Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-02-18, 21:59   #2611
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 881
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Kingulina chyba nic nie pisa³a

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-18, 22:00   #2612
InVvictaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 120

ja w trakcie ;d gdzies od poczatku marca jazdy ;d stresik juz jest
InVvictaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-18, 22:02   #2613
jomic
Zakorzenienie

InVvicta, witaj

Ja zmykam (tzn odkladam kompka, bo ostatnio go do sypialni wciagnê³am i teraz piszê z ³ózeczka) . Dobranoc

Stary 2011-02-18, 22:16   #2614
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 958
GG do kar0link4

Dopiero teraz uda³o mi siê dorwaæ do laptopa

Ale nabazgra³y¶cie Po prostu poezja

Z tego wszystkiego wy³apa³am tylko my¶lê, ¿e dwie najwa¿niejsze rzeczy...
marta1920, szkoda, ¿e siê nie uda³o Nastêpny raz ju¿ nied³ugo i wtedy na pewno bêdzie dobrze!
mala zmiana, wspó³czujê sytuacji Ale mo¿e jeszcze nic straconego, cuda siê zdarzaj±
Trzymaj siê!

Jutro ca³y dzieñ mnie nie ma- jadê do na mecz do Aleksandrowa £ódzkiego Wracam w niedzielê nad ranem.

Do napisania! Trzymajcie siê cieplutko pomimo aury brzydkiej i zimnej panuj±cej na zewn±trz

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-18, 22:29   #2615
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Cytat:
Napisane przez danka00 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, dziêki za kciuki ale oblany. Ponoæ tr±ci³am ostatniego pacho³ka po lewej stronie. Mia³am odwo³anie pisaæ ale po zastanowieniu, darujê sobie, w moim o¶rodku pó¿niej ju¿ egzaminu siê nie zdaje, ci co zdali to dopiero w innych.

Jak teraz my¶lê, to ja w zasadzie by³am spalona odrazu pan egz. stwierdzi³, ze fajna pogoda, szybko mo¿na oblaæ, potraktowa³am na luzie, a do swojej kole¿anki da³ tekst''kawa czeka'', po moim i drugiej kursantki oblaniu oczywi¶cie na placu nastêpny tekst teraz 10 minut przerwy i szyciutko reszta.

Jak by³am przez 1h to tylko jedna osoba zda³a.
Cytat:
Napisane przez marta1920 Poka¿ wiadomo¶æ
OBLALAM

Na ³uku ledwo wykrêci³am, potem myslalam ze nie schowalam sie cala w kopercie ale dobrze ze tak plytko zaparkowalam bo jak chcialam ruszac do przodu ze wstecznego to zdazylam jeszcze wyhamowac. Wzniesienie bez problemow. Ruszylam jakos na te miasto.... [E]: Nie tylko trojka sluzy do jazdy do przodu. Dalam mu ta 4 jak juz sie tak o nia upominal. Potem autobus wpakowal mi sie przed auto i tak bezmyslnie za nim jechalam i wyladowalam za samochodem, ktory skrecal w lewo a mialam jechac prosto. Jakos sie przecislam ale jechalam po powierzchni przeznaczonej do ruchu ale to na szczescie przemilczal. Jeszcze dobrze samochodu nie wyprostowalam i juz mi kazal skrecac w prawo. Wyladowalam na krawezniku [E]: Co!? Za wasko tu jest!?. Wjechalam na parking z lidla zaparkowalam, wycofalam i to chyba byly jedyne rzeczy, ktore mi sie udaly... Wychechalam z tego parkingu, jade na skrzyzowanie i mialam skrecic w lewo. Teraz nie wiem jak to sie stalo ale jak dojezdzalam to bylo jeszcze zielone troche sie wychylilam zeby widziec gdzie jest podwojna ciagla jak obracalam glowe zeby spojrzec na sygnalizator to czuje szarpniecie i slysze od E ze chcialam wjechac na skrzyzowanie na czerwonym swietle.... No i po egzaminie :|
W miedzyczasie niechcacy wrzucilam z 2 na 1 i tylko slysze ryk [E]: To jedynka nie trojka!!!!!!!!!!!
Niezbyt przyjemny facet. Moze sie uda nastepnym razem.
Dziewczyny, nastêpnym razem bêdzie lepiej

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
A ja sie dzisiaj dowiedzialam ze nie bedziemy mieli dziecka. Meza wyniki hormonow sa zle i nie mozna tego leczyc, podobno ma jakas wade genetyczna. Takze nic tylko sie skuc. Nie wiem co ja rodzicom powiem
Cytat:
Znaczy sie ja przeczuwalam ze bedzie cos nie tak, ale nie spodziewalam sie ze az tak. Ja lecze sie na tarczyce i pojde z tymi wynikami do mojego lekarza. Eroll, co do adopcja ja cos wspomnialam, ale jeszcze jest za wczesnie na podjecie takiej decyzji. musimy ochlonac i porozmawiac z rodzicami
Gosia, dziewczyny s³usznie pisz±, ¿e opinia jednego lekarza nie przes±dza sprawy. Co do tarczycy- leczê j± ju¿ 19 lat, ci±gle biorê hormony- mam dwie ¶liczne córeczki. Fakt, ¿e podobno trudniej zaj¶æ w ci±¿ê, ale nie jest to niemo¿liwe.

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
szczerze mówi±c to jako¶ apatycznie do tego podchodzê zdam bêdzie fajnie, nie nic siê nie stanie.

O jedno Was proszê gdy bêdê chcia³a rezygnowaæ ()proszê o
Podej¶cie dobre zdasz kochana, zdasz

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
A ja znów mam odrotnie ni¿ wiêkoszosc ludzkosci - mnie bolala prawa noga od wciskania gazu.
Liwiusz du¿e samochody te¿ dadz± siê lubiæ.
hehe, sk±d ja to znam? Ja podobnie jomic.

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 07:38   #2616
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 494
GG do sylwiszon757

dzieñ dobry ale pogoda znowu ¶nieg spad³:|
Stary 2011-02-19, 07:59   #2617
jomic
Zakorzenienie

Dzieñ dobry, jest bielusieñko, czy¶ciuteñko i bardzo leniwie. Nie wstajê dzisiaj, nie mam si³y

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 08:02   #2618
asiulka30
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 128

Witam, u mnie tez pruszy snieg, z tego co widze za oknem. A musze jechac po meza do Zielonej Gory. I znowu strach. Nie wiem kiedy mnie w koncu opusci.
asiulka30 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 08:05   #2619
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

a ja dzisiaj jade do dziadków ale najpierw musze posprz±taæ dom:|
Stary 2011-02-19, 08:28   #2620
jomic
Zakorzenienie

Ja chyba te¿ robiê za kierowcê dzi¶. Wstawiaj± jedno autko do warsztatu i ktos musi kierowcê odebrac. Kierowca ma zapowiedziane, ze po nego pojadê jak bêdzie siedzia³ i milcza³ w samochodzie.
Poogladalam ostatnio trochê crash testów i jako¶ mi dziwnie teraz. A do tego ten ¶nieg (bo przeciez na p³ug nie mam co liczyæ), obce miasto. Dziwne wizje mnie nawiedzaj±

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Sylwia, a wpadniesz do mnie te¿ popsrz±taæ? I poprasowaæ (taaaaaaaki stosik)

Stary 2011-02-19, 08:31   #2621
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

o nie, tylko nie prasowanie...u mnie nikt tego nie lubi i nikt tego nie robi, no chyba, ¿e to jaka¶ wyj±tkowa sytuacja

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 08:32   #2622
sweet88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 328

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ

Nie lubiê znaków stop i ustêpowania pierwszeñstwa. Bo przewa¿nie s³ysza³am "dlaczego siê nie zatrzyma³a¶". A ja nie widzê sensu ponownego ruszania skoro mam znakomit± widoczno¶æ.
Ja za to s³ysza³am czemu siê zatrzymujesz...A czasem wola³am siê zatrzymaæ ni¿ ryzykowaæ, ¿e komu¶ wyjadê.

Cytat:
Napisane przez marta1920 Poka¿ wiadomo¶æ
OBLALAM

Na ³uku ledwo wykrêci³am, potem myslalam ze nie schowalam sie cala w kopercie ale dobrze ze tak plytko zaparkowalam bo jak chcialam ruszac do przodu ze wstecznego to zdazylam jeszcze wyhamowac. Wzniesienie bez problemow. Ruszylam jakos na te miasto.... [E]: Nie tylko trojka sluzy do jazdy do przodu. Dalam mu ta 4 jak juz sie tak o nia upominal. Potem autobus wpakowal mi sie przed auto i tak bezmyslnie za nim jechalam i wyladowalam za samochodem, ktory skrecal w lewo a mialam jechac prosto. Jakos sie przecislam ale jechalam po powierzchni przeznaczonej do ruchu ale to na szczescie przemilczal. Jeszcze dobrze samochodu nie wyprostowalam i juz mi kazal skrecac w prawo. Wyladowalam na krawezniku [E]: Co!? Za wasko tu jest!?. Wjechalam na parking z lidla zaparkowalam, wycofalam i to chyba byly jedyne rzeczy, ktore mi sie udaly... Wychechalam z tego parkingu, jade na skrzyzowanie i mialam skrecic w lewo. Teraz nie wiem jak to sie stalo ale jak dojezdzalam to bylo jeszcze zielone troche sie wychylilam zeby widziec gdzie jest podwojna ciagla jak obracalam glowe zeby spojrzec na sygnalizator to czuje szarpniecie i slysze od E ze chcialam wjechac na skrzyzowanie na czerwonym swietle.... No i po egzaminie :|
W miedzyczasie niechcacy wrzucilam z 2 na 1 i tylko slysze ryk [E]: To jedynka nie trojka!!!!!!!!!!!
Niezbyt przyjemny facet. Moze sie uda nastepnym razem.
Nastêpnym razem siê uda! Ja Ciê rozumiem, bo by³a¶ w stresie a na egzaminie trzeba ogarn±æ masê rzeczy, które dziej± siê wokó³. Ja na jazdach czêsto mia³am tak, ¿e zatrzymywa³am siê na zielonej strza³ce, skupia³am siê na maxa, ¿eby przepu¶ciæ innych i nie wymusiæ i zdarza³o siê, ¿e jak rusza³am, to mi isntruktor dawa³ po hamulcach, bo strza³ka zd±¿y³a zgasn±æ...

Cytat:
A ja sie dzisiaj dowiedzialam ze nie bedziemy mieli dziecka. Meza wyniki hormonow sa zle i nie mozna tego leczyc, podobno ma jakas wade genetyczna. Takze nic tylko sie skuc. Nie wiem co ja rodzicom powiem
Id¼ jeszcze do innego lekarza to potwierdziæ i próbujcie, bo tak jak dziewczyny wcze¶niej pisa³y cuda siê zdarzaj±

Cytat:
Bo z zó³tym to cokolwiek nie zrobisz to ¼le.
Ja ostatnio mam szczê¶cie, ¿e mi siê w ostatniej chwili zapala i hamujê do¶æ ostro (ostatnio 2 razy zapomnia³am przy tym wcisn±æ sprzêg³a i mi zgas³...) Ale jak pyta³am i. co zrobiæ w takiej sytuacji na egzaminie, to powiedzia³ - hamowaæ.

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
szczerze mówi±c to jako¶ apatycznie do tego podchodzê zdam bêdzie fajnie, nie nic siê nie stanie.

