|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Siostro...
Co tu mysleć- najlepiej nic z piekarnika z sosem żadnym Cytat:
Żeby nie być gołosłowną, w niedzielę ma być już +1
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo dietetyczneyyyyy ide po kawe, stan niechciemisiejstwa w pracy mi się utrzymuje od wczoraj
|
|
#543 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Ale chwalą Tesori d'Oriente
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Czemu twoja żona jest cała poobijana? - A bo się smaruje na noc kremami, żelami, maściami, tonikami... - I od tego jest cała w siniakach? - No! Z łóżka się ześlizguje...
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie - gdzie to znaleźć? Ja w grudniu widziałam w rossmanie w wawie
ale w skierniewicach nie mają... a na tego "egipskiego" papirusa mam ochotę
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na alle ten sprzedawca ma mnóstwo tesori http://allegro.pl/show_user.php?uid=5999789
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Flo, na Allegro kupiłam, 11 zł z przesyłką Micielu, a co byś kciała za fiolki?
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#551 |
|
Wpisz tu zomzing
|
a kce Ci się robić listę, co masz?
aaa, i oprócz czystych mam troch fiolek do odpachnienia - jakby ci się chciało bawić poza tym muszę: fotnąć 2 sukienki dla Rakeli fotnąć spodnie skórzaki i moro dla Red spakować i wysłać próbki minerałkowe dla Ves Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-02-22 o 11:48 |
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mówisz
![]() Nio I tak się oczywiście nie wyspałam. Miałam wstać o 7:40 a mąż koło 7 (ma do pracy na 7:30) i najczęściej wstaje 7:10 ( ok. 6 minut dojazd), ale o 6:45 dzwoni telefon (myślałam, że to jego dzwonek, bo ma chyba taki sam). Nagle słyszę "co to za pajac do mnie trzeci raz dzwoni tak wcześnie" . Odbiera - a tu ten sąsiad co mi leki pożyczał (nie wiem ile on ma nr telefonów), wyjechał samochodem i se stanął na środku ulicy i nie mógł dalej pojechać i prosił o helpa Cytat:
Cytat:
A pytałam czy nie cierpisz na bezsenność to mówiłaś, że nie ![]() No nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I żadne maści, kremy nie pomagały, może tylko troszkę łagodziły toto
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-22 o 11:55 |
||||
|
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oo dziękować - ale dobra tylko czy absofakinlutly blokuje pot ? bo to istotne z mymi hormonami niczym drwal z tajgi
|
||
|
|
|
#555 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ooo, cykaj ![]() Cytat:
Chyba.Anyway to coś bardziej psychicznego niż fizycznego mnie dopadło a mianowicie budzę się np. o 5 i zaczynam o czymś tam rozmyślać i już po ptokach, nie zasnę. Albo kręcę się do 4 nad ranem rozmyślając. Filozofem zostanę czy coś jak tak dalej pójdzie. Ad. 2 Mnie nie swędzi tylko się zdziera, czerwienieje i piecze Może to jakie uczulenie. Miałam to samo jakiś czas temu, gin machnął ręką, przeszło samo a odkąd łażę do szk. rodz. pojawiło się na nowo. Moja teoria - albo mam zbyt delikatną skórę żeby jak plebejusze łazić po mrozie albo mnie tak obcisłe ciuchy podrażniają bo jak siedze w chałupie w dresach to jest ok.---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Wiecie co? Chyba idę spać
|
||
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, jesli z moimi hormonami jest OK, to z twoimi też będzie
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#558 | |||
|
Zakorzenienie
|
"Klątwa Skorpiona" Woody'ego Allena
pokręcony ale fajny ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego zwykle wcinam jogurty i lekkie kanapki ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
(a nie mam konta na all)Może to i lepiej, sprawdziłąm stan konta i uuu... na razie zero wydatków (może się na razie wstrzymam z kosmetykami i nożyczkami fryzjerskimi ) Poczekam na zwrot długów - mam parę stów pożyczonych rodzinie i nikt na razie nie oddaje, bo każdy goły i wesoły ![]() Jeszcze do tego, co wczoraj Polly pisała coś o tym, że człowiek tylko do szkoły średniej i studiów ksztatuje swoje przyjaźnie - a gdzież tam! Całe życie można poznawać nowych, fajnych ludzi. Ot, choćby w barze dla przykładu
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym poszła
![]() A która w używalności ekonomiczniejsza?
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
ja zapytam inaczej, Anetuniaa na jakiej kuchence dotychczas gotowałaś?
Bo jeśli na gazie, to przestawienie na elektryczną jest dość trudne osobiście nienawidzę gotować "na prądzie"Dzień dobry tzn. średni, klontfa mnie trzyma i nie puszcza
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle przypomniało mi się jeszcze coś. Jak już w szpitalu leżałam przed porodem, były tam takie łóżka w 'kształcie hamaka' . Tj. leżało się jak na hamaku i jak chciało się zejść z tego łóżka to trzeba było zeskakiwać, doopa niżej, nogi wyżej i hoop z brzuchem, a co! Dosłownie zaj*biście, zamiast wymienić łóżka na tym oddziale to nie po co, nie dość, że ludziom bez brzucha ciężko by było z takiego łóżka się wygramolić, to co dopiero kobiety z ciężkim, dużym brzuchem, masakra to była I wtedy dopiero zrozumiałam jak to musi być ciężko facetom z odstającymi brzuchami ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-22 o 12:42 |
||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz muszę zjeść śniadanie ![]() w życiu ![]() ejmen Cytat:
ad2. czymam Cię za słowo ![]() luknę Cytat:
, jak się zdenerwuję , jakiś duży stres załapię![]() Cytat:
gdzieś, kiedyś o tym czytałam ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- i z tego co się domyślam też w kwestiach zdrowotno - lekarskich
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dajmy sieu ![]() Ja w niedzielę nagrzeszyłam wybaczam Ci, córko - idź i nie jedz więcej ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-22 o 13:12 |
|
|
|
|
#566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mówisz ciężko się przestawić to ja chyba zostane przy gazie Jak to nie puszcza znaczy że co?
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Turysta w Zakopanem wchodzi do knajpy, siada przy barze i pyta: - Barman, co polecisz dziś do picia w ten deszczowy dzień? - Ano, panocku, drink "Góracy"! Odpowiada barman. - Jak to "Góracy", co to jest?! Barman na to: - Widzicie, biezemy sklanecke wina...no moze być dwie...góra cy i wlewamy do garnka. Potem biezemy sklanecke piwa...no może być dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnka. Następnie sklanecke wódecki...moze dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnecka. Na koniec biezemy sklanecke koniacku...no moze dwie...góra cy i wlewamy do garnecka. Garnek stawiamy na ogniu i miesając, gzejemy cas jakiś. Później nalewamy i pijemy sklanecke... moze dwie...no góra cy. Po wypiciu wstajemy...robimy krocek...moze dwa...no, góra cy!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnes, pociesz się, że na takich mrozach organizm domaga się zarcia, bo więcej spala na ogrzanie (dlatego zacisłam pasa swojemu - niech wreszcie zacznie żreć tłuszcz z brzucha, psiajucha, no )ide na mróz trochę drewna do pieca nanosić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-22 o 13:27 |
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
ano
a na dobitkę pracowych - nawet nie mam spokojnej głowy się spokojnie leczyć - no nic - marudzenie nic nie da - ani nie chce się rozwodzić po raz fefnasty - ot, lajf zdrowie mam przypuszczam że jedno - o jednym wiem - i to jest priorytet a że mnie bezpracowo przy okazji mentalnie rozpierniczają to trudno - tak było jest i będzie - widać jeszcze nie tą razą no, juz lepij ciut ![]() idę dorobić grosza trochę |
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mi wyszło psiach*ja ![]() Cytat:
Póki masz jeszcze możliwość. Jak nie wyjdzie możesz wrócić, jesteś wolna jak ptak (podobne przesłanie kieruję do Mai
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Wymazałam się oliwką i czekam na zgon.
bardzo dietetyczne
mówisz oliwka się smarujesz kupie jak będę do domu lazła i wypróbuje i chyba zrobie saunę dłoniom bo masakra
ale w skierniewicach nie mają...
a na tego "egipskiego" papirusa mam ochotę

Znowu mnie dopadła brzuszna bezsenność.
I żadne maści, kremy nie pomagały, może tylko troszkę łagodziły toto
na razie zero wydatków (może się na razie wstrzymam z kosmetykami i nożyczkami fryzjerskimi