Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 19:59   #61
marchewa0007
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Wstałam dzisiaj z nie za bardzo dobrym humorem... Snił mi się były. Sytuacja, że jesteśmy gdzieś w knajpie i on pije, śmieje się a ja go proszę o wyjaśnienia, płaszczę się przed nim a on się wykręca i śmieje się ze mnie prosto w twarz ja prosiłam i płakałam, martwiłam się o niego kiedy juz ledwo stał na nogach. Jeszcze jakaś jego panienka się przewijała, nie pamietam dokładnie bo cały dzien próbowalam zapomnieć ten sen i chyba się troxchę udało. Obudziłam się szczęsliwa, że to tylko sen. Ze tylko w tym snie tak się przed nim płaszczyłam... To był naprawdę straszny sen :/
Chyba mi się to przysniło bo przed zasnięciem trochę zaczełam rozmyślać i ten temat nasunał mi się na myśl i chyba stąd ten sen...
W każdym razie zepsuł mi humor na resztę dnia, chociaż nie powiem udało mi się trochę zapomnieći nie to, że cały dzień o tym śnie myślałam tylko już taka lekko podminowana byłam.
Teraz siedzę i piję szampana... Ech no może niekoniecznie po to żeby zapomnieć, nie Tylko żeby się trochę wyluzować

Juniorka gratuluję zaliczonej sesji

Edytowane przez marchewa0007
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:00
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:05   #62
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
ZALICZYŁAM SESJĘ !!
Gratuluję ! U mnie teraz będzie pierwsza w życiu niezaliczona sesja, na sam koniec studiów. Szanowny pan były zrobił mi właśnie taką przysługę. Właściwie nie zdziwiłabym się, gdyby się ucieszył. Zawsze mu przeszkadzało, że mam dobre oceny, stypendia i inne takie. Ostatecznie nie wspominałam mu nawet o co większych sukcesach, bo przecież czuł się gorszy. No to wreszcie może się poczuć lepszy .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:07   #63
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
ZALICZYŁAM SESJĘ !!
Suuuper!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:08   #64
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
To co? Ja mam się już teraz powiesić, tak?
Nie musisz jeszcze Ale spodziewaj się o sobie filmiku na yt
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Co tam, że klin też człowiek i biedny i nieświadomy jest swojego losu, że jest tylko pocieszeniem i zabawką po jakimś głupim eksie
Pfff co tam, najwyżej przybędą kolejne blogujące osoby

Cytat:
ZALICZYŁAM SESJĘ !!
Gratulacje!

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:15   #65
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Pfff co tam, najwyżej przybędą kolejne blogujące osoby
Dajcie spokój, że jeszcze tacy ludzie jak nasi eksowie i pseudomężczyzni pokroju naszego nieblogującego wątkowego kolegi chodzą po Ziemi...

"(...) Ale skoro faceci są z marsa to niech tam ku*wa wracają (...)"
Stary 2011-02-21, 20:18   #66
juniorka89
Wtajemniczenie

Serio zmartwiła mnie wiadomość od potencjalnego

Podleciało mi mocną kpiną...Nie moja wina,ze mi się zbiegło wszystko w 1 tygodniu

A mogłam napisać,ze sie spiszemy cholera
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:20
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:23   #67
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dajcie spokój, że jeszcze tacy ludzie jak nasi eksowie i pseudomężczyzni pokroju naszego nieblogującego wątkowego kolegi chodzą po Ziemi...

Zwłaszcza tych "najnormalniejszych" trzeba by tam wysłać.

I co się dziwić, że jest już 16 część skoro niektórzy mają taki tupet, żeby swoje rady (które łatwo mogą skrzywdzić) wpychać gdzie się da

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
A mogłam napisać,ze sie spiszemy cholera
To napisz mu za jakiś czas kiedy Ty będziesz miała chwilę na spotkanie i żeby on dał znać jak też będzie mógł i że się wtedy umówicie dokładniej

.
Stary 2011-02-21, 20:23   #68
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Ło hesus...
Skąd ja to znam....
Mój ex też był strasznie zazdrosny
Nie wytrzymałam z nim długo...
7 miesiecy...Bo on mógł wszystko a ja nic...

U mnie było podobnie.
Teraz ja mogę też wszystko
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:23   #69
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Wstałam dzisiaj z nie za bardzo dobrym humorem... Snił mi się były. Sytuacja, że jesteśmy gdzieś w knajpie i on pije, śmieje się a ja go proszę o wyjaśnienia, płaszczę się przed nim a on się wykręca i śmieje się ze mnie prosto w twarz ja prosiłam i płakałam, martwiłam się o niego kiedy juz ledwo stał na nogach. Jeszcze jakaś jego panienka się przewijała, nie pamietam dokładnie bo cały dzien próbowalam zapomnieć ten sen i chyba się troxchę udało. Obudziłam się szczęsliwa, że to tylko sen. Ze tylko w tym snie tak się przed nim płaszczyłam... To był naprawdę straszny sen :/
Chyba mi się to przysniło bo przed zasnięciem trochę zaczełam rozmyślać i ten temat nasunał mi się na myśl i chyba stąd ten sen...
W każdym razie zepsuł mi humor na resztę dnia, chociaż nie powiem udało mi się trochę zapomnieći nie to, że cały dzień o tym śnie myślałam tylko już taka lekko podminowana byłam.
Teraz siedzę i piję szampana... Ech no może niekoniecznie po to żeby zapomnieć, nie Tylko żeby się trochę wyluzować

Juniorka gratuluję zaliczonej sesji
Marchewa mi dzisiaj śniło się, że do mnie dzwoni, dźwięk elefonu był tak realistyczny że obudziłam się w środku nocy. No i jak oststnia kretynka patrze w ten telefon. Oczywiście nikt do mnie nie dzwonił, nawet nie wysłał smsa. strasznie mnie to wkurza bo podświadomie czekam na znak od niego, łudzę się strasznie!!! jak tylko łyszę dzwonek swojego telefonu to mi serce zamiera, a potem okazuje się że to tata, albo siostra, albo koleżanka. WRRRRRRR!!!! chyba pójdę wo wrózki niech mi powie jak i co
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:24   #70
martusssia1991
Przyczajenie

GG do martusssia1991

Hej dziewczyny jestem tu nowa, potrzebuje waszej pomocy.
Otóż chodzi o mojego faceta. Jesteśmy razem od 4 lat, od półtora roku mieszkamy razem i mamy roczną córeczkę. Problem polega na tym że od pół roku nie umiemy się dogadać.. Ciągle się kłucimy i w ogóle koszmar jakiś.. Ja sie staram a on ma za przeproszeniem wszystko w du***. Jego problem to gry komputerowe.. Gra od rana do nocy.. Zero zainteresowania dzieckiem, zero zainteresowania mną, zero porządania, zero seksu,zero wspólnych wypadów do kina.. Nawet nie pracuje, ja naszą trojkę utrzymuje bo on nie ma czasu na pracowanie.. zaszył się w tym komputerze.. Wielokrotnie próbowałam z nim porozmawiać ale tylko zaczynam rozmowę a on zakłada słuchawki na uszy i nic nie powie;( Gdy zaczynam mówić że chce od niego odejść to mówi że kocha i jest ok przez dwa dni a potem znów to samo.. Teraz nawet nie reaguje jak płacze z jego powodu ;( pomóżcie proszę bo nie wiem co robić.. Jestem strzępkiem nerwów;( Nie wiem czy zostać z nim, czy lepiej odejść.. Kocham go bardzo i wiem że on mnie tez.. ale te gry komputerowe go tak niszczą.. to jest już nałóg..
A wy byliście kiedyś w takiej sytuacji?? Co mam zrobić? poradźcie coś proszę..
martusssia1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:24   #71
marchewa0007
Raczkowanie

Dziewczyny... powiem skromnie, że czekałam na słowa otuchy... Hehehe
Nie no szampan zawsze mi poprawia humor, więc jest ok

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
jak tylko łyszę dzwonek swojego telefonu to mi serce zamiera, a potem okazuje się że to tata, albo siostra, albo koleżanka.
Miałam tak... ale to było już dawno temu

Edytowane przez marchewa0007
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:27
Stary 2011-02-21, 20:25   #72
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

:D za***iście to ujęłaś lepiej się nie dało !
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:26   #73
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
To napisz mu za jakiś czas kiedy Ty będziesz miała chwilę na spotkanie i żeby on dał znać jak też będzie mógł i że się wtedy umówicie dokładniej
Napisałam mu,ze to nie jest tak,ze ja cały czas jestem zajęta tylko akurat ten tydz.tak mi sie zbiegł ze wszystkim...

Zobaczymy...Spadam z psem
Bo sie umówiłam
Buziam
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:26   #74
annonim
Rozeznanie

Cytat:
ZALICZYŁAM SESJĘ !!
Twój klin ma złowrogo brzmiącą ksywę sesja?
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:28   #75
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Zwłaszcza tych "najnormalniejszych" trzeba by tam wysłać.

I co się dziwić, że jest już 16 część skoro niektórzy mają taki tupet, żeby swoje rady (które łatwo mogą skrzywdzić) wpychać gdzie się da
Dla mnie te jego "rady" to można o kant tyłka potłuc bo ani nikomu jeszcze nic dobrego nie wniosły do życia ani nie były pisane z kulturą, a ciągłą kpiną...

Jak ma typ problem, to niech zgłosi do moderatora "off topic" i już. Przecież umie... Tak pięknie zgłaszał moje posty Ja wtedy zgłosze "troll" . Serio, no i zobaczymy wtedy kto co ugra

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:29
Stary 2011-02-21, 20:29   #76
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Ja tu jestem bo mi się podoba !!
I nie miałam jednego eksia za którym nieustannie tęsknię a mimo to jestem tu już chyba 7 część [!!]...

I mówiłam Ci już,ze jak Ci sie nie podoba to nie musisz się udzielać i tyle...

Jeny Dżuniorka, chce Ci się jeszcze?
JEszcze jakiś karniak Ci wpadnie.
Dlaczego chcesz się zawinąć z wątku?

Duszek - no może faktycznie przesadziłam, przeczytałąm Wasze posty wyrwane z kontekstu. Doczytuję całość właśnie.
Tak mi się skojarzyło porównywanie z małą dziewczynką.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:31   #77
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Już 16 część?
hehe...ja chyba wkroczyłam w 13 stą

Cytat:
Napisane przez martusssia1991 Pokaż wiadomość
Otóż chodzi o mojego faceta. Jesteśmy razem od 4 lat, od półtora roku mieszkamy razem i mamy roczną córeczkę. Problem polega na tym że od pół roku nie umiemy się dogadać.. Ciągle się kłucimy i w ogóle koszmar jakiś.. Ja sie staram a on ma za przeproszeniem wszystko w du***. Jego problem to gry komputerowe.. Gra od rana do nocy.. Zero zainteresowania dzieckiem, zero zainteresowania mną, zero porządania, zero seksu,zero wspólnych wypadów do kina.. Nawet nie pracuje, ja naszą trojkę utrzymuje bo on nie ma czasu na pracowanie.. zaszył się w tym komputerze.. Wielokrotnie próbowałam z nim porozmawiać ale tylko zaczynam rozmowę a on zakłada słuchawki na uszy i nic nie powie;( Gdy zaczynam mówić że chce od niego odejść to mówi że kocha i jest ok przez dwa dni a potem znów to samo.. Teraz nawet nie reaguje jak płacze z jego powodu ;( pomóżcie proszę bo nie wiem co robić.. Jestem strzępkiem nerwów;( Nie wiem czy zostać z nim, czy lepiej odejść.. Kocham go bardzo i wiem że on mnie tez.. ale te gry komputerowe go tak niszczą.. to jest już nałóg..
witaj
no cóz....jeśli tylko masz możliwośc to ja bym w tej sytuacji odeszła

a tak wgl to wszsytkim DOBRY WIECZÓR NA NOWYM WĄTKU

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:32
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:33   #78
mrytka
Wtajemniczenie

Martusssia1991, on jest uzależniony i myślę, że jeśli zależy mu na Was, to powinien zgodzić się na jakieś wizyty u psychologa, który pomoże Wam ogarnąć Wasz związek. Macie córkę i jest o co walczyć, więc myślę, że dobrym pomysłem byłoby zasięgnąć rad specjalisty. Sama wiele nie zdziałasz, bo on chyba nie widzi żadnego problemu, skoro na dłuższą metę nie umie się zmienić.

.
Stary 2011-02-21, 20:34   #79
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
Marchewa mi dzisiaj śniło się, że do mnie dzwoni, dźwięk elefonu był tak realistyczny że obudziłam się w środku nocy. No i jak oststnia kretynka patrze w ten telefon. Oczywiście nikt do mnie nie dzwonił, nawet nie wysłał smsa. strasznie mnie to wkurza bo podświadomie czekam na znak od niego, łudzę się strasznie!!! jak tylko łyszę dzwonek swojego telefonu to mi serce zamiera, a potem okazuje się że to tata, albo siostra, albo koleżanka. WRRRRRRR!!!! chyba pójdę wo wrózki niech mi powie jak i co
Kochana, ja Ci już za darmo z fusów wywróżyłam:

Widze Ciebie za jakieś 3-4 miesiące i pieknego, wysokiego bruneta, idziecie przez park Łazienkowski i trzymacie sie za ręce...

A ja nie chce straszyć, ale wiele osób mówi o mnie "medium", bo czasem coś pomysle o kims czy powiem i spotykam tą osobe w niedługim czasie, czasem wiem kto bedzie pytany danego dnia, czasem coś mi sie sni i dosyc czesto wyśni...
Stary 2011-02-21, 20:35   #80
alutka19
Przyczajenie

dzisiaj zerwał ze mną facet....... po 2,5 roku bycia razem......
alutka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:36   #81
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja nie chce straszyć, ale wiele osób mówi o mnie "medium", bo czasem coś pomysle o kims czy powiem i spotykam tą osobe w niedługim czasie, czasem wiem kto bedzie pytany danego dnia, czasem coś mi sie sni i dosyc czesto wyśni...
Pośnij o mnie i powiedz co mnie czeka

.
Stary 2011-02-21, 20:37   #82
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Po którymś ostrzeżeniu wzielabym dziecko i najpotrzebniejsze manatki i wyniosła sie na kilka dni. I wróciła pod warunkiem, że wywali te swoje gierki...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:44
Stary 2011-02-21, 20:37   #83
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Jak będzie coś o mnie to koniecznie daj znać

Cytat:
Napisane przez alutka19 Pokaż wiadomość
dzisiaj zerwał ze mną facet....... po 2,5 roku bycia razem......
Co się stało?
Stary 2011-02-21, 20:38   #84
martusssia1991
Przyczajenie

GG do martusssia1991

d0lcevita Łatwo jest powiedzieć odejść, ale mamy córke i dla niej powinnyśmy walczyć o siebie ;(

mrytka do niego nie da sie w ogóle dotrzeć, mówiłam kilka razy tłumaczyłam że potrzebny jest psycholog to mnie wyśmiał ;( powiedział że jestem popierd*olona ;/ ja już nie wiem co robić;(
Stary 2011-02-21, 20:38   #85
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
:D za***iście to ujęłaś lepiej się nie dało !

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Twój klin ma złowrogo brzmiącą ksywę sesja?

Oplułam monitor moją zapiekanką
Stary 2011-02-21, 20:39   #86
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Uzależnienie od gier to niestety poważny problem. Wiem z własnego doświadczenia . Jeśli sytuacja wygląda tak tragicznie, jak to opisujesz, to chyba nie ma wyjścia - on musi zacząć jakąś terapię. Jeżeli nie chce się na nią zgodzić (a pewnie nie będzie chciał), to prawdopodobnie rzeczywiście dobrym wyjściem byłoby "postraszenie" go, może właśnie chwilową wyprowadzką, jeśli oczywiście masz dokąd.

martusssia1991, jeśli on twierdzi, że jesteś popierd*lona to już pokazuje skalę tego problemu :/. Taka sytuacja trwa już pół roku? A wcześniej wszystko było ok?

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:41
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:41   #87
alutka19
Przyczajenie

Cytat:

Co się stało?

wczoraj wybrałam się na kawę do koleżanki, której on bardzo nie lubi. prowadziliśmy toksyczny związek,nic nie było tu normalne. Nie napisałam, nie powiedziałam mu o tym,że po egzaminie się do niej wybieram. Napisałam tylko, że egzamin mi się przeciągnął. Zagadałyśmy się z kumpelą, on zaczął dzwonić, a ja głupia zamiast odebrać, nie zrobiłam tego bo nie wiedziałam co mam powiedzieć. W końcu po powrocie do domu przyznałam się, że byłam u koleżanki, tylko po prostu nie chciałam my o tym mówić, aby uniknąć nam obojga niepotrzebnych nerwów i spięć. Dziś on nie chce mnie znać, uważa mnie za oszustkę, nie wierzy w to że byłam u niej. Dodam jeszcze, że tą koleżankom jest dziewczyna jego brata. Powiedział mi, że nie chce dalej się przy mnie frajerzyć, że mam go za nic. Powiedział, że 2 lata naszego związku były stracone. Nie chce mieć ze mną nic wspólnego bo mi nie ufa. Ale kuźwa nigdy nie dawałam mu ku temu powodów, od dwóch lat bycia razem, specjalnie dla niego rezygnowałam z wszelkich wypadów ze starymi znajomymi, poświęciłam się dla dobra związku. On tego nie docenił.Często wyjeżdża za granicę, ja w tym czasie cierpliwie i grzecznie czekałam na niego w domu. Nie wiem czy była to z jego strony jakaś forma zniewolenia mnie, ale niestety tak się czuję. Nie zrobiłam w końcu niczego co mogłoby zaważyć nad naszym być, albo nie być. Co o tym myślicie?
alutka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:45   #88
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Pośnij o mnie i powiedz co mnie czeka
Dobra, postaram się

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Jasne

Cytat:
d0lcevita Łatwo jest powiedzieć odejść, ale mamy córke i dla niej powinnyśmy walczyć o siebie ;(
Siedząc i wegetując przy nim krzywdzisz nie tylko siebie, ale i dziecko!
Stary 2011-02-21, 20:48   #89
martusssia1991
Przyczajenie

GG do martusssia1991

Nie mam za bardzo dokąd pójść.. Moja mama nie żyje, ojca nie znam, moja siostra jest szmatą której nie chce znać, mam jedynie brata w angli, ale nie wiem czy to dobry pomysł lecieć tak daleko.. po za tym potrzebna jest zgoda ojca dziecka żeby dziecko mogło lecieć samolotem.. a on mi tej zgody na bank nie da;/ on mi nawet nie pozwala pojechac gdzies samej na zakupy.. uwaza ze powinnam siedziec w domu z dzieckiem., to wszystko jest chore ;(
Stary 2011-02-21, 20:48   #90
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alutka19 Pokaż wiadomość
wczoraj wybrałam się na kawę do koleżanki, której on bardzo nie lubi. prowadziliśmy toksyczny związek,nic nie było tu normalne. Nie napisałam, nie powiedziałam mu o tym,że po egzaminie się do niej wybieram. Napisałam tylko, że egzamin mi się przeciągnął. Zagadałyśmy się z kumpelą, on zaczął dzwonić, a ja głupia zamiast odebrać, nie zrobiłam tego bo nie wiedziałam co mam powiedzieć. W końcu po powrocie do domu przyznałam się, że byłam u koleżanki, tylko po prostu nie chciałam my o tym mówić, aby uniknąć nam obojga niepotrzebnych nerwów i spięć. Dziś on nie chce mnie znać, uważa mnie za oszustkę, nie wierzy w to że byłam u niej. Dodam jeszcze, że tą koleżankom jest dziewczyna jego brata. Powiedział mi, że nie chce dalej się przy mnie frajerzyć, że mam go za nic. Powiedział, że 2 lata naszego związku były stracone. Nie chce mieć ze mną nic wspólnego bo mi nie ufa. Ale kuźwa nigdy nie dawałam mu ku temu powodów, od dwóch lat bycia razem, specjalnie dla niego rezygnowałam z wszelkich wypadów ze starymi znajomymi, poświęciłam się dla dobra związku. On tego nie docenił.Często wyjeżdża za granicę, ja w tym czasie cierpliwie i grzecznie czekałam na niego w domu. Nie wiem czy była to z jego strony jakaś forma zniewolenia mnie, ale niestety tak się czuję. Nie zrobiłam w końcu niczego co mogłoby zaważyć nad naszym być, albo nie być. Co o tym myślicie?
No pewnie niepotrzebnie kłamałaś... Chociaż ja tam zawsze całkiem szczera byłam i też na dobre mi to nie wyszło. Teraz myślę, że mogłam więcej zachować dla siebie ale z drugiej strony dlaczego? Tylko dlatego, żeby go przy sobie zatrzymać? Bzdura! Tak nie można. Ty, od początku powinnaś mieć swoje zdanie i swoich znajomych. Co z tego, że on jej nie lubi, to Twoja koleżanka i masz prawo się spotykać z kim chcesz. Mogę jeszcze zrozumieć jeśli byłby zazdrosny o kolegę ale to była koleżanka. Sama mówisz, że to był toksyzny związek więc może lepiej, że tak się stało? Ze teraz a nie za jeszcze dluzszy czas kiedy mogłoby Cię to zaboleć jeszcze mocniej? Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że w tej chwili uważasz, że to koniec świata i że nic gorszego przydarzyć Ci się nie mogło. Uwierz tak nie jest i każda z nas patrząc na to z dystansem do tego dochodzi. Wcześniej czy później ale tak sie dzieje.
Oni często szukają pretekstu żeby zerwać. U mnie też tak było. Dzien wczesniej wszystko pięknie ładnie a nastepnego dnia wywołał kłótnie sam i nagle mi powiedział ze to chyba koniec... Teraz patrząc z perspektywy czasu to był pretekst. Po prostu...
Wiem, że trudno uwierzyć, że on własnie on mógł to zrobić ale nie wiem co tam w ich głowie siedzie, co nimi powoduje do takich działań a jednak.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości