|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() Ja też chciałabym mieć dom/mieszkanie i rodzinę..Tylko, ze własnie to nie jest marzenie. Ja bym to po prostu chciała mieć i wiem, że będę miała tak czy siak.. Chciałabym takie marzenie do którego ztreba dążyć by się spełniło.. Cytat:
![]() Kurcze ja nigdy nie zasnęłam przed kompem..nie wyobrazam sobie tego nawet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Witam bezsenne koleżanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | ||
Rozeznanie
|
A taka jedna dobrej nocki
![]() Asik ale dlaczego od razu twierdzisz, że banalne? To bardzo fajne marzenie. Ja w sumie sama nie wiem o czym marzę ![]() ![]() Chciałabym być też bardziej niezależna i pewna w tym co robię, nie martwić się co pomyślą o tym czy owym rodzice. Marzę by podróżować jak Pawlikowska, albo np. zjeździć Azję autostopem, albo zamieszkać w jakimś egzotycznym ciepłym kraju ![]() I strasznie przybija mnie wizja tego, że przez następne 40 lat będę pracować w jakiejś firmie, w biurze, za marne pieniądze (w porównaniu np. z Anglią), a potem emerytura ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Ależ się zdołowałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie śpię
![]() gothka witaj ![]() wsiowy napisałaś "Tylko, ze własnie to nie jest marzenie. Ja bym to po prostu chciała mieć i wiem, że będę miała tak czy siak.." i sorki ale tu się mylisz - bo to jest marzenie. Życzę Ci aby tak było jak piszesz - ponieważ czasem niestety właśnie te banały wcale takie łatwe nie są jak człowiek myślał. yoanka wizja przyszłości też mnie dobija, ogólnie cały system zapieprzania na emeryturę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
hej jasne, ze tak
![]() Cytat:
Bo znając siebie dązyłabym. A tak to mam tylko głupie zachcianki czy plany. Jestem właśnie zbyt nie zdecydowana żeby o czyms tak naprawdę marzyć... Czemu sie zdołowałaś? ![]() Cytat:
- nie jestem osobą rodzinną. Nie czuję, że jesli nie będę miała męża czy dziecka nie będę się czuła spełniona. Po prostu fajnie by było byc kiedys tam mamą i żoną, ale to wszystko. Na dobrą sprawę do tego macierzyństwa to nawet na 100% nie jestem przekonana. Może po prostu jestem za młoda na to, by to chcenie zmieniło się w marzenie... -mieszkanie już mam właściwie. Mam "zapisane" od starszej osoby ![]() ![]() A ja chciałabym po prostu marzyć o czymś mocno, marzyć o cyzms do czego mogłabym dążyć po trupach.. ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2011-02-21 o 00:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
![]() i mnie? ![]() Edyt: Myślałam, że sobie popiszę, bo i tak do 6:00 jestem skazana na niespanie ![]() Przynajmniej poczytam co tu piszecie nocami ![]() Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-02-21 o 03:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |||||||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam. Ale się popisałyście, ale nadrobiłam. Za oknem -20, aż nosa z domu nie chce się wytknąć.. Do córki przyszła nauczycielka a ja siedzę cicho żeby nie przeszkadzać.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja nie ja nie, mój na szczęście nigdy nie miał do czynienia z prawem. Poza mandatami, i raz był przesłuchiwany jako świadek. Cytat:
![]() Co do marzeń to ... największym marzeniem moim jest aby moja córka była zdrowa, żeby mogła biegać z innymi dziećmi, jeździć rowerem, tańczyć, poprostu żeby mogła korzystać na maxa z dzieciństwa jak jej rówieśnicy(Ona musi prowadzić oszczędny tryb życia, czyli jak najmniej wysiłku fizycznego). O niczym innym nie marzę. No może jeszcze o tym aby kiedyś było mnie stać żeby spełnić jedyne marzenie mojej córki jaki ona ma czyli żeby zabrać ją do Paryża, ona od zawsze marzyła o tym żeby na własne oczy zobaczyć wieżę eiffla Oczywiście że tak, czym nas więcej tym weselej. Ciebie też witamy w Parówkolandii czyli Parówkowym Raju.
Edytowane przez monica82 Czas edycji: 2011-02-21 o 08:08 |
|||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi macierzyństwo to po prostu musisz sama do tego dojrzeć - nie patrzysz tylko na fakt, że nie każda kobieta od tak może mieć dziecko - czasem los stawia przeciwności. też kiedyś myślałam, że zrobić dziecko sobie to raz dwa - niestety rzeczywistość okazuje się inna. Jeśli chodzi o chatkę - to masz farta, że ją dostaniesz w spadku. Mnie nikt domu, mieszkania czy nawet pokoju za darmo nie da. nie dostanę go po dziadkach, matkach czy teściach. i dla mnie to są te trudne marzenia do których staram się dążyć ![]() Wstałam i piję kawusię. U mnie też zimno jak nie wiem co - a ja chora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Asik, ładny avatar ![]() Ja jestem dziwna pod tym względem. Nie mam jakichś większych konkretnych marzeń, a jeśli mam to one krótko trwają. Po jakimś czasie przestaje o tym marzyć. Mam jakieś mniejsze plany, cele, ale konkretne marzenia chyba nie ![]() Będę dzisiaj robiła ziemniaki na waflu ![]()
#280 |
Zakorzenienie
|
witaj drusia
![]() Ale tu dzisiaj cisza.... A mnie się komputer nie chce włączyć walczę z nim od rana - w sumie to się poddałam i przejelam kompa Tż nie mam zamiaru nerwów psuć sobie. Normalnie masakra. A ja wafli jeszcze nie wynalazłam i się zastanawiam czy w ogóle takowe gdzies tu dostanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Asik może u Ciebie wogole czegoś takiego nie produkują.
#282 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie moje drogie koleżanki
![]() Wróciłam z pracy , zjadłam , ogarnęłam w pokoju i jestem gotowa na pisanie z Wami Asik bardzo ładny Avatar A taka jedna : padłam jak preczytałam o kradzieży Tiny i Pani domu ![]() chyba ten kolega nie był czytelnikiem tego typu prasy? może dla mamy kradł ![]() Wsiowy , ja chyba teraz nie mam marzenia do spełnienia którego bym dążyła. Ale jeszcze nie dawno bardzo chciałam grać na pianinie. Ale trochę o tym czytałam i dla mnie już za późno na naukę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
No to akurat jest bardzo prawdopodobne, tyle, że mam nadzieję, że jak pochodzę i poszukam to w końcu gdzieś znajdę. Kiedys żyłam w przekonaniu, że nie ma tutaj bułki tartej - i wynalazłam takową, coprawdaż jest ciut inna niż polska ale co tam daje radę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Mary Louu witaj ![]() cieszę się, że awatar przypadł do gustu ![]() Muszę powiedzieć, że w blond włosach wyglądasz jeszcze lepiej :hahahahaha: |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakieś 10 kg temu podobnie wyglądałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
tak sobie ciebie wyobrażałam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
bardzo proszę kochana , dla ciebie wszystko
![]() coś jeszcze dla ciebie zrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
a to na poprawę zdrowia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#290 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
a to na deser
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale oczywiście zrobię to dla Ciebie ale takie usługi u mnie kosztują 10 zł za godzinę i to do ręki ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- wiesz asik lubię cię ale u nas w Polszy nic za darmo się nie robi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wykorzystywać Cię nie będę - bo nie mam takich zamiarów poza tym mam za dobry charakter ![]() ![]() Tobie to bym nawet i 20 zł zapłaciła ![]() ![]() A co do nic za darmo - to wiem cosik o tym aż za nadto - prawdziwego rodaka poznaje się za granicami kraju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie zmykam , bo biorę się za naukę w końcu a dla ciebie asik mały kopniak na zachętę mycia włosów i zmywania lakieru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Np takie ambitne, żeby móc żreć na potęgę i nie tyć ![]() Żeby w sklepach były ładne i idealnie leżące na mnie ubrania. A inne to sekret ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Ja też ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-02-21 o 15:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie polak polakowi nie pomoże, a jak pomoże to za coś. Zazdrość jest na porządku dziennym, bo może Ty masz coś czego on nie ma, wyszło tak, że po kilku latach tutaj mam coraz mniej polskich znajomych bo nie umiem z niektórymi wytrzymac po prostu. Zresztą nie lubię być wykorzystywana, tak samo jak nie lubię fałszywych osób. Czasem też się nie przyznaję że polką jestem - zwłaszcza gdy widzę jakiegoś buraka, który poza słowem na k... nie posiada innych w swoim słowniku. Zresztą słowo k*rwa zna chyba każdy holender. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
To ja też poproszę żeby ktoś zajął się moimi paznokciami. Chciałam się za to zabrać, ale leń mi nie pozwala, a przydałoby się je spiłować i jakoś pomalować.
Zjadłam dzisiaj za dużo obiady i brzuch mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Co Was tak wzięło na nowe avatary? ![]()
#298 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() News jest raczej smutny i nieźle się zdenerwowałam. W sobotę wyszłam ze swoją przyjaciółką na piwo. On chciała przy szpiegować swego chłopa, nie powiedziała mi tego wprost, ale tak to odczułam. Najpierw spokojnie wypiłyśmy piwo, potem pojechałyśmy do jednego clubu, potem do drugiego i on tam był. Ona wiedziała, że on wyszedł z kolegami. Zajeżdżamy tam a on owszem jest, ale i z koleżankami. Pożarła się z nim, ale usiadłyśmy. On poszedł się w najlepsze bawić z jakąś panną. Ona wkur... . Posiedziałyśmy trochę. Oni się zbierali, a ona pobiegła i awanturę mu zrobiła. A on dokładnie nie wiem, czy ta laska go pocałowała czy objęła, bo to z daleka dość widziałam. I ją po prostu spławił, jeszcze jej koleżanka życzyła mojej przyjaciółce udanej zabawy, i wyszli. Ona w ryk, poszłyśmy do kibelka, pocieszałam ją, ona się zamknęła i chyba coś do niego wypisywała. Zawiozłam ją do domu. Od tamtej pory się do mnie nie odzywa, powiedziałam jej, że ten facet nie jest tego wart i w ogóle, że niech się ogarnie, bo wszyscy się z niej śmieją, bo tak rzeczywiście jest, ale mam nieodparte wrażenie, że ona się z nim pogodzi. Jeśli to zrobi, nie mam zamiaru jej więcej pocieszać. Bo ją pocieszam, się pogodzą, kupuje seksowna bieliznę, a potem znowu siedzi beczy. Mnie to już też męczy, i mam dość ciągłych przepychanek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi gorący kubek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja mam wolne popołudnie ![]()
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2011-02-21 o 16:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Ja też własnie najadłam się jak nie wiem co i chyba muszę się położyć z tego wszystkiego.
Kop Mary słabo mi pomógł - bo pazury dalej pomalowane a włosy umyję jutro rano - i tak już nigdzie dzisiaj sie nie wybieram - a Wy mi je raczej wybaczycie ![]() a awatar to moja nadzieja na wiosnę (a szczerze to na lato) i troszkę dla Mary to zrobiłam bo pisała, że lubi zmiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.