Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-02-19, 14:47   #2641
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

wow nancy poka¼ny wynik
widzê ¿e znowu zapowiada siê ciekawy tydzieñ

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet88 Poka¿ wiadomo¶æ
To realna wizja, potwierdzona przez mojego wspania³ego instruktora, który twierdzi, ¿e z takim przygotowaniem raczej nie mam szans zdaæ za pierwszym razem...
instruktor "nabija³ Ciê w butelkê" i moim zdaniem szkoda nerwów na to ¿eby sugerowaæ siê jego opini±
gada³ tak ¿eby¶ wziê³a godziny dodatkowe...
wiesz jakie s± zasady, umiesz je¼dziæ wiêc trzeba siê trochê skupiæ na drodze i sukces murowany

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 14:49   #2642
_gatinha_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 542

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
wow nancy poka¼ny wynik
w³a¶nie w³a¶nie, przysz³y tydzieñ bêdzie niez³y...jak bym chcia³a ¿eby ju¿ siê skoñczy³ i ¿eby¶my wszystkie siê cieszy³y z pozytywa

Edytowane przez _gatinha_
Czas edycji: 2011-02-19 o 14:50
_gatinha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 14:51   #2643
princeseczka
Zakorzenienie

ja bym chcia³a ju¿ czwartek
stresujesz siê co¶?

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-19, 14:53   #2644
_gatinha_
Zadomowienie

ju¿ my¶lê co by sobie na uspokojenie kupiæ hehe...ale nie no, trzeba do tego jak najspokojniej podej¶æ i siê musi udaæ

a Ty?
Stary 2011-02-19, 15:00   #2645
princeseczka
Zakorzenienie

ja ³ykam od wczoraj i jestem jeszcze spokojna prawdê mówi±c jeszcze nie zdajê sobie sprawy ¿e to w ten czwartek

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-19, 15:07   #2646
_gatinha_
Zadomowienie

a co ³ykasz? jak warte polecenia to mów bo wypróbujê

dok³adnie, nie du¿o czasu ju¿ zosta³o...je¼dzisz co¶ jeszcze sobie przed egzaminem?
Stary 2011-02-19, 16:36   #2647
sweet88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 328

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ

Sweet - np jakich? Bo jak co¶ zagra¿a to siê przerywa (poza wjechaniem na obszar na drodze wy³aczony z ruchu i takie tak zwiazane ze znakami poziomymi).
Np. za pó¼no zmieniam pas na ten najbardziej z prawej strony, nie zawsze zauwa¿ê znak (mimo, ¿e je¿d¿ê naprawdê skupiona), czasem zatrzymujê siê wtedy gdy nie trzeba (np. ostatnio na rondzie, jak ju¿ mia³am z niego zjechaæ to zmyli³y mnie dwie Lki, które skrêca³y w prawo i wjecha³y jak siê okazuje na warunkowej strza³ce i ja my¶la³am, ¿e reszta aut te¿ zaraz ruszy - zw³aszcza, ¿e raz tak mia³am, ¿e sta³y, a jak ja ruszy³am to one te¿ ruszy³y i i. da³ po hamulcach), raz nie widzia³am ci±g³ej linii, bo by³a bradzo wytarta i s³abo widoczna i zmieni³am pas, czasem przy skrêcie jak za ma³o zwolniê to tyæ naje¿d¿am na liniê ci±g³± mimo, ¿e tego nie chcê..., szarpie mi przy zmianie biegów nie raz...aha i ostatnio nie mog³am zmieniæ pasa na lewy, a mia³am skrêcaæ w lewo na najbli¿szym skrzy¿owaniu (du¿o aut jecha³o), no i przez to, ¿e nie wiedzia³am jak siê zachowaæ pojecha³am dalej prosto (a przecie¿ to by³o logiczne, ¿e powinnam siê zatrzymaæ i czekaæ, a¿ bêdzie wolny lewy pas albo mnie kto¶ wpu¶ci), jak co¶ jeszcze mi siê przypomni to dopiszê.
Cytat:
wow nancy poka¼ny wynik

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

instruktor "nabija³ Ciê w butelkê" i moim zdaniem szkoda nerwów na to ¿eby sugerowaæ siê jego opini±
gada³ tak ¿eby¶ wziê³a godziny dodatkowe...
wiesz jakie s± zasady, umiesz je¼dziæ wiêc trzeba siê trochê skupiæ na drodze i sukces murowany
Ja Ci powiem, ¿e on mi ju¿ tak nak³ad³ do g³owy, ¿e jestem teraz zniechêcona i na prawdê my¶lê, ¿e siê nie nadajê...

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 17:55   #2648
Unendlichkeit
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 363

dzisiaj mialam 2h z innym instruktorem i jestem zalamana. jak nie umialam parkowac - tak przy nim wychodzilo mi to bardzo dobrze, ale ³uk!!! z którym nie mia³am ¯ADNYCH problemów to jaka¶ pora¿ka pierwsze 5, czy 6 razy w ogóle mi nie wychodzi³ - ci±gle puka³am lewy s³upek, auto mi gas³o, szarpa³o... dokupilabym kolejne 2 h (moj instruktor mnie zagada³, bo akurat by³ na placyku i mówi³, ¿e bêdzie móg³ d³u¿ej zostac), jednak jestem kompletnie sp³ukana
na mie¶cie sz³o mi raczej dobrze - czasami zapomina³am o kierunkach. ale ten ³uuuuuuk!
Unendlichkeit jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 18:20   #2649
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Poka¿ wiadomo¶æ
a co ³ykasz? jak warte polecenia to mów bo wypróbujê

dok³adnie, nie du¿o czasu ju¿ zosta³o...je¼dzisz co¶ jeszcze sobie przed egzaminem?
³ykam tabletki zio³owe na uspokojenie z Labofarm, czy zadzia³aj± oka¿e siê pewne w ¶rodê Na razie nie dopuszczaj± do mnie stresu
kiedy¶ za¿y³am Persen który mnie otumani³, ale to sprawa indywidualna, na niektórych nie dzia³a...trzeba samemu wypróbowaæ, na w³asnym organizmie
je¿d¿ê w poniedzia³ek, wtorek i ¶rodê po 2 godzinki (nie je¼dzi³am 1.5 miesi±ca :O)
a Ty?
o której masz egzamin?

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-19, 18:21   #2650
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 881

Sweet - nie przeke¿dzasz na czerownym, nie wje¿d¿asz pod zakaz, przestrzegasz nakazów. A za to siê przerywa m.in. Ty zwyczjanie trobisz b³êdy, któe musia³aby¶ poprawiaæ. JE¶li zdajesz sobie sprawê kiedy robisz ¼le to dobrze, bo chocia¿ wiesz co jest do poprawy.
Kurcze, trafi siê taki jeden durny instr i c¿³owieka zdo³uje.

Unendlichkeit - mogê jako¶ skracaæ Twój nick?, pisaæ po imieniu?, mozesz go ptrzet³umaczyc na polski?
Chyba taki urok jazdy z innym instr - robimy b³edy tam gsdzie wcze¶niej ich nie by³o.

A jednak pojecha³am. Brat wsiadaj±c ze mn± do samochodu uklêkn±l przed nim i siê prze¿egna³. A potem przegoni³ mnie na miejsce pasa¿era, bo to gupio wyglada jak on siedzi obok. Ale doceni³, sam hamuje na biegu, nie tru³ - zero komentarza i wszem i wobec og³osi³ po powrocie, ze dobry ze mnie kierowca. Trochê nas zarzuci³o jak spr jak dzis z hamowaniem, a ¶lisko jest, ale spokojnie - wyjechalam na prosto i chyba trochê zyska³am tym u niego. Teraz niech odbiera swoje autko z warsztatu bo muszê poje¼dzic czym¶ innym.
Pierwszy raz jako kierowca zp³aci³am za paliwo to samochodu (do tej pory jako¶ mi siê upiek³o).
Idê spotkaæ siê z ¿elazkiem. A potem moje ma³e SPA - jak bêdê mia³a si³ê jeszcze

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-02-19 o 18:22
jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 18:26   #2651
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet88 Poka¿ wiadomo¶æ

Ja Ci powiem, ¿e on mi ju¿ tak nak³ad³ do g³owy, ¿e jestem teraz zniechêcona i na prawdê my¶lê, ¿e siê nie nadajê...
ale on robi³ to specjalnie
nie wolno siê zniechêcaæ, pomy¶l sobie o tym jak by³oby fajnie gdyby¶ mia³a prawko?
nie poddajemy siê, walczymy, walczymy
"tylko lêk przed pora¿k± mo¿e unicestwiæ marzenie"

Pobrali¶my siê

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 18:28   #2652
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
nie poddajemy siê, walczymy, walczymy
"tylko lêk przed pora¿k± mo¿e unicestwiæ marzenie"
sobie te¿ to powtarzaj

Stary 2011-02-19, 18:31   #2653
princeseczka
Zakorzenienie

jomic s³owa brata bezcenne

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
sobie te¿ to powtarzaj
powtarza³am i powtarzam

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

idê siê odstresowaæ
do jutra

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-19, 19:04   #2654
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 494
GG do sylwiszon757

A ja postanowi³am, ¿e idê jutro rano na basen pierw spacerek z suni±, a potem wielkie p³ywanie
Stary 2011-02-19, 19:22   #2655
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 565

Cze¶æ Dziewczyny
zda³am dzi¶ swoj± poprawkê i mam jeden dzieñ ferii
Najwa¿niejsze ze dzi¶ w koñcu siê wy¶piê!
Zilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:28   #2656
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

super Zilka
Stary 2011-02-19, 20:20   #2657
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Dziewczyny, zrobi³am dzisiaj w sumie swoje pierwsze, legalne 25 km po mie¶cie

Spokojnie, bez ¿adnych sprzeczek, tata nie krzycza³, wtr±ca³ jedynie drobne uwagi, bo kilka b³êdów oczywi¶cie mi siê przytrafi³o.
Pierwsz± przeja¿d¿kê mia³am w po³udnie, krótk±, prosta droga, pomyka³am sobie 80km/h, ale zgas³ mi dwa razy - na pierwszych mo¿liwych ¶wiat³ach i pó¼niej na górce przed torami, ale poradzi³am sobie bez rêcznego, nie stoczy³ mi siê, nie zawy³
Stresowa³am siê trochê, bo to zupe³nie inne gabaryty, dieselek i w ogóle, ale da³am radê.

Drug± przeja¿d¿kê, d³u¿sz± i bardziej w miasto zaliczy³am w³a¶nie przed chwil±. Tata zachêcony moim wcze¶niejszym popisem wr±ba³ mnie w odwiezienie cioci i dwóch kuzynek na busa. Nim wsiad³am strasznie siê ba³am, bo mam w samochodzie tyle ludzi, ale pó¼niej ju¿ siê wyluzowa³am i jecha³o mi siê ca³kiem ok.
Na jedym skrzy¿owaniu skrêca³am w lewo, ale sobie za daleko wyjecha³am i musia³am siê nakrêciæ, ¿eby siê zmie¶ciæ. Raz najecha³am te¿ przy skrêcie na ci±g³±, ale to taka w±ska uliczka i nic na szczê¶cie nie jecha³o, wiêc mi siê "upiek³o".
Zaliczy³am w sumie jakie¶ 4 ronda, na wszystkich albo lewoskrêty albo zawracania, a na koñcu zaparkowa³am t± wielgachn± krow± prostopadle ty³em.
Ostatecznie tata podsumowa³, ¿e robiê kilka b³êdów, bêdziemy nad tym pracowaæ, ale co najwa¿niejsze - czuje siê ze mn± pewnie

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

nancy wow, co za wynik brawo.

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:31   #2658
marta1920
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 45
GG do marta1920

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Poka¿ wiadomo¶æ
ju¿ my¶lê co by sobie na uspokojenie kupiæ hehe...ale nie no, trzeba do tego jak najspokojniej podej¶æ i siê musi udaæ
Ja bralam Validol. Wprawdzie nie przed egzaminem a po klotniach z chlopakiem xD ale pomagal. Serce mi tak nie walilo i nie ku³o mnie wiec moglam spokojnie oddychac
marta1920 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:38   #2659
jomic
Zakorzenienie

liwiusz s³owa taty o bezpieczeñstwie - bezcenne

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 21:49   #2660
Magda9876
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 548
GG do Magda9876 Send a message via Skype™ to Magda9876

Hej dziewczyny. Bardzo dawno nic nie pisa³am, ale sobie w koñcu o Was przypomnia³am, gdy¿ mia³am wczoraj egzamin teoretyczny i zda³am 0 b³êdów.
Tylko by³am zdziwiona, bo by³y 2 nieznane mi pytania. Nie wiem jak czêsto pojawiaj± siê jakie¶ nowe pytania?
Materia³y do nauki dosta³am w listopadzie. Wszystkie pytania mia³am na blaszkê obkute, ale od razu pierwsze pytanie na egzaminie jakie¶ nowe! Lekko siê zestresowa³am. Robi³am te¿ bardzo wolno i by³am przedostatni± osob±, która wysz³a.
Teraz 28lutego praktyka... Tam ju¿ nie bêdzie tak kolorowo
Magda9876 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:51   #2661
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
jomic s³owa brata bezcenne
Zaskoczy³ mnie, i to bardzo. Bo po nim to siê akurat czego¶ innego spodzeiwa³am. A tu spokój, opnaowanie. Jak nie on.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Magda, gratulujê.
Nowe pytania obiw±zuj± od 01.01.2011.
I co to za nastawienie do egz praktycznego??

Stary 2011-02-19, 21:54   #2662
nancy822
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 329

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, zrobi³am dzisiaj w sumie swoje pierwsze, legalne 25 km po mie¶cie

Spokojnie, bez ¿adnych sprzeczek, tata nie krzycza³, wtr±ca³ jedynie drobne uwagi, bo kilka b³êdów oczywi¶cie mi siê przytrafi³o.
Pierwsz± przeja¿d¿kê mia³am w po³udnie, krótk±, prosta droga, pomyka³am sobie 80km/h, ale zgas³ mi dwa razy - na pierwszych mo¿liwych ¶wiat³ach i pó¼niej na górce przed torami, ale poradzi³am sobie bez rêcznego, nie stoczy³ mi siê, nie zawy³
Stresowa³am siê trochê, bo to zupe³nie inne gabaryty, dieselek i w ogóle, ale da³am radê.

Drug± przeja¿d¿kê, d³u¿sz± i bardziej w miasto zaliczy³am w³a¶nie przed chwil±. Tata zachêcony moim wcze¶niejszym popisem wr±ba³ mnie w odwiezienie cioci i dwóch kuzynek na busa. Nim wsiad³am strasznie siê ba³am, bo mam w samochodzie tyle ludzi, ale pó¼niej ju¿ siê wyluzowa³am i jecha³o mi siê ca³kiem ok.
Na jedym skrzy¿owaniu skrêca³am w lewo, ale sobie za daleko wyjecha³am i musia³am siê nakrêciæ, ¿eby siê zmie¶ciæ. Raz najecha³am te¿ przy skrêcie na ci±g³±, ale to taka w±ska uliczka i nic na szczê¶cie nie jecha³o, wiêc mi siê "upiek³o".
Zaliczy³am w sumie jakie¶ 4 ronda, na wszystkich albo lewoskrêty albo zawracania, a na koñcu zaparkowa³am t± wielgachn± krow± prostopadle ty³em.
Ostatecznie tata podsumowa³, ¿e robiê kilka b³êdów, bêdziemy nad tym pracowaæ, ale co najwa¿niejsze - czuje siê ze mn± pewnie

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

nancy wow, co za wynik brawo.

Liwiusz gratulujê pierwszej jazdy!
Ja jutro wo¿ê mojego tatê Ciekawe co powie, bo nie je¼dzi³ jeszcze moim punciakiem i ostatni± przeja¿d¿kê ze mn± mia³ 2 tygodnie temu, a wtedy tak ¶rednio mi to szlo Mam nadziejê, ¿e bêdzie zadowolony i obejdzie siê bez strachu ;p
nancy822 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:08   #2663
jomic
Zakorzenienie

nancy, po tylu przejechanych kilometrach to chyba mo¿e siê czuæ bezpiecznie

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Dziewczynki, zmykam. Jakies przesilenie wiosenne czy co, ale padam na pyszczek. Dobranoc

Stary 2011-02-19, 22:12   #2664
nancy822
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 329

Cytat:
nancy, po tylu przejechanych kilometrach to chyba mo¿e siê czuæ bezpiecznie

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Dziewczynki, zmykam. Jakies przesilenie wiosenne czy co, ale padam na pyszczek. Dobranoc

Jomic, tata nie ba³ siê ze mn± wsi±¶æ do samochodu zaraz po odebraniu prawka wiêc teraz tym bardziej nie powinien byæ w strachu Mam nadziejê, ¿e bêdzie pod wra¿eniem moich dokonañ
nancy822 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:27   #2665
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

Cytat:
Napisane przez Magda9876 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny. Bardzo dawno nic nie pisa³am, ale sobie w koñcu o Was przypomnia³am, gdy¿ mia³am wczoraj egzamin teoretyczny i zda³am 0 b³êdów.
Tylko by³am zdziwiona, bo by³y 2 nieznane mi pytania. Nie wiem jak czêsto pojawiaj± siê jakie¶ nowe pytania?
Materia³y do nauki dosta³am w listopadzie. Wszystkie pytania mia³am na blaszkê obkute, ale od razu pierwsze pytanie na egzaminie jakie¶ nowe! Lekko siê zestresowa³am. Robi³am te¿ bardzo wolno i by³am przedostatni± osob±, która wysz³a.
Teraz 28lutego praktyka... Tam ju¿ nie bêdzie tak kolorowo
Mia³a¶ szczê¶cie, ¿e nie natrafi³a¶ na pytania z prêdko¶ci na ekspresówce i autostradzie, bo siê zwiêkszy³y o 10km
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-20, 00:37   #2666
madzior22
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 744
GG do madzior22

Cze¶æ dziewczyny, pamiêtacie mnie jeszcze ?
Wracam do was ja, córa marnotrawna, mo¿ecie biæ i kl±æ za nieobecno¶æ
W skrócie co u mnie samochodowo: Je¿dze ca³y czas moim wielkim space wagonem, jak na razie nie mia³am zadnego zdarzenia tak¿e jestem zadowolona. No oprócz tego ¿e pare dni temu prawie praejecha³am cz³owieka (!) ale to nie b³o zm ojej winy (chocia¿ i ja bym odpowiada³a bo na pasach to by³o).
Co najciekawsze utrzymujê jaki¶ tam kontakt z moim instr. Ostatnio nawet ze znajom± podjecha³y¶my do niego na plac manewrowy ¿eby pogadaæ

A co tam u was ? Mo¿e mi kto¶ w skrócie opowie ?
Dobra, a teraz mo¿ecie ju¿ krzyczeæ na mnie

Prawo jazdy !
madzior22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-20, 07:30   #2667
jomic
Zakorzenienie

madzior 1,5 czêsci w±tku przegapi³a¶. Sprawdzi³a¶ pierwsz± stronê? Zdaj±cym polecamy "punkty mobilizuj±ce" przed egzaminem.
Coraz wiêcej zdaje, coraz wiêcej do³±cza i tak sobie piszemy, czasami poplotkujemy, czasami pozazdroscimy, ze ktos ma szansê eLk± poje¼dzic, ¿e kurs zaczyna. Trzymamy kciuki i chyba nawet nie¼le to dzia³a.

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

A tak wogóle to dzieñ dobry. ¦nieg nadal leniwie pada, ale jest tak super spacerowo.

Stary 2011-02-20, 08:39   #2668
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

Nancy i Liwiusz gratulujê piêknych jazd

Magda9876, nikt Ci nie powiedzia³, ¿e od nowego roku obowi±zuj± nowe pytania?! W takim razie gratulujê szczê¶cia

madzior22, dlaczego Ciê tak d³ugo nie by³o? Parê razy wspomina³y¶my tu o Tobie i siê zastanawia³y¶my gdzie nam zwia³a¶
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-20, 08:47   #2669
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

hej a ja wróci³am z basenu aaaa niesamowicie siê czujê zaraz zabieram siê za lekcje...a potem jadê do dziadków, czyli znowu autkiem pojadê
Stary 2011-02-20, 09:07   #2670
princeseczka
Zakorzenienie

dzieñ dobry

madzior no witaj zapomnia³a¶ o nas, ale wybaczamy

teraz Martolek uciek³a

Pobrali¶my siê
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.