|
|
#1771 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Cytat:
ja nie jestem wysoka, ale przecież to cholernie niewygodne ![]() Ecrulo, jeśli w Bonarce jest Kukardka, to mogłabym sprawdzić i kupić, ale nie wiem kiedy ![]() Cholerko, czy MKT co roku straszyła, że pytania na poprawce się nie powtórzą, czy tylko my mamy takie 'szczęście'?
|
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ecrulo ja ostatnio sliczne kubki widzialam w home&you Duze, leciutkie, po 6,90zl (co prawda widzialam u siebie nad morzem ale w GK chyba nie bedzie innych cen )
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Matka Smoka
|
ecrulo:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=961 Cholerko - pewnie coś w tych maściach było, co Cię uczula. Sudokrem dobra rzecz. |
|
|
|
#1774 | ||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Kto ma conversy czarne 39 do sprzedania? ![]() Cytat:
![]() A teraz mi się zrobiła koszmarnie sucha skóra wokół ust i nosa, mocno ściągnięta, trochę się zaczyna łuszczyć. Co z tym zrobić? Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, można kupić bez recepty, chociaż jest drogie. Ale wystarcza na 5 tyg i jest bardzo skuteczne, poleciłam koleżance z pracy i jej super poschodziło wszystko z buzi
|
#1776 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1777 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Ineso,
Dzięki
|
|
|
|
#1778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam
Ale chyba nie do sprzedania-nie podobaja mi sie juz tak bardzo ale to conversy, musze je kochac![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Copyraptor
|
A, z posta Kasiencji zrozumiałam, że do sprzedania
ja przechodziłam w moich dwa lata, aż się rozwaliły. I teraz się zastanawiam, czy szukać sobie niemarkowych, całych czarnych trampek, czy znów wydać 2-3 stówy na conversy, skoro jakościowo nie wytrzymują wcale aż tak długo...jasne, były wygodne, ale przeciętne trampki też są wygodne. I nawet jeżeli przeciętne za 50zł wytrzymają jeden sezon, to i tak wychodzi taniej
|
|
|
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czemu tak szybko mi sie one odwidzialy-ale zostawie je, conversy sa uniwersalne wiec pewnie jeszcze nie raz sie przydadza
![]() Za to czerwone, ktore kupilam jeszcze w liceum sa niezniszczalne-wytrzymaly nawet kapiele w pralce Jedynie kolor lekko zbladl ale naprawde prezentuja sie jeszcze super dlatego kupujac kolejne trampki odrazu myslalam tylko o conversach![]() Ps-a i te czarne kupilam na allegro za jakas w miare ludzka cene
Edytowane przez e milka Czas edycji: 2011-02-21 o 18:28 |
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
też się zastanawiam
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25248763]http://www.tvn24.pl/12690,1693438,0,...wiadomosc.html Właśnie kolega mi napisał, że to on znalazł... Podobno zwłoki były zapakowane w jakieś siatki i owinięte taśmą klejącą. Podobno były w takim stanie rozkładu, że nie mógł rozróżnić płci...[/QUOTE] miałabym traumę do końca życia:/ Cytat:
![]() oooooooo no prosze, umawia się na spacery i na fajkę a potajemnie idzie rzucać ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1782 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam 1 częsc emilki już dawno przeczytana wiec się jej zapytaj czy mogę Ci dać to razem z eyelinerem Ci przekaże
chyba ze 1 już czytałaś i teraz 2 chcesz? to się do lalaith uśmiechnij ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
w środe pracuje od 9 do 15 ale moge zostawić dziewczynom i odbierzesz od nich, we wtorek też moge zostawić koleżance ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Około 45zł (nie wiem, jak ceny w Krakowie), bywa i taniej, ale koło 40zł...
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Dzisiaj mam dzień na Gotowe na wszystko Jeszcze chyba poprzedni sezon, ta Robin - striptizerka jest fajna
|
#1784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak w porownaniu do innych trampek, ktore kupowalam w międzyczasie, naprawde nic im sie nie stalo-przede wszystkim nie popekala i nie pozolkla guma-dlatego czarne tez kupowalam conversy![]() Z drugiej strony, jednorazowy wydatek na zwykle trampki nie jest tak odczuwalny i znow na wiosne mozna kupic nowe... ![]() Cytat:
Dam znac jak skoncze 3 czesc
|
||
|
|
|
#1785 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Coś niecoś, ale mam siostrę krawcową, więc nigdy tej wiedzy nie użyłam i nie wiem czy bym jeszcze coś umiała zrobić Cytat:
Cytat:
Ja nigdy nie czeszę włosów na sucho, ba nigdy nie czesze włosów szczotką nawet na mokro Tylko palcami, ew grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami , tylko grzywkę przeczesuję takim gęstym grzebykiem żeby się nie rozwarstwiała (a i tak zwykle tak się dzieje )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25244764]No to może znajdzie się te 30 par. ja bym wtedy np. wzięła na firmę mamy. Takie też bym mogła mieć... http://allegro.pl/hit-botki-koturny-...425884701.html albo takie http://allegro.pl/koturny-czarne-san...469292886.html[/QUOTE] Ja jestem za Spadam do młodego, paaaaaa
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-02-21 o 18:47 |
|||||
|
|
|
#1786 | |
|
Matka Smoka
|
Melka - jak zobaczyłam naszą łyżeczk z mazideł to padłam ze śmiechu
![]() ecrulo - mam pollenę. Tym razem będę niedaleko Ciebie w czwartek, będziesz? Cytat:
Bo mogłabyś się ratować niedrogo i dobrze Babydreamami z Rossmana, ale one dość treściwe są. Nawilżaczem niezapychającym, ale strasznie leciutkim jest Humektan - do kupienia w aptece. Jakie masz nierafinowane oleje w kuchni? |
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Cholercia, ja smarowałam maścią z wit. A i mi się 'odsuszyły' te miejsca. Na brodzie miałam tak przesuszoną, że aż ściągnięta była i wyglądała jak spalona
|
#1789 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Copyraptor
|
O nie, tylko nie oleje! Mam ryżowy, z orzechów włoskich, z oliwy z oliwek resztkę...
Maść z witaminą A nawet mam, ale pamiętam, że też mnie zapychała...o Humektanie pomyślę - każdą złotówkę teraz oglądam trzy razy zanim wydam |
|
|
|
#1791 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakby któraś widziała ręcznik z mikrofibry (taki nieduży, średniej wielkości, do włosów), to byłabym wdzięczna za info - na all są albo takie małe ręczniczki o kształcie na głowę, albo duże i drogie - ja potrzebuję zwykłego prostokątnego ręcznika do włosów
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
E milko, ja mam ten sam problem z wejściem do zasilacza. TŻ pojechał do serwisu, ale zaśpiewali mu 150 zł, to podjechał do kolegi. Rozebrał laptopa, dokręcił i działało, ale obluzował się znowu - muszę kupić to coś (ja nie wiem co, ale TŻ tak) i dać mu do naprawy
GG mi się znowu zniszczyło
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1794 |
|
Matka Smoka
|
blair - w Naturze chyba widziałam.
ecrulo - ok. 17.30 Cholerko - orzech włoski może być. Odrobinę na te przesuszone miejsca. Maść z wit. A zapychacz - nadaje się tylko do ust/stow/rąk/łokci. |
|
|
|
#1795 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przyszły rajstopy Piszcie kiedy której pasuje odbiór, jakoś się dogadamy
|
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie słuchajcie jak będę marudziła o Elfa o już nie mogę się doczekać (jeszcze pooglądałam o nim filmiki na youtube i już w ogóle...) Będę sie maziać bez przerwy chyba z tydzień![]() Cytat:
A będziesz na spotkaniu? Albo czy można Cię dopaść gdzieś w miarę w centrum w najbliższym czasie? wygrałam hiacynty
|
|
#1797 |
|
Konto usunięte
|
zakochałam się w Panu Excelu, póki co jest to miłość odwzajemniona, mam nadzieję że pomoże mi on płynąć na wezbranym morzu wycen
|
|
|
|
#1798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
A w której Naturze? Bo ja byłam w solvayu i nie było ostatnio
![]() Cytat:
Ostatnio tłumaczyłam terroryście, dlaczego pędzle są tak ważne
|
|
#1800 |
|
Konto usunięte
|
Rany jak ja tęsknię za Nerwusem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

Zwlaszcza ze i bez obcasow jestem dosc wysoka

Duze, leciutkie, po 6,90zl (co prawda widzialam u siebie nad morzem ale w GK chyba nie bedzie innych cen

No ale jak, któraś by była, to niech sprawdzi 

Widziałam pełno dopasowanych, obcisłych. Nie pamiętam już, które wklejałam akurat na wątek, ale "workowate tuniki" to nieporozumienie