(prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 20:57   #3481
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
no tez mi sie wydaje ze to dobrze bo w sumie fakt widywalismy sie dzien w dzien i w weekendy a z tego co wiem wiekszosc z was ze swoimi widzi sie tez raz kiedys
No taka ja np. to tylko w weekendy sie widujemy, czasem tez w piatki, ale to zalezy od jego zmiany... Jak widac widywanie sie codziennie wcale nie musi byc dobre, a zatesknic czasem tez trzeba

Bjuti, no czasem ból moze byc glownym czynnikiem motywujacym do zmiany lekarza Ja musze isc znow krew pobrac <boje się> ale to w marcu, po @...

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:02   #3482
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
aaa zampomnialam wam napisac co dzisiaj tz powiedzial, a powiedzial ze jest lepiej odkad sie rzadziej widujemy bo moze sie za mna stesknic, bo ostatnio ma taki okres ze po pracy chce sie polozyc spac jest taki zmeczony a przez to ze nie odpoczal tyle ile chcial to wylewal swoja frustracje na mnie. i nie wiem co o tym myslec. skoro teraz potrzebuje miec ode mnie wolne to co bedzie po slubie
W sumie ciekawe spostrzeżenie. Co właśnie będzie po dajmy np ślubie? To nie może być tak, że jak potrzebuje być sam to się wyprowadzi na parę dni do mamusi On ma być wszystkiego pewien. Bo co jak pojawią się dajmy dzieci, pies, chomik? Zgłupieje i się potnie? Niech się zdecyduje facet :/
Bo może to wszystko co powiedział brzmi fajnie, ale patrząc na jego wcześniejsze wybryki, to przecież jakby znowu sobie furtkę zostawiał I co on? Musi się z Tobą nie widywać przez parę dni żeby zatęsknić? Ja tęsknię za Tż jak do sklepu wyjdzie albo na zajęcia

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
No taka ja np. to tylko w weekendy sie widujemy, czasem tez w piatki, ale to zalezy od jego zmiany... Jak widac widywanie sie codziennie wcale nie musi byc dobre, a zatesknic czasem tez trzeba

Bjuti, no czasem ból moze byc glownym czynnikiem motywujacym do zmiany lekarza Ja musze isc znow krew pobrac <boje się> ale to w marcu, po @...
No tak, ale jak na razie jestem z niego zadowolona więc... Miałam jeszcze jakieś bakterie ostatnio, jakieś zakażenie czy coś, od razu rozpoznał - bez wymazu czy czegoś - dał leki, antybiotyki. Raz dwa przeszło
A badanie krwi po co? Jak się boisz igieł czy tam bólu wbijania, to na Skłodowskiej-Curie jest bardzo fajna babka, która bardzo delikatnie krew pobiera Ja nawet nie poczułam jak się wbiła

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:04   #3483
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No wlasnie, poprawke na jego wczesniejsze numery tez trzeba brac niestety...

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Buti, krew po to bo ostatnio mialam dwa lata temu badana, a teraz zaczne brac tabsy wiec tez potrzebne w ogole ginka stwierdzila, ze mam anemie bo blada jestem powiedzialam jej, ze ja slońca potrzebuje, a nie tam anemia WIOSNĘ POTRZEBUJE!!!!!!!!!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 21:06   #3484
dariawyl
Przyczajenie

aluniaaa no Gaja już ostrzegła, że jesteś 'bardzo antywynajem' a ta minka to jakby respect no bo wnioskuję, że nie jesteście małżeństwem a planujecie wspólne kupienie mieszkania. To bardzo poważna decyzja i za to Cię podziwiam. ja też jestem antydzidzi (jak to pięknie napisała Gaja)

kasia.diet co będę robić to się jeszcze okaże bo wciąż mam nadzieję na pracę w zawodzie, jeśli nic nie znajdę zacznę wdrażać plan B pracę w zawodzie to dla mnie praca w laboratorium kontroli jakości, jako technolog produkcji w jakimś zakładzie przetwórstwa żywności a ostatnio nawet zaczęłam myśleć o sanepidzie zobaczymy co z tego wyjdzie. Jadę jutro do Poznania złożyć papiery na magisterkę i odebrać odpis dyplomu no i z tym papierkiem mogę się dopiero gdziekolwiek pokazać. Trzymaj za mnie kciuki a co do dietetyki to moje znajome znalazły pracę m.in. w przedszkolach, szkołach albo w szpitalach na poradniach dietetycznych. a jeśli nic nie ma to może własna firma? przecież tyle kobiet chce się odchudzać

BeautifulShe ja mimo wszystko mam nadzieję, że mój jest wyjątkiem i go tylko nakręci do tego żeby zechciał zostać mężem tym bardziej że to on zaproponował żebyśmy razem zamieszkali choć wiem jak ceni sobie wolność
dariawyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:07   #3485
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
TŻ znalazl ogłoszenie na gumtree, że jakiś bar poszukuje kelnerek topless. Umowa o pracę, 3,5 tys na rękę. idziemy?
hellyeah 3,5 tysia na rękę? kurde i po co tyle lat nauki
Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość
Jak będzie chciał, to sam przylezie...
otóż to

Marlena, Ty zboczuchu! hehehe ale mnie tam też nic nie bolą te badania.. Współczuję Ci Bjuti, że Cie tam boli ...

Cytat:
O, fajnie powiedzial. Znaczy, ja to tak odbieram przynajmniej a to co po slubie to nie masz co myslec bo to bedzie inaczej bo nie dosc, ze z dala od rodzicow to jeszcze przeciez bedziecie razem, on bedzie mogl sie polozyc spac, bedziecie miec siebie na miejscu, a tak... Widocznie doskwieralo mu to, ze pomimo zmeczenia "musicie" sie widywac... dojechac do siebie itd...
Zgadzam się Po prostu może też taka trochę rutynka była, że codziennie się widywaliście i on tak bardziej z przyzwyczajenia do Ciebie jechał A po ślubie będzie inaczej, tak jak Ala mówi... Najwyżej zrobisz tak jak w filmach zawsze: "Jadę do mamusi!" I za tydzień wrócisz

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:10   #3486
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie, poprawke na jego wczesniejsze numery tez trzeba brac niestety...

Buti, krew po to bo ostatnio mialam dwa lata temu badana, a teraz zaczne brac tabsy wiec tez potrzebne w ogole ginka stwierdzila, ze mam anemie bo blada jestem powiedzialam jej, ze ja slońca potrzebuje, a nie tam anemia WIOSNĘ POTRZEBUJE!!!!!!!!!
I co ona na to? Na tą wiosnę? A co do badań krwi... Powinnaś tak robić profilaktycznie co pół roku Jak coś niefajnego, poważniejszego zaczyna się dziać, to właśnie od krwi Więc można spokojnie wcześniej się o czymś ODPUKAĆ dowiedzieć Nie mówiąc o tym, że zawsze przydaje się taki jakby przekrój jak się zmieniały parametry, czy np coś zawsze było takie niskie/wysokie, czy to coś nowego

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez dariawyl Pokaż wiadomość
BeautifulShe ja mimo wszystko mam nadzieję, że mój jest wyjątkiem i go tylko nakręci do tego żeby zechciał zostać mężem tym bardziej że to on zaproponował żebyśmy razem zamieszkali choć wiem jak ceni sobie wolność
Oby oby

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
hellyeah 3,5 tysia na rękę? kurde i po co tyle lat nauki

otóż to

Marlena, Ty zboczuchu! hehehe ale mnie tam też nic nie bolą te badania.. Współczuję Ci Bjuti, że Cie tam boli ...

Zgadzam się Po prostu może też taka trochę rutynka była, że codziennie się widywaliście i on tak bardziej z przyzwyczajenia do Ciebie jechał A po ślubie będzie inaczej, tak jak Ala mówi... Najwyżej zrobisz tak jak w filmach zawsze: "Jadę do mamusi!" I za tydzień wrócisz
Ale ważne, że lekarz dobry Co do "Jadę do mamusi" zawsze można strzelić "Kochanie, zaprosiłam dzisiaj na obiad mamusię. Zostanie przez najbliższe parę dni"

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 21:19   #3487
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
aluniaaa no Gaja już ostrzegła, że jesteś 'bardzo antywynajem' a ta minka to jakby respect no bo wnioskuję, że nie jesteście małżeństwem a planujecie wspólne kupienie mieszkania. To bardzo poważna decyzja i za to Cię podziwiam. ja też jestem antydzidzi (jak to pięknie napisała Gaja)
Aaa no to PIONA Juz nie jestem bojowo nastawiona ta minka kojarzy mi sie z fochem i dlatego No chcemy kupic bo wolimy splacac kredyt niz wywalac kase na wynajem, a niestety sobie troszke poczekamy bo nie ma ogloszen...

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
I co ona na to? Na tą wiosnę? A co do badań krwi... Powinnaś tak robić profilaktycznie co pół roku Jak coś niefajnego, poważniejszego zaczyna się dziać, to właśnie od krwi Więc można spokojnie wcześniej się o czymś ODPUKAĆ dowiedzieć Nie mówiąc o tym, że zawsze przydaje się taki jakby przekrój jak się zmieniały parametry, czy np coś zawsze było takie niskie/wysokie, czy to coś nowego
Tak, tak, ona sobie spisala ostatnie moje wyniki i mialam, jak to powiedziala rewelacyjne tylko cholesterol ciut za duzy ale juz zmienilam moje nawyki zywieniowe wiec mysle, ze bedzie lepiej

A na wiosne to sie usmiechnela

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Co do "Jadę do mamusi" zawsze można strzelić "Kochanie, zaprosiłam dzisiaj na obiad mamusię. Zostanie przez najbliższe parę dni"
O masakra

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Kiedy Netali upora sie z sesja?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 21:19   #3488
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa no to PIONA Juz nie jestem bojowo nastawiona ta minka kojarzy mi sie z fochem i dlatego No chcemy kupic bo wolimy splacac kredyt niz wywalac kase na wynajem, a niestety sobie troszke poczekamy bo nie ma ogloszen...

Tak, tak, ona sobie spisala ostatnie moje wyniki i mialam, jak to powiedziala rewelacyjne tylko cholesterol ciut za duzy ale juz zmienilam moje nawyki zywieniowe wiec mysle, ze bedzie lepiej

A na wiosne to sie usmiechnela
No to nic tylko się szykować, żeby jak coś to znaleźć i szybko się zagnieżdżać
Co do wyników to dobrze, że masz w normie Ja miałam anemię poważną dlatego tak każdego katuję żeby sobie robił badania raz na jakiś czas i monitorował własne zdrowie
Jeśli chodzi o wiosnę... Jak byłam mała to miałam straszne napady śmiechu jak widziałam jedną lekarkę Nie wiem dlaczego ale nie mogłam się uspokoić To kiedyś mnie zjechała, że najadłam się za dużo sera Nie wiem co to ma do się

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 21:22   #3489
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
kasia.diet co będę robić to się jeszcze okaże bo wciąż mam nadzieję na pracę w zawodzie, jeśli nic nie znajdę zacznę wdrażać plan B pracę w zawodzie to dla mnie praca w laboratorium kontroli jakości, jako technolog produkcji w jakimś zakładzie przetwórstwa żywności a ostatnio nawet zaczęłam myśleć o sanepidzie zobaczymy co z tego wyjdzie. Jadę jutro do Poznania złożyć papiery na magisterkę i odebrać odpis dyplomu no i z tym papierkiem mogę się dopiero gdziekolwiek pokazać. Trzymaj za mnie kciuki a co do dietetyki to moje znajome znalazły pracę m.in. w przedszkolach, szkołach albo w szpitalach na poradniach dietetycznych. a jeśli nic nie ma to może własna firma? przecież tyle kobiet chce się odchudzać
no pare osob ode mnie z roku znalazlo prace jako dietetyk choc nie mam pojecia gdzie i jak pare osob tez zalozylo swoj gabinet ale do tego potrzebne sa jakies fundusze, a ja mam na koncie 8zl, w skarbonce z 10zl i to caly moj budzet na chwile obecna:P gabinetu za to chyba nie otworze
a sanepid to podobno dobra fucha

przy okazji szukania roboty znalazlam cos dla Gai http://www.infopraca.pl/praca/animat...rszawa/3221162

Edytowane przez kasia.diet
Czas edycji: 2011-02-20 o 21:25
kasia.diet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:22   #3490
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Hehe, tez nie wiem, ale moze ser jest energetyczny bo tluszczu duzo? nie wiem

Ja sie bede zmywac bo jutro znow na 8

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 21:25   #3491
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Co do "Jadę do mamusi" zawsze można strzelić "Kochanie, zaprosiłam dzisiaj na obiad mamusię. Zostanie przez najbliższe parę dni"
tak bede robic
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:26   #3492
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Do jutra dziewoje Powodzenia jutro w pierwszym dniu tygodnia, tak bardzo przez nas znienawidzonym

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 21:26   #3493
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem dlaczego ale nie mogłam się uspokoić To kiedyś mnie zjechała, że najadłam się za dużo sera Nie wiem co to ma do się
nie wiem co to ma do czego ale moj tata czasem mowi ze ktos "smieje sie jak glupi do sera"
Stary 2011-02-20, 21:30   #3494
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Do jutra dziewoje Powodzenia jutro w pierwszym dniu tygodnia, tak bardzo przez nas znienawidzonym
Dobranoc

Sylvuś tak możesz swojego Tż zaszokować Przyjazdem...MAMUSI

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
nie wiem co to ma do czego ale moj tata czasem mowi ze ktos "smieje sie jak glupi do sera"
Nie pomyślałam o tym

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 21:33   #3495
sylvi_86
Zakorzenienie

a ja jutro ide na 8:P ciekawe ile dni jeszcze popracuje

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Sylvuś tak możesz swojego Tż zaszokować Przyjazdem...MAMUSI
najpierw to niech sie okresli:P

ogolnie smiejemy sie z kumpela ze skoro faceci nie chca z nami zamieszkac to same cos wynajmiemy a im bedzie zal dupki sciskal ze my takakie samodzielne a oni dupki wolowe
Stary 2011-02-20, 21:34   #3496
dariawyl
Przyczajenie

aluniaaa a w jakim mieście szukacie? bo w Pile mam znajomą w biurze nieruchomości, złota kobieta zna się na wszystkim i wszystko załatwi. bardzo pomogła mojemu TŻ z dokumentami spadkowymi odnośnie mieszkania właśnie.

kasia.diet ale na założenie firmy nie potrzebujesz gotówki. jest teraz coś takiego jak fundusz z Unii na założenie firmy, bodajże 17 tys. składasz wniosek (o ile pamiętam) w urzędzie pracy, otwierasz firmę i gromadzisz faktury. oni Ci potem zwracają pieniążki trzeba mieć tylko pomysł na działalność która czymś się będzie od innych wyróżniała chociaż wiem, że to tak łatwo mówić :| sama zaczynam się zastanawiać nad firmą ale chyba za młoda jeszcze jestem i zielona

Zmykam bo jutro od rańca czeka na mnie podróż zimnym pociągiem
dariawyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:36   #3497
kinia860
Zakorzenienie

Przysnelo mi sie na 2 godziny:P,chyba tz mnie zarazil chorobskiem ,bo jakas taka niemrawa jestem

Miss ciesze sie ,ze umiecie ze soba rozmawiac i doszliscie do porozumienia

220 tys,za mieszkanie dwupokojowe ?? nawet nie wiem po ile chodza mieszkania ,do mojego tz ostatnio dzwonila kobieta ,zeby jej zalozyc w mieszkaniu inteligentny system ,no i tz pojechal z kolega a tam sie okazalo ,ze babka sobie kupila 3 mieszkania ,powyburzala sciany i zrobila jedno mieszkanie To ona chyba kolo miliona musiala wydac za takie mieszkania

kasia mojego tz kuzynka pracuje jako dietetyk w przedszkolu tylko,.ze ona juz troche lat pracuje ,a jest po 40 i dopiero rok temu licencjat z dietetyki robila, tz jej pomagal do pracy wkejac jakies zdjecia ,foldery robic ,bo ona pojecia nie ma i sie zastanawiam jakim sposobem ona jako dietetyk pracuje czy wczesniej jakies kursy skoczyla czy co ,a teraz jej pewnie kazali jaksi papierek zrobic ,ze niby studia skonczyla ,zeby sie nikt nei czepial.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:40   #3498
BeautifulShe
Zakorzenienie

Sylvuś to może być dobry pomysł z tym mieszkankiem Tylko ekhm Dziwnie by to wyglądało

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Przysnelo mi sie na 2 godziny:P,chyba tz mnie zarazil chorobskiem ,bo jakas taka niemrawa jestem

Miss ciesze sie ,ze umiecie ze soba rozmawiac i doszliscie do porozumienia

220 tys,za mieszkanie dwupokojowe ?? nawet nie wiem po ile chodza mieszkania ,do mojego tz ostatnio dzwonila kobieta ,zeby jej zalozyc w mieszkaniu inteligentny system ,no i tz pojechal z kolega a tam sie okazalo ,ze babka sobie kupila 3 mieszkania ,powyburzala sciany i zrobila jedno mieszkanie To ona chyba kolo miliona musiala wydac za takie mieszkania

kasia mojego tz kuzynka pracuje jako dietetyk w przedszkolu tylko,.ze ona juz troche lat pracuje ,a jest po 40 i dopiero rok temu licencjat z dietetyki robila, tz jej pomagal do pracy wkejac jakies zdjecia ,foldery robic ,bo ona pojecia nie ma i sie zastanawiam jakim sposobem ona jako dietetyk pracuje czy wczesniej jakies kursy skoczyla czy co ,a teraz jej pewnie kazali jaksi papierek zrobic ,ze niby studia skonczyla ,zeby sie nikt nei czepial.
Kochana Milion to kosztuje czasem jedno mieszkanie Więc to na bank nie był milion A więcej

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 21:43   #3499
kinia860
Zakorzenienie

Beauti bardzo mozliwe ,bo to nowy blok jest i to musialy byc 3 prawie takie jak moje mieszkanie ja mam 70 ,4 m
Stary 2011-02-20, 21:44   #3500
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvuś to może być dobry pomysł z tym mieszkankiem Tylko ekhm Dziwnie by to wyglądało
no wiem hehe;] ale to tak w ramach zartu bylo, bo ja np nie chce wydawac kasy na wynajem, wole starac sie o kredyt i zamiast wynajmu tyle samo kasy za rate dawac
Stary 2011-02-20, 21:45   #3501
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:

kasia.diet ale na założenie firmy nie potrzebujesz gotówki. jest teraz coś takiego jak fundusz z Unii na założenie firmy, bodajże 17 tys. składasz wniosek (o ile pamiętam) w urzędzie pracy, otwierasz firmę i gromadzisz faktury. oni Ci potem zwracają pieniążki trzeba mieć tylko pomysł na działalność która czymś się będzie od innych wyróżniała chociaż wiem, że to tak łatwo mówić :| sama zaczynam się zastanawiać nad firmą ale chyba za młoda jeszcze jestem i zielona
jak widac jestem w tym temacie zielona i chyba niegotowa na otwieranie czegokolwiek wlasnego moze kiedys
Stary 2011-02-20, 21:48   #3502
Kaziutka23
Raczkowanie

Witam Mam na imię Kasia mam 23 lata
Kaziutka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:51   #3503
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Beauti bardzo mozliwe ,bo to nowy blok jest i to musialy byc 3 prawie takie jak moje mieszkanie ja mam 70 ,4 m
No tutaj można kupić stary dom za 970tys np I to nie taką przedwojenną willę wrocławską tylko...normalny dom w danej dzielnicy

Cytat:
no wiem hehe;] ale to tak w ramach zartu bylo, bo ja np nie chce wydawac kasy na wynajem, wole starac sie o kredyt i zamiast wynajmu tyle samo kasy za rate dawac
No i masz bardzo dobre podejście Masz gdzie mieszkać teraz to po co się pchać w wynajem? Zbieraj jakieś pieniążki, oszczędzaj A później kredycik i mieszkanko

Kasia może jak masz teraz chwilkę to popatrz po różnych ogłoszeniach? Albo wydrukuj cv i sama chodź po takich miejscach z dietetykami? Jako np pomoc, asystent czy coś w tym stylu Nawet chodź do takich miejsc, które nie szukają kogoś A nóż widelec powiedzą "Tak! To właśnie pani szukaliśmy!" No i może się teraz jakoś rozczaj z tymi własnymi firmami jak masz chwilę

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaziutka23 Pokaż wiadomość
Witaj

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 21:54   #3504
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
no czeeesc. skoro tu napisalas to masz ciagoty pierscionkowe wiec liczymy na historie twojego zwiazku

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
No i masz bardzo dobre podejście Masz gdzie mieszkać teraz to po co się pchać w wynajem? Zbieraj jakieś pieniążki, oszczędzaj A później kredycik i mieszkanko
juz sobie powiedzialam ze to co uda mi sie oszczedzic na wyplacie bede wplacac na konto oszczednosciowe a jak sie uzbiera wieksza suma to na lokaty i bede zbierac pieniazki na mieszkanko. mam nadzieje ze w ciagu 3 lat uda mi sie uzbierac troszeczke na wklad wlasny
Stary 2011-02-20, 21:54   #3505
kinia860
Zakorzenienie

Witaaj Kasia ,opowiedz nam cos o sobie o was,co cie do nas sprowadza??
Stary 2011-02-20, 21:55   #3506
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
juz sobie powiedzialam ze to co uda mi sie oszczedzic na wyplacie bede wplacac na konto oszczednosciowe a jak sie uzbiera wieksza suma to na lokaty i bede zbierac pieniazki na mieszkanko. mam nadzieje ze w ciagu 3 lat uda mi sie uzbierac troszeczke na wklad wlasny
No jasne Trzy lata to szmat czasu A jak jeszcze teraz nie płacisz za wynajem to już w ogóle można tyle kasy na szastać, że głowa mała

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 22:14   #3507
Kaziutka23
Raczkowanie

Mam nadzieje że dobrze trafiłam, przyznam szczerze pierwszy raz odważyłam się napisać na forum. Mam do Was pytanie:
Jakieś 9 lat temu poznałam P. to było cos w rodzaju "miłość od pierwszego wejrzenia" i tak zaczeła sie nasze przyjaźń. Od 9 lat do dziś czuję do Niego to samo. Przez ten czas zawsze byliśmy w kontakcie, często sie spotykaliśmy ale jakos tak wychodziło że trafialiśmy na zły moment aby zacząć"być" ze sobą< a to ja miałam kogos a to znów on> od roku oboje jesteśmy wolni i tak sie własnie zaczęły częstsze spotkania miłe słowa aż nagle w Boże Narodzenia stwierdziliśmy że i tak za długo czekamy i musimy być razem"uzałam ten nasz"związek" za opcje jakiegoś przeznaczenia" Sam P. mówi że mimo "nie bycia razem"bardzo dużo razem przeszliśmy<rozmowy o tym ze oboje marzymy o dziecku że chciał by abym była matką jego dziecka> na dzień dzisiejszy jesteśmy razem 2 m-c a ja czuje że to ten Jedyny i wice wersa<zaznacze że jest starszy o 4 lata> ale jakoś mimo wielu rozmów nie było tematu zaręczyn choc ja bym nic przeciw nie miała. Co wy o tym sądzicie??
Stary 2011-02-20, 22:17   #3508
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje że dobrze trafiłam, przyznam szczerze pierwszy raz odważyłam się napisać na forum. Mam do Was pytanie:
Jakieś 9 lat temu poznałam P. to było cos w rodzaju "miłość od pierwszego wejrzenia" i tak zaczeła sie nasze przyjaźń. Od 9 lat do dziś czuję do Niego to samo. Przez ten czas zawsze byliśmy w kontakcie, często sie spotykaliśmy ale jakos tak wychodziło że trafialiśmy na zły moment aby zacząć"być" ze sobą< a to ja miałam kogos a to znów on> od roku oboje jesteśmy wolni i tak sie własnie zaczęły częstsze spotkania miłe słowa aż nagle w Boże Narodzenia stwierdziliśmy że i tak za długo czekamy i musimy być razem"uzałam ten nasz"związek" za opcje jakiegoś przeznaczenia" Sam P. mówi że mimo "nie bycia razem"bardzo dużo razem przeszliśmy<rozmowy o tym ze oboje marzymy o dziecku że chciał by abym była matką jego dziecka> na dzień dzisiejszy jesteśmy razem 2 m-c a ja czuje że to ten Jedyny i wice wersa<zaznacze że jest starszy o 4 lata> ale jakoś mimo wielu rozmów nie było tematu zaręczyn choc ja bym nic przeciw nie miała. Co wy o tym sądzicie??
a widzisz milosc z przyjazni, pwoeim ci ze znacie sie pewnie jak lyse konie ale zwiazek to w sumie inny etap, tu wkracza intymnosc kotrej w przyjazni nie ma, ale mysle ze skoro to mlody zwiazek bo 2 miesieczny to warto jeszcze poczekac na taka decyzje, moze jakbyscie zamieszkali ze soba to byscie do jakichs decyzji pierscionkowo weselnych doszli
Stary 2011-02-20, 22:22   #3509
Kaziutka23
Raczkowanie

Ale się rozpisałam

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

W tym "problem" bo w czasie Naszej przyjaźni było czasem aż za bardzo intymnie.Wszyscy wiedzieli że cos tam do siebie nas ciągnie.Nawet moja siostra powiedziała że widać po Nas ze to na przyjaźń nie wyglądało.
Stary 2011-02-20, 22:24   #3510
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się rozpisałam

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

W tym "problem" bo w czasie Naszej przyjaźni było czasem aż za bardzo intymnie.Wszyscy wiedzieli że cos tam do siebie nas ciągnie.Nawet moja siostra powiedziała że widać po Nas ze to na przyjaźń nie wyglądało.
nazwaliscie to zwiazkiem niedawno wiec teraz sami siebie tez pewnie postrzegacie inaczej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości