Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-19, 22:36   #4771
martuska2o
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

A ja namiętnie latam na tańce :P
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:37   #4772
juniorka89
Wtajemniczenie

a ja za 14 dni mam 22 urodziny
I już mam trumnę

Aczkolwiek dziarskim krokiem mimo nawału pracy wywijam twisty i czacze na parkiecie ;]
Mimo,że przez kolejne 2 dni mam takie zakwasy,ze nie mogę nawet palcem ruszyć
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:39   #4773
martuska2o
Rozeznanie

Ja zakwasów nie mam ;P Ale jeszcze planuje dance aerobik gdzieś wcisnąć, więc kto wie
A za 2 dni mam imieniny :P
Stary 2011-02-19, 22:43   #4774
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Ja zakwasów nie mam ;P Ale jeszcze planuje dance aerobik gdzieś wcisnąć, więc kto wie
A za 2 dni mam imieniny :P
Ja bym nie miała...Gdyby nie to,ze kolega z którym zawsze podbijamy parkiet robi ze mną takie rzeczy że ja co chwilę wyginam się w łuk na parkiecie to jak mam nie mieć zakwasów??
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:49   #4775
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
a ja 29 i nie tylko dycham ledwo ale czasem się tez gibam w te i we w tę
A ja mam 19 i sie sypie
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:51   #4776
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A ja mam 19 i sie sypie

Pozamiataj
Stary 2011-02-19, 23:04   #4777
lily92920
Zakorzenienie

HiHi

Dobranoc
Stary 2011-02-19, 23:11   #4778
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Nawet nie wiedziałam, że takie złe opinie ma ;d Chyba dobrze, że go dostać nie mogę hehe
Ja lubię bardzo obydwa L'Oreale.
Cytat:
Malla, skad bierzesz taka laleczke? Ja też chce taka mieć
Przecież to moje zdjęcie
Stary 2011-02-19, 23:12   #4779
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
O, a mogłabyś polecić coś do włosów do użycia przed prostowaniem? Takie jakieś coś do ochrony włosów Bo ja jak miałam dłuższe to prostowałam raz na jakiś czas, a teraz jak mam krótsze, to z takimi pofalowanymi się kiepsko czuję, wolę proste A nie chciałabym ich niszczyć, więc rozglądam się za czymś porządnym

-

Ja używam L'oreal'a taki olejek do prostowania.. y.. nie wiem jak się nazywa, potem zobaczę w łazience.

A ja.. 19 lat i wybieram się do zakonu bo nikt mnie nie chce.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:12   #4780
asmenaa
Zakorzenienie

A mi się pojawia syndrom, ze mam juz tyle lat i nikogo nie mam to już pewnie nie znajdę
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:14   #4781
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Asmena, pocieszam się, że w zakonie ratowników też potrzebują!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:19   #4782
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Asmena, pocieszam się, że w zakonie ratowników też potrzebują!

szalona hehe
masz tylko 19 lat ludzie sie rozchodza jak mają po 40 i co maja powiedziec
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 00:06   #4783
marg0lcia
Zadomowienie

Mnie to dobija fakt, że moja mama w moim wieku, była już mężatką, a wieku 23 lat urodziła mnie... Wiem, że to były inne czasy, ale jednak...
Najgorsze jest to, że ja się podobam facetom, bo nie mogę narzekać na brak powodzenia ale oni się mnie nie podobają hahahahaha

PS: Malla śliczny avatar, jak zwykle ;****

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 01:21   #4784
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
A ja mam 19 i sie sypie
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
a ja za 14 dni mam 22 urodziny
I już mam trumnę
Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
A mi się pojawia syndrom, ze mam juz tyle lat i nikogo nie mam to już pewnie nie znajdę
Rozwalacie mnie kobitki.
To ja sobie pójde z moim 30 lt poszukać miejsca na cmentarzu.

Malla śliczny avatar.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 02:05   #4785
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny.. to już dwa tygodnie, czemu cały czas mam ochotę do niego napisać, ale nie że za nim tęsknie. chyba potrzebuje żeby ta sytuacja została wyjaśniona. wiem, że to oczywiste, ale chciałabym wiedzieć czemu on tak się zachował wtedy, dlaczego tak było, no dlaczego? potrzebuję tych wyjaśnień. Może to zamknęłoby sprawę?
Ja już nic do niego nie czuję, wiem, że nie chcę z nim być. Ale jednak chciałabym znać chociaż przyczynę zerwania.. może i tak, chcę się z nim zobaczyć, ale może to wreszcie zakończyłoby moją psychiczną męczarnie i otrzymałabym odpowiedź na to ważne pytanie "DLACZEGO? dlaczego tak było?!" ..

... ~!
bejbe, czy Ci znowu odpierdzieliło? Jak Ty sobie to wyobrażasz? Znowu wymyśliłaś jakąś bzdurną historię tylko po to, żeby się z nim spotkać do cholery! Bo nie powiesz mi, że wierzysz, że gościu przyjdzie i poda jakieś racjonalne powody swojego zachowania.

-wydzierałem się na Ciebie i sprawiłem, że tydzień chodziłaś przerażona, oskarżyłem Cię o zdradę, nie chciałem wypuścić Cię z samochodu, że aż chciałaś dzwonić po pomoc, bo....? Bo jestem niezrównoważony psychicznie, potrzebuje psychiatry i to najlepiej na oddziale, bo jestem zwykłym ścierwem?

czy może:

- jesteś <stek inwektyw> i ja Cię tak kochałem a Ty, taka i owaka, zdradziłaś, zostawiłaś mnie nieszczęśliwego, a ja bym Ci wybaczył to wszystko ale Ty złą kobietą jesteś! (oczywiście wszystko okraszone odpowiednią ilością bluzgów, waleniem pięścią w ścianę, a może w Ciebie?)

czy na przykład:

-kocham Cię, błagam wybacz najdroższa, dla Ciebie pójdę na kolanach do Częstochowy a wrócę na łokciach, tylko przyjm o pani mnie nikczemnika z powrotem!

No i co, którą wersję chcesz usłyszeć? Co Ci robi jaką on wybierze? Fakty są faktami i jak wyczytałam w podpisie jakiejś wizażanki IGNOROWANIE FAKTÓW NIE SPRAWIA, ŻE PRZESTAJĄ ONE ISTNIEĆ!!! A fakty są takie, że to burak i nie masz po co z nim rozmawiać, więc przestań tu wykręcać jakieś chore akcje
Naprawdę, ja po drugiej stronie kabla jestem w stanie stwierdzić, że z tym gościem normalnie nie porozmawiasz, a Ty znając go, łudzisz się, że będzie inaczej, litości

Cytat:
Nie, nie proponował.. Nie odezwie się, bo dowiedziałam się.. że moja matka do niego zadzwoniła (byłam w szoku jak się dowiedziałam, to było od razu po spotkaniu, kiedy ja płakałam i byłam w rozsypce ona do niego zadzwoniła, powiedziała swoje coś w stylu 'że ma NIGDY więcej się nie odzywać do mnie' więc jakie prawdopodobieństwo że się zgodzi? żadne, więc jeśli sama nie zaproponuje on będzie milczał na wieki). Koniec historii.
PODZIĘKUJ MAMIE! Rozsądna z niej kobieta.

Cytat:
Nie sądze żebym temu potworowi rzuciła się w ramiona..
"Nie sądzę" to za mało pewności, żeby ryzykować.

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, to ciężko mi doradzić, bo nie byłam w takiej sytuacji, więc wyobrażam sobie tylko to co czujesz. Rozstaliście się, ale nie było to wyjaśnione, tylko taka nieprzyjemna sytuacja się wydarzyła.... Pytanie czy będziesz umiała, bez lamentów, płaczu, proszenia się z nim spotkać. Jeżeli chcesz to to zrób, ale sądzę, ze po spotkaniu może Ci być bardzo cieżko, nie jestes w stanie przwidzeć, jakie rzeczy Ci nagada, skoro zachowywał się jak świr poprzednim razem....

Mam tylko nadzieję, że nie chcesz utrzymywac "koleżeńskich" stosunków z eks, tylko się z nim spotkać, żeby zamknąć ten rozdział, raz na zawsze.
Ofelia ale co Ty jej radzisz, przecież wiadomo, że jak ona tam pójdzie, to tylko wróci tutaj sponiewierana i z twarzą przy ziemi, bo ten gościu zapewne nie zachowa się jak dżentelmen, tylko ją upokorzy (albo siebie, nie wiadomo). A jeśli nie, to uderzy w jakieś pseudo miłosne tony i ona będzie w wielkiej rozterce, bo się jeszcze z niego nie wyleczyła. A może w ogóle odezwie się do nas z miejscowego szpitala, jak on jej połamie kości? Kto to przewidzi? bejbe, mają u Was w szpitalu wifi?

Cytat:
Może mu nie zależy, ale mi owszem.

Po co się spotykać ?

Żeby było mi lżej na duchu. Nie potrafię przestać myśleć o tym..
Ja ***e... Ej nie masz 12 lat, żeby nam wkręcać, że myślisz, że spotkanie z gościem, z którym rozstałaś się bardzo niedawno, jeszcze się po tym nie pozbierałaś, on potraktował Cię jak psychol szmatę, sprawi że poczujesz się lepiej?! Przecież oczywiste jest, że poczujesz się 100x gorzej i kto wie czy nie gorzej niż po samym rozstaniu. Zagadaj z siaaaą, ona ostatnio miała równie posrany pomysł, z tym że u niej minęło o wiele więcej czasu niż u Ciebie i rozstanie nie było tak dramatyczne. A i tak rozsypała się po spotkaniu na kawałki. Tak cierpiałaś, zaczęło być trochę lepiej to chcesz z powrotem wejść w bagno, ja niektórych rzeczy chyba nigdy nie skumam

Cytat:
Oj, ja to widzę tak :
umawiamy się np w mc donaldzie (ludzie, więc nie będziemy oboje robić scen), rozmawiamy o tym 20 -30 minut, po czym zwijamy się oboje, każdy we swoją stronę i zamkniętym tematem J+M=<3
Rzucenie w ramiona? ne ma takie opcji! nie chcę!
Czy mnie wyśmieje.. ciężko stwierdzić.. chyba nie..
Losie... kolejny pomysł jak z tym wysyłaniem tajemnego smsa że widzimy się na dworcu. Życie to nie jest powieść kryminalna bejbe, nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że on Ci nie zrobi sceny w tym Macu, równie dobrze może zacząć rozpieprzać stoliki (dobrze że w mc są przytwierdzone do ziemi) i narobić Ci wstydu. Co Ty w ogóle chcesz od niego usłyszeć? NIC, chcesz się z nim po prostu zobaczyć, weź chociaż siebie nie oszukuj, jak już nas musisz

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość

P.S. zrobię jeszcze taki off top kosmetyczny
Czy któraś z Was prostuje dość często włosy?
.
Ja kiedyś prostowałam, musiałam po tym ściąć włosy. Teraz mam tak ostrzyżone, że chyba znowu będę musiała przejechać trochę prostownicą. To mleczko, co Malla podała jest dobre? Bo drogie dość, więc jeżeli nie działa cudów, to ja go nie chcę
Ja używałam do końcówek jedwabiu.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 07:38   #4786
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Mnie to dobija fakt, że moja mama w moim wieku, była już mężatką, a wieku 23 lat urodziła mnie... Wiem, że to były inne czasy, ale jednak...
moja Mama mnie urodziła jak kończyła równą 4O stkę więc mam jeszcze dużo czasu
to u nas rodzinne że idziemy pod prąd, a nie z resztą tłumu

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
bejbe, czy Ci znowu odpierdzieliło? Jak Ty sobie to wyobrażasz? Znowu wymyśliłaś jakąś bzdurną historię tylko po to, żeby się z nim spotkać do cholery! Bo nie powiesz mi, że wierzysz, że gościu przyjdzie i poda jakieś racjonalne powody swojego zachowania.

-wydzierałem się na Ciebie i sprawiłem, że tydzień chodziłaś przerażona, oskarżyłem Cię o zdradę, nie chciałem wypuścić Cię z samochodu, że aż chciałaś dzwonić po pomoc, bo....? Bo jestem niezrównoważony psychicznie, potrzebuje psychiatry i to najlepiej na oddziale, bo jestem zwykłym ścierwem?

czy może:

- jesteś <stek inwektyw> i ja Cię tak kochałem a Ty, taka i owaka, zdradziłaś, zostawiłaś mnie nieszczęśliwego, a ja bym Ci wybaczył to wszystko ale Ty złą kobietą jesteś! (oczywiście wszystko okraszone odpowiednią ilością bluzgów, waleniem pięścią w ścianę, a może w Ciebie?)

czy na przykład:

-kocham Cię, błagam wybacz najdroższa, dla Ciebie pójdę na kolanach do Częstochowy a wrócę na łokciach, tylko przyjm o pani mnie nikczemnika z powrotem!

No i co, którą wersję chcesz usłyszeć? Co Ci robi jaką on wybierze? Fakty są faktami i jak wyczytałam w podpisie jakiejś wizażanki IGNOROWANIE FAKTÓW NIE SPRAWIA, ŻE PRZESTAJĄ ONE ISTNIEĆ!!! A fakty są takie, że to burak i nie masz po co z nim rozmawiać, więc przestań tu wykręcać jakieś chore akcje
Naprawdę, ja po drugiej stronie kabla jestem w stanie stwierdzić, że z tym gościem normalnie nie porozmawiasz, a Ty znając go, łudzisz się, że będzie inaczej, litości

PODZIĘKUJ MAMIE! Rozsądna z niej kobieta.

"Nie sądzę" to za mało pewności, żeby ryzykować.

Ofelia ale co Ty jej radzisz, przecież wiadomo, że jak ona tam pójdzie, to tylko wróci tutaj sponiewierana i z twarzą przy ziemi, bo ten gościu zapewne nie zachowa się jak dżentelmen, tylko ją upokorzy (albo siebie, nie wiadomo). A jeśli nie, to uderzy w jakieś pseudo miłosne tony i ona będzie w wielkiej rozterce, bo się jeszcze z niego nie wyleczyła. A może w ogóle odezwie się do nas z miejscowego szpitala, jak on jej połamie kości? Kto to przewidzi? bejbe, mają u Was w szpitalu wifi?

Ja ***e... Ej nie masz 12 lat, żeby nam wkręcać, że myślisz, że spotkanie z gościem, z którym rozstałaś się bardzo niedawno, jeszcze się po tym nie pozbierałaś, on potraktował Cię jak psychol szmatę, sprawi że poczujesz się lepiej?! Przecież oczywiste jest, że poczujesz się 100x gorzej i kto wie czy nie gorzej niż po samym rozstaniu. Zagadaj z siaaaą, ona ostatnio miała równie posrany pomysł, z tym że u niej minęło o wiele więcej czasu niż u Ciebie i rozstanie nie było tak dramatyczne. A i tak rozsypała się po spotkaniu na kawałki. Tak cierpiałaś, zaczęło być trochę lepiej to chcesz z powrotem wejść w bagno, ja niektórych rzeczy chyba nigdy nie skumam

Losie... kolejny pomysł jak z tym wysyłaniem tajemnego smsa że widzimy się na dworcu. Życie to nie jest powieść kryminalna bejbe, nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że on Ci nie zrobi sceny w tym Macu, równie dobrze może zacząć rozpieprzać stoliki (dobrze że w mc są przytwierdzone do ziemi) i narobić Ci wstydu. Co Ty w ogóle chcesz od niego usłyszeć? NIC, chcesz się z nim po prostu zobaczyć, weź chociaż siebie nie oszukuj, jak już nas musisz

Ja używałam do końcówek jedwabiu.
cały post znów napisany REWELACYJNIE DOSADNIE
ale nie będe pisac co mi sie najbardziej podobało bo znów mi się dostanie

miłęgo dnia 4all

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-20 o 08:50
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 09:01   #4787
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ile naszych mam tkwi w nieszczęśliwych, nieprzemyślanych małżeństwach...
Dzięki, ale zmienię po powrocie
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Rozwalacie mnie kobitki.
A to nie masz jeszcze?
Cytat:
bejbe, czy Ci znowu odpierdzieliło?
Zgadzam się ze wszystkim, co napisałaś.

Mleczko kupuję przez internet, więc tanio wychodzi.
Stary 2011-02-20, 11:55   #4788
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ofelia ale co Ty jej radzisz, przecież wiadomo, że jak ona tam pójdzie, to tylko wróci tutaj sponiewierana i z twarzą przy ziemi, bo ten gościu zapewne nie zachowa się jak dżentelmen, tylko ją upokorzy (albo siebie, nie wiadomo). A jeśli nie, to uderzy w jakieś pseudo miłosne tony i ona będzie w wielkiej rozterce, bo się jeszcze z niego nie wyleczyła. A może w ogóle odezwie się do nas z miejscowego szpitala, jak on jej połamie kości? Kto to przewidzi? bejbe, mają u Was w szpitalu wifi? .
Ja jej nic nie radze i tak zrobi to co będzie chciała. Też uważam, że nie ma po co z nim gadać, przecież czytam wątek i pamietam o tamtej sytuacji z samochodu.

Edit: ale w pewnym sensie rozumiem to, że chciała by miec te "ostatnią rozmowe". Tylko, że ten przypadek jest inny niż wszystkie, facet zachowywał się jak psychicznie chory.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Najgorsze jest to, że ja się podobam facetom, bo nie mogę narzekać na brak powodzenia ale oni się mnie nie podobają hahahahaha

Moja mama, w moim wieku, też już miała meża i dziecko do tego, ale ja to bym wcale nie chciała teraz czasay się zmieniły, można spokojnie, zdobyć wszykształcenie, pracę, a dopiero potem rodzine zakladać

Ja też tak miałam przez większość czasu, ale jakiś tam się znalazł który mi się też podobał nie jest tak źle, w koncu trafi się ktoś kto Ci będzie pasował.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2011-02-20 o 11:49
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 11:57   #4789
OtTakaJa
Zakorzenienie

Chciałabym się z Wami pożegnać. Nie będę już tu pisać. Życzę Wam dużo sił i wiary w prawdziwą, szczerą miłość

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:00   #4790
mimimka
Zadomowienie

A ja mam dzis... 23 urodziny!
I stawiam wszystkim po wirtualnym piwie

Kolega zaczal mnie wczoraj delikatnie obejmowac jak siadal kolo mnie... Bylam pijana, wiec mi to nie przeszkadzalo

Poza tym... wczoraj przy moich znajomych powiedzial do mnie, ze jestem piekna... wynikalo to z rozmowy i bylo dodatkiem do tego co mowil... Powiedzial "(...), a jaka piekna" -jak ja to widze i slysze, to mi sie wydaje ze on sciemnia... To jest niemozliwe zeby facet tak komplementowal i mial szczere intencje!

Dzis rano napisal mi smsa do mnie per "moja ksiezniczko"

Dzis nalegal bym sie z nim spotkala na troche... Chyba cos kombinuje w sprawie tych moich urodzin...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Chciałabym się z Wami pożegnać. Nie będę już tu pisać. Życzę Wam dużo sił i wiary w prawdziwą, szczerą miłość
Hej!! Czemu!??!?!
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:05   #4791
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Co się stało? Już raz przestałaś pisać, potem zaczęłaś, mam nadzieję, ze chociaż wpadniesz raz na jakiś czas

Stary 2011-02-20, 12:11   #4792
annonim
Rozeznanie

Cytat:
ej, no co Ty?
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:14   #4793
OtTakaJa
Zakorzenienie

Zaczynam nowy etap w swoim życiu i chcę się rozstać z tym wątkiem raz na zawsze (potrzebuję tego). Co nie znaczy, że znikam z wizażu. Obiecuję, że za kilka miesięcy wpadnę do Was, żeby zdać Wam relację z tego, co u mnie. Tymczasem trzymajcie się

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:23   #4794
lily92920
Zakorzenienie

Dziewczyny, czuje sie okropnie.

Wstałam rano i.. Znowu to samo

On zniszczył we mnie jakiekolwiek poczucie własnej wartości, czuję się beznadziejną i wstrętną osobą...

I jeszcze cały czas kłócę się z rodzicami, oni też mnie wyzywają.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
J

A ja.. 19 lat i wybieram się do zakonu bo nikt mnie nie chce.
Ja ostatnio powiedziałam mojej matce, że ide do zakonu, to sie zniesmaczyła...

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Znaleść, znajdziemy, ale żebyśmy znowu nie zostały potraktowane jak śmiecie... Bo ja już bym chyba tego nie przeżyła

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Rozwalacie mnie kobitki.
No ale taka prawda: Kości łamliwe, kolana do bani (nadaja sie tylko do operacji), teraz plecy, anemia... Nic dodać nic ująć
Stary 2011-02-20, 12:31   #4795
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Zaczynam nowy etap w swoim życiu i chcę się rozstać z tym wątkiem raz na zawsze (potrzebuję tego). Co nie znaczy, że znikam z wizażu. Obiecuję, że za kilka miesięcy wpadnę do Was, żeby zdać Wam relację z tego, co u mnie. Tymczasem trzymajcie się
Z czym sie wiaze ten nowy etap? Gratuluje
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:33   #4796
Connff
Zadomowienie

Cytat:
No ale taka prawda: Kości łamliwe, kolana do bani (nadaja sie tylko do operacji), teraz plecy, anemia... Nic dodać nic ująć
U mnie kolana to też prawdziwa tragedia. Zeszłej wiosny złapałam potężną kontuzję, przez co cały rok pod względem sportu był do bani. Brałam zastrzyki (trochę pomogły nawet), byłam u wieeeelu ortopedów, a co jeden to gorszy. Ostatecznie znalazłam jednego dobrego fachowca, no i niestety stwierdził, że nie obejdzie się bez artroskopii. Tylko że to góra kasy niestety, a na razie chwilowo czuję się lepiej. Po studiach sobie zafunduję . I nic się nie przejmuj, mi też się wszystko sypie. 23 lata, a jak stara baba. Najbardziej lubię siedzieć w poczekalni otoczona ludźmi o średniej wieku 60 lat i słuchać: "taka młoda, a już chora", "sport prowadzi do kalectwa!" itp. .

Rano też jakiś chwilowy dół mnie złapał. Nie wiem czemu, bo wczoraj balowałam z kumpelą i było całkiem fajnie. Nawet jeden fajny facet się znalazł . Ale... chyba na razie nie wyobrażam sobie kogokolwiek na miejscu byłego...

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-02-20 o 12:35
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:39   #4797
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, czuje sie okropnie.

Wstałam rano i.. Znowu to samo

On zniszczył we mnie jakiekolwiek poczucie własnej wartości, czuję się beznadziejną i wstrętną osobą...

I jeszcze cały czas kłócę się z rodzicami, oni też mnie wyzywają
Lili musisz być silna. Po ostatniej sytuacji masz nauczkę, wiadomo widzicie się w szkole, nie unikniesz tego, ale jakieś imprezki, spotkania sobie odpuść, jeżeli wiesz, że On ma tam być. Przecież możesz umówić się gdzieś indziej. Jeszcze tylko troche, za chwile matura, studia, będziesz mieć go z głowy i na pewno będzie dużo lepiej. Nie jesteś beznadziejna i wstrętna, to on jest wstrętny, że Cię potraktował jak potraktował. Jesteś super babką, tak musisz myśleć!

Z rodzicami się na pewno dogadasz teraz jesteś rozdrażniona, masz zły dzień, ale to przejdzie. Powiedz im, że wstałaś lewą nogą, i pogadacie później, bo nie chcesz się kłócić.

Stary 2011-02-20, 12:43   #4798
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Moja mama, w moim wieku, też już miała meża i dziecko do tego, ale ja to bym wcale nie chciała teraz czasay się zmieniły, można spokojnie, zdobyć wszykształcenie, pracę, a dopiero potem rodzine zakladać

Ja też tak miałam przez większość czasu, ale jakiś tam się znalazł który mi się też podobał nie jest tak źle, w koncu trafi się ktoś kto Ci będzie pasował.
Ale ja tak mam przez cały czas. Jak mnie się ktoś podobał, to ja jemu nie i odwrotnie. Dlatego też byłam w szoku, kiedy okazało się, że spodobałam się eksowi, bo on naprawdę jest przystojny. Nie tu, żebym go wychwalała, ale nie spotkałam ani jednej kobiety, która by tego nie powiedziała. Wszystkie moje koleżanki, znajome, ciotki, babki, WSZYSTKIE mówiły zawsze, że on taki przystojny, bo to prawda. I był jeszcze jeden, któremu ja wpadłam w oko i on mnie, ale odległość zrobiła swoje.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ile naszych mam tkwi w nieszczęśliwych, nieprzemyślanych małżeństwach...
Dzięki, ale zmienię po powrocie
Ale moja mama jest w bardzo szczęśliwym małżeństwie Za rok będą obchodzić 25. rocznicę ślubu i dzięki nim wiem, że miłość istnieje

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:43   #4799
lily92920
Zakorzenienie

Connff , ja mam ciągłe problemy z rzepką, bo mi ucieka i mam "kolano kinomana"... :/ Chce sobie kupić stabilizator, ale nie mam kasy, a rodzice do mnie, że ćwiczyć, a nie ładować się w stabilizatory :/

Jakiś typ na fejsie pisze mi, że urzekła go moja uroda i że mój chłopak musi mieć dużo szczęścia... :/
Stary 2011-02-20, 12:43   #4800
Duszek2
Raczkowanie

Hej dziewczyny ,
Od wczoraj oficjalnie jestem sama
Ech...
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości