|
|
#4771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
A ja namiętnie latam na tańce :P
|
|
|
|
#4772 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja za 14 dni mam 22 urodziny
![]() I już mam trumnę ![]() Aczkolwiek dziarskim krokiem mimo nawału pracy wywijam twisty i czacze na parkiecie ;] Mimo,że przez kolejne 2 dni mam takie zakwasy,ze nie mogę nawet palcem ruszyć
|
#4773 |
|
Rozeznanie
|
Ja zakwasów nie mam ;P Ale jeszcze planuje dance aerobik gdzieś wcisnąć, więc kto wie
![]() A za 2 dni mam imieniny :P |
|
|
|
#4774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4776 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
HiHi
Dobranoc
|
|
|
|
#4778 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Przecież to moje zdjęcie
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam L'oreal'a taki olejek do prostowania.. y.. nie wiem jak się nazywa, potem zobaczę w łazience. ![]() A ja.. 19 lat i wybieram się do zakonu bo nikt mnie nie chce.
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się pojawia syndrom, ze mam juz tyle lat i nikogo nie mam to już pewnie nie znajdę
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Asmena, pocieszam się, że w zakonie ratowników też potrzebują!
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
szalona hehe
masz tylko 19 lat ludzie sie rozchodza jak mają po 40 i co maja powiedziec
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
Mnie to dobija fakt, że moja mama w moim wieku, była już mężatką, a wieku 23 lat urodziła mnie... Wiem, że to były inne czasy, ale jednak...
Najgorsze jest to, że ja się podobam facetom, bo nie mogę narzekać na brak powodzenia ale oni się mnie nie podobają hahahahaha PS: Malla śliczny avatar, jak zwykle ;****
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja sobie pójde z moim 30 lt poszukać miejsca na cmentarzu. ![]() Malla śliczny avatar.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#4785 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ty sobie to wyobrażasz? Znowu wymyśliłaś jakąś bzdurną historię tylko po to, żeby się z nim spotkać do cholery! Bo nie powiesz mi, że wierzysz, że gościu przyjdzie i poda jakieś racjonalne powody swojego zachowania.-wydzierałem się na Ciebie i sprawiłem, że tydzień chodziłaś przerażona, oskarżyłem Cię o zdradę, nie chciałem wypuścić Cię z samochodu, że aż chciałaś dzwonić po pomoc, bo....? Bo jestem niezrównoważony psychicznie, potrzebuje psychiatry i to najlepiej na oddziale, bo jestem zwykłym ścierwem? czy może: - jesteś <stek inwektyw> i ja Cię tak kochałem a Ty, taka i owaka, zdradziłaś, zostawiłaś mnie nieszczęśliwego, a ja bym Ci wybaczył to wszystko ale Ty złą kobietą jesteś! (oczywiście wszystko okraszone odpowiednią ilością bluzgów, waleniem pięścią w ścianę, a może w Ciebie?) czy na przykład: -kocham Cię, błagam wybacz najdroższa, dla Ciebie pójdę na kolanach do Częstochowy a wrócę na łokciach, tylko przyjm o pani mnie nikczemnika z powrotem! ![]() No i co, którą wersję chcesz usłyszeć? Co Ci robi jaką on wybierze? Fakty są faktami i jak wyczytałam w podpisie jakiejś wizażanki IGNOROWANIE FAKTÓW NIE SPRAWIA, ŻE PRZESTAJĄ ONE ISTNIEĆ!!! A fakty są takie, że to burak i nie masz po co z nim rozmawiać, więc przestań tu wykręcać jakieś chore akcje ![]() Naprawdę, ja po drugiej stronie kabla jestem w stanie stwierdzić, że z tym gościem normalnie nie porozmawiasz, a Ty znając go, łudzisz się, że będzie inaczej, litości Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zagadaj z siaaaą, ona ostatnio miała równie posrany pomysł, z tym że u niej minęło o wiele więcej czasu niż u Ciebie i rozstanie nie było tak dramatyczne. A i tak rozsypała się po spotkaniu na kawałki. Tak cierpiałaś, zaczęło być trochę lepiej to chcesz z powrotem wejść w bagno, ja niektórych rzeczy chyba nigdy nie skumam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja używałam do końcówek jedwabiu. |
|||||||
|
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to u nas rodzinne że idziemy pod prąd, a nie z resztą tłumu Cytat:
![]() ale nie będe pisac co mi sie najbardziej podobało bo znów mi się dostanie ![]() miłęgo dnia 4all
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-20 o 08:50 |
||
|
|
|
#4787 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Dzięki, ale zmienię po powrocie ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się ze wszystkim, co napisałaś. Mleczko kupuję przez internet, więc tanio wychodzi.
|
|
|
#4788 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak zrobi to co będzie chciała. Też uważam, że nie ma po co z nim gadać, przecież czytam wątek i pamietam o tamtej sytuacji z samochodu.Edit: ale w pewnym sensie rozumiem to, że chciała by miec te "ostatnią rozmowe". Tylko, że ten przypadek jest inny niż wszystkie, facet zachowywał się jak psychicznie chory. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
teraz czasay się zmieniły, można spokojnie, zdobyć wszykształcenie, pracę, a dopiero potem rodzine zakladać![]() Ja też tak miałam przez większość czasu, ale jakiś tam się znalazł który mi się też podobał nie jest tak źle, w koncu trafi się ktoś kto Ci będzie pasował.
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-02-20 o 11:49 |
||
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym się z Wami pożegnać. Nie będę już tu pisać. Życzę Wam dużo sił i wiary w prawdziwą, szczerą miłość
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zadomowienie
|
A ja mam dzis... 23 urodziny!
I stawiam wszystkim po wirtualnym piwie ![]() Kolega zaczal mnie wczoraj delikatnie obejmowac jak siadal kolo mnie... Bylam pijana, wiec mi to nie przeszkadzalo Poza tym... wczoraj przy moich znajomych powiedzial do mnie, ze jestem piekna... wynikalo to z rozmowy i bylo dodatkiem do tego co mowil... Powiedzial "(...), a jaka piekna" -jak ja to widze i slysze, to mi sie wydaje ze on sciemnia... To jest niemozliwe zeby facet tak komplementowal i mial szczere intencje! ![]() Dzis rano napisal mi smsa do mnie per "moja ksiezniczko" ![]() Dzis nalegal bym sie z nim spotkala na troche... Chyba cos kombinuje w sprawie tych moich urodzin... ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam nowy etap w swoim życiu i chcę się rozstać z tym wątkiem raz na zawsze (potrzebuję tego). Co nie znaczy, że znikam z wizażu. Obiecuję, że za kilka miesięcy wpadnę do Was, żeby zdać Wam relację z tego, co u mnie
. Tymczasem trzymajcie się |
|
|
|
#4794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czuje sie okropnie.
Wstałam rano i.. Znowu to samo On zniszczył we mnie jakiekolwiek poczucie własnej wartości, czuję się beznadziejną i wstrętną osobą... I jeszcze cały czas kłócę się z rodzicami, oni też mnie wyzywają. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Cytat:
Bo ja już bym chyba tego nie przeżyła Cytat:
|
|||
|
|
|
#4795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I nic się nie przejmuj, mi też się wszystko sypie. 23 lata, a jak stara baba. Najbardziej lubię siedzieć w poczekalni otoczona ludźmi o średniej wieku 60 lat i słuchać: "taka młoda, a już chora", "sport prowadzi do kalectwa!" itp. .Rano też jakiś chwilowy dół mnie złapał. Nie wiem czemu, bo wczoraj balowałam z kumpelą i było całkiem fajnie. Nawet jeden fajny facet się znalazł . Ale... chyba na razie nie wyobrażam sobie kogokolwiek na miejscu byłego...
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-02-20 o 12:35 |
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z rodzicami się na pewno dogadasz teraz jesteś rozdrażniona, masz zły dzień, ale to przejdzie. Powiedz im, że wstałaś lewą nogą, i pogadacie później, bo nie chcesz się kłócić.
|
|
#4798 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Za rok będą obchodzić 25. rocznicę ślubu i dzięki nim wiem, że miłość istnieje
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Connff , ja mam ciągłe problemy z rzepką, bo mi ucieka i mam "kolano kinomana"... :/ Chce sobie kupić stabilizator, ale nie mam kasy, a rodzice do mnie, że ćwiczyć, a nie ładować się w stabilizatory :/
Jakiś typ na fejsie pisze mi, że urzekła go moja uroda i że mój chłopak musi mieć dużo szczęścia... :/ |
|
|
|
#4800 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ,
Od wczoraj oficjalnie jestem sama ![]() Ech... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

wiem, że to oczywiste, ale chciałabym wiedzieć czemu on tak się zachował wtedy, dlaczego tak było, no dlaczego? potrzebuję tych wyjaśnień. Może to zamknęłoby sprawę? 

Zagadaj z siaaaą, ona ostatnio miała równie posrany pomysł, z tym że u niej minęło o wiele więcej czasu niż u Ciebie i rozstanie nie było tak dramatyczne. A i tak rozsypała się po spotkaniu na kawałki. Tak cierpiałaś, zaczęło być trochę lepiej to chcesz z powrotem wejść w bagno, ja niektórych rzeczy chyba nigdy nie skumam 

.