|
|
#2431 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Shih Tzu cz. III
Cytat:
energii w sobie mają a ta malutka jest słodka
|
|
#2432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A rany jaka ta mała pchełka słodka Suri widzę też dostaje takiej głupawy że lata w kółko i nie patrzy co stoi na jej drodze hehe |
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
aleida !!! GRATULACJE !!!!
Ślicznota maleńka ![]() Jest przecudowna ![]() a z Waszych psiaków, co sie usmiałam, to moje
|
|
|
|
#2434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiecej filmików jest jak wpiszecie Ever spring papillon
|
|
|
|
|
#2435 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mąż się spisał Pozdrów za to go ode mnie hehe---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
A pewnie myślał sobie : "Hmmm... mamuśka chyba zwiariowała "
|
|||
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
cudne wszystki pieski
)))))))))))
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
jak fajnie pooglądać takie filmiki,tylko musiałam bez głosu,bo jakby Mila się dorwała, to by szczekać zaczęła,ona lubi tak reagować na obce zwierzaki w jej komputerze albo telewizorze ;p
jakie fajne porównanie obcięty i długowłosy shih tzak w ruchu, fajnie się bawią, a papilonki cudne, jak się fajnie mamusia z córką bawi, ale Suri chyba jest z tych większych? bo ja widziałam na wystawie,takiego malucha, trochę sobie z jego właścicielką pogadałam, bo interesuje mnie ta rasa, no ale dla mnie jakbym miała mieć, to większy by musiał być, by go dzieci nie staranowały, koleżanka ma shelti, to też drobna jest i trzeba uważać na nią na zajęciach, a ja mam nagranie mojej jak była mała i też tak latała ale z alaskanką, więc fajnie wyglądały, muszę kiedyś z komórki zgrać
|
|
|
|
#2438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za to kolega jest bardzo 'poddającym' się pieskiem więc Tobi robił z nim co chce No i Kenzo na tym filmiku był szczeniakiem jeszcze więc miał respekt do starszego kumpla ![]() No ale nie zmienia to faktu że Tobi to psychol zwłaszcza jak się rozszaleje
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
A właśnie. Kika ma 6 m-cy i waży nie całe 5 kg. Myślicie że dużo jeszcze urośnie? Piesek rośnie do 8 czy 10 m-ca?
|
|
|
|
#2441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że już nie wiele przybędzie bo intensywny wzrost jest właśnie do 6 miesiąca potem są już mniejsze przyrosty. |
|
|
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
zobaczcie ..pewnie nie wiedziałyście !! A niby takie obeznane
![]() piesek odchowany, to piesek rasowy ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/14-tyg-shih-tzu-od...466752703.html |
|
|
|
#2443 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
co to do cholery jest? normalnie sie zagotowałam...
http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,66840..._drobne.html?S[q]=shih+tzu czy to samochód, czy może zabawka,zeby po prostu zamienic..... ??? ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- dziewczyny, co myślicie? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1037..._male_typ.html |
|
|
|
#2445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
Kilka wyraźniejszych fotek Kiki
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna z niej dziewczynka!
Ja co prawda gustuję w zaroślakach ale pasuje jej ta fryzurka![]() Jedyne co mi się nie podoba to taka wystrzyżona mordka. Rozumiem przyciąć przy oczkach ale tyle to już za dużo no ale jak kto woli![]() Ahh i uwielbiam takie kolorki! |
|
|
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
wow ale ta twoja kika jest cudna... a jaka akrobatka prze piekna jest. A wiesz co ? czego ty jej zakladasz obroze po domu ? Ja mojemu psu nie zakladam po domu odkiedy kolezanka mi powiedziala ze jej pies tez mial zawsze zalozona obroze, to byl pudel, no i nikogo nie bylo w domu i pies skakal pod drzwiami bo chcial za nimi isc i zaczepil sie obroza o klamke i jak wrocili do domu to pies wisial niezywy na te klamce.... brak slow...
|
|
|
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
malutka2105 ale Kikunia jest słodka,śliczna fryzurka
strzałka44 dobrze widzę,mieszkamy niedaleko od siebie,
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
Ale Kika jest śliczna
))))))))))))))))
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak zgadza się
|
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mam do Was takie pytanie
![]() kiedy piesek przestaje być szczeniakiem i może być karmiony karmą dla psów dorosłych? moja Kiara w tej chwili ma 3,5 miesiąca, więc kupuje jej tylko karmy junior dla szczeniąt, których jest niewielki wybór w porównaniu z karmami dla psów dorosłych. tak się zastanawiam, kiedy będę mogła zacząć podawać jej karmę dla dorosłych psów jak skończy 1 rok?aha i jeszcze jedno ![]() gdzieś wyczytałam, że szczeniaki powinno się karmić 3-4 razy dziennie i tak też karmię moją sunię. ale po ukończeniu 6miesięcy podobno pieski powinny dostawać jedzenie tylko 2 razy. czy to prawda? jak często Wy karmicie swoje psiaki? pozdrawiam |
|
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
Cudna jest
Dziewczyny mam takie pytanko, kiedy można obciąć psiaka? Chodzi mi o to czy jest ustalone ile miesięcy musi skończyć?
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Ojoj dawno nas nie było ale śledziłam was na bieżąco! Obiecałam zdjęcia [Nesi wybacz że tak długo
Już zostają śladowe ilości przebarwień. Jest coraz lepiej . Mam nadzieje że niedługo całkiem zlikwidujemy je. Ręce mi opadają. Ale ten mały brzdąc cały czas ma mokry pysio a oczka łzawią Alee walcze i staram się nie poddawać. Zastanawiam się już nawet nad poidełkiem!Włoski odrosły. I znowu marzy mi się kitka na główce u Coco! Witam nowe forumowiczki! Kika śliczna, zresztą jak i reszta waszych psiaczków! Mamo Maciusia gratulacja z powodu narodzin waszej malutkiej pociechy. Nesi Nesiulka śliczna jak przytulanka , zacałowałabym ją na śmierć heh Aleida, nie ma ograniczeń wiekowych alee powtórzę się sprawdź dobrze fryzjera zanim zabierzesz tam psiaka!Aga1617 trzymam kciuki za to byś w końcu znalazła hodowlę w której będzie Twój maluszek! Pozdrawiam wszystkich gorąco!!
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój skarb
|
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
strzałka ja tez lubie je z długimi włoskami
)))),pewnie na dniach dostane zdjecie Luny dzis kończy 3 tyg. ))),mamy zamiar jechac na wystawe juz dla szczeniorków )))i nie moge doczekac sie kiedy bedzie z nami )))cudne sa wszystkie ))))))))))))))))))
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Wspaniały Tobi
|
#2459 | |||
|
Rozeznanie
|
O matko jaki on cudny
No boski normalnie!!!---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Choć czasem ją ładnie proszę żeby zjadła.A i Kika dziękuje za miłe słowa ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
A resztę wycięliśmy bo Kikusi oczka łzawią i cały czas zlepione ma. Teraz już wiem, że to pewnie przez tą wstrętną krostę. Ale już krosteczka schodzi.---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2460 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kruuszi nic nie szkodzi ze tak dlugo, wazne ze fotki dodalas A coco juz slicznie wyglada, juz jej dosyc duzo odrosly wloski A moze jej zakladaj na razie takie malutkie spineczki do wlosow, ja nesi zakladam tak bardzo czesto, nawet wole jej zakladac te spineczki zamiast gumek, bo bardziej mi sie podoba jak ma kolorowe spinki trzy albo jedna na srodku. A coco ma juz wystarczajaco dlugie wloski na glowce zeby mozna bylo spiac spineczkami ![]() Ale biedactwo widze ze strasznie jej lzawia te oczy A bylas z nia z tym u weta ? co ci powiedzial ? Bo moja dostala takie krople z antybiotykiem bo tez jej strasznie oczy lzawily i robily jej sie wstretne pomaranczowe przebarwienia, ale po tych kroplach jej calkiem przeszlo. A jeszcze wet powiedziala ze mozna psu dodadwac do wody Angel Eyes, u was w zoologicznym pewnie nie ma ale moglabys poszukac online i podobno po jakims czasie te przebarwienia calkiem znikaja. Tylko trzeba regularnie to do wody codziennie dolewac.---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Ja cie nie strasze, tylko tak mi kolezanka opowiedziala co sie stalo z jej psem jak zobaczyla ze nesi tez nosi obroze po domu, i od tej pory jej nie zakladam po domu bo sie boje ze o cos zahaczy, bo ona sobie lubi poskakac ![]() Strzalka, twoj tobi jest piekny ! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

Ślicznota maleńka 

jak skończy 1 rok?
Alee walcze i staram się nie poddawać. Zastanawiam się już nawet nad poidełkiem!