|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
? Pochwal się! Cytat:
Z tym, że jeśli chodzi o drugie to bałabym się trochę o nie, bo podobny fason miałam na studniówce, też z takim paseczkiem na kostce i cały czas mi spadał ten pasek Dlatego się zraziłam. Gdybym nie miała problemu z wąską stopą to wybrałabym trzecie Cytat:
![]() Zazdroszczę tego skrawka materiału, ja na razie na pewno nie dostanę takiego Cytat:
Ja co prawda będę mieć na wysokim obcasie, ale gdybym chciała/ musiała mieć na płaskim to bym takie chętnie założyła Ja też jestem na etapie butowym I szczerze mówiąc zastanawiam się nad kolorem, tak bardzo chciałabym mieć złote butki, ale nie takie złote błyszczące, tylko takie delikatne, żeby nie odznaczały się za bardzo I chyba sobie takie zrobię Ale ja i tak postawię na swoim, będą jasne i delikatne, ale złote ![]() Pochwalę się też, że wybrałam sobie kwiaty wreszcie do kościoła, bukietu, na samochód itd- kremowe + herbaciane, ale (podobna historia jak przy butach) te herbaciane nie będą ciemne, tylko takie delikatne, jakby pastelowe
|
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam takie pytanko : jakie winka polecacie na wesele ??? lub inne alkohole (oprócz wódki i piwa)
|
|
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja juz kupiłam |
||||
|
|
|
#3155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w załączniku fotka, białe, czerwone i różowe ( różowe nasze ulubione:P)a mozesz jakąś fotkę bukietu przykłądowego wstawić? |
|
|
|
|
#3156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Cytat:
Myślę o takich kwiatach jak na pierwszym lub drugim zdjęciu Takie kolory podobają mi się bardzo, nie wiem jednak, czy do mojej falbaniastej sukni będzie pasować taki kształt bukietu, bo sama w sobie jest zdobna. Myślałam też o takim podłużnym bukiecie, coś w stylu trzeciego zdjęcia, ale nie wiem, czy by pasował, poza tym nie wiem, czy znajdę odpowiednie kwiaty w takim kolorze jak chcę...![]() A czwarty bukiet pokazuję, bo strasznie mi się podobają te poplątane trawy
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-02-21 o 17:59 |
||
|
|
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
Thea, te 2 pierwsze - super!
mnie osobiście podłużne się nie podobają i kalie jakoś nie przemawiają do mnie jako ślubne kwiaty ![]() Mnie się podoba taki jak w załączniku, ale mój TŻ wczoraj mi powiedział, że pogrzebowy...:P tzn o kształt mu chodzi:P że wg niego lepsza taka "kulka"
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W załączniku zdjęcia bukietu ślubnego mojej bratowej- co prawda sprzed kilku lat, ale myślę, że fajny Sama chciałam mieć taki, ale do mojej sukienki nie będzie pasował.
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
no własnie, nie o kolor a o kształt mu chodzi :P bo wie, że uwielbiam bordowe róże, zawsze takie od niego dostaje, i sam wiedział, ze nie ma opcji na inny kolor kwiatów
ale stwierdził, że te kaskadowe jak wiązanki pogrzebowe wyglądają choc mnie się bardzo ten kształt podoba:P---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- a bukiet Twojej bratowej - bardzo ladny ale własnie marzą mi się bordowe róże
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bordowe róże są super, też bardzo lubię To ku jakiemu bukietowi bardziej się skłaniasz ? Jakiś okrągły ? Czy wbrew woli TŻ jednak kaskadowy ?
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
narazie ten co wkleiłam wczesniej jest moim faworytem:P ale popatrze tez na "okrągłe"
|
|
|
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3164 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie chciałabym bukiecik w kształcie kulki chyba, bo nie podobają mi się kaskadowe, ani nie podoba mi się jak jakieś "zielsko" zwisa Jeszcze zobaczę, ale na pewno będą to róże. Ten ostatni bukiet, mimo, że nie z róż, to mi się bardzo podoba
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio wpadłam mi w ręka gazeta z Biedronki, akurat mają fajne promocje na wina włoskie. Znajomi polecają wino Sicilia Nero d'Avola. Sama się zastanawiam czy aby nie kupić, biorąc pod uwagę cenę.
|
|
|
|
#3167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Francuskie też omijam, a wspomniane Carlo Rossi na pewno się sprawdzi jeśli Twoi goście nie są znawcami i smakoszami win. Jeśli są to kiepski wybór. |
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
Też prawda, bo w naszym kraju dopiero rodzi się kultura picia wina. Więc w sumie jeśli będzie to wino półsłodkie to każdemu będzie smakować.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3170 |
|
Raczkowanie
|
A u nas będą malować na sali na biało
więc będzie każdy kolor pasował więc może jednak wezmę coś od niebieskiego i różu... jakieś takie kolory... sama nie wiem, mam się jeszcze spotkać z dekoratorką bo do tamtych ścian nic nie pasowało, a teraz będzie pasowało wszystko |
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Białe, obcas 9 cm na platformie, z kokardką, lub czymś podobnym
![]() Zrobie zdjecia w weekend i potem Wam pokaże
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() byłam dziś z koleżanką oglądać suknie dla niej i przy okazji zdobyłam wizytówkę do salonu obuwia ślubnego w którym robią buty na miarę:P pojdę i popytam tam w piątek:P
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
Dołączając się do tematu o butach, to wiecie gdzie można dostać jakieś fajne buciki ślubne w trójmieście?
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3175 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewno na wiosnę będą przemalowywać, póki jest mniej wesel ![]() Cytat:
też chcę mieć 8 lub 9 cm, z resztą na takie butki jest szyta moja sukienka Pokaż koniecznie ![]() Cytat:
A ja dziś mam jakiś zły dzień, wszystkim się martwię, że nie będzie tak, jak chcę Że fotograf nie taki, że kamerzysta brzydki film nam zrobi, że z suknią będzie coś nie tak(a nie mam żadnych podstaw, by tak sądzić, bo wybrałam konkretny model i zamówiłam suknię u producenta, więc wszystko powinno być idealnie)... Nawet do faceta z zespołu napisałam maila (bo ostatnio jakieś zmiany w składzie mieli i chyba przebudowują stronę internetową, bo coś nie wchodzi), czy aby na pewno u nich wszystko w porządku. Wiem, wiem, że to głupie, ale jakoś się martwię. Zrobili na nas bardzo pozytywne wrażenie podczas spisywania umowy, tacy profesjonalni byli i serdeczni, ale mimo wszystko będę spokojniejsza, jak mi facet odpisze co tam się u nich dzieje. To chyba jakaś panika przedślubna ![]() No ! To się pożaliłam
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-02-22 o 21:54 |
||||
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jusztyska czemu uciekłas z PMek 2011 :P? |
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że taki chwile zwątpienia są całkiem normalne, tym bardziej, że do ślubu coraz bliżej, więc i stresu będzie więcej zapewne.
|
|
|
|
|
#3178 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Odpisał mi pan z zespołu, że wszystko ok, wytłumaczył mi te zmiany i już się nie denerwuję ![]() A ten czas do ślubu to minie tak szybko, że się nawet nie obejrzymy
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-02-23 o 08:28 Powód: Literówka |
||
|
|
|
#3179 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, nie wiem czy temat był omawiamy, ale chciałabym Was podpytać o sukienki na dzień po weselu- obojętnie czy to poprawiny czy obiad z rodzinką. Czy macie jakieś sukienki upatrzone/ kupione?
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie będę miała poprawin jako takich, tylko jakiś właśnie obiad z rodziną. Ale nic specjalnego na tę okazję nie kupuję. Mam taką letnią sukienkę do ziemi i chyba ją ubiorę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

chyba zmienimy jednak te kolory na sali a co za tym idzie te zawieszki
tak myślałam i myślałam i wymyśliłam jeszcze coś innego
Byłam dzisiaj w Kato i natrafiłam na sklep Stakato-również są tam buty taneczne,podobne do tych z Akcesu.Ale na żywo żadne mi nie wpadły w oko.
Dlatego się zraziłam. Gdybym nie miała problemu z wąską stopą to wybrałabym trzecie
za noclegi 
Z jednej strony dobrze, bo zdążyłam nadrobić
Ale ja i tak postawię na swoim, będą jasne i delikatne, ale złote