Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-19, 20:47   #2461
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Micia kochanie jak dobrze, że jesteś cała ale błagam UWAŻAJ !!! Ja się boję szybkiej jazdy samochodem, od wypadku chyba mi zostało ja byłam mała, zginął wtedy mój tata i brat....
mam uraz
Tak mi przykro
Będę uważać... Chyba sama teraz też będę mieć uraz i nie bede szybko jeździć.. Dziś już jeździłam bo musiałam do Rybnika jechać i wcale szybko nie jechałam ehh

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:21   #2462
margolka1986
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cytat:
Napisane przez caamillaa Pokaż wiadomość
Mi na praktycznie każdą myśl o ślubie w brzuchu ściska
ale to tak pozytywnie ?? ja ostatnio mam po prostu taki przypływ uczucia do swojego Ukochanego i ogolnie jest tak dobrze ze nie moge sie doczekac slubu a od jutra.. równiutki pół roku do tego wielkiego dnia
dziś w nocy zaliczyłam swój 1szy ślubny koszmar :P

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
A ja już ma 2 z przodu
alez malutko...

Justi... przykro mi - takie wydarzenie na pewno wpływa na całe życie i podejście do pewnych spraw.. ja ogólnie jak pooglądam zbyt dużo starsznych wypadków to boję sie szybkiej jazdy... sama mam prawko ponad 5 lat a rzadko jeżdzę bo się boję..

Micia a to 100/110 to dość szybko.. to szczęście w nieszczęściu ze zarówno Ty wyszlas z tego cało jak i że nikomu innemu nic się nie stało..

Kupiliśmy panele i kamień jestem mega zadowolona a jutro jedziemy do Wawy

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa

Edytowane przez margolka1986
Czas edycji: 2011-02-19 o 21:38
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:30   #2463
cobra115
Zakorzenienie

Witam z pracy

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
szyja mnie bardziej boli.. już wiem gdzie... między kręgami gdzies.. i chodzę sztywna.. Jak nie przestanie do pon. to ide do lekarza tylko muszę najpierw ubezpieczenie zaplacic bo moze jakies odszkodowanie dostane
a tak to ok.

noooo

bidula....
Trzymaj się

obiecane zdjęcia auta:
Masakra

Cytat:
Cześć dziewczynki!! Już kiedyś udzielam się tutaj w wątku, ale to było kilkanaście części wstecz Powiem szczerze, że stresowałam się bardzo jak czytałam wasze wiadomości i to, że macie już tyle pozałatwiane. Dlatego starałam się tutaj nie zaglądać, aby do końca się nie dobić Zresztą druga sprawa to trudność w nadgonieniu tego o czym piszecie Jesteście w tym mistrzyniami Mam nadzieję, żę zostanę z Wami na dłużej
Hejo zapraszamy
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo

rozxwaliłam kasę kupiłam sobie dzisiaj tunikę taką w kwiaty, sukienkę w tiffi z kieszeniami i marszczeniami na tych kieszeniach no i rękawiczki też w tiffi no i neistety ruszyłam troszkę kasy na obręcze ale nie mówcie P.

a my po prosto w serce idziemy na randkę do restauranta
Ej!!!!! Peeeeee!!!!!! A Kaśko rozpieprzyła kase na obręcze!!

Cytat:
A ja już ma 2 z przodu

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Micia nie obraź się na mnie, ale ręce mi opadają na takich kierowców co to wogóle za tekst, że jechałaś wolno (110 km/h) bo nie zdąrzyłaś się rozpędzić... i to w taką pogodę!! Naprawde mi ręce opadają, a później wielkie zdziwienie i szkoda człowieka jak mu się coś stanie, a praktycznie zrobił to na własne życzenie. Masz wielkiego farta, że nie wjechałaś w kogoś i nie zrobiłaś nikomu innemu krzywdy! Bo wtedy to byś miała na sumieniu, jakbyś skrzywdziła komuś ojca, matkę czy dziecko... Mam nadzieję, że to Cię czegoś nauczy! I ty też zadbaj o siebie i idź do tego lekarza!

