Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 20:32   #3541
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
andziotku wiesz wszystko od ujęcia zależy, TŻ mi mówi zawsze, że w rzeczywistości i tak mam większy brzuch niż na zdjęciach.
Wrzucam ujęcie z przodu - mam odgniotki na brzuchu od pasa ciążowego

antropia fenks No stówkę bez 4kg albo i pewnie 3 bo moja waga ciągle roooooośnie.
nie wierzę
śliczna piłeczka
Stary 2011-02-22, 20:36   #3542
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

princi, dziekuja za cieple slowa nie ma co sie przejomwac i ogladac na kogos jakos damy rade.
MAMUSKI GRATULUJE WIZYT
Krucza, wanienka lux tylko troszke droga ja zamowilam swoja za 21,99 100 cm no ale bez stelaza i termometr plywajacy dokupilam, ale stelaz widzialam za 25, no ale takiej kasy by nie wydala na wanienke ponad 100 zl to naprawde duzo.
matall, pokazalas mi tu zdjecie dzidzi i moja piers odrazu zaczela "karmic" i znowu plama na pizamie, nie nadaze prac
Paulizia, wiesz co mi pomoglo na zgage, kumpelka mi podsunela, herbatki z miodem pije 2-3 dziennie i juz dawno zgagi nie mialam wiec pomoglo
Moria, oj zgrabnas zgrabnas musze ja sie przybrac i zrobic zdj to powiecie czy cus sie zmienilo czy nic.
Stary 2011-02-22, 20:36   #3543
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ojej to ty port lodz pokochalas widze a moze w tamtym roku tez czesto bylas? bo wiesz ja mam wzrokowa pamiec do klientow i moze cie widzialam twoja buzka mi sie z kims kojarzy, wiec kto wie.
Byłam, byłam nie raz Czasem wpadałam tylko na obiad, czasem na zakupy Ja jestem wielką miłośniczką Ikeii
To w Ikeii są tajniacy? Tacy, którzy pilnują aby ludzie nie kradli? Bo ja się właśnie zastanawiałam jak oni to robią, że nie ma przecież żadnych klipsów ani naklejek, żadnych bramek, kamer też nie widać a sklep ogromny i asortymentu tyle.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:37   #3544
zosiaaa
Zadomowienie

renesme1985bryka extra

moria jaki ładny brzuszek i tak fajnie schodzi do dołu , ale moje pytanie gdzie są te kg ??!!! chyba ci w pięty poszły

gratuluję dzisiejszych wizyt

miłego wieczorku życzę

Edytowane przez zosiaaa
Czas edycji: 2011-02-22 o 20:38
zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:38   #3545
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Moria, oj zgrabnas zgrabnas musze ja sie przybrac i zrobic zdj to powiecie czy cus sie zmienilo czy nic.
No to czekamy na fotkę

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
moria jaki ładny brzuszek i tak fajnie schodzi do dołu , ale moje pytanie gdzie są te kg ??!!! chyba ci w pięty poszły
dzięki A kg to w mega wielki tyłku i opasłych nogach no i w brzuszku też trochę

Stary 2011-02-22, 20:42   #3546
principessina
Zakorzenienie

moria sliczny wypielegnowany brzuszek bez zadnej skazy i gdzie te rozstepy ja sie pytam nie denerwuj mnie

Dziewczyny macie jakis przepis na sosik z grzybkow, bo wlasnie je namoczylam i jutro bym chciala zrobic do miesa, tylko mozliwie bez smietany, bo jest ciezka...
Stary 2011-02-22, 20:50   #3547
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Byłam, byłam nie raz Czasem wpadałam tylko na obiad, czasem na zakupy Ja jestem wielką miłośniczką Ikeii
To w Ikeii są tajniacy? Tacy, którzy pilnują aby ludzie nie kradli? Bo ja się właśnie zastanawiałam jak oni to robią, że nie ma przecież żadnych klipsów ani naklejek, żadnych bramek, kamer też nie widać a sklep ogromny i asortymentu tyle.
kochana w Ikea jest przede wszystkim duzo kamer, wiem dobrze bo sama siedziala na monitoringu no i jest tzw. detektyw, chodzi po cywilnemu po calym sklepie, wie na jakim dziale musi byc najczesciej i na kogo zwracac uwage. Cala ochrona wspolpracuje ze soba, osoba na"wejsciu" jak jej sie ktos nie spodoba nadaje do detektywa i do recepcji... taka praca ochrony. Na samej lini kas jest jest 13 kamer i do tego obrotowych. Wiec sie nie przejmuj wszystko pod kontrola kurde zdradzialam swa tajemnice sluzbowa- nie wydajcie mnie-blagam
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:51   #3548
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
moria sliczny wypielegnowany brzuszek bez zadnej skazy i gdzie te rozstepy ja sie pytam nie denerwuj mnie
dzięki kochana No póki co na brzuchu ich nie mam, te moje rozstępy to jest jakiś ewenement, bo mam je wszędzie tylko nie na brzuchu no a chyba ten najbardziej się powiększył, no nie?
Cycki to mi ledwo drgnęły, max o jeden rozmiar a i tak mi się te dziadoki na nich porobiły a na brzuchu póki co cisza. Oczywiście nie chcę wywołać wilka z lasu, wcale się o nie nie upominam, żeby nie było

Stary 2011-02-22, 20:51   #3549
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Rene super wózek
Matal bardzo ładna wanienka i kocyk,ja mam zwykłą taką jak twoja z tym ,że bez żadnych aplikacji.Moja jest w kolorze żółtym.

Po dzisiejszych wizytach jestem spokojniejsza,żelazo dalej brać witaminki również.
Chodzę do dwóch ginów heh,z tego względu ,że mój gin do którego chodzę już 8 lat w tej chwili przebywa na l4 i nie może wystawiać mojego zwolnienia.
A babeczka do której chodzę została mi polecona przez lekarza prowadzącego.
Następną wizytę mam 15 marca i już prawdopodobnie tylko u mojego gina.
Połozna jak mnie dziś zobaczyła to myślała ,że rozwiązanie mam na kwiecień
Brzuchol rośnie i jego mieszkaniec również

Obiecałam wkleić fotki wózka,niestety nie moge znaleźć kabla z telefonu.
Zrobię zdjęcie fotelika(jest z kompletu),wózek jest złożony i schowany.

Ostatnio doba dla mnie to za mało,chłopcy się rozchorowali,marudzą etc

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:54   #3550
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

dobranoc fajny program leci na discavery
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:54   #3551
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
"Baba" się obraziła że jej herbaty nie zrobiłam (pytałam jaką chce, to nie wiedziała)
chyba czas jechać do domu
jutro wracamy !!!
Ale nie przez herbatke wracacie, co?

A ja jutro jadę do rodziców Nie byłam w domu od świąt i jadę na parę dni.. Mama się cieszy, że będziemy razem po sklepach dzieciowych chodzić i ja się cieszę

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
(..)

kochana ja mam ta 84
dzieki kochana
dla mnie ta 102 to taaaka wielka sie wydawala
(..)
Ja chciałam wziąć tą większą, bo nie mamy w domu normalnej wanny, tylko prysznic.. i to jeszcze taki bez brodzika.. tylko szyba stoi i tyle! Fajnie to wygląda, ale fatalne dla dziecka..
Muszę dokładnie przyjrzeć się tym wanienkom.. żeby rzeczywiście jakiegos giganta do domu nie przyprwadzić

[QUOTE=principessina;25284 187]moria sliczny wypielegnowany brzuszek bez zadnej skazy i gdzie te rozstepy ja sie pytam (..)/QUOTE]

To samo chciałam napisać!!
Moria brzuszek ślicznie zadbany
A o rozstępy nie pytam, bo pamiętam (choć nadal nadziwić się nie mogę) że Moria to codziennie wciera w siebie kremy.. szacuneczek na prawdę - a za kremy po Sylwestrze to podwójny szacuneczek
Stary 2011-02-22, 20:56   #3552
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde zdradzialam swa tajemnice sluzbowa- nie wydajcie mnie-blagam
Hehehe No ale tak czy inaczej, fajnie to mają rozwiązane Ja tak nie znoszę takich sytuacji w niektórych sklepach, gdzie łazi za mną jakaś ekspedientka albo ochroniarz, ja w lewo on w lewo, ja w prawo on w prawo i tak łazi za mną jak cień. Ja wiem, że taka jego praca ale jak widać są inne sposoby niż zatrudnianie takich cieni, mi się od razu odechciewa wtedy zakupów Ja nie wiem czy ja na jakąś żulerę wyglądam czy co
Fakt faktem, zawsze wszystko długo oglądam i wybieram, przy samych wkładkach potrafię stać 10 minut no a już jeśli chodzi o kosmetyki... każdą etykietkę muszę przeczytać Może to im się nie podoba

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
A o rozstępy nie pytam, bo pamiętam (choć nadal nadziwić się nie mogę) że Moria to codziennie wciera w siebie kremy.. szacuneczek na prawdę - a za kremy po Sylwestrze to podwójny szacuneczek
Heheh, dzięki No wcierałam w Sylwestra o 5 nad ranem

Stary 2011-02-22, 21:01   #3553
Catia88
Rozeznanie

Moniqac- pewnie tak, łobuz mały

Moria- śliczny brzuszek Myślę,że Igusia będzie chciała w nim jak najdłużej siedzieć

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:01   #3554
agus87
Zakorzenienie

[QUOTE=Lolka1212;25284644]Ale nie przez herbatke wracacie, co?

A ja jutro jadę do rodziców Nie byłam w domu od świąt i jadę na parę dni.. Mama się cieszy, że będziemy razem po sklepach dzieciowych chodzić i ja się cieszę

Ja chciałam wziąć tą większą, bo nie mamy w domu normalnej wanny, tylko prysznic.. i to jeszcze taki bez brodzika.. tylko szyba stoi i tyle! Fajnie to wygląda, ale fatalne dla dziecka..
Muszę dokładnie przyjrzeć się tym wanienkom.. żeby rzeczywiście jakiegos giganta do domu nie przyprwadzić

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
moria sliczny wypielegnowany brzuszek bez zadnej skazy i gdzie te rozstepy ja sie pytam (..)/QUOTE]

no wiesz kazdy kupuje co uwaza za stosowne, ja stwierdzilam wraz z mezem, ze wanienka w rozmiarze 84 spokojnie nam starczy i wzielam ta mala

ja smaruje brzuch 2 razy dziennie, plus uda pupe, boczki
od 3 msc ciazy
Stary 2011-02-22, 21:03   #3555
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
dzięki A kg to w mega wielki tyłku i opasłych nogach no i w brzuszku też trochę
Wierzyć mi się nie chce, że u Ciebie tak jest ..ale jesli tak, to ja mam tak samo wszytsko mi w uda i tyłas idzie!! Głupio tak tyć nierównomiernie

Cytat:
(..)

Heheh, dzięki No wcierałam w Sylwestra o 5 nad ranem
Nooo.. własnie to miałam na myśli!! Zapamiętało mi się, bo takie wrażenie na mnie to wywarło.. ja samruję się jak mi się przypomni, albo zachcę Mimo, że codziennie rano obiecuję sobie, że będę robić to każdego wieczora bez wyjątku
Stary 2011-02-22, 21:09   #3556
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Grazin przepiszę CI to co, co jest zapisane na tej karcie Karta ruchów "licz do dziesięciu" (wg metody Cardiff). Polega to na liczeniu ruchów wykonanych przez płód w ciągu dnia. Zaczynamy o godzinie 9 rano i od tego momentu notujemy ruchy płodu. Kiedy odczuwamy 10 ruch, odnotowujemy na karcie o której godzinie był ten ruch.
Jeśli 10 ruch odczuwasz o 14,10 to zamazujesz cały kwadrat między godzinami 14 a 14,30. W tym dniu nie musisz już liczyć ruchów.
Jeżeli od 9 rano do 21 było mniej niż 10 ruchów to zaznaczasz ile ich było na osobnym wykresie.
dziękuję
a jaka jest norma ?? ile ruchow na dzien m inimum? ewentual;nie do ktorej godziny?
Cytat:
i juz tyle rzeczy udało Ci się wynieść i Cie nie przyłapali nie?
hihi żarcik:P
Stary 2011-02-22, 21:11   #3557
andziot
Zakorzenienie

wklejam swój brzuszek
31tc
(moria mnie zainspirowała, to mój pierwszy golas na forum )
zdjęcie u "baby" robione na szybko przez mężula telefonem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31tc.jpg (23,4 KB, 61 załadowań)

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:13   #3558
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
(..)

no wiesz kazdy kupuje co uwaza za stosowne, ja stwierdzilam wraz z mezem, ze wanienka w rozmiarze 84 spokojnie nam starczy i wzielam ta mala

ja smaruje brzuch 2 razy dziennie, plus uda pupe, boczki
od 3 msc ciazy
Jasne, że każdy pod siebie kupuje, ale ja zawsze ze sto razy się was wypytam, zbiorę informację i dopiero wtedy do sklepu zastanawiać się jadę..

2 x dziennie? od 3 miesiąca? Podziwiam i składam pokłony
Ja już więcej się nie przyznaję jak to u mnie wygląda

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
dziękuję
a jaka jest norma ?? ile ruchow na dzien m inimum? ewentual;nie do ktorej godziny?
(..)
Grazin juz kiedyś wklejałam.. ale jeszcze raz polecam artykulik -> http://www.ebrzuszek.pl/index.php?op...516&Itemid=139
Stary 2011-02-22, 21:14   #3559
moria44
Wtajemniczenie

Catia - merci

Cytat:
wklejam swój brzuszek
31tc
No śliczny no i jaka Ty chudzieńka, brzuszek wygląda jakby się miał oderwać od tułowia Bo ja to cała ulana jestem

Stary 2011-02-22, 21:17   #3560
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Moria i andziot macie śliczne brzusie
wiecie co bedzie mi brakować mojego brzuszka po porodzie
Stary 2011-02-22, 21:18   #3561
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Andziot no wreszcie sie doczekalysmy slodki, i ksztaltem bardzo przypomina moj

Ciezko jest sie tak stale balsamowac itd... podziwiam te, ktore to robia dwa razy dziennie, w zyciu by mi sie pewnie tak nie udalo. Wieczorem po prysznicu owszem przewaznie smaruje sie oliwka, gdy jestem zmeczona wtedy szybko balsamem, ale gdy jestem naprawde wykonczona to mi sie zdarzy nie po nacierac niczym, czyli zawsze to jakies 2 dni w tygodniu mi odpadna.
Stary 2011-02-22, 21:22   #3562
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

No śliczny no i jaka Ty chudzieńka, brzuszek wygląda jakby się miał oderwać od tułowia Bo ja to cała ulana jestem
tyłek mi urósł, tego nie da się ukryć
reszta właśnie nie tyje, wolałabym jednak co by proporcjonalnie się układało
no i ten brzuch tak jakoś mi wisi dziwnie

Stary 2011-02-22, 21:22   #3563
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

ja tez podziwiam te co dwa razy dziennie sie masują.
szacun
ja zazwyczaj smaruje się raz po kąpieli czerwonym garnierem i potem na to oliwka
póki co dzieki bogu nie mam rozstepów. oby tak dalej. szczerze to nie wydaje mis ie zeby moja skora byla jakos maksowo napięta. ani nie swędzi ani nic z takich sensacji. wiec licze ze dalej tak bedzie
Stary 2011-02-22, 21:22   #3564
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/feretti-premium-po...447974613.html - PONY CREAM
i do tego chciała bym rożek, śpiworek i przybornik....
Śliczna ta pościel

anulinka2009 bzyczka za udane wizyty

Cytat:
co do rosniecia du.py
moja sasiadka urodzila w grudniu corke
62 cm i ponad 4 kg
o czym pisalam
mala ma niesamowice czarne wloski i jest pieknaaa

wlasnie u niej bylam z tesciowa i wiecie co ??
mama wyglada jakby nie urodzila 8 tygodni temu!!
zostalo jej 5 kg na plusie z uwaga 25
Z nami będzie na pewno tak samo

i za jutrzejszą wizytę

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Patrzcie jaki aniołek u mam styczniowo-lutowych
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1298372228
Rzeczywiście Aniołeczek

Cytat:
A ja korzystając z okazji, że za 4h zacznę 31 tydzień wrzucam mój Obelixowy brzuchol jeszcze z 30'ego tygodnia

Piękny Tylko patrzę i patrzę i tych Twoich kilogramów wypatrzeć nie mogę. Chyba zapomniałaś założyć do zdjęcia

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
JAKBY CO TO JA NIC O KNEDLACH ZE

no to już wiem przez kogo nie mogłam się ruszać 1,5 h po obiedzie
Nie no, nikt mi nie kazał tyle żreć

Cytat:
wklejam swój brzuszek
31tc
Super brzusio!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:24   #3565
bzyczka1
Zakorzenienie

Moniqac te 10 ruchów ma być w ciągu całego dnia, 12 godzin, od 9 do 21. Więc nie martw się o to ja się martwiłam bo w nocy te skurcze miałam a później Lilka była mało ruchliwa jak nigdy, nie ruszała się nawet przy posiłkach. Tam smyrnęła mnie z 3 razy w ciągu całe dnia.

Grazin no te 10 ruchów wystarczy by się nie martwić w ciągu 12 godzin - 10 ruchów. Mniej niż 10 ruchów przez 2 dni pod rząd = powód do niepokoju i wizyta u lekarza bądź w szpitalu.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:29   #3566
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
princi, dziekuja za cieple slowa nie ma co sie przejomwac i ogladac na kogos jakos damy rade.
MAMUSKI GRATULUJE WIZYT
Krucza, wanienka lux tylko troszke droga ja zamowilam swoja za 21,99 100 cm no ale bez stelaza i termometr plywajacy dokupilam, ale stelaz widzialam za 25, no ale takiej kasy by nie wydala na wanienke ponad 100 zl to naprawde duzo.
matall, pokazalas mi tu zdjecie dzidzi i moja piers odrazu zaczela "karmic" i znowu plama na pizamie, nie nadaze prac
Paulizia, wiesz co mi pomoglo na zgage, kumpelka mi podsunela, herbatki z miodem pije 2-3 dziennie i juz dawno zgagi nie mialam wiec pomoglo
Psieplasiam

andziot Jaka piłka śliczna a tam na górze chudziutki kawałek na brzuszkiem widzę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:31   #3567
the_sania
Wtajemniczenie

Bzyczko a możesz wkleić zdjęcie takiej karty ruchów? bo bym sobie zrobiłam sama

Moria jak zwykle piękniusi brązowiusi słodziusi brzusi hihi

Andziot elegancka piłeczka tak właśnie zastanawiałam się ostatnio nad Tobą i nie mogłam sobie przypomnieć, żebyś dodawała zdjęcie brzuszka

Matall mam wanienkę taką, tylko, że niebieską. Chociaż nie... u Ciebie jest narysowany kubuś, a u mnie jakieś żółwiki i ja mam większą. ale ładne

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:33   #3568
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

andziot Jaka piłka śliczna a tam na górze chudziutki kawałek na brzuszkiem widzę
chodzi Ci o moje "olbrzymie" piersi ???

Stary 2011-02-22, 21:35   #3569
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
No właśnie... bardzo rozsądnie, żeby o jakieś zdjęcia jeszcze dodatkowe poprosić! Daj znać jak juz jakieś zdjęcia od sprzedawcy pozyskasz, ok?

Synuś potwierdzi się, potwierdzi.. miałam podobną sytuację!! A do marca i twojego USG już nie daleko
A no jeszcze tydzień i 11 dni do 3D

Cytat:
kochana...
11 spotkan i kazde po ok 3 godziny
2 godziny wykladow i godzina cwiczen
czasem dociagaja do 4
chwilami mozna op.ip,iec...
bez przeady
niektore rzeczy sa tak banalne, no ale niektore mamy nie wiedza nnp, ze cewnik sie wklada "tam gdzie siusiamy"
bo jedna myslala, ze przez pochwe: hahaha:

no comments!!!

Cytat:
Patrzcie jaki aniołek u mam styczniowo-lutowych
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1298372228
Cudeńko

Cytat:
jedno mnie zastanawia na zdjeciu z usg malutka ma grube wargi a my z Tż mamy cienkie, ja raczej mam waskie usta, ale Tż sa slodkie
hmmm najwyzej ja zacałujemy na amen
Mój małż też ma raczej wąskie usta a ja mam "puchate" jak to On mówi i też jestem ciekawa jak to na 3D bedzie wyglądać?? I po kim bedzie miał dzidziuś usta, nosek i oczy... ah....

Ja poćwiczyłam, wykąpałam sie solidnie , zjadłam pomarańcze i już jestem gotowa do snu

Czekam tylko na Małżonka bo zbijają z tata w garażu kibelek na budowe taki drewniany, jak tam byłam przed chwilą to Małżu coś tam w środku zbijał i widać mu było tylko głowe przez tą dziure do sra*** (za przeproszeniam ) o sie ośmiałam

Moria, Andziot - cudne brzuszki

Żona
Mama Misia

Makijażystka

Edytowane przez Aliczka88
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:37
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:39   #3570
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
wklejam swój brzuszek
31tc
pieeekny
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Śliczna ta pościel

anulinka2009 bzyczka za udane wizyty

Z nami będzie na pewno tak samo

i za jutrzejszą wizytę

Rzeczywiście Aniołeczek

Piękny Tylko patrzę i patrzę i tych Twoich kilogramów wypatrzeć nie mogę. Chyba zapomniałaś założyć do zdjęcia

no to już wiem przez kogo nie mogłam się ruszać 1,5 h po obiedzie
Nie no, nikt mi nie kazał tyle żreć

Super brzusio!
no tak tak
2 razy dziennie
i co...
efekt taki, ze brzuch gladki jak pupka niemowleca, ani jednego rozstepu
ale na boczkach pare, na pupie i na udach, a i pod zgieciem kolan kilka sie znalazlo
achh, genetyka
juz sie kiedys zalilam, ze mama i siostra to sa cale w rozstepach
ja moge jedynie 3mac kciuki i liczyc na to, ze nie bedzie ich az tyle

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości