|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Wstałam dzisiaj z nie za bardzo dobrym humorem... Snił mi się były. Sytuacja, że jesteśmy gdzieś w knajpie i on pije, śmieje się a ja go proszę o wyjaśnienia, płaszczę się przed nim a on się wykręca i śmieje się ze mnie prosto w twarz ja prosiłam i płakałam, martwiłam się o niego kiedy juz ledwo stał na nogach. Jeszcze jakaś jego panienka się przewijała, nie pamietam dokładnie bo cały dzien próbowalam zapomnieć ten sen i chyba się troxchę udało. Obudziłam się szczęsliwa, że to tylko sen. Ze tylko w tym snie tak się przed nim płaszczyłam... To był naprawdę straszny sen :/
Chyba mi się to przysniło bo przed zasnięciem trochę zaczełam rozmyślać i ten temat nasunał mi się na myśl i chyba stąd ten sen... W każdym razie zepsuł mi humor na resztę dnia, chociaż nie powiem udało mi się trochę zapomnieći nie to, że cały dzień o tym śnie myślałam tylko już taka lekko podminowana byłam. Teraz siedzę i piję szampana... Ech no może niekoniecznie po to żeby zapomnieć, nie Tylko żeby się trochę wyluzować ![]() Juniorka gratuluję zaliczonej sesji
Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-21 o 20:00 |
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję
.
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie musisz jeszcze
Ale spodziewaj się o sobie filmiku na yt ![]() Cytat:
Gratulacje!
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Serio zmartwiła mnie wiadomość od potencjalnego Podleciało mi mocną kpiną...Nie moja wina,ze mi się zbiegło wszystko w 1 tygodniu A mogłam napisać,ze sie spiszemy cholera
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-02-21 o 20:20 |
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co się dziwić, że jest już 16 część skoro niektórzy mają taki tupet, żeby swoje rady (które łatwo mogą skrzywdzić) wpychać gdzie się da ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- To napisz mu za jakiś czas kiedy Ty będziesz miała chwilę na spotkanie i żeby on dał znać jak też będzie mógł i że się wtedy umówicie dokładniej
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
jestem tu nowa, potrzebuje waszej pomocy.Otóż chodzi o mojego faceta. Jesteśmy razem od 4 lat, od półtora roku mieszkamy razem i mamy roczną córeczkę. Problem polega na tym że od pół roku nie umiemy się dogadać.. Ciągle się kłucimy i w ogóle koszmar jakiś.. Ja sie staram a on ma za przeproszeniem wszystko w du***. Jego problem to gry komputerowe.. Gra od rana do nocy.. Zero zainteresowania dzieckiem, zero zainteresowania mną, zero porządania, zero seksu,zero wspólnych wypadów do kina.. Nawet nie pracuje, ja naszą trojkę utrzymuje bo on nie ma czasu na pracowanie.. zaszył się w tym komputerze.. Wielokrotnie próbowałam z nim porozmawiać ale tylko zaczynam rozmowę a on zakłada słuchawki na uszy i nic nie powie;( Gdy zaczynam mówić że chce od niego odejść to mówi że kocha i jest ok przez dwa dni a potem znów to samo.. Teraz nawet nie reaguje jak płacze z jego powodu ;( pomóżcie proszę bo nie wiem co robić.. Jestem strzępkiem nerwów;( Nie wiem czy zostać z nim, czy lepiej odejść.. Kocham go bardzo i wiem że on mnie tez.. ale te gry komputerowe go tak niszczą.. to jest już nałóg.. A wy byliście kiedyś w takiej sytuacji?? Co mam zrobić? poradźcie coś proszę.. |
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny... powiem skromnie, że czekałam na słowa otuchy...
Hehehe![]() Nie no szampan zawsze mi poprawia humor, więc jest ok ![]() Cytat:
Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-21 o 20:27 |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobaczymy...Spadam z psem ![]() Bo sie umówiłam ![]() Buziam
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ma typ problem, to niech zgłosi do moderatora "off topic" i już. Przecież umie... Tak pięknie zgłaszał moje posty Ja wtedy zgłosze "troll" Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-21 o 20:29 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeny Dżuniorka, chce Ci się jeszcze? JEszcze jakiś karniak Ci wpadnie. Dlaczego chcesz się zawinąć z wątku? ![]() Duszek - no może faktycznie przesadziłam, przeczytałąm Wasze posty wyrwane z kontekstu. Doczytuję całość właśnie. Tak mi się skojarzyło porównywanie z małą dziewczynką.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe...ja chyba wkroczyłam w 13 stą
Cytat:
no cóz....jeśli tylko masz możliwośc to ja bym w tej sytuacji odeszła ![]() a tak wgl to wszsytkim DOBRY WIECZÓR NA NOWYM WĄTKU
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-21 o 20:32 |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Martusssia1991, on jest uzależniony i myślę, że jeśli zależy mu na Was, to powinien zgodzić się na jakieś wizyty u psychologa, który pomoże Wam ogarnąć Wasz związek. Macie córkę i jest o co walczyć, więc myślę, że dobrym pomysłem byłoby zasięgnąć rad specjalisty. Sama wiele nie zdziałasz, bo on chyba nie widzi żadnego problemu, skoro na dłuższą metę nie umie się zmienić.
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze Ciebie za jakieś 3-4 miesiące i pieknego, wysokiego bruneta, idziecie przez park Łazienkowski i trzymacie sie za ręce... A ja nie chce straszyć, ale wiele osób mówi o mnie "medium", bo czasem coś pomysle o kims czy powiem i spotykam tą osobe w niedługim czasie, czasem wiem kto bedzie pytany danego dnia, czasem coś mi sie sni i dosyc czesto wyśni...
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
dzisiaj zerwał ze mną facet....... po 2,5 roku bycia razem......
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-21 o 20:44 |
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co się stało?
|
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
d0lcevita Łatwo jest powiedzieć odejść, ale mamy córke i dla niej powinnyśmy walczyć o siebie ;(
mrytka do niego nie da sie w ogóle dotrzeć, mówiłam kilka razy tłumaczyłam że potrzebny jest psycholog to mnie wyśmiał ;( powiedział że jestem popierd*olona ;/ ja już nie wiem co robić;( |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jeśli sytuacja wygląda tak tragicznie, jak to opisujesz, to chyba nie ma wyjścia - on musi zacząć jakąś terapię. Jeżeli nie chce się na nią zgodzić (a pewnie nie będzie chciał), to prawdopodobnie rzeczywiście dobrym wyjściem byłoby "postraszenie" go, może właśnie chwilową wyprowadzką, jeśli oczywiście masz dokąd.martusssia1991, jeśli on twierdzi, że jesteś popierd*lona to już pokazuje skalę tego problemu :/. Taka sytuacja trwa już pół roku? A wcześniej wszystko było ok? Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-02-21 o 20:41 |
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
wczoraj wybrałam się na kawę do koleżanki, której on bardzo nie lubi. prowadziliśmy toksyczny związek,nic nie było tu normalne. Nie napisałam, nie powiedziałam mu o tym,że po egzaminie się do niej wybieram. Napisałam tylko, że egzamin mi się przeciągnął. Zagadałyśmy się z kumpelą, on zaczął dzwonić, a ja głupia zamiast odebrać, nie zrobiłam tego bo nie wiedziałam co mam powiedzieć. W końcu po powrocie do domu przyznałam się, że byłam u koleżanki, tylko po prostu nie chciałam my o tym mówić, aby uniknąć nam obojga niepotrzebnych nerwów i spięć. Dziś on nie chce mnie znać, uważa mnie za oszustkę, nie wierzy w to że byłam u niej. Dodam jeszcze, że tą koleżankom jest dziewczyna jego brata. Powiedział mi, że nie chce dalej się przy mnie frajerzyć, że mam go za nic. Powiedział, że 2 lata naszego związku były stracone. Nie chce mieć ze mną nic wspólnego bo mi nie ufa. Ale kuźwa nigdy nie dawałam mu ku temu powodów, od dwóch lat bycia razem, specjalnie dla niego rezygnowałam z wszelkich wypadów ze starymi znajomymi, poświęciłam się dla dobra związku. On tego nie docenił.Często wyjeżdża za granicę, ja w tym czasie cierpliwie i grzecznie czekałam na niego w domu. Nie wiem czy była to z jego strony jakaś forma zniewolenia mnie, ale niestety tak się czuję. Nie zrobiłam w końcu niczego co mogłoby zaważyć nad naszym być, albo nie być. Co o tym myślicie? |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, postaram się
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Jasne Siedząc i wegetując przy nim krzywdzisz nie tylko siebie, ale i dziecko! |
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Nie mam za bardzo dokąd pójść.. Moja mama nie żyje, ojca nie znam, moja siostra jest szmatą której nie chce znać, mam jedynie brata w angli, ale nie wiem czy to dobry pomysł lecieć tak daleko.. po za tym potrzebna jest zgoda ojca dziecka żeby dziecko mogło lecieć samolotem.. a on mi tej zgody na bank nie da;/ on mi nawet nie pozwala pojechac gdzies samej na zakupy.. uwaza ze powinnam siedziec w domu z dzieckiem., to wszystko jest chore ;(
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oni często szukają pretekstu żeby zerwać. U mnie też tak było. Dzien wczesniej wszystko pięknie ładnie a nastepnego dnia wywołał kłótnie sam i nagle mi powiedział ze to chyba koniec... Teraz patrząc z perspektywy czasu to był pretekst. Po prostu... Wiem, że trudno uwierzyć, że on własnie on mógł to zrobić ale nie wiem co tam w ich głowie siedzie, co nimi powoduje do takich działań a jednak. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Tylko żeby się trochę wyluzować 

.

Ale spodziewaj się o sobie filmiku na yt 

Hehehe