ooo super pochwal się
Niesforna... trochę poleciałaś bo od razu że szybko, a nawet nie wiesz na jakiej drodze to było nie wiem czy masz prawo jazdy, i czy kojarzysz ile można jechać na dwupasie... a pogoda ostatnio była dobra więc też nie czaję aluzji A droga na tym odcinku jest dość dobra więc wiesz, też inna sprawa... To jest moje zdanie na ten temat
Stary 2011-02-19, 21:36   #2464
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
pokazałam mu konfidencie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:45   #2465
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
pokazałam mu konfidencie
dobrze Ci tak nie ma rozwalania kasy
Stary 2011-02-19, 21:48   #2466
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
my idziemy dokładnie 17.04 w naszą 7 rocznicę
wiem, dla Was może to śmieszne, ale my kochamy 17.04
ja juz sie przyzwyczailam i nie widze nic w tym smiesznego my mamy 1 kwietnia 6 lat ale chyba nie kupimy na ta okazje obraczek, watpie czy M. bedzie tak chcial no i czy tak sie ulozy akurat
Cytat:
A ja już ma 2 z przodu

caamillaa, gwiazdeczka nastepnym razem wy sprzatacie u mnie, OK
Cytat:

uciekam do wyra
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:56   #2467
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
a co jeszcze z dodatków będzie żółte ?
Generalnie żółty jako kolor przewodni, ale bez przesady. żółty bukiet, elementy dekoracji sali, bukiet świadkowej, kwiatuchy u młodego i świadka i chyba tyle. no i kokardka w zaproszeniach Buty mam białe, bo wybierałam je zanim wybraliśmy kolor przewodni.

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Czasem sobie dłubię i robię coś dla siebie z biżuterii albo mamie, więc w miarę na bieżąco jestem w zakupach pół fabrykatów.
Ja kupuję z jednej stronki, która sprzedaje też detalicznie i nie ma wysokich cen, przynajmniej tak mi się wydaje. Jak chcesz to podeślę Ci adres na priva.
Poproszę Przeglądałam kilka stronek, ale może masz taką, której nie znam jeszcze

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Mama była z psem u veta. Zmnieszyły się objawy przeziębieniowe ale węzły chłonne nie ;( lekarze podtrzymują diagnozę o chłoniaku ;( czekamy na wyniki biopsji
ryczę jak małe dziecko ;(
Załącznik 3758912
Biedny psiak..

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
My mieliśmy w marcu dać pierwsze zaproszenie, ale okazało się że jadnak musimy to przenieść na lipiec. Teraz pierwsze damy świadkom :P Jak tylko będziemy mieć zaproszenia Może więc też będziemy wcześniej zapraszać. Kurcze ciężko mi wydedukować kiedy będzie dobrze zapraszać gości ;/;/ Czasem myślę, że już powinniśmy zapraszać, a potem myślę, kurcze jeszcze 180 dni - bez przesady.
My rozdajemy teraz - 70 dni przed ślubem i ludzie mówią nam, że dziwią się, że tak wcześnie rozdajemy..

Cytat:
Moja psina :P
Słodka

Cytat:
jakbym szybciej jechała to bym gorzej skonczyla... 100-110km/h. bo nie zdazylam jeszcze od swiatel sie rozpedzic
100-110, bo nie zdążyłaś się rozpędzić po światłach?? Czasami się cieszę, że jeżdżę gratem, przynajmniej takiego zagrożenia dla siebie i innych nie powoduję...

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
zamowilismy obraczki
do odbioru za 2 tygodnie
ale sie ciesze

Cytat:
Tylko 2 tygodnie do odbioru?? Byłam przekonana, że dłużej się czeka Ale jeśli tylko dwa tygodnie to się cieszę Chyba, że tobie się tak fajnie to ułożyło
My czekaliśmy 3 tygodnie, ale nie spieszyło nam się

Cytat:
A wiecie może jak to jest z innymi rozmiarami? Byliśmy na targach ślubnych i mierzyliśmy obrączki. Nie pamiętam już jaka to była firma. Razem z moim K. mamy niecodzienne rozmiary i babeczka tam nam powiedziała, że tylko i wyłącznie na zamówienie. Mój K. żadnej nie mógł przymierzyć, bo wszystkie były na niego za małe, a na mnie wszystkie były za duże Dowiedzieliśmy się też, że cena za takie specjalne zamówienie będzie znacznie wyższa. Czy spotkaliście się właśnie z czymś takim, że cena obrączki od nietypowych rozmiarów jest znacznie wyższa??
Zawsze obrączki, które można przymierzyć mają jakieś standardowe, ale różne rozmiary, ich się nie kupuje bo zazwyczaj nawet nie są ze złota. Obrączki zawsze zamawia się i robi na zamówienie takie rozmiary, jakie są potrzebne. Pierwsze słyszę, że jakieś zamówienie może być nietypowe. Ja mam rozmiar 9 i też nie mogłam przymierzyć praktycznie żadnej tak by była na mnie dobra A co do ceny to my dawaliśmy własne złoto i daliśmy akurat tyle ile było trzeba na nasze obrączki. Może po prostu idź do innego jubilera, który nie będzie mówił takich rzeczy tylko normalnie wytłumaczy co i jak

My dziś znowu rozwoziliśmy zaproszenia Zmęczeni jesteśmy. Wcześniej byliśmy na zakupach, biżu dalej nie mam znalazłam jeden fajny nawet komplet, ale swarovskiego ale kosztował ok 350zł (naszyjnik, bransoletka, kolczyki), ale za to kupiłam sukienkę na poprawiny no i jeszcze spodnie i getry takie z krótką spódniczką na fitness
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:57   #2468
caamillaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ale to tak pozytywnie ?? ja ostatnio mam po prostu taki przypływ uczucia do swojego Ukochanego i ogolnie jest tak dobrze ze nie moge sie doczekac slubu a od jutra.. równiutki pół roku do tego wielkiego dnia
dziś w nocy zaliczyłam swój 1szy ślubny koszmar :P
Raczej nie pozytywnie...stresuję się, że czegoś nie zdążymy załatwić, a z moim K. to całkiem możliwe

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość

caamillaa, gwiazdeczka nastepnym razem wy sprzatacie u mnie, OK

uciekam do wyra
Ja jestem chętna Mam nadzieję, że masz małe mieszkanko, bo taką Kasią można się najechać nieźle

Dobranoc Kochana. Słodkich snów życzę
caamillaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:57   #2469
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

dobranoc

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:04   #2470
caamillaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Zawsze obrączki, które można przymierzyć mają jakieś standardowe, ale różne rozmiary, ich się nie kupuje bo zazwyczaj nawet nie są ze złota. Obrączki zawsze zamawia się i robi na zamówienie takie rozmiary, jakie są potrzebne. Pierwsze słyszę, że jakieś zamówienie może być nietypowe. Ja mam rozmiar 9 i też nie mogłam przymierzyć praktycznie żadnej tak by była na mnie dobra A co do ceny to my dawaliśmy własne złoto i daliśmy akurat tyle ile było trzeba na nasze obrączki. Może po prostu idź do innego jubilera, który nie będzie mówił takich rzeczy tylko normalnie wytłumaczy co i jak
To trafiliśmy naprawdę na dziwne stoisko....kurde nie mogę sobie nawet przypomnieć co to była za firma, bo na tych Targach tyle tego było, że teraz mam mętlik.

A co sądzicie o obrączkach z różowego złota?? (nie wiem czy dobrze piszę nazwę tego koloru) Mojemu K. się podobają, a mi się zaczęły podobać takie wyblakłe żółte złoto. Przepraszam za te nieprofesjonalne określenie kolorów, ale nie znam się na tym
Stary 2011-02-19, 22:08   #2471
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc
dobranoc

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
A co sądzicie o obrączkach z różowego złota?? (nie wiem czy dobrze piszę nazwę tego koloru) Mojemu K. się podobają, a mi się zaczęły podobać takie wyblakłe żółte złoto. Przepraszam za te nieprofesjonalne określenie kolorów, ale nie znam się na tym
podobają mi się

Stary 2011-02-19, 22:10   #2472
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie żółty jako kolor przewodni, ale bez przesady. żółty bukiet, elementy dekoracji sali, bukiet świadkowej, kwiatuchy u młodego i świadka i chyba tyle. no i kokardka w zaproszeniach Buty mam białe, bo wybierałam je zanim wybraliśmy kolor przewodni.

My rozdajemy teraz - 70 dni przed ślubem i ludzie mówią nam, że dziwią się, że tak wcześnie rozdajemy..

My dziś znowu rozwoziliśmy zaproszenia Zmęczeni jesteśmy. Wcześniej byliśmy na zakupach, biżu dalej nie mam znalazłam jeden fajny nawet komplet, ale swarovskiego ale kosztował ok 350zł (naszyjnik, bransoletka, kolczyki), ale za to kupiłam sukienkę na poprawiny no i jeszcze spodnie i getry takie z krótką spódniczką na fitness
fajny kolor przewodni tak na wiosnę
Kochana a gdzie kupowałas papier na zaproszenia ?
no własnie u mnie tez zaproszenia daje się zazwyczaj tak ok 2 miesiące wcześniej... nie spotkałam sie zeby więcej - a my z tego samego regionu

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:18   #2473
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
fajny kolor przewodni tak na wiosnę
Kochana a gdzie kupowałas papier na zaproszenia ?
no własnie u mnie tez zaproszenia daje się zazwyczaj tak ok 2 miesiące wcześniej... nie spotkałam sie zeby więcej - a my z tego samego regionu
W Retorze, na Krochmalnej. Zajrzyj na lubelski wątek, tam nie tak dawno (parę stron wstecz) była dyskusja o sklepach papierniczych, sama polecałam ze 2 sprawdzone, tam znajdziesz dokładne adresy. A koperty żółte kupowałam w Digitalu (też namiary na lubelskim).
Stary 2011-02-19, 22:22   #2474
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Niesforna... trochę poleciałaś bo od razu że szybko, a nawet nie wiesz na jakiej drodze to było nie wiem czy masz prawo jazdy, i czy kojarzysz ile można jechać na dwupasie... a pogoda ostatnio była dobra więc też nie czaję aluzji A droga na tym odcinku jest dość dobra więc wiesz, też inna sprawa... To jest moje zdanie na ten temat
czułam się dziwnie, póki nie trafiłam na Twój post, ja też uważam że to nie aż taka prędkość, żeby robić komuś wyrzuty pogoda ostatnio faktycznie niezła, u mnie dopiero dziś oblodzenie, a wtedy było ok

nie mam prawa jazdy ale ja hamuję A. dopiero jak widzę 180 ale to na trasie, wiadomo, że nie w mieście
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:30   #2475
caamillaa
Raczkowanie

Dobranoc dziewczynki Lecę już do łóżeczka, bo mojemu TŻ zachciało się jeszcze jakiś film oglądać pewnie zasnę, ale co tam..."oglądnę" z nim jak chce :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 22:30   #2476
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Zmykam poczytać książkę a potem spać. Posiedziałabym jeszcze z Wami, ale muszę oddać Ł. lapka bo już mi siedzi nad głową
Stary 2011-02-19, 22:39   #2477
MiciaKicia
Zakorzenienie

Tylko nie chcę tu wywolać żadnej kłótni

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Dobranoc dziewczynki Lecę już do łóżeczka, bo mojemu TŻ zachciało się jeszcze jakiś film oglądać pewnie zasnę, ale co tam..."oglądnę" z nim jak chce :P
Cytat:
Zmykam poczytać książkę a potem spać. Posiedziałabym jeszcze z Wami, ale muszę oddać Ł. lapka bo już mi siedzi nad głową
Dobranoc

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

W sumie też już lecę... Słodkich snów
Do jutra

Stary 2011-02-19, 22:43   #2478
JennyAniolek
Zakorzenienie

dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:56   #2479
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

no patrz co za przewrotnośc myśmy chcieli 17 a mamy prawie 18 a u Was odwrotnie :P
Możemy się zamienić
Cytat:
A ja już ma 2 z przodu

Cytat:
Ale zakupy jakies są
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
dobranoc
Właśnie wróciłam do domu, fajnie było i nawet byłam najlepsze w kręgle w mojej drużynie tylko w tej cholerniej kuli został mi mój świeżutko zrobiony żelowy paznokietek
Idę spać

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 07:26   #2480
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

witam Nowe PM jeśli takie są na wątku

dawnoo mnie nie było..
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 07:44   #2481
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
To trafiliśmy naprawdę na dziwne stoisko....kurde nie mogę sobie nawet przypomnieć co to była za firma, bo na tych Targach tyle tego było, że teraz mam mętlik.

Nie podoba mi się różowe a to Twoje "wyblakłe" to może po prostu białe nierodowane?

Dzień dobry

Stary 2011-02-20, 07:48   #2482
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

witam Nowe PM jeśli takie są na wątku

dawnoo mnie nie było..
hej
Noooooo dawno

Stary 2011-02-20, 07:56   #2483
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Micia spać nie umiesz?

idę do szkoły

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2011-02-20 o 08:04
Stary 2011-02-20, 08:03   #2484
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia spać nie umiesz?
a żebyś wiedziala
Kombinuję skąd wziac kase na auto... Doszłam do wniosku ze musialabym sprzxedac laptopa, lustrzanke i kino domowe no i moje auto na części oczywiscie...
Wtedy mi dopiero styknie na jakieś sensowne auto np takie jak moje bmw..

Stary 2011-02-20, 08:04   #2485
kaska87
Zakorzenienie

cześć
macie zbędną kasę, potrzebuję 1000zł

Stary 2011-02-20, 08:07   #2486
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
cześć
macie zbędną kasę, potrzebuję 1000zł
Buuuu niestety nie mam heh sama cierpie na brak gotówki tylko tu chodzi o jakieś 5000

Stary 2011-02-20, 08:13   #2487
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Buuuu niestety nie mam heh sama cierpie na brak gotówki tylko tu chodzi o jakieś 5000
uuu to jesteś w gorszej sytuacji damy radę Miciu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-20, 08:32   #2488
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
uuu to jesteś w gorszej sytuacji damy radę Miciu
mam nadzieję

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Jeszcze brzuch mnie boli
@

Stary 2011-02-20, 08:42   #2489
pomarancza24
Zadomowienie

Witam was, nadrabiam

Cytat:
Ja jestem cały czas dobrej myśli, że to nie to...że diagnoza się nie potwierdzi. Pies jest radosny, chce się bawić, ma apetyt...oby to był fałszywy alarm!

bedzie dobrze trzymam

Opisany tutaj pomysł nauczycielki to jedno z bardzo istotnych ćwiczeń socjoterapeutycznych. Wykorzystuję je u siebie na zajęciach i muszę przyznać, że naprawdę przynosi zdumiewające efekty. Sama też biorę w nim udział i dzięki temu wiem, co myślą o mnie dzieciaki

super

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Babcia pożyczyła mi książkę p.t."Skrzywdzona" ponoć czyta się jednym tchem. Zabieram się do czytania.
i jak ksiazka??

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Happy wiem co czujesz, miałam 3 psy i jakiś "uczynny" sąsiad je wytruł...
łooo matko jakbym wedziała kto to bym go
Cytat:
a ja spróbowalam zrobic własnoręcznie zaproszenie i jesli na targach nas nic nie zachwyci to myslę że zajmę się produkcją alez miałam radochę
pytanko do tyc które same robiły zaproszonka - papiery kupowałyście w papierniczym czy np w internecie ?

pomarańcza ładny tekst wstawiłas !
dzieki, jesli ci to sprawia frajde i masz do tego zdolnosci to zabieraj sie do pracy, ja nawet o tym nie myslałam, bo by nie wyszły ładnie, wiec kupiłam

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
pomarańcza dzięki za info w sprawie zaproszeń
a opowiadanie piękne
dzieki i prosze bardzo

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Pomarańcza wzruszające opowiadanie
dzieki

Cytat:
Mama była z psem u veta. Zmnieszyły się objawy przeziębieniowe ale węzły chłonne nie ;( lekarze podtrzymują diagnozę o chłoniaku ;( czekamy na wyniki biopsji
ryczę jak małe dziecko ;(
Załącznik 3758912

Cytat:
Biedna słodka psinka ;/ :placze:
Mój pies na 13 lat, czasem wstaje i patrze czy jeszcze oddycha. Choć żywiołowy jest jak w tedy gdy był szczeniaczkiem. Kilka lat temu miał ciężki wypadek - wbiegł pod auto. Stracił oko i miał łopatkę na wiór zmiażdżona, do tego ma złamany kręgosłup w odcinku przy ognie i ma ogon nie władny ( kiedyś mi postawiłam stołek na ogonie - zorientowawszy się dopiero jak nie mógł wstać) Było z nim ciężko, lekarze nie dawali nadziei. Potem nie dawali nadziei za będzie chodził na tą łapę. Wszystko się dobrze skończył, choć do końca nie wyzdrowiał, to nie kuleje i weterynarze się za każdym razem dziwią że jeszcze żyje

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Moja psina :P
śliczny

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

podobny do mojego Mukiego...tez strasznie przezywalam jak odchodzil

helo
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
my mamy w planach zapraszać na święta Wielkanocne i w długi weekend majowy

my tez

Cytat:
szyja mnie bardziej boli.. już wiem gdzie... między kręgami gdzies.. i chodzę sztywna.. Jak nie przestanie do pon. to ide do lekarza tylko muszę najpierw ubezpieczenie zaplacic bo moze jakies odszkodowanie dostane
a tak to ok.

obiecane zdjęcia auta:
łoo masakra ale go rozwalilas, no i na czesci pewnie go sprzedasz
i ubezpiecz sie i do lekarza koniecznie
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 08:47   #2490
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Witam
Cytat:
Tylko nie chcę tu wywolać żadnej kłótni
Micia spoko nie ma żadnej kłotni każdy tylko wyraża swoje opinie
A co do prawa jazdy to mam i owszem można mówić, że 110 to żadna prędkość dopóki przy takiej prędkości nie ginie nikt z waszej rodziny Ale suma sumarum nic się nie stało i bardzo dobrze
Micia jak tam się czujesz? Masz jakieś śińce?

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości