|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Cytat:
![]() Tak to jest boski pomysł... najem się garścią persenu i nic mnie nie ruszy. Nawet to, że moja mama - lat 49 - ma zamiłowanie do rzeczy w które ja nie ubrałabym nawet 60tki. Mam nadzieję że te zakupy nie odbędą się w tym tygodniu bo ja planowałam dla siebie tydzień rozpieszczania, a nie tortur. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Z całej bibliotekarskiej duszy polecam ![]() Czesi to pomysłowy naród ![]() Książki nie gryzą
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię zakupy, ale tylko w samotności
![]() ![]() Mieszkanie w miejscu daleko od rozrywek pamiętam z wczesnej młodości, kiedy to nieodpowiedzialnie wielokrotnie wracałam sama po nocy. Oczywiście mamę uspokajałam, że ktoś mnie odprowadzał ![]()
![]() |
#3753 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]() Młodą masz mamę ![]() ![]() Witajcie w ten jakże piękny i słoneczny poranek Poniedziałkowy zwiastujący nam cudny tydzień. ![]() To była wersja powitania dla optymistów. ![]() Nie lubię zakupów, nudzą mnie. ![]() Wpadam do sklepu po konkretną rzecz i wypadam i tyle mnie widzieli ![]() No kurde, jak potrzebny granatowy żakiet, to żakiet, a jak różowy płaszczyk, to płaszczyk, nie? Dla mnie to oczywiste. W ostatnie Sylwestra miałam iść w jednej z dwóch już starszych sukienek... tak mnie jakoś zebrało na jeden dzień przed imprezą, że podjechałam do M&S, wzięłam 12 (sic!) różnych szmat do przymierzalni i wybrałam jedną. Zajęło mi to niecałą godzinkę (auto stało na parkometrze). Badymka, jakiej sukienki szukasz na wesele? Masz jakiś sprecyzowany krój i kolor? Kasza, śpiiiiisz??? To śpij ![]() MWW, który to palec zbielał? Ten środkowy? ![]() Dzinek, jak wyszła Karpatka? A może to Himalajka? Gani, do mnie wczoraj też indianie zawitali, ehhh.... ![]() ![]() Seph, jak ja dawno (czytaj ze sto lat) nie jadłam rolad ![]() To jakoś jest mięso wołowe, w środku kawałki ogórka, boczku i musztardy i zawinięte... ale jak to się dokładnie robi? Chyba podsmaża się na patelni, no ale co potem? Napisałabyś jak Ty to robisz? Plastikowa, gdzieś to na imprezie była? Imieninki? Co nam tu przyniosłaś na poczęstunek? Wszystkim mówię dzień dobry ![]()
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
Witaj Eva
![]() nie, to nie był środkowy palec ![]() W ten fajowy poniedziałkowy poranek mówię wszystkim Dzień Dobryyyyyyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Wtajemniczenie
|
oj ja na zakupy to tylko sama
![]() już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam z jakąś koleżanką... raz na rok idę z mamą ... to dopiero jest katorga ![]() wytrzymuje tylko z TŻ bo jak jedziemy do jakiejś galerii to wysyłam go do empiku, sklepu dla zwierzaków albo gra w traviana na telefonie a ja tylko donoszę mu zakupy do pilnowania ![]()
![]() |
#3756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewoje
![]() U mnie też słonecznie i mroźno, ale jakoś w dobry humor mnie to mnie wprawia. Od rana zostałam pokazowo wq*wiona przez rodzicielkę i kota. Muszę zrobić prawo jazdy, bo jeszcze miesiąc zależności od widzimisię kierowców a strzele sobie kulkę w głowę. W dodatku kot dziś dostał "wścieku du py" i wszystkich atakuje. Schyliłam się żeby podnieść chusteczkę papierową którą pracowicie rozdzierał na strzępy po całym salonie a ten mały drań rzucił się na mnie z pazurami i zębami. Mam tak przeorane ręce że wstyd wychodzić do ludzi. Cytat:
Ja też bardzo często wiem czego chcę. Tylko, że zazwyczaj nie da się tego znaleźć w sklepach. A jak już jest to nie ten kolor albo nie ma rozmiaru. Co do tej weselnej to jeszcze do końca nie wiem. Myślałam nad taką albo taką. Może w trochę innej kolorystyce, bo jestem ciemną blondynka. Ale po pierwsze nie wiem jak bym w nich wyglądała bo jestem chuda i bezbiuściasta. A po drugie ze względu na problemy z kręgosłupem nie mogę chodzić w butach na obcasie, a z płaskimi butami to ja ich nie widzę. Chciałam coś w takim kolorze żeby nie rzucać się w oczy. Najlepiej w zbliżonym do koloru dekoracji ślubnej żeby móc się stopić z tłem. Ja na zakupy mogę chodzić jedynie z moją młodszą siostrą, która co prawda też ich nie nosi ale Ona przynajmniej umie coś wypatrzeć. A ja tak mam że jak wejdę do sklepu i coś mi się nie rzuci w oczy to przeszperywanie stosów ubrań mnie przerasta.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja dzisiaj byłam na badaniach (wyniki) - miałam przyjść 10 minut przed czasem kiedy kończy się czas po glukozie... wchodzę do przychodni - a tam jakaś reorganizacja - kolejka na pół km... no w życiu bym nie zdązyła na to pobranie w odpowiednim czasie. Musiałabym jechać specjalnie jeszcze jutro i pić ten syf... Pielęgniarka kazała mi wejść przed ludźmi do pobrania... ![]() ![]() Swoją drogą - nie rozumiem tych walk przed gabinetami... ludzie robią sobie kolejki, jak chcą... co tam, że ktoś ma na konkretną godzinę... ![]() --- badymka - przy mikrobiuście - wydaje mi się, ze lepiej wygląda sukienka bez tej łezki na piersiach... chociaż moge sie mylić, bo ja z kolei jestem "nie chuda' i intensywnie biuściasta... Poza tym - kup coś rzucającego się w oczy i nie wtapiającego się w dekoracje ślubne...! ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-02-21 o 09:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W przychodni akademickiej jeśli chodzi o punkt pobrań to było tak że stał kołeczek na który nabijało się skierowanie, a potem pielęgniarki wywoływały po nazwisku i nie było problemów typu "ja stałem za tamtą panią, a że ona sobie poszła to chyba jasne, że wchodzę za nią", albo "ja tylko na chwilę". Oczywiście osoby, które robiły specjalistyczne np krzywą cukrową, albo inne takie nie obowiązywała kolejka.
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zadomowienie
|
ja mam takie dziwne przeczucie, że to takie przyzwyczajenie kolejkowe z czasów komuny
![]()
#3761 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się nie chcę rzucać w oczy, nie noszę sukienek za często i źle się w nich czuję. Lepiej w takich sytuacjach nie przyciągać uwagi.
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() takie sporty na starośc trzeba sobie odpuścić ![]() Cytat:
![]() ![]() oni zawsze atakują jak najmniej sie spodziewamy ![]() Ty to dobroduszna jesteś,chłop powinien byc wdzieczny ![]() Cytat:
![]() mięsko wołowe rozbijamy cienko ( jak na schabowe) solimy,pieprzymy tylko z jednej strony i smarujemy musztardą,nakładamy piórka cebuli,boczek i ogórka kiszonego,zawijamy i związujemy nitką,żeby sie nie rozwaliły. Oprószamy mąką i podsmażamy w wysokim rondlu,najlepiej na margarynie(ja daje pół na pół margaryny i oliwy).Jak sie ładnie zrumienią z każdej strony to zalewamy je bulionem i dusimy na małym ogniu pod przykryciem aż będa miękkie(długo to trwa ok.2h),Potem wyciagamy rolady,odwijamy nitkę i zagęszczamy sos mąką.Gotowe ![]() Cytat:
![]() jak jesteś szczuplutka,to proponuję pierwszą ![]() ![]() Cytat:
nie umiałam wypic tej glukozy fujjjj. ja sie na temam NFZ i kolejek w gabinetach wolę nie wypowiadać ![]() No i dzień dobry wszystkim ![]()
![]() |
#3763 |
Zadomowienie
|
Mnie się podoba i czerwona i niebieska (piękny odcień). Ale to już sama musisz wiedzieć, która lepiej będzie na Tobie leżała. Trinny - przy małym biuście często nosi się zabudowana do góry
![]() A Ty się po prostu naucz chodzic w sukience ![]() ![]() --- Sephi - no tak sądzę, że to ta krzywa... ![]() ![]() A glukozę wypiłam z zatkanym nosem... i tak było czuć... :/
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-02-21 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Wtajemniczenie
|
Ja będę kontynuowała temat kiecek jednak bo mam na to fazę dzisiaj...
Myślałam nad taką bombką ale ja zawsze mam obawy czy ze mnie nie zjedzie ![]() Ta jest bajerancka ale na wesele to się raczej nie nadaje ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Mimo tego że nie chcę się wyróżniać to przyciąga mnie wszystko co czerwone. Jak to niskociśnieniowca.
![]() |
#3765 |
Zadomowienie
|
Mnie się bardzo podoba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Znalazłam jeszcze taką ale to chyba nie na moją figurę
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zadomowienie
|
Pocieszę Cię, że kiecki, które wiszą na manekinach są na mnie zwykle za małe... w biuście... szczególnie...
![]() ![]() ![]() ![]() więc doceń chociaż, że się mieścisz w to, co manekiny ![]() ![]() --- ta ostatnia podoba mi się w czarnej wersji - ale trudno powiedzieć, jakby na Tobie wygladała, bo nie wiem, jaką masz sylwetkę ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-02-21 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Wtajemniczenie
|
muszę się pochwalić że właśnie zakupiłam na allegro gofrownicę
![]() będziemy się opychać... mniami....
![]() |
#3769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Manekiny jak manekiny ![]() Z tej strony ładne są takie sukienki: - czarna http://www.sklep.nife.pl/p,nife-odzi...nka,25,67.html bo ma niewielki dekolt a koronki trochę powiększają ramiona. Może czarny to nie dobrze na wesele, ale i tak niedroga, a moze być uniwersalna. - szara http://www.sklep.nife.pl/p,nife-odzi...nz,25,223.html niewielki dekolt, czerwony pasek świetnie współgra, zaszewki przy biuście go podkreślają. Nie jest lejąca, więc samą formą dodaje kobiecych kształtów ![]() - fioletowa http://www.sklep.nife.pl/p,nife-odzi...et,25,283.html zaszewki - jak wyżej, niewielki dekolt, rękawki dodają szerokości, bardzo kobieca ![]() ![]() Jiuna, gorfy ![]() ![]() A ja czekam na swoich indian i jakoś nie przychodzą, hmmm. ![]() Eva, wczoraj musiałam wstać po 3,5 h snu i od 9 do prawie 20 być "w rozjazdach tramwajowych" więc po powrocie padłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3770 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja w sobotę nabyłam sandłicz 3 w 1 czyli sandłicz gofrownica i grill. Bo 2 pojedyncze poprzednie sie wyeksploatowały. Zimno -8 st za oknem.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
wieczorem piekę muffinki - pierwsze w życiu
![]() ![]() Kurczak - dzięki za podpowiedź, ale i tak zrobię sobie badania dla świętego spokoju... |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Wtajemniczenie
|
podwórko...mam
psa...............mam dom niewykończony.......ojjj mam rozpierdziucha totalna ![]() tylko dzieci brak
![]() |
#3773 | |||
Zadomowienie
|
cześć kobitki, u mnie wreszcie fajna pogoda
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3774 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A badania - swoją drogą - tylko bez stresu - no i bardzo ważne - jak znowu Ci się przydarzy, to nie ogrzewaj gwałtownie - dobrze działa letnia woda... ![]() Cytat:
![]() a co do dzieci - moi znajomi jakieś dwa miesiące temu zaczęli się zastanawiać na powiększeniem rodziny o jeszcze jedno dziecko (mają dwójkę) - w zeszłym miesiącu postanowili się postarać, a w tym miesiącu już nie muszą sie wysilać... ![]() ![]()
![]() |
#3775 | |
Wtajemniczenie
|
Kobiety dzięki za rady. Jak się załamię to znajdę sobie zamiast sukienki jakieś spodnium i będzie spokój.
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Muffinki w piecu... zrobiłam z jagodami.... no i nie mam specjalnej formy do muffinek więc piekę w foremach do babeczek....
jutro ide do rodzinnego po skierowanie do kardiologa... kurczak i reszta towarzystwa - szkoda, że mieszkacie tak daleko, bo juz wszystkim wysłałabym sms-a zapraszając na popołudniową kawę/herbatę/nalewkę/wino/wódkę i co kto lubi i konsumpcję muffinek... uwielbiam rozpieszczać dzieciaki więc ich obecność z rodzicami byłaby obowiązkowa |
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do popołudniowej herbaty... to, niestety - musiałabyś mi te muffinki przywlec do domu... wiadomo... leżakowanie... ![]() badymka - wybij sobie z głowy spodnium... no - chyba, że jakiś sexi znajdziesz... ja kilka kilogramów temu, jak byłam na takiej sporej imprezie - miałam na sobie czarne spodnie i czarno-biały gorset. I muszę przynać, że nasłuchałam się komplementów ![]() a może wrzuć zarys swojej sylwetki (bez głowy ![]() ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-02-21 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
Kurczak dobrze prawi, badymka wstaw zdjęcie sylwetki ale zasłoń twarz... będzie nam łątwiej oceniać sukienki, które tutaj wklejasz
dla Was na podwieczorek |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.