|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku?? | |||
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 7,02% |
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
5 | 8,77% |
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
3 | 5,26% |
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV |
0 | 0% |
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV |
13 | 22,81% |
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV |
32 | 56,14% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
cześć dziewczyny
![]() tity gratuluję 40 tc ![]() montii bardzo cieplutki ten pokoik, śliczny kolorek ![]() gosiawolna uważaj na te bóle kochana, lepiej to sprawdzić u gina ![]() bosti z biegunką to nie jest tak za dobrze.. mimo wszystko lepiej obserwować sytuację... ![]() ciastko bardzo współczuję Ci tych kłopotów ale trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo ![]() jeśli chodzi o płatności po porodzie to ja i tak już dużo pieniędzy w kieszeń doktorkowi włożyłam bo prywatnie chodzę do niego od zawsze i cała ciąze też... w samej ciąży to już ponad 2 tyś poszły... myśle ze powinien się zaopiekowć należycie mną i raczej nie bede mu płacic już za nic... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
Cytat:
A prezent super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() maślanka lub kefir |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry w kolejnym dniu
![]() Moja maleńka od dwóch dni straszy. Po akcji w niedzielę wczoraj na kontrolnym ktg wszystko ok. Serduszko pukało ładnie, ruchy czułam dobrze, ale... wychodziły mi skurcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ma mnie tak straszyć co dzień to chyba już chcę urodzić i mieć tę moją maleńką przy sobie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#964 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja położnej w mojej małej mieścinie płacę 400zł tyle mi powiedziała ![]() Cytat:
![]() ![]() nooo 39tc czas zacząć!!!!!! gratulacje ![]() Ciasto życzę Ci duzo sił i wytrwałosci. trzymam kciuki za same dobre dla was wiadomosci. i oczywiscie zycze zdrówka ![]() Montii full wypas ten pokoik ![]() ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-02-22 o 08:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odkąd mieszkamy w domku nie byłam w stanie jej upilnować, ale nie sądziłam że zrobi to w Sylwestra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
całe szczęście ![]() Cytat:
![]() jak bym nie miała sterylizator to bym wygotowała, a butelki wysterylizuję przed samym użyciem, niby tak pisze na ulotce od moich butelek ![]() Cytat:
mnie już śmieszy to wszystko, ja chodzę prywatnie do gin, że by być lepiej traktowana w szpitalu, płace położnej tez z tego powodu ![]() to wszystko jest chore, a i tak mam strach jak to będzie wyglądać
![]() |
#966 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gratulacje 39 tygodnia ![]() iza kotka ci dotrzymuje towarzystwa ![]()
![]() |
#967 | ||
Wtajemniczenie
|
dzien dobry mamuski
Cytat:
o fajne cudo ![]() Cytat:
![]() a ja dizs na wizyte a taka sie czuje slaba ze nie wiem jak dojde do przychodni chciualbym jescze do pepco podjechac ale nie wiem czy akurat bedzie autobus a stac i czekac na niego na przystnaku nie usmieach mi sie w taki mroz milego dzionka mamuski |
||
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
ja też chodzę specjalnie do lekarza, który pracuje w szpitalu zeby to jakoś było. zgadzam się - to wszystko jest chore
![]() ale lekarzowi nic nie mam zamiaru dawać. i tak zarobił na mnie przez te 9 miesięcy niezłą sumkę więc mu już wystarczy chyba ![]() Eirene bardzo możliwe ![]() bosti sliczne to cudeńko ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-02-22 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Super ![]() Cytat:
![]() ale i tak jestem szczęśliwa. a weszłam tam pooglądać torebki dla siebie - zgadnijcie czy jakieś pooglądałam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() nocka nie taka zla biorac pod uwage fakt, ze ledwo sie obracam z boku na bok ze wzgledu na bol spojenia lonowego jeny jak to boliiiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Hawea i Jok3r gratuluję chłopaczków ![]() Cytat:
![]() diatoma, uważaj na siebie, leż i przekonuj synka, żeby jeszcze się nie spieszył ![]() Piękne brzuszki macie i wózki i łóżeczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
izabelaa strach też mam i to tylko właśnie z powodu tego traktowania w szpitalu... nie wiem jak jest w tym szpitalu co zamierzam rodzić i to zastanawia mnie bo nigdy tam nie byłam i w ogóle nie wiem jak to jest w pruszkowie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
hello,
ja juz po śniadanku, miałam koszmarną noc ![]() ehhh tak bym chciała jeszcze z tydzien wytrzymać!!!! marsylia, mi dentystka powiedziała, żeby lepiej teraz nie robić rtg zeba, rozwierciła, spr. wg niej jest OK, ale ja go "czuję" po porodzie biegne na rtg, żeby spr czy cos głebiej sie nie robi... ![]() Montii, suuuper pokoik!!!! ![]() ![]() żabka super, ale ta kaczucha też jest fajowa ![]() ![]() może bym sie na nią skusiła.... ![]() ![]() ![]() ![]() castia, gratuluje 39 tygodnia!!!!!! ![]() ![]() ![]() bosti, gratuluje 39 tygodnia!!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale w kwietniu ide na zakupy dla siebie, już zapowiedziałam tż ![]() ![]() ![]() Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2011-02-22 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
kasiapruszków dziękuję
![]() Całą ciążę też chodzę prywatnie, same wiecie jaka suma może się z tego zebrać... Też zastanawiałam się nad ewentualnym sposobem podziękowania po wszystkim, ale tak naprawdę mam wątpliwości. Po pierwsze nie wiem, czy uda mi się dojechać do szpitala w którym pracuje mój gin, po drugie jeśli nawet to przecież on tam wykonuje swoją pracę, za którą mu płacą. Co innego gdyby specjalnie miał do mnie przyjechać, ale to już inna kwestia i nie wiem jak to rozgryźć ![]()
#976 | |
Zakorzenienie
|
Wlazłam dziś z samego rana bo byłam strasznie ciekawa czy któraś z Was już nie odjechała, szok... Tak się o Was martwię
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja miałam tragiczną noc ![]() ![]()
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
ja powiedziałam mojej małej że albo sie rodzi dzisiaj albo za tydzień 1 marca.
niech wybiera ![]() narazie cisza - chyba sie zastanawia co robic ![]() iweczka ja tez wyglądam jak dziad juz, jak nie wejde w swoje ciuchy po porodzie to sie zastrzele chyba ![]() ostatnio w Butiku kupiłam sobie bluzke koszulową. zapięłam sie tylko w cyckach żeby wiedzieć mniej wiecej jaki rozmiar wziac i co?!! musiałam wziąc rozmiar 40 ![]() ![]() ![]() a nosiłam 36/38 buuuu masakrejszyn!!! Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-02-22 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam takie zupełnie inne pytanie
![]() używałyście może kremu do twarzy z Lirene? Bo kończy mi się mój i chce wypróbować coś innego teraz, a muszę wybrać teraz bo potem mąż nie będzie mi kremu wybierał ![]() znowu wysłychałam na temat kota i dziecka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
Zmykam teraz coś porobić. Zajrzę do Was później
![]() ![]()
#982 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
a moze i ja przejde się do pepko...
![]() ![]() ![]() ale najpierw zrobię sobie goraca kawusie bo mam ochotkę aż slinka mi cieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja na pewno do 11 nie wytrzymam. ba nie wiem czy do 1 wytrzymam ![]() tak jak mój TZ wczoraj. mówie mu ze mała cos spokojna jest a ten mówi - "to może jednak do października wytrzymasz w tej ciąży" ![]() ![]() aż se usiadłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wam też się robi taki kwadratowy brzuch co jakiś czas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
bardzo czesto nawet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
kasiapruszkow tak właśnie w pruszkowie chcę rodzić.. nie do sr nie chodzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.