|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Cytat:
![]() Bjuti, no czasem ból moze byc glownym czynnikiem motywujacym do zmiany lekarza Ja musze isc znow krew pobrac <boje się> ale to w marcu, po @...
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On ma być wszystkiego pewien. Bo co jak pojawią się dajmy dzieci, pies, chomik? Zgłupieje i się potnie? Niech się zdecyduje facet :/Bo może to wszystko co powiedział brzmi fajnie, ale patrząc na jego wcześniejsze wybryki, to przecież jakby znowu sobie furtkę zostawiał ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
A badanie krwi po co? Jak się boisz igieł czy tam bólu wbijania, to na Skłodowskiej-Curie jest bardzo fajna babka, która bardzo delikatnie krew pobiera
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, poprawke na jego wczesniejsze numery tez trzeba brac
niestety...---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Buti, krew po to bo ostatnio mialam dwa lata temu badana, a teraz zaczne brac tabsy wiec tez potrzebne w ogole ginka stwierdzila, ze mam anemie bo blada jestem powiedzialam jej, ze ja slońca potrzebuje, a nie tam anemia WIOSNĘ POTRZEBUJE!!!!!!!!!
|
#3484 |
|
Przyczajenie
|
aluniaaa no Gaja już ostrzegła, że jesteś 'bardzo antywynajem'
a ta minka to jakby respect no bo wnioskuję, że nie jesteście małżeństwem a planujecie wspólne kupienie mieszkania. To bardzo poważna decyzja i za to Cię podziwiam. ja też jestem antydzidzi (jak to pięknie napisała Gaja) ![]() kasia.diet co będę robić to się jeszcze okaże bo wciąż mam nadzieję na pracę w zawodzie, jeśli nic nie znajdę zacznę wdrażać plan B pracę w zawodzie to dla mnie praca w laboratorium kontroli jakości, jako technolog produkcji w jakimś zakładzie przetwórstwa żywności a ostatnio nawet zaczęłam myśleć o sanepidzie zobaczymy co z tego wyjdzie. Jadę jutro do Poznania złożyć papiery na magisterkę i odebrać odpis dyplomu no i z tym papierkiem mogę się dopiero gdziekolwiek pokazać. Trzymaj za mnie kciuki a co do dietetyki to moje znajome znalazły pracę m.in. w przedszkolach, szkołach albo w szpitalach na poradniach dietetycznych. a jeśli nic nie ma to może własna firma? przecież tyle kobiet chce się odchudzać ![]() BeautifulShe ja mimo wszystko mam nadzieję, że mój jest wyjątkiem i go tylko nakręci do tego żeby zechciał zostać mężem tym bardziej że to on zaproponował żebyśmy razem zamieszkali choć wiem jak ceni sobie wolność
|
|
|
|
#3485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3,5 tysia na rękę? kurde i po co tyle lat nauki otóż to Marlena, Ty zboczuchu! hehehe ale mnie tam też nic nie bolą te badania.. Współczuję Ci Bjuti, że Cie tam boli ... ![]() Cytat:
A po ślubie będzie inaczej, tak jak Ala mówi... Najwyżej zrobisz tak jak w filmach zawsze: "Jadę do mamusi!" I za tydzień wrócisz
|
|
|
#3486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tą wiosnę? A co do badań krwi... Powinnaś tak robić profilaktycznie co pół roku ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#3487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz nie jestem bojowo nastawiona ta minka kojarzy mi sie z fochem i dlatego No chcemy kupic bo wolimy splacac kredyt niz wywalac kase na wynajem, a niestety sobie troszke poczekamy bo nie ma ogloszen...Cytat:
tylko cholesterol ciut za duzy ale juz zmienilam moje nawyki zywieniowe wiec mysle, ze bedzie lepiej ![]() A na wiosne to sie usmiechnela ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Kiedy Netali upora sie z sesja?
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyników to dobrze, że masz w normie Jeśli chodzi o wiosnę... Jak byłam mała to miałam straszne napady śmiechu jak widziałam jedną lekarkę Nie wiem dlaczego ale nie mogłam się uspokoić To kiedyś mnie zjechała, że najadłam się za dużo sera Nie wiem co to ma do się
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pare osob tez zalozylo swoj gabinet ale do tego potrzebne sa jakies fundusze, a ja mam na koncie 8zl, w skarbonce z 10zl i to caly moj budzet na chwile obecna:P gabinetu za to chyba nie otworzea sanepid to podobno dobra fucha ![]() przy okazji szukania roboty znalazlam cos dla Gai http://www.infopraca.pl/praca/animat...rszawa/3221162
Mąż i żona Edytowane przez kasia.diet Czas edycji: 2011-02-20 o 21:25 |
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, tez nie wiem, ale moze ser jest energetyczny bo tluszczu duzo?
nie wiem ![]() Ja sie bede zmywac bo jutro znow na 8
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Do jutra dziewoje
Powodzenia jutro w pierwszym dniu tygodnia, tak bardzo przez nas znienawidzonym
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylvuś tak możesz swojego Tż zaszokować Przyjazdem...MAMUSI ![]() Cytat:
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro ide na 8:P ciekawe ile dni jeszcze popracuje
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- najpierw to niech sie okresli:P ogolnie smiejemy sie z kumpela ze skoro faceci nie chca z nami zamieszkac to same cos wynajmiemy a im bedzie zal dupki sciskal ze my takakie samodzielne a oni dupki wolowe
|
|
|
|
#3496 |
|
Przyczajenie
|
aluniaaa a w jakim mieście szukacie?
bo w Pile mam znajomą w biurze nieruchomości, złota kobieta zna się na wszystkim i wszystko załatwi. bardzo pomogła mojemu TŻ z dokumentami spadkowymi odnośnie mieszkania właśnie.kasia.diet ale na założenie firmy nie potrzebujesz gotówki. jest teraz coś takiego jak fundusz z Unii na założenie firmy, bodajże 17 tys. składasz wniosek (o ile pamiętam) w urzędzie pracy, otwierasz firmę i gromadzisz faktury. oni Ci potem zwracają pieniążki trzeba mieć tylko pomysł na działalność która czymś się będzie od innych wyróżniała chociaż wiem, że to tak łatwo mówić :| sama zaczynam się zastanawiać nad firmą ale chyba za młoda jeszcze jestem i zielona ![]() Zmykam bo jutro od rańca czeka na mnie podróż zimnym pociągiem |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Przysnelo mi sie na 2 godziny:P,chyba tz mnie zarazil chorobskiem ,bo jakas taka niemrawa jestem
![]() Miss ciesze sie ,ze umiecie ze soba rozmawiac i doszliscie do porozumienia ![]() 220 tys,za mieszkanie dwupokojowe ?? nawet nie wiem po ile chodza mieszkania ,do mojego tz ostatnio dzwonila kobieta ,zeby jej zalozyc w mieszkaniu inteligentny system ,no i tz pojechal z kolega a tam sie okazalo ,ze babka sobie kupila 3 mieszkania ,powyburzala sciany i zrobila jedno mieszkanie ![]() kasia mojego tz kuzynka pracuje jako dietetyk w przedszkolu tylko,.ze ona juz troche lat pracuje ,a jest po 40 i dopiero rok temu licencjat z dietetyki robila, tz jej pomagal do pracy wkejac jakies zdjecia ,foldery robic ,bo ona pojecia nie ma i sie zastanawiam jakim sposobem ona jako dietetyk pracuje czy wczesniej jakies kursy skoczyla czy co ,a teraz jej pewnie kazali jaksi papierek zrobic ,ze niby studia skonczyla ,zeby sie nikt nei czepial.
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Sylvuś to może być dobry pomysł z tym mieszkankiem
Tylko ekhm Dziwnie by to wyglądało ![]() Cytat:
Milion to kosztuje czasem jedno mieszkanie Więc to na bank nie był milion A więcej
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Beauti bardzo mozliwe ,bo to nowy blok jest i to musialy byc 3 prawie takie jak moje mieszkanie ja mam 70 ,4 m
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze kiedys
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mam na imię Kasia mam 23 lata
|
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to nie taką przedwojenną willę wrocławską tylko...normalny dom w danej dzielnicy ![]() Cytat:
Kasia może jak masz teraz chwilkę to popatrz po różnych ogłoszeniach? Albo wydrukuj cv i sama chodź po takich miejscach z dietetykami? Jako np pomoc, asystent czy coś w tym stylu A nóż widelec powiedzą "Tak! To właśnie pani szukaliśmy!" ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Witaj
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
no czeeesc. skoro tu napisalas to masz ciagoty pierscionkowe wiec liczymy na historie twojego zwiazku
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- juz sobie powiedzialam ze to co uda mi sie oszczedzic na wyplacie bede wplacac na konto oszczednosciowe a jak sie uzbiera wieksza suma to na lokaty i bede zbierac pieniazki na mieszkanko. mam nadzieje ze w ciagu 3 lat uda mi sie uzbierac troszeczke na wklad wlasny |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Witaaj Kasia ,opowiedz nam cos o sobie o was,co cie do nas sprowadza
![]() ??
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje że dobrze trafiłam, przyznam szczerze pierwszy raz odważyłam się napisać na forum. Mam do Was pytanie:
Jakieś 9 lat temu poznałam P. to było cos w rodzaju "miłość od pierwszego wejrzenia" i tak zaczeła sie nasze przyjaźń. Od 9 lat do dziś czuję do Niego to samo. Przez ten czas zawsze byliśmy w kontakcie, często sie spotykaliśmy ale jakos tak wychodziło że trafialiśmy na zły moment aby zacząć"być" ze sobą< a to ja miałam kogos a to znów on> od roku oboje jesteśmy wolni i tak sie własnie zaczęły częstsze spotkania miłe słowa aż nagle w Boże Narodzenia stwierdziliśmy że i tak za długo czekamy i musimy być razem"uzałam ten nasz"związek" za opcje jakiegoś przeznaczenia" Sam P. mówi że mimo "nie bycia razem"bardzo dużo razem przeszliśmy<rozmowy o tym ze oboje marzymy o dziecku że chciał by abym była matką jego dziecka> na dzień dzisiejszy jesteśmy razem 2 m-c a ja czuje że to ten Jedyny i wice wersa<zaznacze że jest starszy o 4 lata> ale jakoś mimo wielu rozmów nie było tematu zaręczyn choc ja bym nic przeciw nie miała. Co wy o tym sądzicie?? |
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
Ale się rozpisałam
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- W tym "problem" bo w czasie Naszej przyjaźni było czasem aż za bardzo intymnie.Wszyscy wiedzieli że cos tam do siebie nas ciągnie.Nawet moja siostra powiedziała że widać po Nas ze to na przyjaźń nie wyglądało. |
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Ja musze isc znow krew pobrac <boje się> ale to w marcu, po @...

Jak się boisz igieł czy tam bólu wbijania, to na Skłodowskiej-Curie jest bardzo fajna babka, która bardzo delikatnie krew pobiera 
niestety...
powiedzialam jej, ze ja slońca potrzebuje, a nie tam anemia
a ta minka
to jakby respect 
zobaczymy co z tego wyjdzie. Jadę jutro do Poznania złożyć papiery na magisterkę i odebrać odpis dyplomu no i z tym papierkiem mogę się dopiero gdziekolwiek pokazać. Trzymaj za mnie kciuki
tym bardziej że to on zaproponował żebyśmy razem zamieszkali choć wiem jak ceni sobie wolność 

I to nie taką przedwojenną willę wrocławską tylko...normalny dom w danej dzielnicy