|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
a ja Ci powiem, że to mi nic nie pomogło. Przepisał mi kiedyś dermatolog to na twarz, poszła kupa kasy a efekty żadne. Plus na twarzy zostaje takie niemiłe coś, jak proszek. Inny dermatolog przepisał mi coś tańszego, bo robionego w aptece, ale praktycznie identyczne za to za kilka czy tam kilkanaście złotych. Też nie pomogło, ale przynajmniej nie wydawałam kupy kasy na markę :P Mnie ostatnio pomaga Skinoren stosowany wcześniej z Clindacne a teraz z Davercin (ale on tylko "punktowo" jak pojawi się jakiś aferzysta :P )
Ostatnio oglądałam zdjęcia ze Świąt 2009... Ależ pryszczata byłam A conversy to na Allegro są super tanie. [jak dobrze mieć rodzinę w usa, tam kupiłam 3 pary conversów po 10-15$ sztuka pozostałe niewiele drożej]Mój M. dzisiaj zabrał mój portfel zostawił swój, w którym było bardzo mało pieniędzy (Co to za facet co ma mało pieniędzy ) i zabrakło mi na cholerny kompot wiśniowy i kremówkę, których pilnie potrzebuję
|
|
#1832 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę.
Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro? |
|
|
|
#1833 |
|
Matka Smoka
|
Wiedziałyście, że taka świeczuszka-podgrzewacz może zapłonąć cała???Bo ja nie i właśnie ledwo uniknęliśmy katastrofy - zapaliła się cała świeczka podgrzewająca mi herbatę w dzbanku - nie dało się zdmuchnąć bo taki ogień i tż wlał odrobinę herbaty a to jak nie p... ogniem na 20cm w górę!
cudem był odchylony....co za masakra.A dziś kupiłam żelazko ze strażakiem, które się nie wyłącza tylko miga ostrzegawczo (noż kurna, jak ja będę w pracy to co mi z tego, że miga???!!!) - mam chyba dzień zabaw z ogniem dzisiaj |
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
co to żelazko ze strażakiem?
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25261533]Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę.
Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro?[/QUOTE] Jak to dostałaś?! Miałyśmy zamawiać razem .Fajnie, że kto wraca do siebie .
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Bezpieczeństwo narodowe na warszawskim WAT jest genialne Tam przede wszystkim startuję na magisterskie i zastanawiam się, czemu wcześniej tego nie znalazłam, że nie wiedziałam, że tam jest BN (chociaż teraz to BN jest wszędzie ).
|
|
|
|
#1837 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() BU będzie na dniach, na ZSK czai się szyrek. Z szyrkiem trzeba w ogóle odbyć biochemiczne spotkanie - bo ona się szkoli na czarownicę Cytat:
Zamówienie majtowe nie przeszło chyba? To kupmy tutaj:http://allegro.pl/seksowne-xl-bokser...454804279.html |
||
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dialog z moim TŻ, jeśli MUSZĘ koniecznie coś nowego kupić: Ja: muszę zrobić zamówienie z ZSK On: a co kupujesz? Ja: oleje do włosów mi się kończą, przydałby się żel hialuronowy, bo się też kończy On: ale w lodówce stoi kilka butelek z olejami i 1 cała buteleczka tego czegoś na h Ja: ale ja muszę mieć inne oleje, przecież nie będę używać tylko 6 czy 7, a to coś na h schodzi mi bardzo szybko, a jak nagle się skończy, to co? On: o matko, ale i tak Cię kocham pomimo tych wariactw
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
http://sheiner.home.pl/BEST2/CPLUS6/B88.JPG
![]() Strażak to to, że samo się wyłączy ?
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-02-21 o 22:09 |
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
myszko, jak chcesz to ja mam żel na "h"
do oddania. Z BU, kupiony jakoś w październiku czy listopadzie. Użyty kilka razy.
|
#1842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kupilam ostatnio zelazko z czujnikiem dotykowym-grzeje tylko, gdy dotykasz raczki...Jak dla mnie to dobre rozwiazanie bo czesto wydaje mi sie, ze nie wylaczylam zelazka,prostownicy itp. Przynajmniej jedno zmartwienie mam z glowy Dodatkowo bardzo szybko sie nagrzewa-dla mnie to tez plus bo nie prasuje hurtowo tylko raz na kilka dni rzecz, ktora akurat chce ubrac (a wiekszosc rzeczy staram sie kupowac takich, ktore nie wymagaja prasowania )
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ja mam pecha do żelazek (i prostownic) - poprzednie mnie wkurzało, bo za szybko się grzało, nie zdążyłam nawet ułożyć bluzki do prasowania ![]() Nienawidzę prasowania. |
|
|
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.ceneo.pl/8647457
To chyba to Kupilam je troche taniej![]() Moge prasowac koszulki, spodnie...Ale koszule to juz jakis dramat
|
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"wypuść mnie" całą część? ![]() (nie warto, same nudy )Cytat:
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to mój patrząc na to co ostatnio zwożę do domu od dziewczyn i ze sklepów stwierdził, że coś dużo kasy mam ostatnio A ja? Nieeeeeeee no skąd kochanie, wydaje Ci się, to prawie za bezcen no, taka taniocha że byś nie uwierzył normalnie, widzisz Twoja wina bo nie chodzisz ze mną na zakupy to mi wierzyć nie chcesz na słowo że tak tanio, musisz zacząć ze mną na galerie A przezornie jak coś z neta zamawiam to mu podsyłam link do najtańszej rzeczy żeby widział jak okazyjnie ![]() Podesłałam jej linki co dałyście, ale to tak czy siak dla niej nie do końca to, niech się biedna męczy, skoro jej nikt pomóc nie może
|
|
#1848 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Te bokserki są fajne jakościowo, kupowałam na tomexie po 15zł. I dużo bezszwowwej bielizny jest, i stopki do balerinek - kupmy, kupmy |
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie jest super bo naprawde malo prasuje a potrafie zawrocic z uczelni z mysla, ze napewno zostawilam wlaczone zelazko Za to u mnie w domu, gdzie prasowania jest pelno takie zelazko by sie nie sprawdzilo....Zakupy? Hmm Przegladalam dzisiaj na allegro pasy do ponczoch, na dniach bede szukac znow na poprawe humoru to zarzuce jakims linkiem
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo w końcu nikt się nie zgłosił, a ja tak jakby straciłam trochę parcie... Ale zakładki cały czas mam otwarte
![]() A co..... Byłyby chętne na zamówienie z FEERI???????? Cytat:
|
|
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
Ja o meteorytach dowiedziałam się przypadkiem. Oglądałam czyjąś wymianę i na wishlist było "meteoryty [guerlain oczywiście!]" wygooglowałam i znalazłam. Stwierdziłam, że to jakieś kulki co i w avonie są, dużo tańsze. wolę cukier trzcinowy
|
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ale jeszcze nie teraz ![]() Cytat:
Ja pierwszy raz o nich usłyszałam jak polecałyście Complexion Perfection...
|
|
#1854 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Paatal? ![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25246502]Kilka?! To 33g doskonałych kulek, które uszczęśliwią każdą kobietę. To kulki o milion razy lepsze niż kulki gejszy! Pfff... Twój to jakiś ignorant...[/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25248763]http://www.tvn24.pl/12690,1693438,0,...wiadomosc.html Właśnie kolega mi napisał, że to on znalazł... Podobno zwłoki były zapakowane w jakieś siatki i owinięte taśmą klejącą. Podobno były w takim stanie rozkładu, że nie mógł rozróżnić płci...[/QUOTE] Matko... Jak on to zniósł?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję półrocznicy! ![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25261533]Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę. Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro?[/QUOTE] Świetnie, że kotkowi lepiej i fajnie, że masz meteoryty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że z tym nadrobieniem całej części to żartowałaś ![]() A dialog z TŻtem potwierdza, że nawet nie będzie Cię trzeba bardzo kusić ![]() Ty, półrocznicę masz!
|
|
#1856 |
|
moderatorka też wizażanka
|
To czekam na propozycje w jakich terminach organizować BU i Paatal. Mogę otworzyć już jutro, a zamawiać np. 10.03 (kiedy wszystkie już będą po wypłacie)
Napiszcie daty na różowo |
|
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
A co do rurek - miałam tak jak gg. Będąc w usa siostra zabrała mnie do EXPRESS i pozwoliła wybrać spodnie dla siebie (tam są drogie, więc piałam z zachwytu
) . Przymierzałam różne, ekspedientka dała rurki ... Mam z 10 par spodni, a cały czas noszę 2-3 pary rurek Niestety w Polsce ciężko mi dobrać jakiekolwiek :<
|
|
#1858 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cześć Mysza ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25261533] 1.Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę. 2.Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... 3.Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro?[/QUOTE] 1. cieszę się ![]() 2. a miałaś dostać na dzień kobiet, ładnie go musiałaś katowac ![]() 3. eeeee może ja? ale nie wiem wszystko zależy od tego gdzie i o której mogę Cię złapać i czy odbędą się moje zajęcia z fitnessu. idę próbować piłki, ciekawe czy będę miała chorobę morską![]() masakra..dobrze że TO nic się nie stało. to Ty może lepiej dzisiaj już świeczek/zapałek i innych takich nie dotykaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak u dentysty? normalnie uduszę ![]() eeej nie wszystko mi się zacytowało.... Hula- jutro albo w środę podskoczę do Ciebie po ten eyeliner więc książkę chętnie bym wzięła. nie przeczytałam jeszcze żadnej części. a co z kasą? zostawić Ci haracz w kopercie czy przelać na konto? wg moich obliczeń to ok.17zł wyjdzieE milka- mogę pożyczyć książkę? wiem, że milion razy już pytałam, ale wypada jeszcze milion pierwszy spytać ![]() Blair- jeśli jutro będę w GK mogę zajrzec do nautry i sprawdzić czy jest ten ręcznik tylko czy on ma jakąś specjalistyczną nazwę albo coś? żebym nie wzięła jakiegoś podrzędnego oglądałam dzisiaj filmik jak ludzie przez 6tygodni się nie myli w ramach testów. chcieli sprawdzić czy używanie kosmetyków jest niezbędne i o wzrośnie liczba bakterii ile na ich ciele. koszmar!! od razu stwierdziłam, że używanie kosmetyków jest po prostu fajne i sprawia dużo przyjemności i usłyszałam że jestem prawdziwą hedonistką
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie na mazidłowo-półproduktowe zakupy nie trzeba namawiać, toż to miałam się leczyć, a jeszcze bardziej wpadnę w nałóg Cytat:
|
||
|
|
|
#1860 |
|
Copyraptor
|
Ola, ale ja chcę takie, które mają wszystko czarne, łącznie z gumami. Jak wtedy kupowałam conversy, to ciężko było takie znaleźć, nie wiem jak teraz
![]() Jakby ktoś gdzieś widział, rozmiar 39, i niewyglądające bardzo tandetnie, to poproszę o info
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

pozostałe niewiele drożej]
zostawił swój, w którym było bardzo mało pieniędzy (Co to za facet co ma mało pieniędzy
) i zabrakło mi na cholerny kompot wiśniowy i kremówkę, których pilnie potrzebuję 
.
).

Jak on to zniósł?