Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 21:40   #3211
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

dziekuje, im lekarze powiedzieli ze maja 50% szans maksymalnie, wiec sa gotowi na niepowodzenie, ale mimo to wiadomo, wierza ze sie uda.
I zmienilam tydzien
mial byc 29, ale stwierdzilam, ze skoro dzisiaj 29t1d to juz sobie wpisze 30
u mnie tez szanse byly nikle,a tu bach i jest
Stary 2011-02-21, 21:42   #3212
Siasiek
Zadomowienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
zalezy tez od bezpieczenstwa auta
niektore zgniataja sie jak puszki, nasz nie

ok ja nie zapinam zwlaszcza teraz prawie 8 msc, pas mnie cisnie
po to jest taki przepids, ze kobiety w ciazy pasow zapinac ie musza, zeby z niego korzystac

a poduszka owszem uchroni przed wypadnieciem przez przednia szybe

zreszta tak jak napisalam

TO TYLKO MOJA OPINIA
skonczylam
Cały dzień się nie odzywałam ale mnie do tego zmusiłaś.

Jesteś strasznie uparta, normalnie jak osioł.

Widziałaś wypadki z niezapiętymi pasami? jakieś testy?
I nie wiem jakie auto byś miała "bezpieczne" to Cie nie uchroni w zderzeniu przed wypadnięciem...

No i przede wszystkim wyobraźnia!!!

Rozumiem też to, że masz SWOJE zdanie ale nie znaczy, że masz rację. Ok możesz napisać, że jest Ci nie wygodnie i że nie będziesz zapinać ale nie pisz, że jesteś bezpieczna!

Pracuję przy samochodach i jakoś mam hallo straszne na punkcie bezpieczeństwa i jeszcze w ciąży.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:43   #3213
moniqac
Zadomowienie

Cześć dziewczyny - prawie zrobiłam dziś całą dniówkę, ale przynajmniej moi pracownicy docenili co to znaczy szefowa na miejsc obskoczyli, że szok i niezbyt się ucieszyli jak się dowiedzieli kto mnie będzie zastępował więc tym bardziej mnie docenią .

Ja mam teraz luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz .

dorkabl - nie pomyślałam o rumianku na ból... widzisz... dzięki za podpowiedź.

Mango
- jutro robie knedle zapraszam . Ja mam wizyte w piątek - dopóki małego czuję to staram się uspokajać. Obym nie leciała "na sygnale" - ja też panikara .

Aga.M
żebyś wiedziała.... praca super, ale nagle sie okazuje że się jest jednak nie tak do końca niezastąpiony, to też super, ale z drugiej strony - nie ma spokoju. Teraz mam nadzieje, że go będę miała więcej. Oby.

daisy - nie dałam się wkręcić w zdalną pracę , no tylko odrobinke .

anula - Ty pracocholiczko - już jestem w domku i nigdzie sie nie wybieram, na truskawki zapraszam, troche daleko ale czego sie nie robi jak sie zachce . narazie nie stresuje się tak bardzo bólami. czekam do wizyty piątkowej.

Paulizia - nigdy się nie spodziewałam, że mnie coś takiego jak oilatum uczuli... a jednak.... nawet oliwka J&J którą używałam nie raz.... po wyjściu z wanny czerwone, palące plamy, tak jak po oilatum, a przecież jest taki delikatny, może tylko mnie się skóra zrobiła taka dziwne w ciąży.

andziot - poważnie to co piszesz o J&J?! w życiu bym nie przypuszczała .

Grazin - ja mam takie zawroty głowy jakich w I trymestrze nie miałam masakra.

Poziomeczko jakie to śłodkie ... ciociu .

matallewar - pięknie wyglądasz i co za zakupy .

Lolka za wizytę
migotka za wizytę .

mimbi - ja uważam tak jak moria - nie ma sensu dzwonić (chyba że poczujesz się po telefonie lepiej to dzwón natychmiast ), a żelazo na bank dostaniesz.

moria dzięki za odp co do łóżeczka i pokoiku.

ja sie pochwalę PIERWSZYMI ZAKUPKAMI DLA SZYMUSIA!

miąłm nic nie kupować do zakónczenia remontu, ale TZ sie napalił i latał po sklepi jak wariat . za wszystko daliśmy 180zł - i prawie wszystko z wyprzedaży ... niezłe ceny.
a wieszak - TZ PO PROSTU MUSIAŁ go kupić .... jak ja nową torebkę po prostu MUSZĘ mieć , ale fajnie że latał z uśmiechem na twarzy i obraził się na mnie jak mu powiedziałam, że nie będziemy kupować małemu na 58 sweterka na zimę, bo nie założy - powiedział że odebrałam mu całą frajdę .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (119,8 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (122,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (77,5 KB, 42 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-02-21 o 21:45
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:47   #3214
Siasiek
Zadomowienie

Moniqac zakupy super. No i wszystkie dzisiaj zrobiłyście superowe zakupy
Andziot Twoja Zosia tak szybciutko Ci rośnie? czym Ty ją karmisz pewnie nie macie problemów z jedzeniem?

A właśnie Moniqac mogłabyś zapytać lekarza na następnej wizycie jak wygląda sprawa porodu na łubinowej? tzn nie chodzę do żadnego z tamtejszych lekarzy i jeśli chciałabym tam rodzić ile musiałabym płacić...zrobisz to dla mnie?

It's not about anger

Edytowane przez Siasiek
Czas edycji: 2011-02-21 o 21:49
Stary 2011-02-21, 21:48   #3215
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
ale małż ma dobrze z Tobą Skąd bierzesz pomysły u mnie na obiad były.......... jedynki Małż w ogole nie jadł, dopiero teraz zrobił sobie jajecznicę na boczusiu a ja jeszcze tosty.. Jedzenie zdrowe, ze szkoda gadac
A co robisz jutro na obiadek

Anulka, a jak sie czujesz?? Fajnie w domeczku, cio?

Czy u Was też tak snieg sypie ?????
eee tam jajecznica na boczusiu pychaaa, samo zdrowie
Kochana ja sie czuje ogolnie dobrze poki nie ma krwi ani jakis kolorowych plamien, to jest ok.
troche sie nudze, bo na razie nie sprzatam itp bo sie troche boje przemeczac wiec czytam, plus wizaz filmiki i jakos leci, ale juz mnie plecki bola od polegiwania
a ty jak z L4?!

uciekam na filmik, do jutra dziewczyny

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:51   #3216
Siasiek
Zadomowienie

A tak po za to zapomniałam się przywitać

It's not about anger
Stary 2011-02-21, 21:53   #3217
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
A tak po za to zapomniałam się przywitać
no wlasnie , ladnie to tak?!?!
a ja sie raczej zegnam , bo ogladamy filmik, ale was podgladam, wiec strzezcie sie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:54   #3218
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Moniqac zakupy super. No i wszystkie dzisiaj zrobiłyście superowe zakupy
Andziot Twoja Zosia tak szybciutko Ci rośnie? czym Ty ją karmisz pewnie nie macie problemów z jedzeniem?

A właśnie Moniqac mogłabyś zapytać lekarza na następnej wizycie jak wygląda sprawa porodu na łubinowej? tzn nie chodzę do żadnego z tamtejszych lekarzy i jeśli chciałabym tam rodzić ile musiałabym płacić...zrobisz to dla mnie?

Jasne Kochana - idę w piątek wieczorem i jeśli nie usłyszę czegoś co by mnie miało "rozstroić" to zapytam i dam znać wiem, że jak się nie chodzi wcale to poród jest płatny, ale dopytam o szczegóły.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:55   #3219
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem też to, że masz SWOJE zdanie ale nie znaczy, że masz rację. Ok możesz napisać, że jest Ci nie wygodnie i że nie będziesz zapinać ale nie pisz, że jesteś bezpieczna!
Nie idzie się z tym nie zgodzić

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
miąłm nic nie kupować do zakónczenia remontu, ale TZ sie napalił i latał po sklepi jak wariat . za wszystko daliśmy 180zł - i prawie wszystko z wyprzedaży ... niezłe ceny.
Ale boskie ciuszki Cudeńka! W jakim sklepie je kupiłaś?

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:59   #3220
zlosnica22m
Raczkowanie

hej, u mnie nie tyle zaczyna się ruszać jak tż da łapkę co przeciwnie-- przestaje- uspokaja się
zlosnica22m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:59   #3221
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:

a wieszak - TZ PO PROSTU MUSIAŁ go kupić .... jak ja nową torebkę po prostu MUSZĘ mieć , ale fajnie że latał z uśmiechem na twarzy i obraził się na mnie jak mu powiedziałam, że nie będziemy kupować małemu na 58 sweterka na zimę, bo nie założy - powiedział że odebrałam mu całą frajdę .

Strasznie mi się podobają Twoje zakupy

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:59   #3222
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:

dziekuje, im lekarze powiedzieli ze maja 50% szans maksymalnie, wiec sa gotowi na niepowodzenie, ale mimo to wiadomo, wierza ze sie uda.
50% to całkiem sporo Chociaż znam przypadki, gdzie wszystko szło do a jednak się udawało a innym razem wszystko super idealnie a nic nie wychodziło w tej materii nigdy nic do końca nie wiadomo
Trzymam kciuki za koleżankę i łączę się z nią duchowo oby niedługo miała mega zgagę i sikała 6 razy dziennie

Stary 2011-02-21, 22:00   #3223
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Cały dzień się nie odzywałam ale mnie do tego zmusiłaś.

Jesteś strasznie uparta, normalnie jak osioł.

Widziałaś wypadki z niezapiętymi pasami? jakieś testy?
I nie wiem jakie auto byś miała "bezpieczne" to Cie nie uchroni w zderzeniu przed wypadnięciem...

No i przede wszystkim wyobraźnia!!!

Pracuję przy samochodach i jakoś mam hallo straszne na punkcie bezpieczeństwa i jeszcze w ciąży.
skonczylam temat
Stary 2011-02-21, 22:00   #3224
zlosnica22m
Raczkowanie

gusiagatko to fajnie już cieplutko będzie
Stary 2011-02-21, 22:00   #3225
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie , ladnie to tak?!?!
a ja sie raczej zegnam , bo ogladamy filmik, ale was podgladam, wiec strzezcie sie
bo ja dzisiaj tak bardzo nerwowo wszystko...nawet z rana talerze latały...
Cytat:
Jasne Kochana - idę w piątek wieczorem i jeśli nie usłyszę czegoś co by mnie miało "rozstroić" to zapytam i dam znać wiem, że jak się nie chodzi wcale to poród jest płatny, ale dopytam o szczegóły.
To fajowo. Na stronie pisze co innego ale też słyszałam o takich sytuacjach, że parę wizytek trzeba odbyć tam, ale ja nie chce zmieniać lekarza. A w razie czego miałabym wybór no chyba, że kwota będzie jakaś

It's not about anger
Stary 2011-02-21, 22:02   #3226
Lolka1212
Zadomowienie

Moniqac fajowe zakupki Wieszaczek rzeczywiście przekochany, nie dziwię się, że TŻ musiał go mieć hehe a raczej Szymuś Ale jak to mąż na zakupach więcej szalał niż ty??

U mnie jest tak, że jeśli jesteśmy razem na zakupach to TŻ stoi i czeka, a ja wybieram, oglądam, przeglądam.. jak widzę, że ma już dość i mu się nudzi to próbuję go zaaktywizować i mówię "no weź coś wybierz.. zainteresuj się!", więc mąż niby próbuje coś tam choćby do ręki wziąć, oglądnąć.. a ja zwykle wtedy "No coś! zwariowałeś, tego nie bierzemy.. ty się nie znasz, więc lepiej mi się tu nie mieszaj" Wiem, że ma ze mną przerąbnke heh

Siasiu
cześśśććć!! Coś Cię mało ostatnio słychać
Stary 2011-02-21, 22:04   #3227
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Hey, you

Jak wieczór mija? Mam nadzieję, że za dużo dziś nie latałyście po dworze i nie marzłyście

Tak szczułyście mnie tymi truskawkami, że zrobiłam sobie koktajl, pychotka

Czy Wam też jest ciągle tak niewygodnie?! Ani leżeć, ani siedzieć, ani z oparciem, ani bez. No i jeszcze jakoś często miewam skurcze lekko bolesne

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
mary poziomkowa zebys wiedziala jak ja sie doczekac nie moge swojego 36 rozmiaru, S lub XS i te wszystkie dzinsy co w szafie leza, normalnie jak ją otwieram mam wrazenie ze jestem w sklepie... oj czekam czekam na ta chwile
Kasienko, XS dla mnie wirtualny rozmiar, ale będę szczęśliwa, kiedy wrócę do S/M

Antropia, mam to samo z ciuchami! Zastanawiam się, jak mogłam narzekać, że nie mam się w co ubrać

Weredko, nie jestem pewna na 100%, ale chyba taką ciężarną Barbie bawiłam się w dzieciństwie u jakiejś koleżanki

Dorko, wiem, że to kilka miesięcy różnicy w siedzeniu w domu, ale chciałam Cię trochę podbudować i może zasugerować pomysł na spędzanie czasu

Lolko, zostaw Wojtusia! Przecież będzie Polakiem, więc nie ma problemu, niech się Niemcy uczą polskich imion Chociaż Sebastian i Aleksander też cudne imiona

Co do przekręcania się dziecka w brzuchu, to jeszcze ma czas na ostateczne ułożenie. Dlatego jeśli jeszcze nie miewa główki w dole, to bez paniki. Hanka się kręci niemiłosiernie. Najbardziej jakoś lubi wbijać się w mój prawy bok No i ja, podobnie jak Andziot, po czkawce poznaję, gdzie ma główkę

Co do pasów, to ja zapinam. Podobnie, jak dziewczyny, uważam, że lepiej mieć, niż nie. Poza tym jakoś nie odczuwam ucisku, ani nic, jest ok

Matallewar, pięknie wyglądasz! Zgrabniacha jesteś Zakupy super, pełna gotowość na przybycie Edzika

Mimbi, moim zdaniem bez paniki, popijaj sok z buraków, jedz wołowinę, indyka, fasolę, figi chyba też są spoko A na wizycie lekarz ogarnie temat

Moniquac, no bo my tu wszystkie cioteczki PRZEPIĘKNE CIUSZKI! Skąd ten pajac w misie?

Gratuluję udanych wizyt!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:04   #3228
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
bo ja dzisiaj tak bardzo nerwowo wszystko...nawet z rana talerze latały...
Hehe, no ja już pisałam, że ja jakieś humorki dostałam, normalnie jak w czasie PMS. W weekend to biedny TŻ bał się do mnie podejść bo normalnie wszystko na "nie" było Bunt "dwulatka" jak nic

O jaaa! Już 22 ... ale mi dziś dzień szybko zleciał, szok!

Stary 2011-02-21, 22:05   #3229
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
skonczylam temat
No jasne Ty skończyłaś ale każdy może się wypowiedzieć.
Zawsze lepiej napisać, że się skończyło skoro się nie ma mądrych argumentów...

It's not about anger
Stary 2011-02-21, 22:05   #3230
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne ciuszki
no i widok tż biegającego po sklepie z dziecięcymi rzeczami - niezastąpiony

Cytat:
Apetyt to ona MA nie mogę narzekać
ale rozmiarówka różna w tych sklepach jest, ta chyba jakaś trochę zaniżona, bo Zocha mała nie jest, ale żeby jakaś super wysoka to też nie

dobra zmykam
buziole soczyste

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:08   #3231
zlosnica22m
Raczkowanie

WItam wieczorowo

Potrzebuję Waszej porady Kobietki.
Słuchajcie, w grudniu z powikłaniami bakteryjnymi leżałam 2 tygodnie w Szpitalu. W styczniu kolejne 2 tygodnie z cholerna grypą, tydzień byłam nieprzytomna (gorączka 39,4-5) w końcu zawieźli mnie do szpitala. Wypuścili 15 stycznia, i wtedy miałam robione ostatnie USG, teraz na wizycie u gina myśłałam, że skieruję mnie na USG a Ona mi mówi, że dopiero na 16 marca da mi skierowanie bo wcześniej to nie trzeba ingerować...
A mnie strach zżera i nie wiem czy mi babeczka dobrze mówi, czy powinnam iść zrobić te USG wcześniej prywatnie ?
Stary 2011-02-21, 22:08   #3232
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne Ty skończyłaś ale każdy może się wypowiedzieć.
Zawsze lepiej napisać, że się skończyło skoro się nie ma mądrych argumentów...
ale nie na podstawie mojego postu
napisalam swoja opinie i skonczylam

ja nikomu nie pisze, ze jest uparty jak osiol bo np uzywa takich kosmetykow dla dziecka pomimo, ze sa niedobre i uczulaja

takze dziekuje, skonczylam

poza tym nie rozumiem po co podwazasz moja opinie
to jest moja sprawa i koniec
ja tylko napisalam jak ja robie
a skonczylam, gdyz nie chce tutaj jakis konfliktow;/

wiec
prosze
BY KTOS, KTO UWAZA TAK JAK SIAIEK, ZE "JEST SIE UPARTYM JAK OSIOL" pozostawil to dla siebie

zlosnica
nie wiem co ci poradzic
wiadomo, ze jak sie chodzi prywatnie, to mozesz chodzic nawet co 2 tygodnie na usg
a rozumiem, ze chodzisz na nfz
wiec z tego co wiem czasem sa dlugie kolejki
jak czujesz potrzebe podejrzenia maluszka to idz na usg prywatnie,

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-02-21 o 22:14
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:16   #3233
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Siasiu
cześśśććć!! Coś Cię mało ostatnio słychać
Hej, hej Codziennie tu jestem ale z nie chce zarażać moim "humorem"
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Tak szczułyście mnie tymi truskawkami, że zrobiłam sobie koktajl, pychotka
Ja przez nie też jadłam dzisiaj truskawy
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Hehe, no ja już pisałam, że ja jakieś humorki dostałam, normalnie jak w czasie PMS. W weekend to biedny TŻ bał się do mnie podejść bo normalnie wszystko na "nie" było Bunt "dwulatka" jak nic

O jaaa! Już 22 ... ale mi dziś dzień szybko zleciał, szok!
Właśnie jak pisałaś o napięciu to się śmiałam, że też tak mam ale dzisiaj przeszłam samą siebie, rzuciłam talerzem bo Tż mnie nie słuchał co chce na śniadanie...
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

Apetyt to ona MA nie mogę narzekać
ale rozmiarówka różna w tych sklepach jest, ta chyba jakaś trochę zaniżona, bo Zocha mała nie jest, ale żeby jakaś super wysoka to też nie
Oby jej się nie odwidziało z tym jedzeniem, jak mojemu.

It's not about anger
Stary 2011-02-21, 22:22   #3234
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Hej, hej Codziennie tu jestem ale z nie chce zarażać moim "humorem"
(..)
buuu... nie dobrze! Ja zawsze uwielbiałam i doceniałam twój swoisty luzik

Siasiek jak już jesteś aktywna to zapytam.. jakie jest zdrobnienie od imienia Nikodem?? kiedyś już pytałam, ale chyba nie napisałaś.. a ja chcemmm wiedzieć
Stary 2011-02-21, 22:24   #3235
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Właśnie jak pisałaś o napięciu to się śmiałam, że też tak mam ale dzisiaj przeszłam samą siebie, rzuciłam talerzem bo Tż mnie nie słuchał co chce na śniadanie...

Stary 2011-02-21, 22:24   #3236
agus87
Zakorzenienie

sama myslalam nad imieniem Nikodem, gdyby byl chlopiec
tz zawsze ogladal film "nikosia" dyzme
wiec nikoś reszta nie wiem
Stary 2011-02-21, 22:27   #3237
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:

poza tym nie rozumiem po co podwazasz moja opinie
to jest moja sprawa i koniec
ja tylko napisalam jak ja robie
a skonczylam, gdyz nie chce tutaj jakis konfliktow;/
Ty chyba pisałaś kiedyś żeby czytać ze zrozumieniem tak?!
A no więc właśnie napisałam, że dobrze, że masz swoje zdanie ale nie pisz, że jesteś bezpieczna.
I co to znaczy, że podważam Twoją opinie??
opinia to opinia i nie zawsze może być ona zgodna z prawdą więc....

A skoro dużo na ten temat wiem to Ci piszę, że bezpieczna na pewno nie jesteś!!

To nie jest konflikt tylko wyrażanie swojego zdania! Napisałaś coś więc wyraziłam je i ja...tak samo jak Ty o tym, że gąbki do wanienki to siedlisko bakterii.. albo o fridzie.

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
buuu... nie dobrze! Ja zawsze uwielbiałam i doceniałam twój swoisty luzik

Siasiek jak już jesteś aktywna to zapytam.. jakie jest zdrobnienie od imienia Nikodem?? kiedyś już pytałam, ale chyba nie napisałaś.. a ja chcemmm wiedzieć
Nikodem A więc u nas mówi się Nikoś, Nikuś i Niko tak jak Czaro ale z tym to już w ogóle można polecieć

It's not about anger
Stary 2011-02-21, 22:28   #3238
the_sania
Wtajemniczenie

leżałam teraz z TŻ i liczyliśmy sobie zęby w buzi ja nie mogłam buzi normalnie otworzyć, żeby dolne policzył. mam język jakiś niepełnosprytny i jak mówił do mnie "weź go na bok" to ja nim kółka kręcę i z buzi wyciągam nie umiem nim sterować.

no i tak leżeliśmy i była debata nad imieniem ...
co wam bardziej się podoba: MARCEL czy MIKOŁAJ ?
Ja wolę Mikołaj, TŻ Marcel. Ech

Jeny miłe takie jesteście i zachwycacie się ruchami maluszka mojego a nagrywałam kamerką z komórki.

Moniqac
piękne zakupki no i najważniejsze, że teraz w końcu możesz spokojnie w domu odpoczywać

Siasiek Ty ostra bestio hormony szaleją widzę hihi. Co z talerzem się stało

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-02-21 o 22:30
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:29   #3239
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

anula, no ja z L-4 coraz blizej aniżeli dalej w marcu powinien ten szczesliwy dzien nastapic Co ogladasz? ;P

Monia ale zakupy ~!!!!!!!!!!! skad je masz? Małż widze, tez odnalazł radośc z wydawania pieniazków! A ten wieszak bije wszystkie na glowę
A do pracy miałas iść Kolezanko na chwilkę...........

Siasiek
, no wlasnie dawno Cie nie było ! I tak samo Eweski m.in...
popieram Twoje zdanie, człowiek w razie wypadku jest bezbronny.. Chociazby nie wiem czym jechał.. prawa fizyki - siła odsrodkowa, robią swoje.

Agusia, my sie tylko o Ciebie i dziudziusia martwimy Nie złosc sie
Ja kiedys tez mialam etap jak Ty.. dopoki na osiedlowej uliczce nasza sasiadka nie miała dzwona i głowa wybiła szybe... Poduszki nie zawsze ratuja... Nie złość sie na nas

Dzis Wy Lalunie narobiłyscie mi smaka koktajlem truskawkowym !! mniaam

Sania ja wole Mikołaja Fajna bajka była Mikołajek i b. podoba mi sie zdrobnienie Mikuś
Lolka,.myslisz o Nikodemie? Nikuś jest sweet

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-21 o 22:34
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:32   #3240
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
anula, no ja z L-4 coraz blizej aniżeli dalej w marcu powinien ten szczesliwy dzien nastapic Co ogladasz? ;P

Monia ale zakupy ~!!!!!!!!!!! skad je masz? Małż widze, tez odnalazł radośc z wydawania pieniazków! A ten wieszak bije wszystkie na glowę
A do pracy miałas iść Kolezanko na chwilkę...........

Siasiek
, no wlasnie dawno Cie nie było ! I tak samo Eweski m.in...
popieram Twoje zdanie, człowiek w razie wypadku jest bezbronny.. Chociazby nie wiem czym jechał.. prawa fizyki - siła odsrodkowa, robią swoje.

Agusia, my sie tylko o Ciebie i dziudziusia martwimy Nie złosc sie
Ja kiedys tez mialam etap jak Ty.. dopoki na osiedlowej uliczce nasza sasiadka nie miała dzwona i głowa wybiła szybe... Poduszki nie zawsze ratuja... Nie złość sie na nas

Dzis Wy Lalunie narobiłyscie mi smaka koktajlem truskawkowym !! mniaam

Sania ja wole Mikołaja Fajna bajka była Mikołajek i b. podoba mi sie zdrobnienie Mikuś
kochana ja sie na nikogo nie zloszcze
nie mam problemow z hormonamitakze spoko

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości