Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 12:44   #4801
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Rano też jakiś chwilowy dół mnie złapał. Nie wiem czemu, bo wczoraj balowałam z kumpelą i było całkiem fajnie. Nawet jeden fajny facet się znalazł . Ale... chyba na razie nie wyobrażam sobie kogokolwiek na miejscu byłego...
Może jest niskie ciśnienie i dlatego te dołki
To jest normalne, ja też sobie nikogo nie wyobrażałam, większość przez to przechodzi, ale później jak przyjdzie co do czego, to Ci sie odmieni jak ktoś odpowiedni stanie na Twojej dordze.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:48   #4802
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Lili musisz być silna. Po ostatniej sytuacji masz nauczkę, wiadomo widzicie się w szkole, nie unikniesz tego, ale jakieś imprezki, spotkania sobie odpuść, jeżeli wiesz, że On ma tam być. Przecież możesz umówić się gdzieś indziej. Jeszcze tylko troche, za chwile matura, studia, będziesz mieć go z głowy i na pewno będzie dużo lepiej. Nie jesteś beznadziejna i wstrętna, to on jest wstrętny, że Cię potraktował jak potraktował. Jesteś super babką, tak musisz myśleć!

Z rodzicami się na pewno dogadasz teraz jesteś rozdrażniona, masz zły dzień, ale to przejdzie. Powiedz im, że wstałaś lewą nogą, i pogadacie później, bo nie chcesz się kłócić.
Tak, mam nauczke, "nie ruszaj gówna, bo bedzie smierdzieć" --> to jednak są święte słowa! Już było cacy, ale musiałam się nawalić razem z nim na tych urodzinach, gdyby nie to, to by do tego niedoszło. Widze, że facet ma duży problem i nie powinien pić...

Dziękuje, tak właśnie powiem jak znowu mnie zaatakuja, że sie obijam
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:52   #4803
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Ale ja tak mam przez cały czas. Jak mnie się ktoś podobał, to ja jemu nie i odwrotnie. Dlatego też byłam w szoku, kiedy okazało się, że spodobałam się eksowi, bo on naprawdę jest przystojny. Nie tu, żebym go wychwalała, ale nie spotkałam ani jednej kobiety, która by tego nie powiedziała. Wszystkie moje koleżanki, znajome, ciotki, babki, WSZYSTKIE mówiły zawsze, że on taki przystojny, bo to prawda. I był jeszcze jeden, któremu ja wpadłam w oko i on mnie, ale odległość zrobiła swoje.

Ale moja mama jest w bardzo szczęśliwym małżeństwie Za rok będą obchodzić 25. rocznicę ślubu i dzięki nim wiem, że miłość istnieje
Ale widzisz, czyli jednak nie jest tak, że kompletnie nikt Ci się nie podobał eks i jakiś jeszcze chłopak, to zawsze coś. Przecież to się może powtórzyć Ja tez miałam bardzo przystojnego chłopaka, i nie wierzyłam ,ze mu się podobam (on generalnie jest wybredny) i co z tego, skoro tak mnie traktował (tzn beznadziejnie mnie traktował).... Myślałam, że cieżko będzie eksa przebić, bo tak mnie pociagał, tak mi się podobał, a jednak, ktoś sie znalazł.

Stary 2011-02-20, 12:53   #4804
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Szukam nadal mieszkania...Mam czas do kwietnia....Moja siostra potem na pół roku przyjedzie to już w ogóle będzie masakra...
Do kwietnia jeszcze miesiąc, to dasz radę znaleźć

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
On ma dziewczynę...Traktuje ją jak....nie przytoczę brzydko...
Ale ja juz kładłam jej do głowy,zeby go zostawiła po jego akcjach...Nie doszło więc niech sie sama męczy...Ja pow.że w pewnym momencie przegnie u mnie pałkę....i przegiął ją....Więc temu Panu już podziekuję
Ech, dziewczyna zakochana w swoim misiu, to nie widzi jak ją traktuje

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ja używam L'oreal'a taki olejek do prostowania.. y.. nie wiem jak się nazywa, potem zobaczę w łazience.
Muszę poszukać na allegro czegoś fajnego z L'oreala i zamówić

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja używałam do końcówek jedwabiu.
Biosilk? Czy jakiegoś innego?

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Zaczynam nowy etap w swoim życiu i chcę się rozstać z tym wątkiem raz na zawsze (potrzebuję tego). Co nie znaczy, że znikam z wizażu. Obiecuję, że za kilka miesięcy wpadnę do Was, żeby zdać Wam relację z tego, co u mnie. Tymczasem trzymajcie się
Kolejna nas opuszcza
Ty też się trzymaj i czekamy na relację

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:54   #4805
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cześć

Oczywiście wypowiedź Fubizki zostawię bez jakiegokolwiek komentarza, nie będę się wykłócać bo wiem, że ma racje. Proszę, nie myślcie że ja Wam robię na złość tymi 'jazdami', czy nie wiem, dopraszam się o uwagę.. nie! po prostu do łba mi czasem strzeli jakaś głupota i ja osobiście uważam to za ŚWIETNY pomysł! i jak się tutaj z Wami tym podzielę to zaraz dostanę zje*bkę od jednej czy drugiej i mi przechodzi.
Dobra, już mi przeszło. Nie myślę o pisaniu do niego, nie myślę!
Dzięki dziewczyny, szczególne podziękowania dla Fubizki, która pewnie spotykając mnie na ulicy zasadziłaby mi tak soczystego kopniaka w dup*ę żebym się przez miesiąc z siniaków nie wyleczyła.
Twoje słowa 'kopiuję i wklejam' do notatnika, żebym miała na przyszłość!

Ej, kurczee, dziewczyny, dzisiaj o 2giej w nocy ktoś do mnie dzwonił. Ja taka nieprzytomna odbieram i słyszę męski głos (jakiś młody chłopak, koło 20-22) numer zastrzeżony i słyszę
J to będę ja, K to będzie ktos

K: heeej, jak się masz (w tle jakieś hihihih) ? co robisz?
J: słucham?
K: nie śpimy, nie śpimy!
J : przepraszam, kto mówi?
K: eeej, weź mi pożycz notatki, no tenn..
J: z kim mam przyjemność?
K: nooo, ten , ze studiów, notatki!
J: skąd masz mój numer?
K: no ten, Kur*wa mać, heheheh (do kogoś mówił)
J: ?
K: z tej strony yyyy, Igor, z radia Rmf Max! (pomijając fakt, że po raz, nie słucham tego radia, dwa, była druga w nocy, trzy, koleś w radiu nie potrzebuje moich notatek, cztery, nie używa takiego słownictwa)

Rozłączyłam się, ktoś sobie jajca robił. Da się jakoś zidentyfikować ten numer?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 12:58   #4806
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Tak, mam nauczke, "nie ruszaj gówna, bo bedzie smierdzieć" --> to jednak są święte słowa! Już było cacy, ale musiałam się nawalić razem z nim na tych urodzinach, gdyby nie to, to by do tego niedoszło. Widze, że facet ma duży problem i nie powinien pić...

Dziękuje, tak właśnie powiem jak znowu mnie zaatakuja, że sie obijam
Njaważniejsze, żeby się uczyć na błedach będzie lepiej. Całkiem możliwe, że ma problem, alkohol nie jest dla wszystkich....

Kazdy rodzic tak truje tyłek, to kultowy tekst, jesteś leniem, obijasz się, nie uczysz, mogłabyś posprzątać, zrobić obiad ect. Jak Ci powiedzą, że masz cos zrobić, to to zrób nie pakuj się w dyskusje i pyskowanie. Ja tak robie i to naprawdę działa, po prostu idę np posprzątać, potem zamykam się u siebie albo mówie, że wychodzę, nie podkręcam ich i za chwile złość przechodzi

Stary 2011-02-20, 13:02   #4807
asmenaa
Zakorzenienie

znowu mi się śnił że chciał wrócić
obudziłam się a to tylko sen
6 tygodni minelo dalej mnie to męczy bo nie wyjaśniliśmy sobie nic
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:03   #4808
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Njaważniejsze, żeby się uczyć na błedach będzie lepiej. Całkiem możliwe, że ma problem, alkohol nie jest dla wszystkich....
Patologia... I on chce niby do mnie wrócić. O nie, nie po czymś takim

Co do rodziców, dziękuje za rady. Niestety, ja tylko pyskowac potrafie...
Stary 2011-02-20, 13:05   #4809
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Mam pytanie, nie wiecie czy można zmienić numer w orange jak ma sie mixa? Bo wydzwaniają do mnie znowu jakieś laski i glupio gadają :|
Stary 2011-02-20, 13:09   #4810
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Wiesz co, takie wyjaśnienia, to zazwyczaj same bzdety typu "jesteś dla mnie za dobra", "nie układało się nam", "coś się wypaliło".
Nie ma sensu tego wysłuchiwać, bo pewnie niczego wyjątkowego byś nie usłyszała. Nie raz pojawiały się tu teksty, które rzucał facet podczas zerwania i większość dziewczyn słyszała to samo.

Cytat:
Patologia... I on chce niby do mnie wrócić. O nie, nie po czymś takim

Co do rodziców, dziękuje za rady. Niestety, ja tylko pyskowac potrafie...
Wreszcie zaczynasz porządnie gadać

Moi też mi trują, że nic nie robię, żebym się za naukę wzięła, bo mam maturę (jakbym nie wiedziała...) itp. itd. Rodzice też mają swoje teksty, których się zawsze trzymają

.
Stary 2011-02-20, 13:09   #4811
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:

Wiem jak Cie to bardzo męczy miałam tak samo przy pierwszym rozstaniu-też nic sobie nie wyjaśniliśmy, minęło pół roku zanim porozmawialiśmy. Szkoda, że tyle trzebabyło się meczyć zamiast porozmawiać jak normalni ludzie...Co zrobisz...
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:15   #4812
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Mam pytanie, nie wiecie czy można zmienić numer w orange jak ma sie mixa? Bo wydzwaniają do mnie znowu jakieś laski i glupio gadają :|
raczej nie

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Wiesz co, takie wyjaśnienia, to zazwyczaj same bzdety typu "jesteś dla mnie za dobra", "nie układało się nam", "coś się wypaliło".
Nie ma sensu tego wysłuchiwać, bo pewnie niczego wyjątkowego byś nie usłyszała. Nie raz pojawiały się tu teksty, które rzucał facet podczas zerwania i większość dziewczyn słyszała to samo.

Moi też mi trują, że nic nie robię, żebym się za naukę wzięła, bo mam maturę (jakbym nie wiedziała...) itp. itd. Rodzice też mają swoje teksty, których się zawsze trzymają
Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Wiem jak Cie to bardzo męczy miałam tak samo przy pierwszym rozstaniu-też nic sobie nie wyjaśniliśmy, minęło pół roku zanim porozmawialiśmy. Szkoda, że tyle trzebabyło się meczyć zamiast porozmawiać jak normalni ludzie...Co zrobisz...

Wiem, że pewnie powiedziałby "kocham cię ale nie możemy być razem" (jak zresztą napisał) bądź jakąś inną głupotę
No i nie chciał się spotkać więc nie będę sie prosić
Jednak to wszystko strasznie mnie męczy i ciągle do mnie wraca.
owszem, jest mi lepiej niż zaraz po rozstaniu, nie zaprzeczę ale ciągle mi się śni i myślę o nim! co robi.. czy też myśli o mnie..
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-20, 13:19   #4813
marg0lcia
Zadomowienie

Powiem Wam, że jeszcze się łudziłam. Może wróci... Dam mu czas itd. On też tak ładnie mówił na tych spotkaniach naszych o nas, o przyszłości. Ani po jednym nie byłam jakoś wniebowzięta ani też smutna, nie płakałam. Myśląc, że mamy dobry kontakt, poproszę go o przysługę. Nie mogłam się dodzwonić, on oddzwonił. Pytam, co robi, mówi, że jedzie na uczelnię i w tle słyszę jakąś dziewuchę, jak gada chyba przez tel. Powiedziałam: OK, słyszę, że masz towarzystwo, więc kończę, pa. Rozłączyłam się. Mogła to być koleżanka z grupy, albo i nie... Nieważne. Cała się trzęsę. Jakie to ma teraz znaczenie? I tak od prawie 3 miesięcy nie jesteśmy razem ;( Ku*wa!!!!!!!!!!!!!!! ;(

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:20   #4814
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Jejejeje...

No pie***ą, nie ma co. Ja już nawet słyszałam, że na sprzątaczke trzeba mieć wyższe wykształcenie, a jeśli chodzi o konkurs to i tak nic nie wygram, bo nic do niego nie robie, pracy maturalnej nie napisałam, oceny mam do kitu. Dziękuje za uwagę!
Stary 2011-02-20, 13:22   #4815
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Tak też myslalam
Stary 2011-02-20, 13:22   #4816
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, że pewnie powiedziałby "kocham cię ale nie możemy być razem" (jak zresztą napisał) bądź jakąś inną głupotę
No i nie chciał się spotkać więc nie będę sie prosić
Jednak to wszystko strasznie mnie męczy i ciągle do mnie wraca.
owszem, jest mi lepiej niż zaraz po rozstaniu, nie zaprzeczę ale ciągle mi się śni i myślę o nim! co robi.. czy też myśli o mnie..
Nic nowego by pewnie nie wymyślił A takie spotkania z byłymi wcale lepiej nie działają, wszystkie postępy nagle znikają i trzeba od nowa pracować nad sobą.
Sny miną za jakiś czas, jak przestaniesz o nim myśleć
Co robisz na co dzień?

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-20 o 13:23
Stary 2011-02-20, 13:22   #4817
Duszek2
Raczkowanie

asmenaa- I masz racje nie ma co prosić, staraj sie nie mysleć (choć sama wiem, że to trudne). Może kiedyś sam napisze i bedzie chciał rozmawiać a ty jeśli nadal bedziesz chciala coś wyjaśnic to sie zgodzisz a jesli nie to dasz mu to do zrozumienia.
Nauczyłam się, żę nie zawsze ten kogo ty kochasz bardzo i ciebie kocha... ale co zrobimy? Nie możemy nikogo zmusić chocby nie wiem jak bardzo nas bolało...
Mysle, że to jest w tym wszystkim najcieższe.
Stary 2011-02-20, 13:22   #4818
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Może jest niskie ciśnienie i dlatego te dołki
To jest normalne, ja też sobie nikogo nie wyobrażałam, większość przez to przechodzi, ale później jak przyjdzie co do czego, to Ci sie odmieni jak ktoś odpowiedni stanie na Twojej dordze.
Mam nadzieję, że tak będzie. To znaczy logicznie rzecz biorąc przecież na pewno tak będzie. Ale i tak dziwnie się czuję... Tyle lat razem - ja przecież nawet nie potrafię być sama .

marg0lcia, Twój mówił cały czas o przyszłości? Kurczę... zero przyzwoitości, myślę, że jak zdecydowali się na rozstanie to już mogliby sobie darować... :/.

Cytat:
Jejejeje...

No pie***ą, nie ma co. Ja już nawet słyszałam, że na sprzątaczke trzeba mieć wyższe wykształcenie, a jeśli chodzi o konkurs to i tak nic nie wygram, bo nic do niego nie robie, pracy maturalnej nie napisałam, oceny mam do kitu. Dziękuje za uwagę!
Wiem, że to brzmi pewnie trochę masochistycznie, ale dziewczyny: jeśli macie teraz przed sobą maturę, to się nią cieszcie . Ja z perspektywy czasu wspominam ją tak ciepło, że... hmmm... aż dziwne . Oczywiście był wielki stres, ojej, tyle nauki, no masakra... A później przyszły studia i egzaminy, na które musiałam nauczyć się tyle co na całą maturę. Dlatego chyba darzę ją naprawdę wielkim sentymentem.

No i przede wszystkim, przed wami całe studia. Jesteście młode, piękne i wolne - czego tu chcieć więcej?

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-02-20 o 13:25
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:28   #4819
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nowego by pewnie nie wymyślił A takie spotkania z byłymi wcale lepiej nie działają, wszystkie postępy nagle znikają i trzeba od nowa pracować nad sobą.
Sny miną za jakiś czas, jak przestaniesz o nim myśleć
Co robisz na co dzień?
Wiem, masz rację Jakbym się z nim spotkała to wszystko by wróciło na nowo i rany, które już powoli się pewnie zamykają zostałyby otwarte na nowo. Jednak męczy mnie to wszystko nie wiem dlaczego mam go ciągle w głowie. A wiem, że on ma to wszystko gdzieś.
Studiuję dziennie jednak mam mało zajęć= dużo czasu na rozmyślania

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
asmenaa- I masz racje nie ma co prosić, staraj sie nie mysleć (choć sama wiem, że to trudne). Może kiedyś sam napisze i bedzie chciał rozmawiać a ty jeśli nadal bedziesz chciala coś wyjaśnic to sie zgodzisz a jesli nie to dasz mu to do zrozumienia.
Nauczyłam się, żę nie zawsze ten kogo ty kochasz bardzo i ciebie kocha... ale co zrobimy? Nie możemy nikogo zmusić chocby nie wiem jak bardzo nas bolało...
Mysle, że to jest w tym wszystkim najcieższe.
Prosiłam go o spotkanie już dwa czy trzy razy. Miał dać znać.. nie odezwał się. To mówi samo za siebie skończył związek przez sms (co za szczeniackie zachowanie!) i uważał, że nie mamy po co się spotkac i o czym rozmawiać... no ale ponoć mnie kochał. jasne
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-20, 13:29   #4820
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Powiem Wam, że jeszcze się łudziłam. Może wróci... Dam mu czas itd. On też tak ładnie mówił na tych spotkaniach naszych o nas, o przyszłości. Ani po jednym nie byłam jakoś wniebowzięta ani też smutna, nie płakałam. Myśląc, że mamy dobry kontakt, poproszę go o przysługę. Nie mogłam się dodzwonić, on oddzwonił. Pytam, co robi, mówi, że jedzie na uczelnię i w tle słyszę jakąś dziewuchę, jak gada chyba przez tel. Powiedziałam: OK, słyszę, że masz towarzystwo, więc kończę, pa. Rozłączyłam się. Mogła to być koleżanka z grupy, albo i nie... Nieważne. Cała się trzęsę. Jakie to ma teraz znaczenie? I tak od prawie 3 miesięcy nie jesteśmy razem ;( Ku*wa!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Musi Ci być strasznie przykro...
To rzeczywiście mogła być tylko znajoma nie ma co sobie wyobrażać Bóg wie czego... wiem ze swojego doświadczenia, że to robi jeszcze więcej bałaganu w życiu.
Jedyna rada dla tych wszystkich, które dalej kochają to przestac sie odzywać jeśli to jest ta prawdziwa miłość to sie kiedys spotkacie a jeli nie to nie...
Stary 2011-02-20, 13:30   #4821
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nieważne. Cała się trzęsę. Jakie to ma teraz znaczenie? I tak od prawie 3 miesięcy nie jesteśmy razem ;( Ku*wa!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Dlatego właśnie powinniście przestać się spotykać. Niby te spotkania Cię nie smucą ani nie cieszą, ale jednak cały czas zostaje przy Tobie ta nadzieja, że będziecie razem, bo on mówi, że może kiedyś. I on wolny może robić co chce, a zawsze w razie czego będzie mógł przyjść do Ciebie. Tak nie powinno być
Wiesz czemu żaden facet Cię nie interesuje? Bo masz w głowie eksa. Eksa, który tak Ci mówi, żebyś czekała wiernie aż on się wyszaleje i może wróci, a może nie wróci, bo pozna kogoś innego. On Tobą manipuluje, weź mu się postaw i olej go porządnie.

.
Stary 2011-02-20, 13:33   #4822
Duszek2
Raczkowanie

Asmenaa wiesz ile razy ja prosiłam??? hoho nie zliczę... On musi chcieć a jeśli nie chce a my bedziemy prosiły nalegały to uzyskamy skutek odwrotny do zamierzonego . To smutne ale prawdziwe.
Stary 2011-02-20, 13:34   #4823
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Znam to Rodzice to są jak eksowie, te same teksty, nic nowego nie wymyślą

Cytat:
Wiem, masz rację Jakbym się z nim spotkała to wszystko by wróciło na nowo i rany, które już powoli się pewnie zamykają zostałyby otwarte na nowo. Jednak męczy mnie to wszystko nie wiem dlaczego mam go ciągle w głowie. A wiem, że on ma to wszystko gdzieś.
Studiuję dziennie jednak mam mało zajęć= dużo czasu na rozmyślania
Bo masz za dużo wolnego czasu. Na jakieś zajęcia tańca/basen/kurs obcego języka czy cokolwiek takiego masz możliwość się zapisać?

.
Stary 2011-02-20, 13:35   #4824
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze... Ale nie możesz sie ryć niepotrzebnie. To na bank nie była żadna jego laska
Stary 2011-02-20, 13:37   #4825
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Asmenaa wiesz ile razy ja prosiłam??? hoho nie zliczę... On musi chcieć a jeśli nie chce a my bedziemy prosiły nalegały to uzyskamy skutek odwrotny do zamierzonego . To smutne ale prawdziwe.
Ostatnim razem napisal "obiecuje ze spotkamy sie w tygodniu" napisalam nie obiecuj. Miał dać znać. Nie dał.
Czyli dalej jego obietnice sa gó.wno warte. A ja głupia czekałam!!

Cytat:
Znam to Rodzice to są jak eksowie, te same teksty, nic nowego nie wymyślą

Bo masz za dużo wolnego czasu. Na jakieś zajęcia tańca/basen/kurs obcego języka czy cokolwiek takiego masz możliwość się zapisać?
tak, mam za dużo czasu i myślę o tym o czym nie powinnam

Nie mam z kim się zapisać
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-20, 13:40   #4826
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ostatnim razem napisal "obiecuje ze spotkamy sie w tygodniu" napisalam nie obiecuj. Miał dać znać. Nie dał.
Dlatego powinnaś go olać. Jakby chciał się spotkać, to by nie zapomniał.
Zacytuję podpis Kimi:
"Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić."

Cytat:

Możesz zapisać się sama, poznasz przy okazji nowych ludzi

.
Stary 2011-02-20, 13:41   #4827
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Mam nadzieję, że tak będzie. To znaczy logicznie rzecz biorąc przecież na pewno tak będzie. Ale i tak dziwnie się czuję... Tyle lat razem - ja przecież nawet nie potrafię być sama .

marg0lcia, Twój mówił cały czas o przyszłości? Kurczę... zero przyzwoitości, myślę, że jak zdecydowali się na rozstanie to już mogliby sobie darować... :/.

Wiem, że to brzmi pewnie trochę masochistycznie, ale dziewczyny: jeśli macie teraz przed sobą maturę, to się nią cieszcie . Ja z perspektywy czasu wspominam ją tak ciepło, że... hmmm... aż dziwne . Oczywiście był wielki stres, ojej, tyle nauki, no masakra... A później przyszły studia i egzaminy, na które musiałam nauczyć się tyle co na całą maturę. Dlatego chyba darzę ją naprawdę wielkim sentymentem.

No i przede wszystkim, przed wami całe studia. Jesteście młode, piękne i wolne - czego tu chcieć więcej?
Dokładnie, ja też miło wspominam maturę a nawet pisałam ją dwa razy, bo zmieniałam studia

Stary 2011-02-20, 13:41   #4828
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Hm... Kochającego ex / tż?
Stary 2011-02-20, 13:41   #4829
Connff
Zadomowienie

Cytat:

E tam, gadanie! Na fitness chodziłam i z koleżankami, i sama. Osobiście zdecydowanie wolę chodzić sama. No a na kursy to przecież wiadomo, że lepiej chodzić samemu. Przecież zawsze można poznać kogoś nowego .

Cytat:
Hm... Kochającego ex / tż?
Z tym niestety nawet nie będę próbować się spierać, ale nie możemy o tym myśleć .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:42   #4830
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Asmena - sama się zapisz!
oł, jak ja chciałabym mieć mało zajęć i narzekać na dużo wolnego czasu..

Już pisałam wyżej - można zidentyfikować numer nieznany który dzwonił?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości