![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
wow nancy
![]() ![]() widzê ¿e znowu zapowiada siê ciekawy tydzieñ ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
gada³ tak ¿eby¶ wziê³a godziny dodatkowe... wiesz jakie s± zasady, umiesz je¼dziæ wiêc trzeba siê trochê skupiæ na drodze i sukces murowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 542
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez _gatinha_ Czas edycji: 2011-02-19 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
ja bym chcia³a ju¿ czwartek
![]() stresujesz siê co¶? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
ju¿ my¶lê co by sobie na uspokojenie kupiæ
![]() ![]() a Ty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
ja ³ykam od wczoraj i jestem jeszcze spokojna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zadomowienie
|
a co ³ykasz? jak warte polecenia to mów
![]() ![]() dok³adnie, nie du¿o czasu ju¿ zosta³o...je¼dzisz co¶ jeszcze sobie przed egzaminem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 328
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 363
|
dzisiaj mialam 2h z innym instruktorem i jestem zalamana. jak nie umialam parkowac - tak przy nim wychodzilo mi to bardzo dobrze, ale ³uk!!! z którym nie mia³am ¯ADNYCH problemów to jaka¶ pora¿ka
![]() ![]() na mie¶cie sz³o mi raczej dobrze - czasami zapomina³am o kierunkach. ale ten ³uuuuuuk! |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy¶ za¿y³am Persen który mnie otumani³, ale to sprawa indywidualna, na niektórych nie dzia³a...trzeba samemu wypróbowaæ, na w³asnym organizmie je¿d¿ê w poniedzia³ek, wtorek i ¶rodê po 2 godzinki (nie je¼dzi³am 1.5 miesi±ca :O) a Ty? ![]() o której masz egzamin? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 881
|
Sweet - nie przeke¿dzasz na czerownym, nie wje¿d¿asz pod zakaz, przestrzegasz nakazów. A za to siê przerywa m.in. Ty zwyczjanie trobisz b³êdy, któe musia³aby¶ poprawiaæ. JE¶li zdajesz sobie sprawê kiedy robisz ¼le to dobrze, bo chocia¿ wiesz co jest do poprawy.
Kurcze, trafi siê taki jeden durny instr i c¿³owieka zdo³uje. Unendlichkeit - mogê jako¶ skracaæ Twój nick?, pisaæ po imieniu?, mozesz go ptrzet³umaczyc na polski? Chyba taki urok jazdy z innym instr - robimy b³edy tam gsdzie wcze¶niej ich nie by³o. A jednak pojecha³am. Brat wsiadaj±c ze mn± do samochodu uklêkn±l przed nim i siê prze¿egna³. A potem przegoni³ mnie na miejsce pasa¿era, bo to gupio wyglada jak on siedzi obok. Ale doceni³, sam hamuje na biegu, nie tru³ - zero komentarza i wszem i wobec og³osi³ po powrocie, ze dobry ze mnie kierowca. Trochê nas zarzuci³o jak spr jak dzis z hamowaniem, a ¶lisko jest, ale spokojnie - wyjechalam na prosto i chyba trochê zyska³am tym u niego. Teraz niech odbiera swoje autko z warsztatu bo muszê poje¼dzic czym¶ innym. Pierwszy raz jako kierowca zp³aci³am za paliwo to samochodu (do tej pory jako¶ mi siê upiek³o). Idê spotkaæ siê z ¿elazkiem. A potem moje ma³e SPA - jak bêdê mia³a si³ê jeszcze
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-02-19 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wolno siê zniechêcaæ, pomy¶l sobie o tym jak by³oby fajnie gdyby¶ mia³a prawko? nie poddajemy siê, walczymy, walczymy ![]() "tylko lêk przed pora¿k± mo¿e unicestwiæ marzenie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
jomic
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- powtarza³am i powtarzam ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- idê siê odstresowaæ ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
A ja postanowi³am, ¿e idê jutro rano na basen
![]() ![]()
![]() |
#2655 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 565
|
Cze¶æ Dziewczyny
![]() zda³am dzi¶ swoj± poprawkê i mam jeden dzieñ ferii ![]() Najwa¿niejsze ze dzi¶ w koñcu siê wy¶piê! |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
super Zilka
![]()
![]() |
#2657 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Dziewczyny, zrobi³am dzisiaj w sumie swoje pierwsze, legalne 25 km po mie¶cie
![]() Spokojnie, bez ¿adnych sprzeczek, tata nie krzycza³, wtr±ca³ jedynie drobne uwagi, bo kilka b³êdów oczywi¶cie mi siê przytrafi³o. Pierwsz± przeja¿d¿kê mia³am w po³udnie, krótk±, prosta droga, pomyka³am sobie 80km/h, ale zgas³ mi dwa razy - na pierwszych mo¿liwych ¶wiat³ach i pó¼niej na górce przed torami, ale poradzi³am sobie bez rêcznego, nie stoczy³ mi siê, nie zawy³ ![]() Stresowa³am siê trochê, bo to zupe³nie inne gabaryty, dieselek i w ogóle, ale da³am radê. Drug± przeja¿d¿kê, d³u¿sz± i bardziej w miasto zaliczy³am w³a¶nie przed chwil±. Tata zachêcony moim wcze¶niejszym popisem wr±ba³ mnie w odwiezienie cioci i dwóch kuzynek na busa. Nim wsiad³am strasznie siê ba³am, bo mam w samochodzie tyle ludzi, ale pó¼niej ju¿ siê wyluzowa³am i jecha³o mi siê ca³kiem ok. Na jedym skrzy¿owaniu skrêca³am w lewo, ale sobie za daleko wyjecha³am i musia³am siê nakrêciæ, ¿eby siê zmie¶ciæ. Raz najecha³am te¿ przy skrêcie na ci±g³±, ale to taka w±ska uliczka i nic na szczê¶cie nie jecha³o, wiêc mi siê "upiek³o". Zaliczy³am w sumie jakie¶ 4 ronda, na wszystkich albo lewoskrêty albo zawracania, a na koñcu zaparkowa³am t± wielgachn± krow± prostopadle ty³em. Ostatecznie tata podsumowa³, ¿e robiê kilka b³êdów, bêdziemy nad tym pracowaæ, ale co najwa¿niejsze - czuje siê ze mn± pewnie ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- nancy wow, co za wynik ![]()
#2658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
liwiusz
![]()
#2660 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Bardzo dawno nic nie pisa³am, ale sobie w koñcu o Was przypomnia³am, gdy¿ mia³am wczoraj egzamin teoretyczny i zda³am
![]() Tylko by³am zdziwiona, bo by³y 2 nieznane mi pytania. Nie wiem jak czêsto pojawiaj± siê jakie¶ nowe pytania? ![]() Materia³y do nauki dosta³am w listopadzie. Wszystkie pytania mia³am na blaszkê obkute, ale od razu pierwsze pytanie na egzaminie jakie¶ nowe! Lekko siê zestresowa³am. Robi³am te¿ bardzo wolno i by³am przedostatni± osob±, która wysz³a. Teraz 28lutego praktyka... Tam ju¿ nie bêdzie tak kolorowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Zaskoczy³ mnie, i to bardzo. Bo po nim to siê akurat czego¶ innego spodzeiwa³am. A tu spokój, opnaowanie. Jak nie on.
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Magda, gratulujê. Nowe pytania obiw±zuj± od 01.01.2011. I co to za nastawienie do egz praktycznego??
#2662 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 329
|
Cytat:
Liwiusz gratulujê pierwszej jazdy! ![]() Ja jutro wo¿ê mojego tatê ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
nancy, po tylu przejechanych kilometrach to chyba mo¿e siê czuæ bezpiecznie
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Dziewczynki, zmykam. Jakies przesilenie wiosenne czy co, ale padam na pyszczek. Dobranoc
#2664 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 329
|
Cytat:
Jomic, tata nie ba³ siê ze mn± wsi±¶æ do samochodu zaraz po odebraniu prawka wiêc teraz tym bardziej nie powinien byæ w strachu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 752
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Wtajemniczenie
|
Cze¶æ dziewczyny, pamiêtacie mnie jeszcze ?
Wracam do was ja, córa marnotrawna, mo¿ecie biæ i kl±æ za nieobecno¶æ W skrócie co u mnie samochodowo: Je¿dze ca³y czas moim wielkim space wagonem, jak na razie nie mia³am zadnego zdarzenia tak¿e jestem zadowolona. No oprócz tego ¿e pare dni temu prawie praejecha³am cz³owieka (!) ale to nie b³o zm ojej winy (chocia¿ i ja bym odpowiada³a bo na pasach to by³o). Co najciekawsze utrzymujê jaki¶ tam kontakt z moim instr. ![]() ![]() A co tam u was ? Mo¿e mi kto¶ w skrócie opowie ? Dobra, a teraz mo¿ecie ju¿ krzyczeæ na mnie ![]()
#2667 |
Zakorzenienie
|
madzior 1,5 czêsci w±tku przegapi³a¶
![]() Coraz wiêcej zdaje, coraz wiêcej do³±cza i tak sobie piszemy, czasami poplotkujemy, czasami pozazdroscimy, ze ktos ma szansê eLk± poje¼dzic, ¿e kurs zaczyna. Trzymamy kciuki i chyba nawet nie¼le to dzia³a. ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- A tak wogóle to dzieñ dobry. ¦nieg nadal leniwie pada, ale jest tak super spacerowo.
#2668 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 272
|
Nancy i Liwiusz gratulujê piêknych jazd
![]() Magda9876, nikt Ci nie powiedzia³, ¿e od nowego roku obowi±zuj± nowe pytania?! ![]() ![]() madzior22, dlaczego Ciê tak d³ugo nie by³o? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
dzieñ dobry
![]() madzior no witaj ![]() ![]() teraz Martolek uciek³a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.