![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Siostro...
![]() Co tu mysleć- najlepiej nic z piekarnika z sosem żadnym ![]() Cytat:
Żeby nie być gołosłowną, w niedzielę ma być już +1
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
![]() yyyyy ide po kawe, stan niechciemisiejstwa w pracy mi się utrzymuje od wczoraj ![]()
![]() |
#543 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Ale chwalą Tesori d'Oriente
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() - Czemu twoja żona jest cała poobijana? - A bo się smaruje na noc kremami, żelami, maściami, tonikami... - I od tego jest cała w siniakach? - No! Z łóżka się ześlizguje...
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
a właśnie - gdzie to znaleźć? Ja w grudniu widziałam w rossmanie w wawie
![]() ![]() ![]()
#547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na alle ten sprzedawca ma mnóstwo tesori http://allegro.pl/show_user.php?uid=5999789 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Flo, na Allegro kupiłam, 11 zł z przesyłką ![]() Micielu, a co byś kciała za fiolki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Wpisz tu zomzing
|
a kce Ci się robić listę, co masz?
aaa, i oprócz czystych mam troch fiolek do odpachnienia - jakby ci się chciało bawić poza tym muszę: fotnąć 2 sukienki dla Rakeli fotnąć spodnie skórzaki i moro dla Red spakować i wysłać próbki minerałkowe dla Ves Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-02-22 o 10:48 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||||
Zakorzenienie
|
Mówisz
![]() Nio ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A pytałam czy nie cierpisz na bezsenność to mówiłaś, że nie ![]() No nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-22 o 10:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oo dziękować - ale dobra tylko czy absofakinlutly blokuje pot ? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#555 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ooo, cykaj ![]() Cytat:
![]() Anyway to coś bardziej psychicznego niż fizycznego mnie dopadło a mianowicie budzę się np. o 5 i zaczynam o czymś tam rozmyślać i już po ptokach, nie zasnę. Albo kręcę się do 4 nad ranem rozmyślając. Filozofem zostanę czy coś jak tak dalej pójdzie. Ad. 2 Mnie nie swędzi tylko się zdziera, czerwienieje i piecze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Wiecie co? Chyba idę spać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Rachell, jesli z moimi hormonami jest OK, to z twoimi też będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |||
Zakorzenienie
|
"Klątwa Skorpiona" Woody'ego Allena
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego zwykle wcinam jogurty i lekkie kanapki ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() Może to i lepiej, sprawdziłąm stan konta i uuu... ![]() ![]() ![]() Jeszcze do tego, co wczoraj Polly pisała coś o tym, że człowiek tylko do szkoły średniej i studiów ksztatuje swoje przyjaźnie - a gdzież tam! Całe życie można poznawać nowych, fajnych ludzi. Ot, choćby w barze dla przykładu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Wtajemniczenie
|
Też bym poszła
![]() A która w używalności ekonomiczniejsza? ![]()
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
ja zapytam inaczej, Anetuniaa na jakiej kuchence dotychczas gotowałaś?
Bo jeśli na gazie, to przestawienie na elektryczną jest dość trudne ![]() Dzień dobry ![]() tzn. średni, klontfa mnie trzyma i nie puszcza ![]()
![]() |
#562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle przypomniało mi się jeszcze coś. Jak już w szpitalu leżałam przed porodem, były tam takie łóżka w 'kształcie hamaka' ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-22 o 11:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz muszę zjeść śniadanie ![]() w życiu ![]() ![]() ejmen Cytat:
![]() ad2. czymam Cię za słowo ![]() luknę Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() gdzieś, kiedyś o tym czytałam ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- i z tego co się domyślam też w kwestiach zdrowotno - lekarskich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dajmy sieu ![]() Ja w niedzielę nagrzeszyłam ![]() wybaczam Ci, córko - idź i nie jedz więcej ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-22 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak to nie puszcza znaczy że co?
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Turysta w Zakopanem wchodzi do knajpy, siada przy barze i pyta: - Barman, co polecisz dziś do picia w ten deszczowy dzień? - Ano, panocku, drink "Góracy"! Odpowiada barman. - Jak to "Góracy", co to jest?! Barman na to: - Widzicie, biezemy sklanecke wina...no moze być dwie...góra cy i wlewamy do garnka. Potem biezemy sklanecke piwa...no może być dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnka. Następnie sklanecke wódecki...moze dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnecka. Na koniec biezemy sklanecke koniacku...no moze dwie...góra cy i wlewamy do garnecka. Garnek stawiamy na ogniu i miesając, gzejemy cas jakiś. Później nalewamy i pijemy sklanecke... moze dwie...no góra cy. Po wypiciu wstajemy...robimy krocek...moze dwa...no, góra cy!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnes, pociesz się, że na takich mrozach organizm domaga się zarcia, bo więcej spala na ogrzanie ![]() (dlatego zacisłam pasa swojemu - niech wreszcie zacznie żreć tłuszcz z brzucha, psiajucha, no ![]() ide na mróz trochę drewna do pieca nanosić ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-22 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
ano
![]() a na dobitkę pracowych - nawet nie mam spokojnej głowy się spokojnie leczyć - no nic - marudzenie nic nie da - ani nie chce się rozwodzić po raz fefnasty - ot, lajf zdrowie mam przypuszczam że jedno - o jednym wiem - i to jest priorytet a że mnie bezpracowo przy okazji mentalnie rozpierniczają to trudno - tak było jest i będzie - widać jeszcze nie tą razą ![]() ![]() ![]() no, juz lepij ciut ![]() idę dorobić grosza trochę |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() psiach*ja ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.