by jakieś fajne romansidło napisać ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- hehhahahhaa prawda! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25157591]nasze klimaty ![]() mój chodzi głównie w czarnych ciuchach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() To baaardzo seksowne... taki zaradny samiec, głowa rodziny ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Jestem cytrynożercą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Przeczytałam opowiadanie! o kurcze boskie!!!!!! aaaaaaaa!!! ![]() Ale, że niby kim się stała ta dziewczyna? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
Ohh dziewczyny nic się nie nacieszyłam bratem.. za niedługo jade na uczelnie, jutro też, a On jutro leci...straszna kicha...
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak ja mam dzień cytryny potrafię zjeść same 2 a nawet 3 naraz!!! i oczywiście bez cukru zawsze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Dolce vita
|
Heheh, ja wolę bardziej do herbaty cytrynkę i piję wodę z cytryną. Ale sam fakt "rządzenia się" mnie wkur....no bo ja nie-swojego po prostu nie ruszam. Jakie plany na weekend???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Jaki ja mam wnerw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma sa kra ![]()
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
#3669 |
Zakorzenienie
|
po pierwsze: 4 dni do okresu
![]() po drugie: BS egocentryk ![]() po trzecie: praca i fochy szefowej i koleżanki ![]() ![]() i ja już nie mam sił fizycznych, padam, jestem padnięta ![]()
#3670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w ogóle coś bez humoru i podminowana, a dawno po okresie.
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
płakac mi się chce, poważnie
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
płacz, czasem pomaga
![]() Zawsze możesz się wygadać, posłuchamy, poradzimy ![]()
#3673 |
Zakorzenienie
|
eeeee nabuzowanie hormonów...
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No już, nie bierz wszystkiego tak do siebie ![]() Sio do łóżka, ciepła herbatka i pooglądaj coś fajnego! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Labi - uszy do góry.. TE dni są jak hustawka emocjonalna...eh.. to takie nasze wewnętrzne "wesołe miasteczko" z olbrzymią kolejką górską ![]() Wpadłam się przywitać i przypomnieć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Kmee nie odpisałaś na cytrynkę!!!
![]() Labi ja też wkurrrrrrrrrrrrrrwwwwwwww wwwwwwwwiona bo mam okres. (odpisz na pw:P)Właśnie się pożarłam na maxa z Bsem dziś rano. A szkoda gadać ![]() Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2011-02-19 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- u mnie dziś czadersko ![]() poszłam do pracy na wczoraszywm wku... nerwie ![]() kolega też akurat cierpiał na to samo i jak mi wygadał się i zapodał podsumowanie dzisiejszego dnia: http://www.youtube.com/watch?v=fd6PQA_W6M8 słuchajcie popłakałam się ze śmiechu, cały makijaz spłynął z oka brzuch bolał, od razu się wyluzowałam kolega trochu mniej, ale oboje mieliśmy taki ubaw ![]() klijenci dziś poracha, niech siedzą w domu, a nie łażą po sklepach i kase trwonią tylko na długopisy i mazaki, i kredki, i brystole, i ksero, a nawet skaner, no i laminowanie, a najlepsza dziś była "pani plujka", chodziło o tasme do metkownicy, a ta jak wypaliła i jeszcze się zbulwersowała, że nie rozumiemy jej pseudojęzyka polskiego, a do tego brechty wrrr ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() zaraz odpisze ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-02-19 o 14:40 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Przynajmniej nikt Cię nie denerwuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście czekam, aż herbatka nieco przestygnie ![]() Ogólnie moim ulubionym smakiem jest kwaśny ![]() ![]() A o co się pogryźliście? Ja dziś z BSem u jego rodziców.. ale przed południem też miał muchy w nosie i mnie trochę wkurzył, ale już jest ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ale ale, np zapodaje sobie mnóstwo soków pomarańczowych, bo uwielbiam i grejPFFFFrutowych ![]() eee i teraz ostatnio piję jakąś owoce lasu irvinga z sokiem z czarnego bzu i wyciśniętą cytryną, tak połowę cytrynki i trochu cukru, zaraz se zrobię, drugą już dziś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo lubię malinową Herbapolu z cytryną i miodem ![]() ![]() A soki z pomarańczy to uwielbiam! Kupiłam wczoraj 3 i wrzucę do sokowirówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas sexu nie ma, ale wczoraj mi zrobił dobrze ![]()
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
a ja ckier łyżkami z cukierniczki i mi zostało, bo ostatnie dni pochłaniam TONY słodkiego, dosłownie
TOOOOONY ![]()
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Niedawno był temat o kulkach gejszy, a co powiedzie na takie
![]() Albo... Test banana "Domowa metoda testowania siły pochwy, polecana przez autorkę „Kobiecej ejakulacji i punktu G” - Doborah Sundahl, opiera się na kulinarnym rekwizycie. Banana, bo o nim mowa, należy obrać ze skórki i włożyć do czystej torebki foliowej (np. śniadaniowej). Po umieszczeniu zafoliowanego banana w pochwie trzeba go mocno ścisnąć mięśniami Kegla. Zgniecenie obranego banana świadczy o tym, że mięśnie Kegla są silne. Jednak gdy nie zadawala nas muskulatura waginy, możemy przystąpić do ćwiczeń mięśni. Choć efekty nie będą natychmiastowe, nie należy się zrażać, bo dzięki systematyczności możemy poprawić komfort naszego codziennego życia i zwiększyć satysfakcję seksualną naszą i naszego partnera." ![]()
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja pochwa jest słaba, mam chyba nie trzymanie moczu ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- na mnie w pracy już patrza podejrzliwe, bo przynoszę masy słodyczy, az mi wstyd
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
http://www.joni.pl/smartballs-origin...lne-p-955.html te ładne ale jaka cena
![]() No był niby banan, ja nie robiłam.
#3689 |
Zakorzenienie
|
W sumie porównując do innych to chyba cenowo nie są drogie. Albo mi się tak wydaje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co Wam powiem dziewczynki na dobranoc??
![]() Że ten śnieg za oknem jest BOSKI, nie jest mi żal, że pada, nawet mnie nie denerwuje, wolę biel niż chlapę ciapę, chociaż nawet ta mi nie przeszkadza. Pogoda to ostatnia rzecz jaka mnie wkurzyłaby... gorzej mi idzie z ludźmi w pracy, bo czuję się trochu zmarnowana walką z zapaleniem skóry na twarzy, czuję dyskomfort chociaż koledzy nie dają mi nic odczuć. Ale i tak zaraz będzie wiosna, jest coraz bliżej, już 20 luty!!! Jeszcze tylko miech, a przecież w marcu będzie już z dniem każdym kolejnym coraz lepiej ![]() Mimo wszystko, co mnie zadziwia, jestem taka wesoła!!! A pogoda to dla mnie pikuś... pan pikuś ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- wielkie pozdro dla mww, mam nadziejkę, że uda nam się kiedyś spotkac ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.