|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
zrelaksuj sie i bedzie dobrze![]() kurde wydaje mi sie ze za te moje rady to mi sie jakas prowizja nalezy:P hihi
|
|
#3452 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Kasia ja podobnie jak ty siedze całymi dniami w domu sama, nawet do sklepu nie pójde bo mam 5km. Moje koleżanki mają lepszych znajomych niż mnie. Rodzeństwa nie mam niestety, mogę tylko z mamą porozmawiać przez telefon a czasem odwiedzam. No i mam was, ale tutaj też nie mogę się wkręcić, powiedzcie czy ja mam napisane na czole "nie rozmawiaj z nią"?
No to ja też się wyżaliłam ![]() Jej, ile wy już macie tych ciuszków. Ostatnio moja teściowa powiedziała, ze mamy jeszcze czas na kupowanie rzeczy dla maluszka. Wkurza mnie to. Drugim razem zapytam ją czy jak przyjdzie maj to sfinansuje nam zakupy dla dzidzi (a kasy za wiele nie ma), bo do gadania głupot to zawsze ktoś się znajdzie a do pomocy to już nie.
|
|
#3453 |
|
Zadomowienie
|
atiz, mow do brzuszka
![]() Niech sie obraca, ma jeszcze troche czasu, musisz malenka namowic. Ania, pikne, cud miod ![]() Andziot elegantka, wlasnie mi sie przypomnial moj sen, zaczelas rodzic jako pierwsza z watku naszego. O matko a moze to sen proroczy?
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie
bo zamawiam pare rzeczy, zamowic ten przewijak czy nei? bo nie moge sie zdecydowac nooo http://shop.textalk.se/no/article.ph...110&art=257713 |
|
|
|
#3455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja własnie mam problem, bo nie wiem ile czego powinnam mieć.. Nie chce przesadzić, żeby później nie było sytuacji, że synuś tylko raz coś ubierze, a później będzie za małe.. a z drugiej strony boję się, że jak będę mieć za mało to nie wyrobię sie z praniem wrrr.. i bądź tu człowieku mądry Cytat:
Moniqac za kredyt!A o co chodzi z dyżurami w klubie? W ogóle to co sie robi w klubie? .. bo ja ciemniak jestem i nie wiem Cały klub owiany jest dla mnie tajemnicą... nie wiem też jakie zasady przystąpienia do klubu trzeba spełnić.. wiem tylko tyle, ze w klubie są osoby, które są krócej na wątku niż ja poza tym nic, a nic nie wiem buu
|
||
|
|
|
#3456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli w terminie to ok ![]() Cytat:
ale zależy czy Ci pasuje do pokoju ??? nie pamiętam czy masz szarości czy brązy na tych ścianach, jeśli szare to bierz ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na serio to do klubu to tylko jak Cie zaprosi załozyciel sie ma wstęp, o czym się ostatnio przekonałam ![]() trzeba się uśmiechnąć do Pani Założycielki ![]() a ja mam depresje. nic mi sie nie chce. tż spi a mi takl nudno. towarzyszą mi jedynie zgaga i mdłości.
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko sie zastanawiam bo najpierw bede go klasc w sypialni na komodzie z Ikei Malm a ona ma glebokosc 50 cm a ten przewijak jest bardzo dlugi. mam jeszcze na oko taki, z tym, ze on ma taki pokrowiec na sobie , ktory mozna prac, wiec moze troche lepszy, kurcze nic sie na tym nie znam, a najgorsze ze w necie sa ladniejsze rzeczy niz w tych zakichanych sklepach. http://www.kidsandcare.no/index.cfm?...9&b_kid=237832 grrr nienawidze swojego braku decyzyjnosci no! |
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do teściowej to sikaj na to co ona mówi wczoraj tu pisałam dokładnie to samo co ty tylko tyczyło sie mojej mamy, dziewczyny mnie tu troche podbudowały i dzisiaj już mam podejście że to moja dzidzia, moje pieniądze i nic nikomu do tego kiedy będę kupywała, a jak sprawia mi to przyjemność to dlaczego mam tego nie robić
|
|
#3463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sliczny!
|
|
#3464 |
|
Rozeznanie
|
Anula_81 moim zdaniem ten przewijak, który wkleiłaś jako pierwszy ładniejszy
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BIERZ ! |
|
|
|
|
#3467 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
Cytat:
Nawiasem mówiąc, ostatnio w Smyku też kupiłam bardzo duzo rzeczy w superowych cenach ![]() ja miałam w II trym.taki pociąg do coli-teraz już go nie mam. Dziś zażyłam to żelazo zobaczymy jak będzie dalej.W ogóle nie wiem czy to Młody jakoś tak dziwnie się rusza, czy to skurcze czy kij wie co jakoś dziwnie mi brzuch twardnieje od paru dni, ale np. w jednym miejscu.Normalnie zwariować można Tż mnie dobija, czuję się taka samotna i chce jechać do rodziców! ;(
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz wroci TZ jeszcze sie go doradze, ale chyba zamowie ten pierwszy co mowicie, szczegolnie ze jest usztywniany i moge go gdziekolwiek klasc jak bede potrzebowac
![]() dziekuje kochane jestescie
|
|
|
|
#3470 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a karalność, ale tylko w zawieszeniu może być?? Grazin zdradz więcej co się w klubie robi? Piszecie coś więcej niż tu? Ejjj.. jeszcze my ci towarzyszymy.. więc przyznaj, że masz doborowe towarzystwo ![]()
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-02-22 o 16:51 |
|||
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Oj dzieci maja skojerzenia, ze ze smiechu mozna pasc
![]() Catia, moj Tz to sie znowu bardzo angazuje w dzieciaczkowe zakupy, debatuje razem ze mna czy taki kolor czy taki, na fotelik jak sie uparl to musil byc taki w misie, bezowo-bialy Co prawda ostatnio nie wiedzial co to rozek i do czego to sluzy, ale mialam ubaw po pachy no ale coz to tylko facet
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
zosiaaa ja nawet nie zamierzam słuchać mojej teściowej, ale tak mnie wkurza taka gadka, że ona wie lepiej, a tak naprawde to g... wie. Ona wogóle jest taka że wszystko gada na odwrót, aby się komuś sprzeciwić, no i nie może znieśc że ktoś coś kupuje, coś robi i coś ma.
|
|
#3473 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę.Cytat:
staraj się nie tracić na nią nerwów, bo szkoda. Ja o mojej teściowej nawet sie nie wypowiem,bo musiałabym całą książkę napisać :/
|
||
|
|
|
#3474 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny normalnie uzależniłam sie od filmików na youtube odnośnie robienia mkijaży
cuda dziewczyny tam maziaja na buziach ja też chce tak umieć ![]() teściowe trzeba
|
#3475 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Noo, piękne są, jedne z moich najładniejszych bodziaków, będą w komodzie na wierzchu
![]() A legginsy już wrzuciłam do wielkiej torby z większymi ubrankami no i nie mam aparatu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Idę robić* knedle ![]() *wyciągnę z zamrażarki i podgotuję
|
|
#3476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie objadlam! TZ zrobil mi obiadek (imieninowy
teraz dobilam sie ciastkiem i kawa i cos czuje ze z wielka radoscia poloze sie do lozeczka Bylam dzisiaj na pobraniu krwi na badanie przeciwcial Rh D czy jakos tak, podobno mi to do niczego niepotrzebne, bo to pierwsze dziecko i konflikt nie przeszkadza, ale skoro lekarz kazal to poszlam i strasznie boli mnie reka od wklucia. Wczoraj mi pani 3 razy pobierala krew i nic nie czuje, a dzisiaj inna z drugiej reki i nawet butelki wody nie moglam uniesc ze sklepu.A w aptece jak kupowalam Avene dostalam probki Balneum do kapieli i krem dla dzieci, wiec juz powoli zaczynam odkladac w mojej probkowej kosmetyczce dzial dla malej
|
|
|
|
#3479 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to noga, a to palec i to jeszcze inne wypadki i zawsze wypłacają bez problemu ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() p.s. dopiero doczytuje, więc jak już ktoś udzielił info na ten temat to przepraszam za dubelki
|
||
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
kruczaa siemię lniane można
andziot Płaszczyk słodki ![]() kasia Ja w zasadzie sama zarobiłam na remont i kanapę No, ale fakt. U nas teraz nieco lepiej, bo u tż w pracy się ustabilizowało i ma wreszcie jakąś stałą kasę... ![]() wieka22 My zaczynamy w sobotę, bezpłatną (tzn. finansowaną przez miasto, więc my nie płacimy za nią )anula, kasia A moja na zmianę... Albo nie wnika, co i jak (i z wyprawką i z dzidzią), albo jak już jej pokażę, to mówi, że tego za dużo, tamtego za mało, a to brzydkie albo krytykuje moje wybory...Ale ja się nie przejmuję. Ja jestem zadowolona z wyprawki i wyborów! O! kasia Ja się boję porodu SN, ale CC też wydaje mi się straszne... Słyszałam takie przypadki po CC, że się odechciewa... A słyszałam też o porodach SN, które dziewczyny wspominają jako coś PRZYJEMNEGO ![]() Lolka Upomnij się u naszej agus87, ona się zajmuje klubem, ale jak jesteś długo, to pewnie nie będzie problemu Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze dotyczące nowych kolorów u mnie w pokoju ![]() Co raz bardziej mi się w nim podoba Znów się dziś z tż pokłóciłam, szkoda gadać normalnie. Najpierw na mnie krzyczy, a potem przychodzi i pyta, czy go jeszcze będę lubić P.S. Załączam zdjęcia dzisiejszych zakupów: wanienka z carrefour z termometrem kocyk mały za 9,99zł z carreofura (miałam już nie kupować, ale ładny i za jaką cenę )
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-22 o 18:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

.
zrelaksuj sie i bedzie dobrze
) no i o ile legginsy kupiłam już na 3-6 miesięcy i 6-8 miesięcy to bodziaki dla New Baby - te ze słonikami - nie mogłam się powstrzymać 

za kredyt!
poza tym nic, a nic nie wiem

i do czego to sluzy, ale mialam ubaw po pachy no ale coz to tylko facet

a to noga, a to palec i to jeszcze inne wypadki i zawsze wypłacają bez problemu
albo krytykuje moje wybory...