|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...it's about practice. Edytowane przez lemka Czas edycji: 2011-02-20 o 15:28 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Przyczajenie
|
Bardzo lubiłam oglądać Izę na YT, była pierwszą polską dziewczyną, dzięki której wkręciłam się w te wszystkie filmiki urodowe.
Iza zostawiła wiadomość wczoraj pod filmikiem z Wasiem: "Kochani serce Mi kroi jak czytam wiadomości i komentarze od Was...Jesteście niesamowici... Gdybym mogła to bym wróciła i nie kasowała starych filmików i nagrała filmik pożegnalny ale poprostu nie mogę tego zrobić. Chodzi o sparwy osobiste które chce zostawić dla siebie- proszę uszanujcie to . To dla mnie trudna sprawa ale tak musiałam zrobić. Tęsknie bardzo za YT i zaglądam tu codzienniee. Nie przekreślę tych miesięcy w 1 dzień i nigdy nie zaponę tego co było. A było cudnie... Przepraszam Was z całego serca za takie nagłe odejście ale prosze uwierzcie mi- nie mogłam zrobić inaczej... Zaglądam tu codziennie ![]() NArazie napewno nie wrócę...może kiedys jak wszystko sie wyjaśni... Pozdrawiam Was gorąco razem z Vasiem który właśnie siedzi obok mnie ![]() Szkoda mi Izki, mam wrażenie, że stało się coś przykrego w jej życiu. Dla mnie jest fantastyczną osobą o dużym sercu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alantan używam do twarzy. Jest świetny jedyny krem który dał radę mojej przesuszonej twarzy. Wcześniej skóra wokół ust mi się łuszczyła, a po nim nic. Polecam.
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez macystick ![]() nic mnie juz nie zaskoczy http://www.youtube.com/user/MyAnia79#p/u/3/x1XCEQAtfWw Dlaczego dziwne? Ma dwojke dzieci i kreci filmiki,ktore chetnie obejrza inne mamy.Ja tez skorzystalam z Jej porad. Przynajmniej wiem, jak wyprac pluszaki, bo przeciez nasze milusinskie bawia sie chetnie,ale raczej nie czyszcza swoich zabawek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zadomowienie
|
Dawno też nie było na YT siostrzyczek RGP.. a szkoda.. bo bardzo lubiłam je oglądać
![]()
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nowy filmik digital: http://www.youtube.com/watch?v=IWMgO...&feature=feedu Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2011-02-20 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam dużo dziewczyn robi rozdanie z firmą Maybelline a dokładnie z podkładem 'Affinitone' czyżby firma chciała się pozbyć 'nadmiaru sztuk w hurtowniach' czy takie zagranie ma na celu przypomnienie o dość starym produkcie który został zapomniany ?
![]() ![]()
#4152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Digital ma piekne wlosy na tych zdjeciach ![]() Dziewczyny ostatni raz posluchalam w czyms Ciasteczko ![]() ![]() ![]() Kurcze tragedia, moze jak ktos lubi efekt manekina na twarzy to mu ten podklad podpasuje. Po prostu zakrywa nawet piegi i pieprzyki . Twarz wyglada jak po operacji plastycznej - takiej maksymalnej ![]() Moze odwaze sie to to uzywac jako korektor ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-21 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zadomowienie
|
Cicho coś na YT ;/
Przejrzałam dziś moje subskrypcje i patrze, że nie ma Izy, wchodze do Was a Wy od razu wiecie o co chodzi ![]() ![]() Mi szkoda, że nie kręci fajne filmiki kręciła czasami ![]() Dziewczyny mam do Was pytanie, mały off-top. Ma któraś z Was lakier firmy OPI w kolorze nude i poleca? Zależy mi aby był kryjący ![]()
#4154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja polecam generalnie lakiery OPI. Mam sporo, po kilka z kazdej kolekcji , z kryciem bywa roznie, zalezy od lakieru ale generalnie jak nalozysz dwie warstwy to bedzie super. Fajnie sie rozprowadaja na paznokciach i szybko schną . Ale sa nietrwale, 2 - 3 dni czasem 4 zalezy od warunków ![]() Gama kolorow ogromna. Kazdy znajdzie cos dla siebie ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-21 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zauważyłam i próbuję się dowiedzieć co jest tego powodem..
Nie mówie, że Maybelline jest złem i to tamto ale podkład Affinitone był szałem chyba w wakacje 2009 roku(bo wtedy go kupiłam pamiętam) i się zastanawiam co takiego spowodowało, że znów tak ostro to reklamują ![]() bo była cisza i nagle takie boom..
#4157 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() stosuje teraz jako korektor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez musze sie nauczyc , żeby brac najpierw probki ![]() btw. uwielbiam Debenhams ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-21 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Wtajemniczenie
|
Ja, chyba najbardziej, lubie te z Manhattanu. Catrice jeszcze nie probowalam
#4162 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() uWaGa!! szukam matowego bronzera (brazera?:P), ktory nie wpada w kolor pomaranczowy....pomocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Benefit nie wpada w pomarancz. I dostaniesz go w Debenhams ![]() Ja niestety tylko srednio 2 razy w miesiacu moge byc w Debenhams ale moze to i dobrze ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-21 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym sie zgodze, dla blondynek tez nie jest pomaranczowy .Z tym ze ja go uwielbiam za zapach ![]() ![]()
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
ten podwojny dla brunetek tez mam sam kokos
![]() Vipera 501 tylko ma drobinki w opakowaniu wyglada srednio ale na mojej daje brazowy odcien jak z wakacji ![]() Golden Rose, Bronzing Terra Powder duzo odcieni do wyboru ja polecam 102 http://farm5.static.flickr.com/4093/...84372ffa70.jpg a kusi mnie ten duo z Elfa z rozem
"Tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono" Edytowane przez Daria1707 Czas edycji: 2011-02-21 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Rozeznanie
|
polecam deborah - maxi terra
całkowicie matowy, przy nim essence wygląda jak pomarańcza
#4168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sephora tez ma podobno ładne bronzery ale ja ich nie miałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze Ziemia Egipska
#4170 | |
BAN stały
|
jest takie duo z essence - bronzer/róż , w szafie sunclub. zestaw dla brunetek i blondynek. matowy, nie wpada w pomarańcz.
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.