|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
to powiedź jak wyszło, bo w koncu musze się za to zabrać
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
no nareszcie
bardzo dziękuje za pomoc ;*---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- No nareszcie udało mi się dziękuję bardzo za pomoc
|
|
|
|
#1503 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Czy u Was też jest tak zimno..? Ja zamarzam, wlazłam już nawet pod koc, bo w mieszkaniu taki chłód :/
|
|
|
|
#1504 | |
|
Wtajemniczenie
|
basia daj znac jak Ci wyszlo
mi wyszlo ze we wrzesniu osiagne wage 68kilo hahahahaha ciekawe czy to mozliwe---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
hehehe ja w domu pod drzwiami balkonowymi mam szron na listwie przy panelach a w pracy farelka na full
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
|
Mi wyszło że 14 maja osiągne 54 kg... a ja chce 50kg ;/
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czemu dzisiejsze nastolatki tak bardzo chcą, żeby im było widać wszystkie kości, no nie ogarniam ^^ przecież przez takie coś cycki się zmniejszają !!!
:P
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mróz jak nie wiem co, byłam ze szczeniorem na spacerze nos mi zamarzł Barbara93 ja Ciebie skądś kojarze tylko jeszcze nie wiem skąd, w jakiej dzielnicy mieszkasz, uczysz się gdzieś ? Gdzie
|
|
#1508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to chyba juz norma w tych czasach 50kilo wagi ja to jak sumo 2x tyle
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1511 | |
|
Raczkowanie
|
Barbara93 ja Ciebie skądś kojarze tylko jeszcze nie wiem skąd, w jakiej dzielnicy mieszkasz, uczysz się gdzieś ? Gdzie
[/QUOTE]Ja mieszkam na Szczepinie dokładnie koło TGG, a chodze do Technikum na Kamiennej ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Ja nie chcę mieć wystających kości, ja mam tylko 158 cm więc musze być szczupła... ok może 50 kg to za mało, ale zobacze jak będę wyglądać przy 54 kg jak będzie za dużo ;/ |
|
|
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Paati co ta Twoja waga taka uparta. Może też spróbuj więcej ćwiczyć. Wiem, że spacerujesz z psem, ale żeby spalać tłuszczyk podobno trzeba sie spocić Chociaż nie wiem, jak wyglądają te spacery, masz dużego psa, więc może ciąga cię na smyczy a ty biegasz za nim godzinkę po parku, tak jak na scenach z filmów hehe W każdym bądź razie wytrwałości życzę
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuszki
![]() witam wszystkie nowe dukanki ![]() u mnie dzis spadek po 4 dniach zastoju troche mnie to zmotywowało albo poprostu moja waga wariuje, pierwsze wazenie 75,3 drugie i trzecie 75 bo cos mi nie pasowalo :P no nic jutro sie okaze ;pcodzienne wchodzenie na wage jakos stalo sie moim rytualem :P nie moge bez niego zyc :P i wkoncu w wc bylam... moze tez pomogla kapucha;p zimnica dzis straszna :/ ale jeszcze troche i wiosna zawita ![]() chyba sobie wkoncu ten sernik na zimno zrobie bo juz chyba za mna chodzi :P milego popoludnia... wkrotce obiadek kurczak i jakies warzywka jak mi pasuje system 1/1
|
#1514 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mieszkam na Szczepinie dokładnie koło TGG, a chodze do Technikum na Kamiennej ![]() A ty na jakiej dzielnicy mieszkasz? ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Witam mam takie pytanko czy to jest twojw zdjęcie na avatarze? Jeśli tak to zauwazyłam że jestes okrągła w biodrach < bez obrazy> i napisałaś że twój system to 1/1. Ja ostatnio przeczytałąm że dla kobiet którym tłuszcz odkłada się w okolice pupy, bioder i ud powinny stosowac system 2/5 ... Jak dojde do II fazy to go wykorzystam... ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Dobra kobietki kochana ja zmykam do kuchni na obiadek < musze jeszcze tylko wyperswadować mojej mamie że nie jem ziemniaków, to nie będzie łatwe, ale rybke chętnie zjem > Do wieczorku
|
||
|
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
ech co za nudy w robocie
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kawałek dalej z Tż na Pereca Twoje rejony dość mi obce być może gdzieś kiedyś się minęłyśmy bo skądś Cię kojarze Ja wszamałam obiadek czekam na Tż Babka piaskowa upieczona chociaż coś sie jej nie wyrosło -nie nadaję się do wypieków no
|
|
#1517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak Twój TŻ reaguję na dietkę znaczy na gubienie kg?? moj to w sumie nic nie mówi ale jak zmierzyłam sukienke taką granatową obcisłą to ten wzrok jego bezcenny
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
przez 6 dni tylko niecale 2 kg czy to mozliwe
?
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko????? to bardzooo duzo Kochana przez 7 dnii powinno sie gubic 1kg wiec nie narzekaj bo zaraz lanie na goły
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze cos nie tak ze mna
|
|
#1521 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Na razie dąż do tych 54 i zobaczysz jak wtedy będziesz wyglądać. Ja pamiętam, że jak miałam naście lat to też wybierałam sobie bardzo niskie cele Ale to był błąd, bo oczywiście były one mało realne ![]() To dużo przecież, nie narzekaj Gotuję gulasz Zrobię później do niego jakieś kluski... Dziś ostatni dzień P, tęsknię już trochę za warzywami
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() a ja się powoli z Wami żegnam ![]() dobre nawyki zachowam, ale już nie patrzę na tą dietę jak na nieszkodliwą ![]() moja koleżanka robiła dietę idealnie tak jak powinno być i wczoraj wywieźli ją do szpitala, stan przedzawałowy, pierwsze pytanie pani doktor... właściwie tylko dla potwierdzenia... czy pani jest na diecie białkowej?
|
#1523 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszycho ok kazdy organizm jest inny. Ja jak pierwszy raz spadałam z wagi majac 19lat przez miesiac no moze 5 tyg zrzucilam 19,5kilo a teraz juz 10 .---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
no co Ty mowisz????? ale jak to?? nie strasz prosze
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Pandzia_2010;252484 17]wszycho ok
kazdy organizm jest inny. Ja jak pierwszy raz spadałam z wagi majac 19lat przez miesiac no moze 5 tyg zrzucilam 19,5kilo a teraz juz 10 .moze macie racje...ale troche sie zawiodlam...;( a powiedzcie mi jezeli dzisiaj juz zjadlam jogurt z 2 lyzkami otrebow owsianych to mozna sobie zrobic na popoludnie buleczki dukana z 2 lyzek otrebow owsianych z serkiem wiejskim albo szyneczka czy juz nie ?
|
#1525 |
|
Wtajemniczenie
|
a z reszta zadna dieta nie jest nie szkodliwa tak samo jak nadwaga. Mam kumpele ktora przez pol roku katowala sie i prawie nic nie jadla mdlala uu stomatologa na fotelu a teraz juz 5 lat jest chuda jak patyk i je ale juz sie kontroluje zeby nie nabrac.
|
#1526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no niestety, to prawda, ma 28 lat i jest moją bardzo dobrą koleżanką, naprawdę robiła dietę idealnie, chudła prawidłowo - nie za szybko, nigdy nawet nie poczuła się źle, czuła się idealnie, nigdy nie poczuła, że jej słabo nic kompletnie żadnych jakiś objawów, że mogła by powiedzieć, że ta dieta jej nie odpowiada pani doktor ją ochrzaniła i powiedziała, że nie jest pierwszym przypadkiem i że po wynikach zaraz widziała, że to nie problemy zdrowotne z sercem tylko dieta dukana i że powinno się go powiesić za jajka za to, że wymyślił taką dietę ja już nawet nie chcę teraz z nikim wdawać się w dyskusje, czy jest zła czy nie, bo jedni powiedzą, że musiała źle stosować itd. ale to moja koleżanka i mogła się tam przekręcić przez to, że chciała ładnie wyglądać na ślubie dla ukochanego, dla którego i tak jest najpiękniejsza. Nie, stwierdzam, że nie warto i zaczynam wprowadzać więcej produktów. Będę jadła zdrowo, zrobi się ciepło, będę się więcej ruszać, ale nie wrócę już do diety w tym wydaniu. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
oczywiście, że nadwaga też nie jest zdrowa, ale zawsze nas kobiety kusi wizja szybko, dużo i bez bólu ale jak widać na dłuższą metę też się nie da więc będę się trzymała, chciałabym jeszcze ze 4 kilo zrzucić, nieważne, że potrwa to dłużej, poboli podczas ćwiczeń :P trudno ![]() a poza tym w ubiegłym roku, schudłam w 3 miesiące 10 kg, dużo gotowanego, dużo warzyw, owoce, musli, jogurty bezboleśnie, przyjemnie, zdrowiej a dukan nauczył mnie paru dobrych nawyków, typu gotowanie, potrawy bez tłuszczu, oduczył od słodkiego. to mu zawdzięczam, ale to by było na tyle ![]() idę zjeść jabłko
166cm Start: 03.12.2012r. Cel: -10,1kg 71,1 ---> 66,7 ---> 60 Za mną już: -4,4kg Edytowane przez sweet__chocolate Czas edycji: 2011-02-21 o 15:33 |
||
|
|
|
#1527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja czytałam o tej diecie własnie takie rzeczy. TYle, ze ja tez ograniczam jedzenie, znaczy sie nie pcham białka w siebie do bólu tylko zaspokajam głód a warzywka jem 1/1 mam mam nadzieje ze dam rade nie chcialabym lezec w szpitalu ale z drugiej strony jak patrze na swoja wage to ni hu hu musze---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- a ile ta kumpela byla na tej diecie?? ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- a i miałam coś napisać jeszcze że ludzi którzy tak dużo pochudli tez nie sa swieci. Na dukanie nie wolno jablek ani serkow danio a facet sie wypowiadal ze jadl. Tak samo mam kumpele ktora niby tez jadla tylko jajecznice z 5 jaj i schudla a to nieprawda. Takze uwazam ze jesli ktos wprowadzi 1 owoc na tydzien np to tez nie jest to grzechem. I ja sie nad tym zastanawiam
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
od 27 grudnia
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja właśnie po kubku nutelki
i dziś na wadze -0.5
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
i takie zaklamanie mnie wkurza i tyle. nie wierze ze zadna ktora tu sie zarzeka nie zgrzeszyla nie ma takiej opcji ani mozliwosci tak jest skonstruowany nasz mozg. Ech a po 2 do tej diety trzeba z glowa podejsc i juz. Niby dukan mowi jesc do woli ale trzeba ograniczyc bo naprawde te nerki mozna uszkodzic
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

mi wyszlo ze we wrzesniu osiagne wage 68kilo hahahahaha ciekawe czy to mozliwe

klask i:
kurczak i jakies warzywka
?