O jedno Was proszê gdy bêdê chcia³a rezygnowaæ ()proszê o
Kurcze mam to samo...próbujê siê nastawiæ inaczej, ale ca³y czas mi chodzi po g³owie, ¿e jak ju¿ siê w koñcu zapiszê to i tak nie zdam...

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25193481]tata mi t³umaczy³, ¿e ogólnie jak d³ugo trzymasz sprzêg³o to siê mo¿e bardzo szybko zu¿yæ, a jak jest dok³adnie to sie muszê jutro go zapytaæ jak z pracy wróci i dam znaæ, bo sama jestem ciekawa [/QUOTE]

Ja jestem przyzwyczajona, ¿e jak doje¿d¿am do ¶wiate³ to zawsze wrzucam na luz.

Edytowane przez sweet88
Czas edycji: 2011-02-19 o 08:35
sweet88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 08:39   #2623
jomic
Zakorzenienie

To sama poprasujê Ale to oznacza, ze muszê wstaæ

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet88 Poka¿ wiadomo¶æ

Kurcze mam to samo...próbujê siê nastawiæ inaczej, ale ca³y czas mi chodzi po g³owie, ¿e jak ju¿ siê w koñcu zapiszê to i tak nie zdam...
sweet, a co to za ponura wizja??

Karolina - wygranego meczu

Stary 2011-02-19, 08:39   #2624
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no ja na kompie siedze do 10.30 a potem wstaje
Stary 2011-02-19, 08:57   #2625
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

Cytat:
misislipy - jednocze¶nie mia³a poczucie ze w tym samochodzie to ja jestem wa¿niejsza ni¿ ten samochód, silnik, sprzêg³a i co on tam jeszcze ma. Z kosmita niee. Ale z moim instr tak siê czu³am.
Pal±c sprzeg³o w samochodzie kosmity na ostatniej je¼dzie - ¶mierdzi jak cho..., albo i dwie chol... . A on (kosmiczny) sta³ obok (siedzê, mia³am z recznego ruszyæ i ¿eby mi nie zgas³ to tak sobie gazowa³am, ¶mierdzi) i tylko powiedzia³ "kotek, nie bój siê tego sprzêg³a pu¶cic".

W du¿ych wysoko siê siedzi, wiêcej widac (niekoniecznie w³asnego samochodu), ma wieksze lusterka i wiêcej blachy do pogiêcia.

catttt - jak ci siê jecha³o w ¶nie? Bo ja w³asnie ze scenic siê zaprzyja¼niam
U mnie te¿ instruktor jako¶ nie narzeka³ nigdy ¿e auto zepsujê raz powiedzia³ co¶, ale siê za¶mia³ ¿e najwy¿ej bêdziemy pociagiem wracaæ

Nigdy nie zwraca³am uwagi jak jedê z tat± czy jest wy¿êj, ale co¶ mi tata wspomina³, ¿e ak bêdê jego autem je¼dziæ to bêde mia³a wy¿ej, ale niezbyt na to zwróci³am uwagê. W ka¿dym b±d¼ razie powiedzia³, ¿e w jego aucie bêdê mia³a lepiej

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Kurczê.. dzi¶ mi jazde odwo³ali... elegancko budzik dzwoni, ja wychodzê ¿eby go wy³±czyæ i patrze a jakie¶ smsy mam, a tu mi instruktorzy 3 smsy napisali, ¿e sie nie uda dzi¶ jechaæ... mo¿e to i lepiej bo tak sypie, a ja wreszcie bêdê mog³a dom ogarn±æ
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 09:17   #2626
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25197966]U mnie te¿ instruktor jako¶ nie narzeka³ nigdy ¿e auto zepsujê raz powiedzia³ co¶, ale siê za¶mia³ ¿e najwy¿ej bêdziemy pociagiem wracaæ
[/QUOTE]

Moi niby te¿ nie narzekali, ale jako, ¿e kursowe autka by³y równocze¶nie ich prywatnymi to ich bardzo bola³o, kiedy wpadali¶my w jak±¶ ogromniast± dziurê Raz jak siê wr±ba³am w taki wielki dó³ to a¿ mi ¿al siê tego samochodu zrobi³o
Ogólnie komentowali tylko, ¿e np. wy¿ywam siê dzisiaj na tej niewinnej toyotce (chocia¿ to bardziej jak gazowa³am du¿o) albo co¶ w stylu "Bo¿e widzisz i nie grzmisz". No i raz jeden za¿artowa³, ¿e w razie czego to kursantka zmienia ko³o, on tylko instruuje.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Du¿o ¶niegu, rodzice panika, bo przecie¿ mam jechaæ.

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 09:31   #2627
sweet88
Raczkowanie

Cytat:
To sama poprasujê Ale to oznacza, ze muszê wstaæ

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

sweet, a co to za ponura wizja??
To realna wizja, potwierdzona przez mojego wspania³ego instruktora, który twierdzi, ¿e z takim przygotowaniem raczej nie mam szans zdaæ za pierwszym razem...
Stary 2011-02-19, 09:53   #2628
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

sweet o Twoim "wspania³ym" instruktorze to tutaj ju¿ by³y burzliwe dyskusje A Ty, czujesz siê na si³ach ¿eby podej¶æ do egzaminu?

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 10:15   #2629
sweet88
Raczkowanie

liwiusz szczerze mówi±c to na chwilê obecn± nie bardzo...niby je¿d¿ê w miarê dobrze, ale robiê masê g³upich b³êdów niezagra¿aj±cych ani mnie ani innym uczestnikom ruchu, które mimo to skutkowa³yby przerwaniem egzaminu...dlatego w muszê dopracowaæ te rzeczy z innym instruktorem i wydaæ nastêpne siano...
Stary 2011-02-19, 10:24   #2630
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Moi niby te¿ nie narzekali, ale jako, ¿e kursowe autka by³y równocze¶nie ich prywatnymi to ich bardzo bola³o, kiedy wpadali¶my w jak±¶ ogromniast± dziurê Raz jak siê wr±ba³am w taki wielki dó³ to a¿ mi ¿al siê tego samochodu zrobi³o
Ogólnie komentowali tylko, ¿e np. wy¿ywam siê dzisiaj na tej niewinnej toyotce (chocia¿ to bardziej jak gazowa³am du¿o) albo co¶ w stylu "Bo¿e widzisz i nie grzmisz". No i raz jeden za¿artowa³, ¿e w razie czego to kursantka zmienia ko³o, on tylko instruuje.
U mnie ka¿dy z instrukotrów co¶ powiedzia³ Bo to te¿ ich prywatne auta
Pan instruktor powiedzia³ o tym ¿e bêdziemy pociagiem wracaæ, 1 z pañ instruktorek "biedan eLka " a 2 pani instrukotrka powiedzia³a, ¿e jakby co ona nie umie zmieniaæ ko³a, znaczy umie ale jej sie nie chce w tej zimie
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 10:32   #2631
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet88 Poka¿ wiadomo¶æ
liwiusz szczerze mówi±c to na chwilê obecn± nie bardzo...niby je¿d¿ê w miarê dobrze, ale robiê masê g³upich b³êdów niezagra¿aj±cych ani mnie ani innym uczestnikom ruchu, które mimo to skutkowa³yby przerwaniem egzaminu...dlatego w muszê dopracowaæ te rzeczy z innym instruktorem i wydaæ nastêpne siano...
JAk vczu³am, ze prezeginam w samochodzie to pyta³am, czy bardzi go w taki aposób katujê, albo czy bardzo mu ze mn± ¼le. Instr zawsze odpowiada³a "troszeczkê". Auto, które najbardzije ucierpia³o to osobisty samochód kosmity.

Sweet - np jakich? Bo jak co¶ zagra¿a to siê przerywa (poza wjechaniem na obszar na drodze wy³aczony z ruchu i takie tak zwiazane ze znakami poziomymi).

Zabieram siê za prace porz±dkowe. Ale szukam powodu, zeby siê nie zabraæ. W koncu trzeba do sklepu pojechaæ itp...

Stary 2011-02-19, 11:18   #2632
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

Z ka¿dym dniem mam coraz wiêcej do nadrabiania, czyli tempo pisania postów wraca do normy

A moi instruktorzy olewali jak zrobi³am co¶ niedobrego z autkiem (spalenie sprzêg³a, jazda po dziurach, oberwanie od ga³êzi), mówili ¿e to tylko samochód, na dodatek nie mój i mam siê nie przejmowaæ

Tak siê zastanawiam po co ja robi³am to prawko, je¿eli nie mam czasu i wymówek nigdzie je¼dziæ. Wszystko mam na miejscu, nigdzie nie muszê doje¿d¿aæ. Jeszcze siê oka¿ê, ¿e zrobi³am prawko do szuflady
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:24   #2633
jomic
Zakorzenienie

Eroll, chyba nie bêdzie a¿ tak ¼le. Poczekaj jeszcze troszkê. Znajdzie siê jeden powód, potem drugi, potem trzeci. Czasami taka "susza" w jazdach a potem przyjdzie ulewa

Lepiej Ci dzisiaj?

Stary 2011-02-19, 11:40   #2634
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

Mi³o, ¿e pytasz Lepiej, bo w koñcu siê wyspa³am. 10 godzin snu jest zdecydowanie lepsze od 6. Zd±¿y³am pój¶æ (tak, niestety nie jechaæ ;p) po zakupy, posprz±taæ i chyba bêdê siê uczyæ, bo w przysz³ym tygodniu znowu powtórka znêcania siê nad biednymi maturzystami.

Liwiusz pewnie teraz je¼dzi
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 12:05   #2635
nancy822
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 329

Witam Was Dziewczêta t± zimow± por±!
Ju¿ mialam nadziejê, ¿e snieg do mnie nie dojdzie a tu patrzê rano a sniegu po kostki :/ Muszê siê Wam pochwaliæ W ci±gu 2 tygodni przejecha³am troszkê ponad 800 km Codziennie do pracy i z pracy - samiutka

Edytowane przez nancy822
Czas edycji: 2011-02-19 o 12:16
nancy822 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 12:18   #2636
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

hej nancy o to super
Stary 2011-02-19, 12:52   #2637
Konto usuniête

Eroll uwierz, ¿e prawko zawsze siê w ¿yciu przyda
u mnie ostatnio auto duzo w domu sta³o bo tata by³ chory i jakbym juz mia³a prawko to by mi siê przyda³o...
Stary 2011-02-19, 13:33   #2638
jomic
Zakorzenienie

nancy

Ja ju¿ sobie pojecha³am...wszyscy wszystko poza mn± poza³atwiali

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Skoñczy³am Strasznie d³ugo mi to zajê³o

Stary 2011-02-19, 13:48   #2639
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Cytat:
Napisane przez nancy822 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Was Dziewczêta t± zimow± por±!
Ju¿ mialam nadziejê, ¿e snieg do mnie nie dojdzie a tu patrzê rano a sniegu po kostki :/ Muszê siê Wam pochwaliæ W ci±gu 2 tygodni przejecha³am troszkê ponad 800 km Codziennie do pracy i z pracy - samiutka
hej, super a 800 km to strasznie duzo, masz daleko do pracy?
u mnie tez pelno sniegu czeka mnie odsniezanie ;/
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-19, 14:14   #2640
nancy822
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 329

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Poka¿ wiadomo¶æ
hej, super a 800 km to strasznie duzo, masz daleko do pracy?
u mnie tez pelno sniegu czeka mnie odsniezanie ;/
Od siebie do pracy mam oko³o 30 km w jedn± stronê wiêc jest to troszkê
nancy822 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.