|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Hej piekne
![]() wczoraj bylam w ross i wreszcie kupilam odzywka isany z olejkiem babassu, tusz do rzes wibo, w c&a kupilam swietna opaske, w takie kolka, jest elastyczna i mocno trzyma sie, i TZta mamie mam taka kupic, bo jej sie spodobala. ogolnie week u mnie udany ![]() lece nadrobic Was
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-21 o 10:45 |
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie Was nadrabiać będe bo wczoraj nie miałam jak do Was już zaglądnąć. Byłam na uczelni, a potem z Tż w kinie
|
|
#2313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej kochane właśnie wstałam, muszę zjeść i się ogarnąć i jechać na angielski a potem musze pojechać po jakiś tusz do rzęs, bo mi się skończył i róż później jak wrócę muszę sobie zrobić megaaa spaaa miłęgo dnia kochane
|
|
#2314 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tak w ogóle cześć dziewczyny |
|
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie moze bielic (mnie bieli jak naloze go przedzlem do podkladu, jak do pudru sypkiego efektu tego juz nie ma), na 100% nie przyciemnia, matuje i tyle Cytat:
to doczekalas sie wyjsciaa na czym byliscie w kinie? a kupilas ten rozowy w promocji czy nie ?
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
ekonomika ja kupuję "Naj magazyn", takie nowe co od niedawna jest, i do tego "Focusa" i "Śledczy" z Fokusa
Od mamy Tż dostaje do czytania "Gościa niedzielnego" - też mają fajne i ciekawe artykuły ![]() Cytat:
No ja też mam Zdrowia dla Zuzi Jeanne cześć kakus wysłałam zaproszenie Oj tak na "Miś Yogi" fajna bajka, polecam Ja zaprosiłam Tż do kina ale tak wyszło, że Tż zapłacił za bilety a ja kupiłam zestaw kinowy czyli popcorn i 2 cole ![]() Pracuje nad częstszymi wyjściami Tyle tylko, że zaś mam zimę u siebie i ze spacerów muszę na razie zrezygnować ![]() A jak u Ciebie?
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ale u mnie pięęęęękne słonko świeci ![]() EJ, Kitka na czym byłyście w kinie? ![]() hehe ja 1 i nie wiem kiedy go zacznę używać bo ten poprzedni mam od grudnia i ani patrzy wyschnąć czy coś ![]() jakiś nie do zdarcia
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przypomnijcie mi nazwę zachwalanych witamin na włosy ? Skleroza nie boli
|
|
|
|
#2320 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale spokojnie, poczekam...
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale mam dzisiaj lenia ![]() a wy takie szczuplutkie jesteście i tak mało ważycie, że ja się przy was grubasem czuję przy wzroście 170 ważę 55 kg
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie ogolnie dobrze ![]() TZ wczoraj nalegal na spotaknie, dostal certyfikat z kursu, ze jego mama nic o tym nie wie, to musilismy mala scenke odegrac, dlatego musialam do niego wpasc, zrobilam dla niego strogonofa, oboje uwielbiamy to pozniej byl milutki i kochany i sporo komplementow uslyszalam i z gotowania i wygladu to zeby za milo nie bylo, opieprzylam go, ze kwiatka mi nie daje i mi nadal tego bardzo brakuje, bo prawie o 2lat nie dostalam od niego rozy, ani nic... wiec, zeby sie nie klocic, przeprosil i powiedzial,z e kupoi, bo za 3dni nasz dzien i bedzie okazja, to mu przypomnialam jeszcze o dniu kobiet, ze jak nie dostane to ma pozamiatane u mnie. ja juz sil do tego nie mam, musze go tego nauczyc, bo ja kocham dostawac kwiatka, takiego z lidla nawet mi wystarczy za 3zl no ale wierze kolejny raz, ze zrozumial![]() ooooooo to zdasz relacje ![]() Cytat:
![]() a jak u Ciebie z TZtem?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-21 o 11:11 |
||
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
snow byłam na "Miś Yogi" w 3D
![]() Cytat:
Tylko czemu trzeba tyle razy łopatologicznie do facetów mówić.... ![]() Też się wystroiłam wczoraj i Tż nie mógł oczu oderwać ![]() Musze Tż pochwalić wczoraj poszukał i kupił mi tanio zamek do drzwi by dało się je zamykać na klucz przy czym kupił mimo, że mówiłam by nie kupował jak usłyszałam cene 30-40 zł, ale poszukał taki za 16 zł uczy się, że czasem trzeba coś na siłę zrobić lub mi kupić bo jak się zaprę i uprę to nie ma siły na mnie
|
|
|
#2324 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() jak zacznę go używać to oczywiście zdam relacje już jest jedna super recenzja https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1właśnie Snow, jak z Tżtem? |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot bardzo intrygująco wygląda ten tusz
Lece bo zaraz do pracy się będę szykować. Miałam na pocztę iść i spodnie dać do skrócenia ale nie wiem czy to mi sie uda zrobić ![]() Miłego dnia i jak najmniej bólu tym co się męczą z okresem
|
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mam juz zyc z TZtem, to juz nie bedzie latwo, wiem ze gdy zamieszkamy razem, a ja teraz nie zrobie pare scen, to pozniej w ogole do niego nie dotre, bedzie ciezko, a nie chce sie klocic... i wlasnei mialam taki wczoraj dzien jak Ty piszesz z tym zaparciem, wkurzyl mnie jednym slowem, myslalam ze go udusze na miejscu i powiedzialam tak, ze juz cielak by zrozumial, a jak on tego nei zmieni to naprawde oszaleje![]() milego dnia ![]() Cytat:
![]() po tej recenzji, to dla mojej mamy by byl tusz idealny, ona ma takie krotkie rzesy... ja jeszcze poeczakm, mam moj lancome, clinique probke i mama ma 2 to moge jej podkradac
|
|
#2327 | |||||
|
Raczkowanie
|
Ale napisałyście przez ten weekend ale już nadrobiła
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Niezapominajka 89 Czas edycji: 2011-02-21 o 13:52 |
|||||
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dzisiaj tu słaby ruch
![]() w moim albumie nowe foto w blondzie
|
#2329 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w rossmanie i kupiłam szampon babydream, masło rebuild i maseczkę synergen. Dziewczyny gdzie stoi olejek na rozstępy babydram? Bo szukałam w dziale dziecięcym i albo jestem ślepa, albo rzeczywiście go tam nie ma
|
|
|
|
#2331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
bo nie ma tego olejku w dziale dziecięcym, tylko tam gdzie są różne kosmetyki na rozstępy, cellulit itp
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko przyszłam się z Wami przywitać, bo idę do Łucji. Miłego dnia.
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
nie obraz sie, ale wolalam Cie w tamtym blondzie, ten jest zbyt cieply, ruda poswiate ma, a w chlodnych kolorach, Twoja twarz wyglada pieknie
Shadii dziekuje Ci bardzo za pomysl z Tribioticiem smaruje druga dobie i bolesne gule zeszly, mam zwykle wykwity, ktore posmarowalam rano i z 4 zostaly mi dwa
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kochane
no odzywamy się już ale wszystko robimy osobno czasem ciężko się zrozumieć a właściwie porozumieć ![]() Caate bardzo dobrze, ze tak powiedziałaś Tż'owi, na pewno teraz się postara i dostaniesz bukiet róż ja też uwielbiam kwiatki dostawać ![]() wiem doczytałam później ale piękne ![]() hehe dzięki, już 1 zamówiłam
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niedługo farbuję włosy excellkiem z loreala 10.13 bardzo jasny lodowy blond, strasznie spodobał mi się u snow, mam nadzieję, że u mnie też taki wyjdzie
|
|
#2338 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
bardzo ładnie Ci
![]() Cytat:
i że jest pierwszy raz zadowolona z tuszu Maybelline ![]() Ale jeszcze nie próbowałam, więc nic nie mówię, czy jest dobry czy zły. Colossal mi pasuje, a ten jest z jego "rodziny" więc mam nadzieję, że będzie dobry ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Snow
az mnie to dziwi, jak tak mozecie sie nie odzywac do siebie, jeszcze mieszkajac razem, dla mnie to nierealne ![]() ja max. gniewam sie 3dni, chyba ze cos bardzo bardzo powaznego to potrafilam ten tyg, ale my nie mielismy kontaktu ze soba wtedy, nie widzielismy sie, to tak latwiej, a nie spac razem i byc obrazonym, no ciezko widze to u siebie, obym nigdy nie zalowala. z kwiatkami TZ ma problem, bo on nie rozumie po co je dawac. ostatnio na walentynki mama jego dostala bukiet taki duuuzy roz od ojczyma, mi az szczeka opadla, akurat z TZtem wychodzilismy z domu i mijalismy sie z ojczymem, ja juz piszcze po cichu do TZta 'paaatrz jakie piekne, Twoja mama zawsze dostaje kwiatki', na co mi TZ odpowiedzial 'taa pewnie tyle zj*bek dostal, ze juz sie nauczyl'. no to stwierdzilam, ze TZta tez naucze ![]() ![]() Cytat:
![]() tak czy inaczej, pochwal sie jak zafarbujesz excellenz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

albo za dużo do nałożyłaś? Może jeszcze Caate się wypowie 

to pozniej byl milutki i kochany i sporo komplementow uslyszalam i z gotowania i wygladu

I z góry przepraszam za tż, ale chłopak nie jest zbyt fotogeniczny