|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
uuu to współczuje...pierwszy facet a tu taki nr...dobrze, ze się nie dałaś-bo dużo takich zakochanych dziewczyn ulega
![]() Hehe może nie było by az tak tragicznie? ![]() Ja z moim pierwszym tez miałam niezłe przeżycie-do tej pory sobie w twarz pluje ze z nim byłam-a poszło o gumy do żucia założyłam sie z kumplem ze D. ze mną nie będzie i nie dość że przegrałam paczkę gum, to jeszcze z idiotą byłam...![]() Gość pewnego dnia zaprosił mnie z moja koleżanka do siebie, zamknął drzwi od pokoju na klucz i ściągnął spodnie i to co miał pod nimi ![]() Przez całe 2miesiacy mnie zdradzał, nawet ze mna nie zerwał, tylko idę pewnego dnia ze szkoły i widzę go z inna laską jak sie całuje, po czym przyszedł z Nia pod mój dom i bezczelnie pytał czy wyjdę ![]() Dobre tylko to, ze jedyne o czego doszło to trzymanie za rękę i dzióbki w policzek-raz jeden sie z Nim całowałam i żałuje bo nie dość ze było to nieprzyjemne to jeszcze z Nim... dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-21 o 01:27 |
|
|
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Trochę Was w końcu nadrobiłam
![]() Za mną kilka super dni, nie odzywałam się, bo mieszkał u mnie TŻ Mimo, że pierścionka nie było to leżąc w nocy w łóżeczku usłyszałam 'Mała, ja już chcę żebyś była moją żonką i żeby było tak cudownie codziennie [odnośnie wspólnego mieszkania]' ' Moi rodzice uwielbiają TŻta, tata zaraz po powrocie pytał czy nie mam pierścionka, też nie może się chyba doczekać ![]() Witam kolejne nowe prrawie narzeczone Dobranoc
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
aQo1 to musiało być miło bardzo jak tak sobie pomieszkiwaliście razem
![]() a Tż słodko powiedział ![]() U mnie nie pada pytanie o pierścionek jak wracają tylko "Byliście grzeczni?" ![]() dobranoc ![]() Moi rodzice jadą w kwietniu na tydzień do rodzinki, wiec z Tż wolna chata
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
paczek z mieszkaniem jeszcze zobaczymy... czy teraz, czy po zaręczynach, czy po ślubie, zobaczymy jak sytuacja się rozwinie i jak finansowo wyjdziemy
z tym wstrzymywaniem od rrr to już jakiś czas temu myślałam (bez względu na mieszkanie razem czy nie) myślę że dałoby radę, czasem mieliśmy 4miesiące przerwy, było ciśnienie ale nie było tragicznie, poza tym rrr to nie jedyny sposób na satysfakcję ![]() hehe TŻ dobrze gada w sumie miesiąc czy dwa Was nie zbawia ale sama świadomość bycia świeżo upieczoną żoną/mężem i mieszkanie oddzielnie to takie smutne nie można się sobą nacieszyćaQ01 ale Ci TŻ fajnie powiedział!
|
#3575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pomimo "przyjazni" 9 letniej uwazam, ze bycie ze soba 2 miesiace do zdecydowanie za malo na zareczyny. Cytat:
![]() Ale niestety wychodzi na to, ze chcesz brac przyklad z siostry skoro ona zareczyla sie po krotkim czasie bycia z chlopakiem, a wy jestescie w zwiazku podobny czas.
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
halo,halo kto popisze?komu kawki?
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Umieraaaam! To straszne wstawać tak wcześnie
![]() Do postów odniosę się wieczorem, bo mój mózg się jeszcze nie obudził
|
|
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
Proszę Was Kochane o poradę
![]() Tż zaczął ze mną rozmawiać wczoraj na temat zaręczyn (tak, że on wyszedł z tematem wprost to pierwszy raz) TŻ: Może byśmy się już zaręczyli, jesteśmy tyle razem Ja (nie pamiętam już co powiedziałam) TŻ: Chyba, że jeszcze trochę na to za wcześnie, Ja: Ludzie zaręczają się po różnym czasie, jedni po pół roku, jedni po 5,i że ważne jest to dla mnie, żebym nie wiedziała kiedy to się stanie(żeby mnie zaskoczył)i wybrał jego zdaniem odpowiedni moment. Następnie zapytałam go, co go skłoniło do tej rozmowy(bo coś musiało, skoro tak o pierwszy raz wprost pytał). TŻ: Jesteśmy już trochę czasu razem, ja planów co do Ciebie zmieniać nie chcę, dlatego tak czy tak zaręczyć się będzie trzeba. tak mniej więcej rozmowa wyglądała. Czy uważacie, że coś się święci? I czy powinnam powiedzieć mu po kilku dniach, że myślałam nad naszą rozmową i fajnie by było już nie być tylko chłopakiem/dziewczyną czy w ogóle ten temat ma zejść z planu z mojej strony;> (Dodaję, że ja nigdy nie mówiłam mu o zaręczynach, bo chciałam żeby to on wyszedł z tą inicjatywą, że już czas), ale boję się, że za bardz to do siebie dobrałam, a to tylko rozmowa-dlatego proszę Was o małą pomoc. Dziękuje Wam bardz z góry za cenne uwagi;* Studi - poproszę kawkę, bo zostałam rano z przymusu potraktowana budzikiem ,Gaja - miłej pracy
--> Moje marzenie 55 ♥ Razem od 01.12.2007 ♥ Edytowane przez stylistka2011 Czas edycji: 2011-02-21 o 08:47 |
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To ja poproszę nie cierpię poniedziałków - po pierwsze dlatego, że są po niedzieli ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A własnie - znacie jakies tabletki/preparaty z witaminami? Bo zauważyłam u siebie objawy niedoboru kilku witamin a nie chcę brać każdej osobno, bo oszaleję
|
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
Nikt nie pomoże??
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Stylistka, możliwe, że z kims rozmawiał na ten temat i dało mu to do myslenia, ale nie zmienia to faktu, że ma plany związane z zaręczynami
|
#3583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za odpowiedz (podejrzewam, że mógł rozmawiać w pracy)A czy Twoim zdaniem mogę zasugerować, że myślałam o naszej rozmowie i że fajnie byłoby nie być już tylko dla siebie dziewczyną/ chłopakiem?
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
witam imienniczke
![]() Cytat:
i rozgladam sie rozgladam, zostawiam swoje profile zawodowe na stronach pracowych, planuje zostawic tez swoje ogloszenie, w marcu ide 2 razy na targi pracy, szukam ofert itd![]() podobno Falvit jest dobry, albo moze multiwitamina musujaca w stylu Plusssza?
|
|
#3586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z pracą to rozumiem Cię doskonale... załamać się można
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia umieśc swoje ogłoszenie na serwisie gumtree,że szukasz pracy może ktoś się odezwie
zawsze to wyjscie na przeciw...Kamea może jakieć centrym czy cos w ten deseń, nigdy nie brałam takiego kompleksu witamin,zazwyczaj kończyło się na magnezie-no wiadomo od nadmiaru kawy zawsze mi go brakuje
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka masakra, @ dostałam i tak mnie brzuch boli, że chyba jajko zniosę
![]() Dołaczyłam właśnie do wątku PM 2013 - patrzę, a tam kilka znajomych twarzy (nicków)
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze witaminkowe tabletki to Merz Spezial. drogie ale warte swojej ceny
Moniq jak wytrwasz bez rrrrr do slubu to prosze bardzo, ja bym chyba nie dala rady hehe ![]() Gothka ten twoj pierwszy to byl debil.bzykac mu sie tylko chcialo..no debil. nie znajde innego slowa na niego ![]() aQo1 zazdraszczam tego mieszkania razem ![]() stylistka pewnie jakies tematy zareczynowe byly gdzies w jego obecnosci poruszane, sam z siebie facet raczej o zareczynach nie mysli
|
|
|
|
#3590 |
|
Wtajemniczenie
|
Pięknie zaczęty tydzień
przed chwilą miałam telefon i jutro mam rozmowę kwalifikacyjną![]() Moniq zbawic nie zbawi, ale byc małżeństwem i mieszkać osobno to mi sie gryzie ![]() Stylistka plany pewno jakieś ma, jak każdy. Może coś kombinuje i chciał poznać Twoje zdanie, albo po prostu chciał o tym pogadać ![]() Kasia ja biorę Falvit-chyba najlepsze witaminki jakie brałam-tylko po nich mi sie cera poprawiła jako tako
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi najgorsze to ze to moja pierwsza rozmowa kwalifikacyjna
wcześniej nie miałam żadnej rozmowy-poszłam i dostałam pracę po prostu![]() Macie jakieś rady?
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Pączek, gratki
moje rady - zachować spokój, ładnie się ubrać, ale nie przesadnie elegancko i ładnie się usmiechać
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea kogo znajomego masz na PM2013?
![]() Sylvi Merz jest bardzo dobry,ale nie wszystkie witaminki w sobie ma-w sensie całą tablice od a do z?
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jesli jakas twoja odpowiedz wyda ci sie nie taka jak powinna to sie nei przejmuj udawaj ze sie nic nie stalo. bedzie dobrze tylko opowiedz jak wrocisz![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3596 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamea dziękować
w Ciemnych jeansach to nie za bardzo wypada nie? Bo myślałam ze by do nich ubrac białą bluzke i na to czarny sweterek ![]() Sylvi dzięki ![]() A teraz siedzę na zumi i szukam gdzie to jest nie ukrywam ze w Chorzowie byłam tylko w ZOO
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-21 o 11:25 |
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Studi, nie wiem, czy moge napisać
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Makijaż delikatny no i skromne kolczyki, no i byc przede wszytskim sobą
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi co ty nam sie tu nic nie chwalisz?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

bo w Pile mam znajomą w biurze nieruchomości, złota kobieta zna się na wszystkim i wszystko załatwi. bardzo pomogła mojemu TŻ z dokumentami spadkowymi odnośnie mieszkania właśnie.
Pomimo "przyjazni" 9 letniej uwazam, ze bycie ze soba 2 miesiace do zdecydowanie za malo na zareczyny. 

nooo stresorek to nie dziwie sie ze jest, ja przed kazda rozmowa(4 tylko byly ale jednak) mialam stresora