|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Jestem i ja
to ja już wolę nie mieć nic
|
#182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obstawiam, że czytał wątek nie będąc zalogowanym. Pewnie nie mógł wytrzymać, żeby nie skomentować czegoś co napisała Lily i z jego postów wynika, że często tak czyta. Ja nie wiem po co on ją blokował skoro nadal chce się kłócić w wątku i wprowadzać zamęt
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
To ja również przywitam się w nowej części
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
No jasne
Ale jak widać niektórzy faceci muszą sobie udowadniać jacy to oni "fajni" i zdobyli "świetną" laskę
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
sama zobacz kto zaczal !!!! od slowa na p.
na obrazanie nie pozwole !! ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Po prostu opuść
![]() !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój ex od rozstania ze mną 2.5 roku temu (czy coś koło tego) miał tylko jedną laskę i to baaaaaardzo króciutko ![]() za to jeden nadrabia za niego w lato co jakiś czas inna i kocham i cmokaski buziaki i
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w nowej czesci-ale pedzimy..
![]() Ja mam problemy zdrowotno-internetowe ![]() Snil mi sie eks.. wstalam i pomyslalam ale dupek.. jeszcze mi sie sni.. i tyle z przezywania tego.. ![]() ![]() Ehh w ogole na weekend musze byc zdrowa bo zapowiada sie ciekawie
|
|
#190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest różnica między "opuść" a "odpuść" ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Czyżby impreza w weekend??
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodz z howdoi musimy sie przejsc(ale na razie nie bo mam oskrzela chore a tam zadymione pewnie na maxa) Randke mam(nawet 2 ) z kolega i z takim nowym kolesiem![]() E jakby co to nic nie moralnego chyba w tym nie jest ze poznaje nowych ludzi i fajnie spedzam czas![]() Juz w ogole nie mysle o eks i wylaczyla mi sie faza zielonego kocyka
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-22 o 11:58 |
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To życzę powodzenia na spotkaniach I cieszę się,że się wyleczyłaś byle by tylko ofiar nie było i żebyś nie złamała komuś serca ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Daj sobie spokój kochana ![]() Nie ma sensu się denerwować
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylebym ja nie przelala uczuc..a podeszla do tego neutralnie![]() Z tym 1 kolega sie juz widzialam..bylo fajnie ( w niedziele ) aczkolwiek to na razie tylko taka przyjazn..co dalej to sie zobaczy A nowego kolesia poznalam i chce sie z nim zobaczyc.. No troszke sie klinuje po tamtym ale przynajmniej czas fajnie spedzam.. dowartosciowuje sie( w ogole ostatnio mialam tez randke (w piatek) ktora sie skonczyla na 1 randce bo koles fajny przystojny madry a o 1 chodzilo .. ale sie dowartosciowalam bo chcial mnie zaliczyc a mysle ze byle co do lozka nie bral ) i kazdy ktory ostatnio mi sie nawinie jest lepszy od eksa-chociazby z wygladu ciasteczka
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się melduje w nowym wątku
![]() W ogóle to pusto się zrobiło, tyle osób odeszło. Ilona- jaka przemiana u Ciebie zaszła bardzo bardzo dobrze!
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ehh stwierdzilam ze jak bede siedziec w nowym domku i ryczec za zielonym kocykiem to bede siedziec i ryczec tak dalej a to bez sensu ![]() I tylko 1 wieczor spedzilam w domku a 2 poza ![]() Kocyk se kupie ladny nowy..nie zielony albo sobie wezme z domu![]() ( w niedziele wieczor mialam problem trafic do domku..a jak juz trafilam to taka bylam z siebie zadowolona ..ehh wino z kolega )W ogole z domku nowego jestem bardzo zadowolona.. (super lokalizacja,fajni ludzie,fajne lozko )I pierdzielilam tu glupoty ze nie bede mogla spac itd.. Pierwsza noc poszlam o 12 spac i chwila i spalam a 2 noc zrobilam herbate na spanie(23) i zasnelam zanim wypilam
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-22 o 12:47 |
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
dobra dziewczyny zmykam na uczelnie. 3majcie kciuki za moje wypociny (bo nie wiem jak to będzie) a potem jestem z kumpelą umówiona bo muszę z kimś pogadać o tym wszystkim a ona zawsze coś mądrego mi potrafi powiedzieć. Jak wrócę to pewnie zajrze.
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Tez sie witam ale juz z myslalmi czy aby napewno powinnam tu pisac. To czym sie dziele z Wami nijak pasuje do Waszych problemow. Ba! Ja juz zapomnialam o istnieniu eksa, zarownego 1 jak i 2... I tak nikt nie bierze z tego przykladu tylko sie nad soba uzala, zamiast wziac sie w garsc
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#199 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to.. psychiczne?! :O Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Małymi kroczkami do celu. Mi też musi się udać. Cytat:
Widzisz, że tylko zamieszanie robisz, jak chcesz sobie popodrywać Lilkę to zaproś na kawę, albo wkładaj jej do piórnika żaby jak w piosence Czerwonych Gitar, może pochwali Twoje końskie zaloty. Ale nie na tym forum (przepraszam, BLOGU). Kiepska ironia ![]() Cytat:
![]() No patrz, chce być miły. Z rańca smsa posłać kulturalnie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Powiem Wam, mam takie długie paznokcie już że nie umiem normalnie na klawiaturze pisać. Ale ja nie kceeeeem ścinać
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-22 o 13:41 |
|||||||||
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
a ja sobie jadę po połowinkach na deskę ze snowboardzistą a co
![]()
|
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja jedyna wyedukowana co na niego uwagę zwróciłam a on taki głupi,że kłócił się ze mną,że ludzie nie mogą mieć kleszczy tylko psy...I że pchła nie może ugryźć człowieka ![]() Jeszcze debaty z moją mamą robił,że przecież wykształcenie nie jest w życiu do niczego potrzebne bo szczytem jego ambicji było skończenie gimnazjum
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
eee, tej to dobrze
A tak w ogóle, połowinki to.. komers? ![]() Cytat:
No jak to, człowiek i kleszcz? :O niemożliwe! hahaha ![]() To powodzenia mu życzę przy szukaniu pracy po gimnazjum, ![]() Halo, halo, pomocy, mam ochotkę go odblokować na gg i sprawdzić jego opis, jestem ciekawa jakie ma teraz nastawienie do mnie. .... A zresztą, obojętnie, niech się goni
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
jejku, jak tu posty szybko lecą, zaczęłam w wątku 15, a tu już 16.
ech ciężke to życie jest, jednego dnia planujesz wspólne mieszkanie, drugiego dnia nie ma już nic ![]() zna ktoś jakiś tajny kod, żeby wyłączyć płakanie?
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
1 raz się z tym spotykam. On ma to na studiach 1/2 do licencjatu
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana! tak jest w życiu. Raz coś jest, za chwilę już nie ma.. Życie jest brutalne, niestety. :/ yyy, dziwne mi połowinki kojarzą się z komersem, gimnazjum itd
|
|
#206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja jestem psem bo miałam kleszcza On się cieszył jak ja na stażu byłam i zarabiałam 700 zł z maturą a on po gimie robił jako sprzątacz na basenie i miał 1200 zł ![]() Ja z maturą i gorszą pracę mam...nie ważne,ze to staż był... Nie przetłumaczysz tłukowi ![]() i Amen Ja swojego exa skasowałam całkowicie...Dziewczyny ode mnie z pracy pow.że jak jeszcze raz mi strzałke puści to zebym powiedziała,dała telefon to zadzwonią i zapytają co on chce bo właściciel nr.się zmienił ![]()
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:56 |
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Rozeznanie
|
Yyy... ex siostry miał faceta?
![]() weź Ty się lecz człowieku :/ Cytat:
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
jego przyjaciel D. był z siostrą mojego ex
|
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez witam w czesci 16 !! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

(30/30)