|
|
#1 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Z racji tego,że poprzednia część przekroczyła regulaminową ilość 5000 postów witam w kolejnej
![]() Wątek zbiorczy po rozstaniowy po to abyśmy mogli sie wzajemnie wspierać w trudnych chwilach,doradzać,ewentua lnie opierniczać jeśli komuś już będzie to tak bardzo do szczęścia potrzebne ![]() Moi drodzy !! Bierzemy sie za siebie !! Cytat:
Cytat:
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-01 o 17:48 |
||
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
melduję się
moja 7 już część, utknęłam na dobre ![]() Juniorka, z reguły tak bywa, że jak się nie ma ochoty gdzieś iść, to się świetnie tam bawi
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem! to już trzecia część z Wami
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
O w ogóle widzę, że z tytułu zniknęła smutna buźka i zamiast tego mamy uśmiech
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja to chyba już ósma mimo, że raczej biernie i sie nie chwale
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że chyba zaczyna mi odwalać
|
#7 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to mi odp."bo fajne z Ciebie ciasteczko i lubię na Ciebie patrzeć" Wiec mu odp.że polecam ściągnięcie sobie zdjęć albo może w końcu sie doczekam spotkania... No to on zdziwiony,ze ja spotkania wyczekuje i od słowa do słowa ustaliliśmy,ze w tym tyg.tyle,że ja mam cały tydz.zawalony po pracy a w weekend szkoła więc życzę mu powodzenia ![]() Cytat:
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
ja też jestem i chyba zostanę na dłużej
|
|
|
|
#9 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może tak i może dziewczyny wrócą zamiast odchodzić ciągle
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo zanim zaczęłam z nim pisać i zaproponował spotkanie na początku to wywinęłam się sesją....Z czasem zrozumiałam,że to bardzo sympatyczny chłopak więc chciałam sie spotkać...To mi wypomniał tą moją sesję ![]() ja dzisiaj ogarniam bierzmowanie,on jutro w Wawie cały dzień... Środa mam ginekologa w czw.korepetycje daje... piątek względnie lajtowy a weekend na uczelnia ![]() Jak ochłoną to pewnie tak...Ja niestety niebawem chyba tez się zawinę z wątku...
|
|
#11 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale nic mam nadzieje, że ktoś jeszcze mimo to zainteresuje się moją chorą sytuacją ![]() zjedzmniebejbe - Też tak uważam, że żadnej zbrodni nie popełniłam, ale jak mi zaczal mowić takie rzeczy to zaczelam go przepraszać i wogole i teraz myśle czy się jeszcze bardziej przez to nie pogrążyłam... Cytat:
Może masz racje z tym smsem, nie wiem może spróbuje jeszcze zadzwonić do niego.. boje sie ze to naprawde może być konieć, a jeśli będzie to z takiego powodu to ja sobie nie daruje tego ;/ już mam wyrzuty sumienia. Ten kolega z którym byłam pozniej mi powiedział, że żebym była wolna to by się o mnie staral i wogole, jak troche wypiliśmy to zeszliśmy na ten temat, ale nie doszlo do niczego miedzy nami, bo powiedzialam mu że jestem z tż i że go kocham, a on to uszanowal. Nie wiem może dlatego mam teraz wyrzuty, ale z drugiej strony nic złego nie zrobiłam, bylam w porządku wobec tż. Ehh |
||
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jeśtescie super
Ten watek naprawdę pomaga. Juz tyle razy sięgałam po telefon, ale jak zaczelam was czytac to mi przechodziło. To dopiero tydzień ale jest mi sto razy lepiej niz jeszce kilka dni temu. Mam nadzieje ze za szybko dołek nie wróci:/
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
popieram twoje zdanie, ja dzisiaj o mały włos nie napisałam maila do eks. nie mogę zapanować nad swoimi emocjami. budzę się rano i jest źle, potem trochę lepiej i znów tragedia (płaczę, myślę, wracają wspomnienia, zastanawiam się co on teraz mysli, jak się czuje) i tak wkółko. Strasznie to wszystko wyczerpujące, ale jak tu zaglądam to mi trochę lepiej bo widzę, że nie jestem sama
|
|
|
|
#14 |
|
Flawless
|
Czeeeeeeeeeeeeeeść
Boże, dawno mnie tu nie było, ale to przez to, że miałam zajęcia na uczelni do późna, a potem pare imprez i odsypianie
|
|
#15 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Również się melduję
![]() ![]() przymierzyłam zestaw na połowinki i powiem, że sama sobie się podobam ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
2,3,4,8 czesc ehhh kobiety...bo jak sie ciagle zyje zyciem jednego eksia to bedzie i 50 czesc...jak sie nic nie robi z zyciem to niestety
ciekawi mnie ile tu jest kobiet co mialo 3 facetow i jest to ich 3 czesc bez wzgledu ze to juz 16 watkow o tym bylo ;p;p
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się
jestem juz 2 miechy po rozstaniu,to mój chyba 2 albo 3 wątek )) stoję już pewnie na łapkach, również dzięki Wam dziewczyny;* postanowilam ze na razie koniec zabawy facetami, bo mi się zaległosci na uczelni robią ;D tak mi się zaczęło powodzić po rozstaniu z eksem, ze zaczynam mocno potrzebować 48godzinnej doby, żeby połaczyć randkowanie i imprezowanie z przyjaciółkami z nauką
Edytowane przez Issabel Czas edycji: 2011-02-21 o 16:22 |
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie miałam jednego eksia za którym nieustannie tęsknię a mimo to jestem tu już chyba 7 część [!!]... I mówiłam Ci już,ze jak Ci sie nie podoba to nie musisz się udzielać i tyle...
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Juniorka, Ty jesteś jakaś naznaczona czy co?
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
A właśnie kto powiedział , że my ciągle żyjemy życiem eksa ? ;>
|
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba tylko ja pamiętam gdzie jest link do tworzenia nowego wątku ![]() Wiec tak chcąc nie chcąc tworzę kolejne części
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- wystarczy poczytac posty
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu maluję paznokcie, chyba się uzależniłam
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malowanie mnie odpręża i wycisza, lubię to robić
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze się jakiś znajdzie na który mam ochotę w danym dniu ![]() ![]() aaaaaale powiem, że jak jest ich tyle zasychają :P i muszę później dolewać 2, 3 kapki zmywacza xD |
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po dolaniu zmywacza nie robią Ci się nierówności? Znaczy malując nie masz smug? Bo ja zawsze po dolaniu zmywacza. No, często zasychają. A jak się sprawują te z Avonu? odpryskują, robią się pęcherzyki powietrza? odpadają?
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że zależy które . Niektóre wytrzymują tydzień bez żadnych odpryśnięć a teraz mam na paznokciach mój nowy nabytek ciemny granat . Nie polecam go w ogóle . Umyłam włosy i już na każdym palcu odprsynął trochę i wygląda masakrycznie... ;/ |
|
|
|
|
#30 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uda się spotkać, tylko dogadajcie się wcześniej ![]() Czemu chcesz się zwinąć? Cytat:
Rozumiem, że można się bać o kogoś i możecie się umawiać, że jak będziesz wracała z imprezy to będziesz meldować mu to od razu smsem czy coś takiego albo że darujesz sobie jakaś imprezę, z której powrót będzie faktycznie niebezpieczny (bo np. będziesz musiała przejść pół miasta czy coś takiego), ale nie może Cię ograniczać i nie pozwalać Ci na wyjścia z późniejszym powrotem. Tak nie wygląda partnerski związek, szczególnie, że mam wrażenie, że on bywa bardzo zazdrosny o Ciebie. Może się mylę, ale takie odniosłam wrażenie czytając Twój wcześniejszy post. Cytat:
Ludzie z takich powodów nie zrywają chyba, że szukają byle pretekstu do zerwania lub są chorobliwie zazdrośni. No bo co innego jakbyś poszła na imprezę gdzie już na samym początku co druga osoba leży i nie kontaktuje co się dzieje dookoła, ale to przecież było wesele, porządna impreza. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to kto? normalnyFacet tak mówi zawszeCytat:
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-21 o 18:10 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 
moja 7 już część, utknęłam na dobre 

no ale nic mam nadzieje, że ktoś jeszcze mimo to zainteresuje się moją chorą sytuacją